godnatt

Sanna kom förbi tidigare idag, så vi bestämde att vi skulle se filmen "1408". Har bara sett den en gång. Fast ja, jag såg ju bara halva för sen somnade jag så slutet såg jag aldrig.Så nu fick jag chansen igen! Filmen var bra.. Var längesen man såg en skräckfilm senast.. hehe och mitt i filmen kom jag ihåg varför det blivit så. Varje gång jag ser en, så blir jag illamående samt sitter och stirrar in i väggen istället för filmen och när det läskiga kommer håller jag för öronen så jag ska slippa den hemska bakgrundsmusiken och det där tillfället då man hoppar till. Slutar med att alla andra får återberätta vad som hänt. Varför ska jag se såna filmer, bara slöseri med tid. Men jag slår ändå vad om att inom en månad ha jag sett en ändå.



Imorgon är jag ledig. Känner att jag behöver det nu, efter allt.
Mycket som händer just nu. Både psykiskt och fysiskt.
Många tankar som far igenom en. Just nu skulle jag behöva en person som tar alla beslut åt mig så jag slipper tänka, Känns det som. Ska till läkaren på fredag morgon iaf, hoppas det går bra. Tack sanna för att du ställer upp och jobbar då, fast jag vet att det var din lediga långhelg.

Nu är det dags för, ja vad brukar man kalla det för, jo skönhetssömn. Hoppas man vaknar upp imorgon bitti då och känner sig lite snyggare, hehe.

Avslutar kvällen med några avsnitt av Sex and the city. Nu har jag snart sett hela boxen tre ggr. och skulle kunna kolla på den 10 ggr till. först lånade jag linas box, sen sannas och förrigår fick jag min alldeles egen "sex and the city box."
 Fick den av världens bästa brorsa. När jag kom hem från jobbet låg den där och väntade på mig. TACK!


..

Tänkte åka ner till Olofström och hälsa på Tommie i 1-1½ vecka när jag slutat jobba. Tanken är att jag då åker dagen efter vilket blir den 11/8.  Passar på att ha lite semster där nere, jag hoppas verkligen att det blir fint väder så man kan ligga vid stranden och bada i havet.

Kollar på lite olika sätt att åka dit. (priserna är enkelresa)

1:a alternativet TÅG : Kostar ca 500 kr. Tar 6-7 timmar i restid med 3 byten.
2:a alternativet Buss : Billigare men kosar hälften av tågpriset, dvs 250kr men tar 11 timmar.
3:e alternativet Flyg: Kostar ca 700 men tar bara 25 minuter.


Buss känns ju som det billigaste alternativet men att sitta 11 timmar är ju inte dirket frestande. Men det skulle ju vara bra för plånboken. Tåget känns ju rätt okej att åka med, bekvämt och så får man ju sträcka på sig. 500 är ett bra pris, men om det bara skiljer 200 från att åka 6 timmar till att vara framme på 25 minuter, känns 700 rätt schysst ändå.
så flyg ellr buss? Buss eller flyg? måste fundera ett tag till, är ju ett tag kvar.. bara inte priserna stiger..

-

För övrigt funderar jag på att hyra ut min lägenhet i 2:a hand i ett år. Så om någon är intresserad så säg bara till.


jobb

Dags att åka till jobbet snart.. Hemma igen vid 18:30!
får se vad som händer då, hoppas det är fint väder då så man kan göra något kul!

puss så länge

heelt slut


Ligger i sannas säng hemma hos mamma och pappa nu. Fast sanna sitter vid datorn i stora rummet. kul vi har va? och om vi vill något så skriver vi till varann på msn fastän det inte är mer än 7 meter mellan oss, haha störda.

Är så himla trött. Det känns som om det enda man gör om dagarna är att jobba.  inte konstigt att man är helt slutkörd.
Okej, ni andra som jobbar varje dag annars är väl vana och tycker inte att det är en sån "big deal" liksom, att jobba 5-7 dagar i sträck. Men är man inte van så blir det tufft. Har jobbat där i varje sommar nu i 4 år. Även fast det sker positiva förändringar där så känns det ändå som att allt är samma sak varje dag, att tiden står stilla. Kanske därför jag trivs med att arbeta med barn, där är det alltid nya saker som händer och man lär sig alltid något nytt.
På mindre än en vecka har vi varit med om ett flertal idiotiska kunder  som hånat, kastat saker och mordhotat oss! låter verkligen kul va? mm idioter säger jag bara. inte konstigt att man däckar när man kommer hem.

men men igår efter jobbet kom danne och hämtade mig o sanna så åkte vi ut med hans båt en sväng. stannade till utanför björnön och badade, hehe supermysigt. När vi åkte hem så la jag min mobil i sannas väska, och självklart när jag kom hem glömde jag den. Det kändes hemskt. tänkte iaf att i värsta fall kan man ju höras via msn och så. men när det närmade sig natt så kom ja på hur fan jag skulle ta mig upp på morgonen? mobilen är ju den enda klockan jag har så fick lite panik. hittade tillslut ett nerladdningsprogramm för väckarklocka på datorn. så det löste sig tillslut.
Däremot när jag kom upp imorse kom jag på att cykeln stog hemma hos mamma o pappa så det var bara att gå i rask takt hela vägen till jobbet. inte för att det är så långt men.. hehe.

Under dom senaste dagarna har jag bott hemma hos mamma o pappa eftersom dom varit i stugan. så åkte jag hem igår till lägenheten för att hämta räkningar och kolla till allt. självklart hade jag glömt dra ner persiennerna så det var en bastu . fick ta en kalldusch innan jag gick o la mig, och under natten vaknade jag 4 ggr för det var så varmt så fick ta 3 duschar i iskallt vatten för att kunna fortsätta sova. och jag vill inte öppna mina fönster för det kommer in äckliga djur som terrar en. nu är jag iaf hemma hos mamma och pappa igen, jag hoppas då inte att det blir lika varmt inatt!


Åter till jobbet imorgon då, börjar 13 och slutar 18. Men har ju helgen att se fram emot. Ser ut som  att det lutar mot en utgång på lördag iaf ! =))




Godnatt alla!

mm

Äntligen är helgen över. Har jobbat både fre-lör-sön och jobbar imorgon med.

I fredags efter jobbet åkte jag hem till malin och firade henne att hon fyllt år. sedan drog vi vidare till pluto, men för min del varade det inte så länge. Var väl där en timme innan jag åkte hem, mådde inte allför bra. Tydligen hade jag börjat tjura när jag kom hem för sanna inte gjorde några toast till mig.. Jaja så kan livet vara ibland. Mindre kul var det att jobba dagen efter.. fick för mig att påbörja ett projekt eftersom det inte fanns något att göra.. efter  en timme hade jag ångrat mig,  trodde jag skulle dö var femte minut för ja mådde så illa.

Efter jobbet åkte jag och sanna ner och åt på bellmans och satt där ett tag. fick för oss att spela bowling också så vi ringde och bokade. när vi kom dit var det en familj och vi. haha helt tomt. men rätt skönt ändå, hehe, tyvärr så förlorade jag. men det tar ja igen en annan gång =)
När vi kom ut därifrån var det så varmt fast klockan var typ 21. så vi åkte hem och hämtade badkläder och åkte till björnön. och tro det eller ej, men jag badade faktiskt =) haha, synd bara att det var så jävla mycket mygg.

Nu sitter jag här helt död. har funderat i en timme vad jag ska laga för mat. har kollat i frysen men det finns ju inget. ska tvinga sanna att köpa med sig lite spicy hot =)



nu är det dags att hitta på något annat! hejdåå


jobb


Ska åka iväg till jobbet snart, börjar 13. Hoppas att det kommit in nya varor så man kan fixa o trixa med, annars blir det rätt lugn dag på jobbet.

Efteråt så åker hela familjen till vår sommarstuga i Flen. (inte världens roligaste stad men..) Ska träffa min faster som kommit hit från italien och hälsar på.. ska bli kul, träffas ju inte så ofta.
Imorgon hoppas jag att det kommer bli fint väder, för då åker sanna o jag ut till en ö som kallas för svanön och solar och badar.  Skönt!
kommer hem på fredag morgon igen så då ses vi!

Förresten flyttade tommie idag. Det känns rätt konstigt..

puss!

kryssning


Förresten ska jag och karin på kryssning =))

Vi åker lördag 16/8 ... Hoppas vi kommer få askul, vilket vi säkert kommer få haha =)



tjooe


Har varit underbart väder idag, tur att man var ledig. Har inte gjort något speciellt, åkte hem till mamma o pappa och solade lite. Sen innan jag åkte gjorde jag en blåbärspaj också. hade inte så mycket för mig förstår ni.
Nu är jag hemma hos mig och håller på somna är så trött. fattar inte varför heller.

var ner till ica och köpte aftonbladet idag till pappa. Då fick man köpa två filmer för 59 kr och det gjorde jag såklart.
vet inte om ni har sett dom där "tsatziki" filmerna? dom var det iaf, så tänkte väl kolla på nån ikväll =) hehe, man tyckte ju dom var så bra när man var liten. får se om dom är lika bra nu..  Förra gången så var det ju "Bert" man kunde köpa så dom har jag kollat igenom redan.

puss

hemma

Kom tillbaka till västerås idag. har varit ledig hela helgen så jag åkte till sthlm. Fredagen vart rätt lugn eftersom jag kom sent på kvällen och tommie befann sig i östhammar tror ja det hette. På lördagen var det fest hos mikaela så jag åkte dit. hade väldigt trevligt. Singstar blev det också såklart, haha min favvogrej. =)



Vidare sen till nåt uteställe som hette just "Ett ställe". Träffade upp grabbarna där så fortsatte kvällen där. Hade sjuukt kul lär ju göras om snart igen =) Det är så kul att lära känna nya människor också. Speciellt i sthlm =)
Lite bilder från kvällen..









Men idag är jag är så trött. Jobbade bara mellan 13-18 men ändå är jag helt slut. imorgon är jag ledig igen, men sen jobbar ja 8 dagar i sträck. Dessutom när jag kom till centralen och satt och väntade på bussen i 24 minuter hann brorsan åka förbi på andra bussar. Haha men vänjer sej aldrig, alltid samma reaktion. Jag var tvungen att ta en bild också.





Nää nu är det dags att sova. Efter jag fått alla bilder av karin från vår förra utgång!
PUSS

lördag

Tillbaka till Sthlm nu. skulle igentligen jobbat hela helgen men min snälla syster tog den här helgen så tar jag hennes om några veckor. Blir bra det!

Kom hit igår kväll. Tänkte att det var lika bra så jag slipper stressa idag. . Ska snart börja fixa mig iordning ska vara hos mikaela vid sju.. Mitt största problem just nu är om ja ska ha rakt eller lockigt hår ikväll..måste fundera ett tag till.

puss

godnatt

Kvällen slutade med att jag åkte hem till mamma och pappa. hade så tråkigt själv..
Då kunde jag se Saw ändå, hehe, blir inte lika läskigt när man vet att man inte är ensam.

Ska snart sova tänkte jag men funderar om man ska köra lite brun-utan-sol innan. Har ju inte haft bästa sommarvädret precis, och just dom dagarna som det är fint väder har jag ju jobbat.
Tänkte att man måste väl se liiiite finare ut på lördag. Ska ill sthlm då hem till Mikaela. Hon fyllde 22 i förrigår, Grattis i efterskott! Så antagligen blir det väl första gången då jag går ut i sthlm "på riktigt" haha.




--
Pratade  lite med karin nyss på msn också. Skulle igentligen gått ut imorgon, men ingen av oss har dirket lust med det nu, Så vi funderar på att dra en bio istället! =) skulle bli superkul tror ja!



Fan kom just på en sak. Igår när jag kom hem låg en lapp på golvett ffrån City mail. Tydligen hade jag fått något brev som inte fick plats i brevlådan så jag måste försöka få tag på dom imorgon bitti. Provade ringa idag vid 11-tiden men ingen som svarade. Tillslut


..

Fastnade framför "När & Fjärran" på tv. Usch vad jag vill åka utomlands. Skulle gärna åka 1-2 veckor någonstans och bara göra vad man vill. Sola, bada, festa slappa.. låter inte det underbart?



torsdag

Äntligen hemma hos mig nu. Känns som om det har varit en lång dag idag på jobbet fast jag började kl 13.
Var ut en sväng på pluto igår, var väldigt trevligt =) lär ju göras om snart igen!

Ikväll däremot blir det lugnare, hade tänkt fixa lite här hemma och så. Ikväll är det ju Saw också, nån som har lust att kika med mig ?=)   tycker ju inte om att se såna där filmer själv hehe.

-

Söndag till tisdag spenderade jag i sthlm. Var ute och åt och hyrde film och hade allmänt mysigt. måste ju passa på medan det går. När jag åkte hem så åkte jag förbi uppfödaren till Thea. Självklart hade hon två valpar hemma som jag passade på att gosa med. Det var nästan så att jag tänkte tjuva med mig en i väskan men.. hehe så blev det inte.

 
Valp 1 "Lovis"


Valp 2 "chippen"

När jag ändå var i sthlm passade jag på att träffa Lina. Möttes upp på stan och tog en lunch tillsammans. Blev en jättegod kycklingsallad. Och imorgon kommer hon och Johan ändå från sthlm för att köpa skor av mig ;) haha, ska bli kul!




"Lina med salladen"


Nu är det dags att gå ut med vovven! puss!

natti


Tänkte säga godnatt nu. Dags att sova, eller iaf lägga sig i sängen och kolla på tv..


Måste bara passa på att säga att jag saknar dej tommie! vet inte om vi hinner ses innan du flyttar, antagligen inte.
Vill att du ska veta att du betyder sjukt mycket för mig och att jag älskar dej.

Även fast vårat förhållande gått lite upp och ner och hänt lite saker så börjar allt kännas riktigt bra nu. Och jag menar det.
Du har ställt upp för mig som ingen annan har gjort. Du får mig att börja tro på mig själv igen. DU är värd guld. Mer än guld. Du är bäst!

"Det här är min underbar pojkvän. Tommie heter han."

torsdag kväll

Hemma hos mig nu!

Vart ingen såndär riktig bra början på våran utförsäljning idag. Eller visst var det mycket folk, men vi hade hoppats på mer. Men tror det blir bra till helgen .. Så får inte bli för bakis bara! Påminn mig om det imorgon kväll, haha!
Imorgon blir det goda drinkar och med trevligt sällskap!



Efter jobbet kom mamma och pappa och hämtade mig och så åkte vi och storhandlade på Ica maxi! Efteråt tog vi en varsinn mjukglass, så gott!
Nu är jag hemma som sagt, skulle igentligen velat kolla på "The ring" ikväll, men jag vill absolut inte kolla själv. Det går bara inte och alla andra är upptagna. Så det får bli några avsnitt från One tree hill istället. Men det är bra de också!


onsdag

Ja första dagen på jobbet efter semestern. hur gick det då?
jo tack bra, lite seg i kroppen bara. Annars var det fullt upp eftersom imorgon börjar vi med våran "Utsäljning av allt i hela butiken" eftersom vi ska bygga om i butiken. fick reda på det imorse, så då var det bara dags att fylla på, packa upp, möblera om och sätta upp nya skyltar. Tror det kommer bli riktigt bra med folk ! Däckade när jag kom hem kan jag ju säga, helt slutkörd. Skulle börjat kl 13 imorgon igentligen men eftersom jag är så snäll så kommer jag redan till 11.

tycker ni kan ta er en sväng dit. Vi har faktiskt många fina skor till väldigt bra priser. ännu bättre nu när det är MINST 20% på alla skor.. pumps, ballerinor, kilklack ja allt t.o.m gummistövlar om ni skulle behöva det ;)

skokanonen- ligger efter köpingsvägen på väg mot bäckby!

--

Ska laga lite matlådor  nu! är så trött på maten dom säljer utanför kanonen. Varje dag samma sak. Nejj dags för något nytt, och något nyttigare.

Efter det blir det lite one tree hill avsnitt!


För övrigt ser det ut att bli en väldigt trevlig helg!

tisdag


Ja då var det sista dagen på min semester. Tiden har gått fort. Men är nöjd med att jag hunnit göra en hel del nytta under den tiden iaf.

Tidigare idag var jag, sanna, alex och farmor och lunchade på stan. Blev grekisk buffe, mums!
Sen åkte vi och handlade och tog en god mjukglass på maxi.
(Jag har kommit på att jag alltid glömmer att ta kort på alla saker. kommer på det i efterhand och då är det försent. ska försöka bättra mig).

Ihelgen håller jag på planerar in en utgång, var ju sålängessen man träffade alla, Någon som är sugen, säg till!

Freeeeedag

vilken underbart väder det är idag!

Snart ska jag och tommie hem till Mikaela & Nisse!  =)
Grilla lite och så, kommer nog bli väldans trevligt!!




Idag tog Lillis körkort också! grattis!
Skönt att få en privat taxidriver hem från krogen ;) haha

None

---

Igår var också en väldigt varm och härlig dag!
Tillbringade halva den på hundutställning i Almare-Stäket. Tv ingade med mamma och sanna dit, även fast jag vet att dom inte tycker det är så jättekul.

Jag därimot tycker det är skoj. Inte just för själva utställningens skull, utan mest för att träffa andra människor som delar samma intresse som jag =)Sen är det ju alltid kul att komma närmare sin hund när man får jobba tillsammans. 



Iaf så tävlade vi mot 19 andra hundar i våran klass. Eftersom det här var världsutställning så har man lite andra regler än vad som vanligtvis brukar vara. Man visar upp sin hund, sen får man antingen ett rött eller rosa band. Rosa betyder excellent medan rött betyder att man åker ut. Thea och jag fick ett rosa band, vilket då betyder att vi är kvar. Sen fick vi vänta tills alla andra hundar var bedömda och sen skulle vi in i ringen igen. Totallt var det åtta hundar av 19 som fick ett rosa band i klassen. Sen tävlar man mot dom hundarna igen, och då blir man placerad,1:a,2:a 3:a eller 4:a. Blir man inte placerad bland dom fyra bästa så är det liksom över. I slutet när hon skulle välja vem som blev 4:a gick domaren fram och tillbaka men självklart började thea strula då så vi blev inte placerade. Men vad gör det,  är stolt att vi slog ut många andra hundar. Som sagt, vi fick ett rosa band, det är inte alla som får det;) speciellt inte på världens största hundmässa =)

---

Ikväll är det power meet i västerås. därför flyr jag stan. brukar försöka hålla mig borta när dom invaderar stan. har aldrig tyckt det där varit kul. massa äckliga och fulla raggargubbar som åker runt och snuskar ner stan. nej fy, tack och hej, jag kommer tillbaka på måndag, då hoppas jag allt är borta! sen är det bara ett år kvar tills patrasket kommer tillbaka igen.. vart ska man fly då?

Väntar på att tommie ska komma hem från jobbet nu så vi kan åka. Medan håller jag på städa hans lägenhet. hm alla vet väl hur "fint" det är hos en kille som bor själv? haha mm, precis. nej tror han behöver lite hjälp på traven..

ha en trevlig helg alla!!

måndag natt

Min första lediga dag på semestern. hur börjar den då? jo det ska jag allt tala om.
vaknade av att det smattrade mot mitt fönster, går upp och kollar. då spöregnar det och åskar lite. iofs är det mysigt, men det hade varit mysigare att ligga kvar i sängen istället. anledningen att jag inte gjorde det var att jag var tvungen att åka till bibblan. måste komma ifatt det ja missat i skolan.
så jag åker dit, lånar ca 20 böcker. så nu är det plugg som gäller på semestern. låter väl kul? haha, eller inte.

Och så är jag så sjukt festsugen. har varit det den senaste veckan. så fort jag hör nån bra låt på radion på jobbet eller på datan så får jag den där känslan. har ju inte varit ute i v-ås på nästan en månad. nästan, men ändå. så det börjar snart bli dags..

på fredag ska jag iaf träffa den här sötnöten! =)




för övrigt börjar jag känna mig rätt nöjd med livet. det känns bra!

RSS 2.0