valborg

Var hos doktorn imorse..Allt verkade okej, men ska ändå tillbaka dit om tre veckor.. hoppas att allt det här går över snart..  åkte hem sen igen och sov några timmar, för att sedan gå upp och åka ner på stan med sanna. Bestämde oss igår kväll för att vi skulle ta en sväng på stan idag. Ringde danne och frågade om han ville joina oss på en lunch och det ville han såklart.. Det blev en trevlig syskonlunch på spicy!

sen hem till mamma och pappa som inte är hemma. huset för oss själv alltså.. bestämde oss för att grilla hamburgare, men det blev ju katastrof, haha.. det blev typ en enda röra på grillen och det bara vällde ut rök,  trodde nästan att brandkåren skulle komma haha.. ingen var väl dirket sugna på dom där hamburgarna men alla åt lite iaf, bara för sakens skull.. men kan lova att det var inte gott !

ikv'äll blir det en lugn kväll.. är så trött vet inte varför.. och inte är jag sugen på att dricka eller festa överhuvudtaget heller. hm.. får se om lusten kommit tillbaka tills på fredag.. hoppas!
imorgon blir det kanske ut en sväng till vår sommarstuga i flen, sveriges tråkigaste samhälle.. finns verkligen inget att göra där.. på somrarna kan man ju ta båten i sjön och bada och sola och ha det skönt, men det är väl lite för kallt för det just nu.. men öm jag åker ut dit kommer jag tillbaka till västerås på fredag igen!!


Är så grymt sugen på att köpa den här datan.. behöver en ny nu!
image56
Vad tycker ni? Nä nu håller jag nästan på att somna.. dags att krypa ner i sängen kanske och slå på nån film som man kan somna till.. Ha en trevlig valborg allihopa!

tisdag

Fick nya veckorevyn idag! Tydligen kommer jag få en väldigt bra månad i maj. Horoskopet lyder såhär :
Skorpionen 23/10-21/11
"Maj blir en passionerad månad.Nu gnistrar det om dej och du väcker starka känslor hos andra. På vissa sätt gynnar detta dig, till exempel blir ditt sexliv några grader varmare och du kommer känna dig uppskattad. Men det blir inte riskfritt. Stor risk för svartsjuka."

Jaha då återstår det väl bara att se vad som kommer att hända hehe =)

tisdag

Vad skönt väder det vart idag då!
Vaknade tidigt imorse för att ringa till Apollo och Comhem. NU verkar snart allt vara klart med greklandsresan. ska in och betala den idag.. och som vanligt strular internet igen, och när jag ringde dit så sa dom att en tekniker skulle komma igen.. TIDIGAST NÄSTA VECKA! hur tänker dom igentligen?

Funderar på om jag ska ta en promenad hem till mamma o pappa.. kan man lägga sig på altanen och sola lite, medan man har chans! så får thea vara ute lite mer också..=)

betalade mina räkningar och sånt igår.. fick lite extra utgifter den här månaden, så just nu ligger jag inte så bra till.. funderar på att lägga ansvaret på min ekonmi i någon annans händer.. som sagt så verkar det ju inte gå så bra för mig..

Nej nu måste jag börja bestämma mig vad jag ska göra på valborg.. vill ju typ ha sån form av grillfest, men vart ska jag ha den då? haha på min franska balkong eller? njae.. =)

  
Lite bilder på theas premiärdopp för i år!

måndagkväll

Ligger i soffan nu och surfar lite på nätet med hundra höjdare i bakgrunden.. börjar bli lite småtrött. ska försöka att inte vara vaken hela nattan.. tog mig ytterligare en ledig dag imorgon. kändes så onödigt att bara åka fram och tillbaka till sthlm imorgon. måste ju hit isf imorgon kväll, ska till läkaren på onsdag morgon.. och det orkar jag inte!
undra hur det kommer gå hos doktorn på onsdag.. har fått massa problem med huvudvärk som håller sig idagar och så fort jag äter något så får jag så magont som håller sig i flera timmar.. förra gången jag var där trodde hon att det berodde på stress. att jag har ett stressigt liv och alldels för mycket tankar/problem som gör att jag har svårt att koppla av, vilket också märks på mina sömnproblem. fick order om att skriva dagbok och så fick jag några "regler" jag skulle följa i en månads tid.

- inte äta efter åtta på kvällarna
- inte äta kall mat, endast varm
- varken sitta framför datan eller kolla på tv MINST två timmar innan jag ska sova
- helst ingen alkohol


kan ju säga direkt att jag brutit mot alla dess rekomendationer.. det var ju dumt.. jaja ska ha återbesök på onsdag iaf, skriver mer då hur det gick osv.

Fortfarande inga planer inför valborg.. har fått lite förslag, men inget är bestämt än.. känns som att igentligen spelar det inte roll vad jag gör.. känns rätt lockande med en lugn valborg ändå har ändrat mig lite.. kanske ska spara sig till lördag då Petter spela på pluto!

Imorgon ska greklandsresan betala.. hmm.

Lyssna på den här då, SKÖN låt eller?

söndag natt

Lyssnar på massa bra låtar jag fått! försöker muntra upp mig lite=)
gav upp städning av garderob! haha får skjuta upp det ett tag till!

På tisdag eller onsdag kommer sanna till v-ås igen! Hon behöver verkligen göra något åt mitt hår genast.. klippning? färgning? JA!

image52

söndag

Somnade skaplig tid igår kväll.. Hann kolla ca 20 minuter innan min allergi löste ut.. fick ligga med ögondroppar och hela köret, sen somnade jag som en stock.. hm undra varör man använder just det uttrycket "sover som en stock".. låter ju lite konstigt.. men iaf, hade ca 10 missade samtal +3 sms när jag vaknade imorse.. haha..tur ibland att man sätter på ljudlöst! vaknade och hinner kolla ca 20 minuter till på filmen innan danne ringer och frågar om jag vill hänga med till vingåker.. why not liksom.. har ju ändå inget bättre för mig.. hade MAX 30 minuter på att göra mig iordning..  efter 35 minuter stog danne, fille och hans kompis med bilen utanför porten och stressade på mig.. jag kan ju erkänna att jag inte var klar, men fick gå ut iaf.. såg väl hyfsad ut iaf!

När vi kom fram till vingåker började vi att leta efter nånstans att käka.. det fick bli på en liten "resturang" inne i affären.. beställde kyckling med couscous.. )hade endast käkat två mackor, tre kakor och en halv kyckling med ris sen fredags morse tills idag.. inte för att jag försöker banta eller något utan endast för att jag är sååå jäkla lat att jag itne orkar ställa mig och laga något..) iaf kycklingen jag beställnde var som typ gummi.. inte så gott men fick duga..  sen började shoppingen.. hittade inte så mycket, ett par jeans från tiger och sen en tröja från
mouli.. danne köpte en jättefin vårjacka=)

Kom hem ca 18 och då hade mamma o pappa grillat=) mysigt, synd bara att det var så kasst väder.. men men:)
nu är jag äntligen hemma hos mig .. så skönt! skulle igentligen ha praktik imorgon men har tagit mig en ledig dag.. måste ringa lite samtal imorgon !
nu ska jag försöka fixa lite i min garderob rena kaoset där.. sen ska jag väl försöka se klart på den där filmen !


Hörs!


hemmakväll

Det slutade med en lugn skön hemmakväll för mig tillslut. Vid närmare nio bestämde jag mig för att stanna hemma. Är så trött efter den här dagen.. Nu ringde grabbarna igen och frågade om jag var säkert på att ja inte skulle följa med ut.. lite sugen blev ja kanske men.. nej det får bli en annan gång.. var ju ändå ute igår så det räcker för min del.. Men tydligen har jag lovat efterfest hos mig ikväll.. får väl se om de bankar nån på fönstret inatt då och vill in hahah..

funderar på om ja ska göra lite varm oboy och lägga mig och kolla på film.. aningen  blir det "save the last dance" eller "mean girls".. båda är bra så får se vilken det blir..
Just nu är mitt "kärleksliv" åt helvete.. vill bara sätta mig i en garderob och komma fram sen när allt blivit bra och man kommit över allt. någon som har en garderob att låna ut kanske? =)

vad händer imorgon då? tanken var ju att ja skulle åka till sthlm så skulle vi grilla hos mikaela och niklas..men så verkar det ju inte bli nu.. vet inte riktigt hur jag ska göra nu. har ju praktik i fyra veckor nu isthlm..jag kan inte bo hos tommie och jag vägrar pendla varje dag kl 7 på morgonen.. men har jag inget annat val så..Jag orkar inte..

image49
Tommie, jag, brorsan och syrran på terassöppningen

image50
Jag & sanna, terassöppningen på pluto

image51
Brorsan & jag på BMB igår, fredags

kaos

Hade ju gått upp tidigt imorse för att jag skulle komma i tid till jobbet, var där en halvtimme innan jag ens började så var där halv tio.. MEN.. tror ni inte att jag missat att jag skulla börja tolv!!! men men stannar kvar och jobbar ändå och det var väl tur.. klockan tio väller det in folk..
i förra inlägget skrev jag att jag hoppades på att det skulle komma mycket folk så tiden skulle gå fortare. har ALDRIG under mina fyra år påskokanonen varit med om så mycket folk! Vi var för ovanlighetens skulle tre som jobbade, ändå så hann man knappt andas.. alla var överallt, alla ville ha hjälp osv. Det började med att skannern inte fungerade så fick fick knappa in alla skor och personnummer för hand. sen mitt under all stress lägger datorn till kassan av.. helt av, så vi får inte upp kassan, det går inte att starta om, vi kan inte dra kort så alla får betala med kontanter..nyckeln till kassan är borta så fick vända uppochner på allt på kontoret.. sen förklara för alla som ska handla skor att vi bara kan ta kontanter.. fick skriva "egna" kvitton..KAOS!! Tur att jag och jossan är ett sånt bra team så det gick bra iaf! Det är så kul att jobba med henne.. man får alltid höra sjukaste grejerna som hon vart med om på sina fester eller utomlandsresor, haha!

Men men, nu är det bara att börja ladda om tills ikväll! utgång med grabbarn ! tänkte ha lockigt hår ikväll, hoppas att det blir bra! =) och jag hoppas hoppas verkligen att det blir bmb!


lördag morgon

Blev inge konrad igår. gick på after work på bmb, sen hamnade vi kvar där!! skönt!
Mindre skönt är att man ska iväg och jobba snart. orkar verkligen inte, inte i det här härliga vädret! jag är ändå skapligt pigg idag, fast jag kom hem så sent.. hoppas det kommer många kunder idag så dagen går fortare!
för övrigt var det rätt kul igår! hoppas det blir lika trevligt ikväll =)

Funderar just nu på om man skulle ta en promenad till jobbet? skulle ju vara skönt att cykla, men däcken måste pumpas och fixas först och det orkar ja inte.. inte nu iaf,får be pappa om hjälp senare!

Nä nu ska jag fixa mig inför dagen! hejsålänge


Fredag

Ledig idag, så skönt! varit ute på långpromenad med thea, träffade en annan hund också så dom fick leka av sig!
Mitt internet funkar inte. Hata comhem! har varit krångel ända sen jag flyttade in.. så typiskt, man är ju så sjukt beroende av det liksom. nej skärpning!

Utång ikväll? tror det.. nackdelen är att det är konrad som nog gäller. Tycker inte om att gå på konrad, så skumma människor som håller till där. men kalle bah spelar ju där ikväll, är lite sugen. annars hamnar man väl tillslut på pluto, vilket jag mer hoppas på! =)
Ivilketfall som helst så blir det rätt lugnt. Jobbar imorgon på skokanonen mellan 10-16. Farligt, eftersom jag precis fått lön. kommer säkert komma hem med 3 par skor eller något. . Men har lovat både mig själv och mamma att inte köpa fler.. men jag brukar vara rätt duktig på att bryta just det löftet.. hm!
Imorgon efter jobbet blir det utgång igen med Erik! hoppas vi kommer in på BMB fast det är löning, vill verkligen.. var så längessen jag vardär..

Och snart är det ju valborg. inget planerat än, hatar när det är så! slutar väl med att man bara sitter hemma eller något. men hoppas på fest!!

Isöndags var jag och hälsade på Linda en sväng. Hon har ju fått en liten bebis, hur söt somhelst!
Lilla Angel Maritza !

angel maritzaangel maritzaangel maritza

Ska dra mig till systemet nu! måste lagra upp inför helgen. hinner ju inte imorgon eftersom ja jobbar!

Ses ikväll? ;)

..

Sitter och gör ingenting just nu.. Vill bara hem till v-ås nu, men har skola imorgon och redovisning så jag får åka hem imorgon eftermiddag. men jag ska försöka hålla ut. Det är ju trots allt Top model och myggan ikväll!
Vad händer ihelgen i v-ås då? Några förslag? ska jobba på lördag men annars har jag inga planer..
vill hitta på något med den här skrutten men får väl se om hon har tid=)

image43

Just ja, man kanske skulle ta tag i det sista på förberedningen av redovisningen imorgon. ska handla om empati och självkänsla. Ett väldigt intressant ämne att diskutera. Skillnaden mellan bra självkänsla och bra självförtroende? Jaja jag hoppas att det blir bra iaf, bara man får godkänd så är jag nöjd!
Bara snart en termin kvar tills jag är klar. Färdig lärare för barn i dem yngre åldrarna. Men jag vet inte om jag orkar vänta tills jul. Jag vill göra något annat nu redan.. åka iväg några månader, jobba utomlands någonstans kanske?
Bara komma iväg härifrån, från allt skit här hemma i sverige.. ORKA!

(uppdaterat: RÄTT bild haha)

..

Ännu en härlig dag! väntar på att solen ska flytta på sig så att det kommer på balkongen så man kan sätta sig där och sola lite.. ledig idag, det behövdes verkligen.. var ner på stan en sväng och luncha med tommie.. blev en god ceasarsallad. När man ändå var där nere så köpte jag tre paket jordgubbar. mys!

var på hundutställning i lördags, kom på att jag glömt att skriva om det. Thea och jag kom fyra!! trodde inte att det skulle gå så bra men det gjorde det.. =)

image40 image41

om ett tag blir det nog en långpromenad längs norr mälarstrand.. så skönt att gå där längs vattnet =) ska försöka ta lite bilder och lägga upp dom sen.. är så dålig på att komma ihåg att lägga upp.. men ska försöka!

sool

Tillbaka till fjollträsket.. Skola idag men skippade den första delen.. gick på eftermiddagen istället, skulle planera vårat grupparbete samt redovisningen.. funkar ju hur bra som helst! kanske blir man mer motiverad när det är så fint och skönt väder ute?

Åkte ner på stan sen, mötte tommie..  har våran lilla vip-plats högst uppe på taket på kungshallen.. så skönt med den brännande solen.. köpte en varsin glass på seven-eleven.. hur skönt som helst.. snackade där ett tag, sen vidare på en liten shoppingtur.. och nu är jag hemma. ska snart sätta mig å balkongen och fortsätta sola lite..

Firade sanna i helgen också.. hon fick en jättefin rosa kamera utav mig, hoppas hon blev nöjd! =)
vidare på terassöppningen på pluto.. förrutom att det hände en hel del saker så var det kul. kul och träffa alla =)
tack till alla som verkligen ställde upp för mig i fredags.. har inte hunnit tacka er men ni ska veta att det betyder verkligen jättemycket!! tack tack tack!


Tommie Samuelsson

här är snubben jag vill ha. Jag har haft honom dom senaste fem åren.. fem år var vi tillsammans.. det är nästan 1/4 av mvåra liv liksom..vad hände? varför blev det såhär? varför är det så att man verkligen inser vem man vill ha när det redan är försent?

    

tillsammans har vi varit med om så mycket.. både bra och dåliga minnen men vi har ändå gått igenom dom tillsammans.. men det finns väl en gräns man inte orkar längre.. man känner at allt bara blir fel vad man än gör.
jag hade aldrig flyttat till sthlm om det inte var för din skull.. förmodligen hade jag aldrig ens pluggat till lärare om det inte varit för dej.. du vet att jag skulle gjort allt för dej om du bara låtit mig och om du hade gett lite tillbaka?

du kommer alltid att vara "the one" för mig oavsett om du sårat mig..och jag dej..du kommer alltid finnas i mina tankar.. ikväll sa jag att jag hatade dej.. jag sa att jag hatar dej för att jag ens mött dej.. jag hatar mig själv för att jag tillät mig själv att bli så fäst vid någon.. jag hatar inte dej.. jag älskar dej men jag hatar det här!

Nu har jag varit ledsen i snart 5 timmar.. mina ögon är uppsvullna och jag ser ut som en kines.. undrar hur länge det kommer vara såhär? dagar, veckor, månader? som leona lewis sjunger i låten better in time, "and i know time will heal it"... ja det är väl bara att hoppas..



Till er andra, sorry om det blev ett väldigt tråkigt inlägg.. menför mig är det lite som bearbetning.. så det är väl bara att stå ut! ska försöka sova nu..hejdå

=(

Jag känner mig så ledsen.. =(


http://www.youtube.com/watch?v=ZmUJGENbsAo

natti!

Thea och jag ligger och halvsover i soffan.. dags att sova snart kanske? men brukar alltid bli så att jag blir pigg när jag går och lägger mig så ett litet tag till tänkte jag vara uppe..

Ikväll var erik här =) vi kollade på hockey, skönt att hv vann! sen blev det lite 100 höjdare.. kom fram till att det finns väldigt många människor med underliga och konstiga ideer..man slutar aldrig bli förvånad!
För övrigt har jag inte gjort något idag.. det är väl som vanligt, gud vilket tråkigt liv jag har.. som en kompis sa idag, kanske dags att göra det mer spännande? hmm.. vad ska jag göra då? ge mig förslag, nu!!!

                      Några bilder från mikaelas festmför typ två helger sen
image35

                                           

mm

Jag blir så trött på det här med internet och allt..hade skrivit ett skapligt långt inlägg som jag precis skulle spara och publicera. MEN vad gör jag då? jo jag skulle kopiera texten innan ifall datan skulle hänga sig.. så häromdagen lärde jag mit hur man kopierar och klistrar in med tangenterna.. trodde väl nudå att jag var så smart och säker så jag tryckte ctrl + R och ooops så försvann allt på en sekund haha.. skulle ju ha tryckt på Ctrl +C. jaja nu har jag lärt mig något nytt iaf som jag og inte kommer glömma bort.

ledig idag fram tills torsdag. . måste plugga,iaf lite grann.. Tommie kom en sväng igår och åkte imorse. behövde prata igenom lite om olika saker.. varken han eller jag var väl så pigga igår så det vart en väldigt lugn kväll..och nu ser allt förjävligt ut här hemma.måste städa men orkar inte.. haha, nån som vill göra det åt mig? jag bjuder på middag haha..

jag vill göra något kul.. bara göra en spontanresa nånstans och baraa komma iväg härifrån. vad skönt det skulle vara..=)


Lite bilder från ilördags.. var ju inte den bästa bildkvaliteen iaf men..

    

ångest?

mitt internet har inte fungerat dom senaste dagarna så jag har varit lite dålig på att uppdatera bloggen.. men nu kommer det en liten sammanfattning av helgen..


fick rycka in och jobba på skokanonen i fredags och i igår.. så tråkigt, men skönt med lite extra pengar =) hittar alltid nya skor och slutade med att jag kom hem med två nya pumps!
I fredagskväll hade jag finbesök av erik =) kollade slutet av hockeyn, sen såg vi sin city. en väldigt konstig film måste ja säga.. det var nog en utav dom sämsta ja sett .. men annars var det trevligt!


utgång igår.. var hos erik innan, kom väl dit runt 20 skulle ja tro.. trevligt var det =) men har sån fruktansvärd ångest över att jag inte minns något.. kommer ihåg nästan allt fram tills vi kom in på pluto..sen svartnade det helt. minns INGENTING..

frågor som..

- hur & när jag kom hem
- hur jag kan ha 6 okända nummer på mobilen (uppringt, mottaget och missade)
- gick jag och karin ut från pluto tillsammans eller drog ja bara?


verkligen läskigt hur man bara inte kan komma ihåg något sådär. jag tycker inte att ja drack så mycket, inte mer än vanligt. känns som man blivit drogad eller nåt. . i vanliga fall brukar man ju få små minnesluckor, men inte såhär.. om jag sagt eller gjort något dumt, så säger jag förlåt!
det är ju ett under att allt är kvar iaf. mobilen, pengar, plånboken, väskan ,nycklarna..sjukt..

ikväll blir det iaf en lung kväll framför tvn. ska snart laga mat hade jag tänkt, får se om jag kanske får sällskap? =)
uppdaterar senare med bilder från igår ..
Här är en skön låt att lyssna på!


kväll

usch usch vilken fruktansvärt tråkig dag jag haft!! har varit ledig idag och inte haft någonting att göra.. eller det finns väl alltid något som man kan plugga men den självdiciplinen har jag inte just nu..
trodde det skulle bli lite roligare när tommie kom hem men det blev det ju inte. SJÄLVKLART, hockey på tv.. då går det knappt att prata med honom..
äh min tid kommer snart, top model  och sen myggan =)) missa inte det!

ligger här framför datan och läser på "våra bästa år-hemsidan".. JA jag är tönt jag har fastnat för den serien.. har kollat på den sen ja var typ 9 eller 10.. så nu har jag legat och läst vad som kommer hända.. helt sjuuuuka saker alltså haha... fattar inte hur man kan komma på allt liksom, haha.. jag vill så gärna skriva, men gör det nog i nästa inlägg.. då har jag varnat dom som inte vill veta!!

skola imorgon.. hatar heldagar. 9-14 helt sjuuukt.. men det är väl bara att stå ut, ledig i en vecka sen..
Jahapp, västerås imorgon.. pappa är så snäll att han kommer och hämtar mig och thea! haha hade nog aldrig orkat släpa hem alla mina saker (3 väskor + 1 hund+ 1hundbur) på tåget.. får se om man kanske går på hockey imorgon också vik-brynäs.. inget bestämt än, men man vet aldrig. .

nää nu började top model! pussss så länge

gokväll

Blev en snabb runda på stan idag.. kände mig lite stressad, varför vet jag inte.. får se om jag går ner en sväng innan jag åker hem till v-ås på torsdag. =)
köpte mig en jättehärlig sallad på cafeet här nedanför som vanligt. provade en ny sallad idag, kyckling o feta med bulgur.. när jagkom ut därifrån var det nån stor demonstration så det var folk överallt som skrek och härjade och poliser överallt. nej vad skönt det ska komma hem i övermorgon och komma bort från det här "fjollträsket" som vissa kallar det för haha..


har legat och kollat på tre avsnitt från kommande prison break. (därförjag varit lite off på msn) Hur spännande som helst.. vill bara fortsätta kolla hehe.. just ja fick reda på att jag får tillbaka på skatten.. så skönt, haha, hade varit mardröm om jag hade fått betala tillbaka..

Lägger in lite kort på dom som betyder mest just nu!  ♥

      
 
från vänster: my lovely sis sanna, tommie =), karin, erik,  my broooe danne, mikaela och linis!!!!

och den här dagen började också bra..

Ledig idag, gud vad skönt.. sovomorgon och allt.. MEN NEJ.. kl 8 ringer elektrikern på och säger att dom ska komma och dra om elen i köket. där står jag nyvaken i dörröppningen i täcke, inga linser så ser knappt nåt med en morrande hund bakom mig. Killen skrattade och frågade om han kunde komma tillbaka efter en timme. "jotack det skulle nog vara bra" säger jag. förra gången dom var här var dom här en hel dag.. så fick lite småpanik när det såg ut som ett helvete här hemma..
Inom en 40 minuter hade jag diskat (en stooor hög kan jag lova), städat, dammat, damsugit i både köket och hallen. sen gjorde jag mig iordning och gick ut med thea. När jag kom tillbaks kom dom.. dom kom in, dom kollade nån sak, knackade lite i väggen och "Så nu är det klart"..  "ehm ursäkta, vad sa du, är ni klara redan?!!" frågar jag.. "japp, vi kom på en annan snabbare lösning så nu kan du sova igen" sa han och skrattade..
kul.. väldigt kul..

nej nu ska jag inte vara så negativ längre.. men det känns lite som att det inte riktigt är mina dagar just nu.
Men ska ner på stan nu och träffa mikaela en sväng. kanske köpa något snyggt tills lördag som jag kan ha på mej när vi ska ut.. =) Får se om jag hinner träffa tommie en snabbis innan han åker på träning.

ha en trevlig dag/ Jessica





vilken dum dag

har kommit fram till att det här är inte riktigt min dag idag. känns som om allt går fel. har försökt uppdatera bloggen fyra ggr nu men cpdatan har bara stängts av av sig självt varje gång. blir så sur! 
jaja.. skola idag, var väl okej men var rätt trött.. får väl skylla mig själv när jag är vaken halva natten. hann med en trevlig lunch med linis i skolan idag. har inte träffats på ett bra tag nu, så vi hade mycket att prata om =)när jag kom hem fann jag en mindre trevlig överraskning. Thea (hunden) hade kissat i sängen.. hm mysigt.. så fanns inte tvättid förns nu.. kommer på att tvättmedlet + sköljmedlet var slut. smart att inte kolla upp det tidigare! men det fixar sig väl på nåt sätt!

slutar med att jag skulle ladda över bilderna från i lördags. precis när det nästan är klart dör batteriet till kameran.. så inget kort hinner föras över till datan.. låter som en bra dag va? haha.. verkligen..

eftersom jag gav upp att skriva från min data så fick jag låna tommies nyinköpta data. Vågar knappt röra något annat än tangenterna för att det inte ska bli någon fläck någonstans eller så. haha.. så än finns inga bilder men det kommer väl sen. .

trevlig kväll! jessica

natti!

Så nu är äntligen allt fixat och klart! =) Riktigt nöjd blev jag med bloggens utseende! Tack för hjälpen Karin och Bernard! hade aldrig kunnat fixa allt de där själv, haha.
Klockan är snart två på natten och jag börjar kl 9 imorgon. kul, eller inte..tillbaks till skolan efter tre veckors ledighet!
Håller på rensa massa papper i min lilla pärm tills imorgon. Nytt moment på kursen börjar så vill ha allt ordning och reda !

                                   image9
                                                Karin min lilla sötnöt!

tvkväll

Jaha nu har jag lagt upp hur min tv-kväll kommer att bli.

18:00- one tree hill
19:00- reprisen av top model
20:00- andra avenyn
20:30- parlamentet
21:00- flightplan

usch vad hemskt det ser ut, känns som om man inte har något liv. hehe men tur att det är det söndagar är till för.

första inlägget

Jaha då var det dags att fixa en ny blogg. Har ju en sen innan men den handlade ju mest om hundar, så tänkte att det kanske var dags med en mer uppdaterad ny blogg.

Igår var det fest hemma hos Mikaela. Var superkul även om ja kanske inte minns dom sista timmarna. började rätt lugnt men slutade rätt vilt haha. iallafall om man kollar på korten från igår haha. En hel flaska absolut pears gick åt iaf. tyckte inte så mycket om den, kändes som om vad man än blandade med så blev det aldrig bra. och eriks drinktips var ju inte dirket det bästa heller hehe. Tommie fick vara hemma och vara min privata taxidriver. finns inte en chans att ja skulle åka tunnelbana och buss själv mitt i natten i sthlm. iaf så kom han runt fyra och hämta mig tror ja. tydligen hade ja varit en dryg jävel hela resan hem och sen när vi skulle sova. (detta är inget ja kommer ihåg själv). . men men har man kul så har man, måste göras om snart iaf :)
Kryssning 17:e maj iaf haha, bestämde vi igår!

Tanken var att ha en pluggdag idag eftersom tommie är och spelar hockey någonstans högt uppe i Norrland. Den tanken är jag inte så sugen på nu iaf! lutar mer åt en dag man spenderar framför datan/tvn. kanske slår på en favoritrulle "save the last dance" eller något.


yeah yeah.. bilder från gårdagen kommer lite senare ..
/ Jessi

RSS 2.0