Powermeet

Jaha då var det dags i år igen.

Åh vad jag är trött på alla raggare som har invaderat vår fina stad. Kan inte förstå hur dräggiga man kan vara, sitter på taket på bilarna, skriker och håller på, kastar flaskor här och där. Och för att inte tala om deras skrpliga musik. Men det allra värsta är nog deras självgodhet. Dom tror att dom är kungar när dom sitter i sina äckliga (några fina) men de flesta ser ut som ronny o ragges bil.





När jag bodde i sthlm kunde jag alltid fly undan denna helg men nu är det inte lika lätt. och speciellt inte nu när vi flyttat och vi har power meet precis utanför fönstret. Inatt vaknade jag av något som lät som en hel karneval utanför. En bil hade stannat utanför med högsta volym med raggarhits och stog och tuta på några tjejer, varpå dom stog och skrek och fnittrade och så åkte några glasflaskor på asfalten.

varför måste dom lägga denna dumma sak i västerås? Kan man inte hitta någon mindre stad/by som behöver turister o dyl. lite mer? jag tror att vi klarar oss här i västerås.

Till något helt annat..
Har precis rensat bort massa kläder som jag ska skänka bort. En del jättefina plagg som man inte riktigt kan släppa, har ju en del minnen till dessa. Men man kan ju inte spara allt, det skulle ju aldrig få plats. Börjar sakta men säkert bli klar, nu ska jag bara tvätta allt så det är fräscht.

Iallfall så förbereder jag mig inför kvällen då några vänner kommer över på lite grill och vin. Dom kommer nog för att det är powermeet utanför fönstret men jag ska gör aallt i min makt för att fånga deras uppmärksamhet till någon helt annat. Får se om jag lyckas.


Helgen

Festen i lördags var så jädrans lyckad. var närmare 25 pers här i lägenheten. Var väl kvar här till nästan 23 iaf innna vi gick vidare ner mot festivalen där alla splittades. Tanken var att vi skulle ner till petters spelning men vi fastnade vid karusellerna. En tradition har blivit att åka virvelvinden så den kunde man ju inte missa. När vi var klara där var klockan närmare 1 och plutotältet häll på stänga. Några ville vidare till bmb men några va oss gick tillbaka till vår lägenhet och hade efterfest där ist.











Söndagen var man rätt så pigg fastän det varit festigheter dagen innan. Det var bara att försöka piggna till så man blev körklar eftersom jag sanna och danne skulle på en liten utflykt till tyskland senare på kvällen. Jag började att köra. När vi nästan kommit till askersund så smällde det till. kolsvart ute i skogen. Jag hade kört på ett rådjur, bra start, eller?



Sanna och danne gick och letade efter den längs vägen medan jag satt kvar i bilen. Dom hittade den längs vägen, stendöd. Tur det, hade hatat mig själv om den fortfarande levde och led. Märkte ut platsen och ringde till polisen innan vi åkte vidare. Som tur var så skadades ingen av oss eller bilen.

Allting på resan flöt på förrutom när vi kom till köpenhamn. Vi hade missat att det var översvämningar i hela staden, så det stog militärer med avspärrningar på varje väg nästan. Och trög gps som inte ville hitta nya alternativa vägar. Jaja, hem kom vi iaf, utan fler olyckor.

Ledig idag, så skönt. Tog ut mamma och mormor på en liten shoppingtur på erikslund idag. Handlade ju i princip en ny garderob när jag var i london så u var det heminredning som stog på listan. Hittade massa fint som fick följa med hem, Johan kommer bli galen på mig!


Ikväll är vi bjudna hem till henke på middag och bubbel för att fira att hans semesterperiod har börjat. Ska börja göra mig iordning nu innan johan kommer hem. Han är iväg och lägger golv till sin faster, snäll är han.


Inflyttningsfest

Efter en hel dag med fixandes så är vi äntligen klara. Några av gästerna (johans vänner) har kommit redan. Men som ni vet så är tjejer alltid sega, säger man sex kommer dom sju osv. ;)

känner på mig att det kommer bli en grym kväll. Har gjort sommarens goda bål som jag fått fyllit på tittsomtätt.
Hoppas att några av mina gamla vänner kommer också, de har tackat ja på facebook men man vet ju aldrig.

Västerås citygfestival är full igång nu också, så det är människor överallt. Framför allt i plutotältet, igår var det smockat när the ark gjorde sin allra sista spelning. Har varit där både i går och i torsdags och ska även dit ikväll!

Tänkte även berätta att jag från och med nu har 6 veckor semester. Skule igentligen haft från vecka 28 men på sommarsvslutningen fick vi reda på att alla får en vecka extra betald semester. Så min började igår. Så nu ska jag verkligen bara njuta, lägenheten är klar så nu kan jag börja tänka på annat än den.


hoppas på en trevlig kväll!
pusss

RSS 2.0