31/1-09

Här händer det grejer=)
Ja, inte på bloggen då som ni kanske märkt.
Men för mig händer det. Hinner inte med en uppdatering idag heller, är redan superstressad inför kvällen.
Kameran följer med ikväll så imorgon lär ni få ett ordentligt blogginlägg.

Jag hoppas att ni får en trevlig kväll allesammans!

28/1-09

Grattis Stephanie på 21-årsdagen!!
Imorgon och på lördag ska du firas ordentligt

Snart är det även dags för en tripp till sälen!






Orkar inte skriva någonting idag är helt slut i kroppen. Anledningen skriver jag mer om imorgon för nu ska jag sova min skönhetssömn! Godnatt!

27/1-09

Såja nu är alla räkningar betalda! Så skönt att ha det gjort.
Har precis kollat klart på ett avsnitt från andra avenyn, hur bra som helst. Så synd att dom bara visar det en gång i veckan numera. Längar redan tills nästa tisdag så man får se hur det går med allt ;) som ni förstår är jag sån som följer alla serier mer eller mindre. Just nu kollar jag på ett repotage på svt1 som handlar om koncentrationslägren på andra världskriget. Har alltid tyckt att det är inressant och jag skulle verkligen vilja åka dit och kolla hur det ser ut osv. Måste känner väldigt konstigt.

Men till något helt annat..
Nu tror jag att jag har något klart till maskeraden på lördag men vad det blir får ni se då. Inge kul att avslöja sig redan nu heller. Hehe.. Kommer bli såå kul, synd bara att dom andra jag skulle gått med inte kan komma pga av olika skäl.

Lite dåligt med bilder nu, men jag får skylla på att jag varit sjuk dom här dagarna hehe. Känner mig inte dirket på något kamerahumör. Får se om jag skriver nått inlägg senare innan det är dags att sova annars hörs vi mer imorgon!

todeloo !

27/1-09

Idag känner jag mig helt frisk igen. Eller ja till 95% men så pass att jag ska jobba imorgon iaf. Känns som att man längtar till jobbet, man saknar alla barn redan. Ska bli kul att komma tillbaka imorgon iaf men nya krafter och energi.

Ska betala mina räkningar snart men först måsta jag samla ihop alla. När jag bor här hemma hos mamma och pappa känns det som att mina saker och papper ligger utspridda överallt. Lönen kom idag och det känns lite konstigt att få den senare eftersom att jag är van att den kommer in den 25e. 

Vecka 5:
-Ondsdag; Jobba och sen träffa Erik. Var ett bra tag sen sist. Stephanie fyller år!!!
-Torsdag; Jobba och träffa Steph
-Fredag; Jobba och på kvällen Hockey. Vik-björklöven. Utgång?
-Lördag; Sthlm på dagen och sen maskerad hos steph. Färga min utväxt?!!
-Söndag; plugga och hockey. Vik-troja/ljungby

Ja nu ska jag iväg och käka lite mat!

puss!

26/1-09

Känner mig faktiskt redan bättre. Eller ja, det har ju gått upp och ner men just nu mår jag bra iaf. Hoppas jag får sova hela natten nu och inte behöva springa upp flera ggr. Blir hemma imorgon med från jobbet pga av smittorisken. Så vad ska jag hitta på imorgon då? Blir det ännu en sängliggar-dag framför datorn/tv? Antagligen.

Under kvällen har jag gått igenom min kalender och insett att jag inte har en enda ledig helg förns den 14 mars. Först trodde jag inte att det var sant, men sen gick jag igenom den en gång till. Så inflyttningsfesten kommer ligga där någongång. Så nu har ni god tid på er att planera in detta!

Nånting som jag bokat idag är att jag åker ner till Sara i malmö den 20-22/2!
Ska bli kul att träffas igen och få komma ner och se nya lägenheten och allt även om det bara blir en liten snabbvisit.
Var ju hundra år sen jag var i malmö sist också så det kommer bli jäklig skoj.

Sara



Jag har så mycket jag vill skriva om på bloggen. Men ibland vet jag inte riktigt hur jag ska skriva det. Vill liksom inte att det ska bli fel på något vis och massa misstolkningar.

Har ni något speciella önskemål vad jag kan skriva om? Skulle vara kul att höra
Kommer ju ändå bara att ligga hemma och dega i soffan imorgon så kom med förslag!

Puss

26/1-09

Nå vad tyckte ni om soffan?=) Inge komentarer än men det kommer väl under kvällen får jag hoppas.
Idag har jag haft en skit-tråkig dag. Det är riktigt tråkigt att vara sjuk, det finns absolut ingenting att göra. Som tur är har jag haft några godingar som hållt mig sällskap på msn.

Försöker pussla ihop allting gällande lägenheten. Tapeter, färg, badrum, möbler..
Sen har jag kommit vidare till det allra roligaste nämligen inflyttningsfesten.
Det första jag ska klura ut är ett bra datum som passar dom flesta. Har hört runt med lite folk nu, vill ju att alla mina närmsta ska vara med iaf!



Ska snart försöka få i mig lite mat, får se om jag får behålla det eller inte. Känner mig inte sugen på nånting men äta bör man annars dör man. Eller? =)

Hörs sen! Puss


26/1-09

Nu har jag äntligen hittat den perfekta soffan som jag SKA ha!
Blev helt såld när jag såg den!
En riktig mys-soffa är det!



Vad tycks?

26/1-09

Jaha. Då ligger man hemma med magsjuka idag då. Jävligt kul.
Hade redan ont i magen igår kväll men inatt/morse fick jag springa upp två ggr.
Fy säger jag bara.



Av alla sjukdommar hatar jag nog denna allra mest.
Blä.

23-25/1-09

Så, nu är jag tillbaka efter en fullspäckad helg.
Efter jobbet i fredags åkte jag dirket till sthlm. Tanken var att jag skulle ta tåget men eftersom mamma köpt fel tid och sen var biljetterna slut till den avgången som jag igentligen skulle ha åkt så jag tog bilen istället. Skönt det med, då kan man lyssna på bra musik och så =)

När jag kom till lägenheten så tog jag bara en snabb dusch och bytte om från mina dagiskläder sen satt jag mig på tunnelbanan och åkte ut till hässelby. Kan ju säga att jag hade riktiga fördommar om just det området och på vägen dit var jag livrädd att jag skulle bli rånad och hela köret men när jag väl kom dit var det ju hur fint som helst. Mötte upp mikaela och sen vidare mot karro. Där hade hon dukat upp jättefint och gjort jättegoda sallader duktig som hon är.


Ser ni vilken lyxsallad?=)


Fina dukningen

Efteråt blev det självklart massa tjejsnack och såklart sing star. Har vi någonsin festat tillsammans utan det? =)


Mikaela och karro kör hårt

Vid halv elva åkte mikaela och jag vidare mot stan. Karro hade ingen lust att följa med eftersom hon skulle upp tidigt morgonen efter. Vi gick ut till ett ställe. Ja det heter faktiskt så och vi hade otroligt kul. Jag ska inte skriva något mer om det här i bloggen men det lär göras om. snarast!=)



Jag och Mikaela
Tack för en jättetrevlig kväll ! Kunde inte blivit bättre.. =)


Haha när jag sen skulle hem på natten och upp för den jäkla långa rulltrappan så var båda ur funktion. FAN också tänkte jag och började knata upp för den enoormt långa trappan. Ni som vart där vet vilket helvete det är.
träffade en tjej där iaf och vi skrattade och skrattade medan vi gick för vi fick typ stanna och hämta andan 3 ggr innan vi var uppe. Man kände sig såå stolt över sin kondition!


Tanken var igår att jag skulle åkt hem rätt tidigt men självklart blev det ändrade planer. Låg i sängen till 16 typ innan jag ens började tänka på att åka hem till vässan igen. Fy vad skönt det var, egen lägenhet för sig själv, ingen som tjatar, och bara ligga i sängen hur länge man vill.  Jaja, kom iväg vid fem-halv sex iaf och det gick ju hyfsat bra. När jag kom till kungsängen så började min bensinlampa lysa. Bra jessica tänkte jag, och började se efter en bensinmack. Kom att tänka på att det fanns ju en i bålsta. När jag svängt av e18 så var jag helt säker på att jag skulle fortsätta att följa vägen, jag såg ju för sjutton macken. sen försvann den och jag insåg att jag var på e18 igen och med mitt lokalsinne fattade jag ingenting tills jag såg en skylt där det stog stockholm på. Då var jag alltså på väg tillbaka mot sthlm och fick smått panik eftersom jag redan åkt några mil med bensinlampan lysandes. Så fick åka en bit till innan jag kunde vända och sen hittade jag tillbaka till macken. Så jag kom hem tillslut iaf, tur var väl det.


På kvällen var det tänkt att jag skulle gå ut. Men när jag kom till v-ås var det ingen som var sugen längre så jag taggade ner. Tills klockan var typ 23 igen då alla ville gå ut. Tänkte först inte gå ut men äh vad fasen. Klart man är redo. Åkte ner och träffa upp lite folk på BMB och kul var det! Fast det hade nog varit mer kul om man kommit tidigare =) Kom ju ner lite innan ett så då var det inte ens någon idé att dricka nåt så jag var nykter. Haha det var heelt ok.


Jag och Alessandra


Calle blundar och jag är tydligen jätteglad

Och eftersom jag var nykter då så fick jag agera partytaxi. Kul att man hade så bra musik i bilen haha men efter överenskomelse så är john skyldig mig en cola då vi ses nästa gång haha.




Jaha vad har jag hittat på för bus idag då? Jo eftesom jag bott i min brorsas lägenhet när han varit i thailand så fick jag åka dit imorse och städa undan lite snabbt eftersom han hade visning på lägenheten idag. Så hämtade jag honom sen satt vi utanför lite längre bort och spionerade på vilka människor som kom.. haha.. Värsta mupparna men vi hade kul.
Så frågade jag honom om han hade en sån där broschyr som man får när man går på visningen, men det hade han inte. och då fick jag den briljanta ideen att jag skulle gå in och låtsas kolla på lägenheten och samtidigt snoka lite och höra vad dom säger. Samma sekund som jag kommer på detta så ångrar jag det eftesom jag såg ut som jag gjorde. Hade ju gått dirket upp ur sängen, så gårdagens smink, mjukisar, knut på huvudet och glajjor var på. Danne tyckte det var en jättebra ide så då hade jag liksom inget val hur jag än försökte dra mig ur. Ibland säger jag saker utan att tänka efter. Var mycket folk och självklar ska man träffa på nån man känner. Bara för att man hade sin fuldag idag.
Jaja, det är bara att köra på!

När jag kom hem fick jag med mig sanna och mamma på jakt efter en snygg soffa till min nya lägenhet.
Hittade ingen som jag fastnade dirkekt för men. får fortsätta leta!
Annars har min dag gått åt att plugga .. kör mina söndagar som pluggdagar numera.

Nee nu ska jag börja förbereda inför morgondagen. Lägga fram kläder och så eftersom jag är så morgontrött av mig!

Blev ett rätt långt inlägg men så äre ibland.
Hoppas ni haft en lika trevlig helg som jag!

Puss på er!

24/1-09

Nyss hemkommen från BMB! Blir soffan inatt då. Kul.. Eller inte!
En uppdatering kommer imorgon om hur helgen varit!


22/1-09

Ja jag ger en snabb uppdatering då! hade igenligen inte tänkt att skriva något men det får bli en kortis.
Jobbet gick bra idag. Har inte riktigt vant mig vid att gå upp så tidigt på morgonen, men jag hoppas att jag vänjer mig snart! Pratade med mina kära kill-kollegor idag på lunchen och dom tyckte jag skulle hänga med och börja träna. Haha det har ju aldrig varit min grej dirket men jag fick många argument för att börja haha. Knäppa dom är alltså ni skulle hört!

Efter jobbet åkte jag och hämtade sanna från alex och mamma från jobbet. När vi kom hem la vi oss i en varsinn soffa och däckade direkt. Vaknade lite senare av att mobilen ringde och hade ju nästan, bara nästan försovit mig till bion.
Det var bara att gå upp fixa iordning sig och åka ner på stan där jag mötte J! När vi hade köpt biljetter och så och kom ner i väntsalen eller vad man kan kalla det för mötte så vi stephanie helt oplanerat men vi skulle inte gå på samma film.
Vi hade valt att gå på Wallander- Hämnden. Älskar ju dom filmerna, men den här var bra men lite seg. Den får... hmm en trea i betyg. För övrigt ska jag aldrig mer gå på bio i västerås. Små trånga biosalar med dåligt ljud och liten bioduk. Jag antar att man blivit smått bortskämd i sthlm med enorma salar, stoora biodukar och ljud så man nästan behöver öronproppar. Nä, nästa gång jag ska på bio blir det en tur till sthlm iaf!
Hursomhelst var det trevligt iaf!!

På tal om sthlm så ska jag dit imorgon =) Ska hem till karro tillsammans med mikaela där det blir middag, singstarkväll och möjligtvis en liten utgång! Låter inte helt fel va? =) Kommer inte att ta med mig datan eftersom jag bara kommer att vara där fre-lör förmiddag, så bilder och sånt får ni vänta med tills lördagkväll eller söndag!

Jaha ser nu att det inte blev någon kortis dirket, när man väl kommit igång så flyter det på bara!
Men nu är det dags att sova, eller ja, lägga mig i sängen iaf =)
Haha neej, nu är det dirty sanchez som jag har fastnat för. Sjukt kul, men sjukt vidrigt!

Förresten så är sälen är spikat nu!
Faaasen vad kul vi ska ha!
Är så taggad så ni anar inte!
6 februari åker vi, inte alls långt kvar. Haha jag åker iväg och njuter lite medans familjen får vara hemma och hjälpa till att renovera lägenheten. Känner mig lite smått taskig men tycker lätt att jag förtjänar denna lilla tripp!

Nej sova var det. Godnatt!

21/1-09

Godkväll alla!
Har precis kommit hem från stephanie. Åkte dit efter jag varit på banken och så och där var även Emma.
Köpte hem lite mat (spicy hot) och kollade på "Hip Hip Hora".. Haha usch vilka minnen man får från högstadietiden.
Sen bjöds det på supergod glass och varm choklad också.  Pratade lite om sälen också, får se vilken helg det blir.
trevligt hade vi iaf!

Var som sagt på banken tidigare idag och betalade handpenning på lägenheten. Så än så länge äger jag 10% av den! Resten ska betalas den 2 februari!! Då får jag nycklarna, så nu är det inte långt kvar!

Hittade en nytagen bild på thea från uppfödarens hemsida!
Saknar henne enooormt mycket, vill ha henne här. NU!
Funderar på om jag ska hälsa på henne nu i helgen när jag ändå är i sthlm!


Jaha man kanske ska ta och göra ett nytt försök att lägga sig i tid ikväll. Skrev ju igår att jag skulle försöka somna hyfsat tidigt. Men såklart så hade det kommit en ny korsordstidning hem i brevlådan under dagen så jag hade lite att göra innan jag somnade. Och när jag var som tröttast så ja,  hittade jag en ny grej. Eller ja ny och ny, men ny för mig iaf!
Sudoko! Har aldrig förstått mig på det där, men nu ni. Haha, nu känner jag mig som värsta geniet! =)

Imorgon då. Börjar jobba kl 7:30 och slutar 16! Imorse var jag på jobbet lite innan halv åtta och när jag kom så frågade personalen vad jag gjort där så tidigt. SJÄLVKLART började jag åtta. Fan, jag hade kunnat sova en halvtimme längre. Men men det är min vanliga tur. Eller inte.
Efter jobbet ska jag fixa lite med papper och sånt till lägenheten och till kvällen blir det troligtvis bio.

Nej nu kan jag knappt hålla ögonen öppna längre.
Hörs mer imorgon!
Godnatt
Puss!

20/1-09

Tjolahopp!
Precis hemkommen från Vik-matchen. Sjukt spännande och rolig match. Ärligt talat så var den mycket mer spännande än Vik-leksand. Även om jag inners inne hejar på Vik så blir jag alltid lite kluven när det kommer sämre lag hit och spelar. Som idag te x. då Borås var här. Dom ligger ju rätt långt ner i serien och då sympatihejar jag på dom i smyg. Så idag när jag gick från ishallen var jag lite glad men samtidigt ledsen för grabbarna i viks skull.
Och jag kan tala om att jag har nog ALDRIG varit inne i en match som denna och babblat så mycket. "OJOJ"  hörde man från mig hela tiden haha. Under matchen så skulle vi gissa vem som kom närmast publiksiffran för kvällen. Jag gissade på 1470 och vet ni vad? Kvällens publiksiffra va 1475, haha det nii! Jäkligt bra gissat!

Imorgon är det dags att jobba igen ! Känner redan nu hur trött jag kommer att vara imorgon bitti.
Man kanske skulle testa att gå lägga sig i tid för en gångs skull.
Eller vad tror ni?



Har fortfarande inte fått in några tips om vad man kan hitta på för nåt kul på maskeraden.
Och nej, jag tänker då inte vara Blondinbella, Steph!

Hörs mer imorgon!
Puss!

20/1-09

Jaha då har man tentan avklarad iaf. Eller ja. om jag klarar den. Men de gick väl sådär, får se sen om jag blev godkänd eller inte. Men nu ska ja inte tänka mer på det. Är i lägenheten nu iaf och för varje gång jag är här vill jag mindre och mindre tillbaka hit. Jag har haft min tid här känns det som. Jag ska aldrig säga aldrig men jag kommer nog aldrig flytta hit igen. Det enda som skulle kunna få mig hit igen är mina vänner som jag fått här.

Ikväll blir det hockey iaf. Fick mina biljetter idag så det blir nog bra. Trevligt sällskap får man också! =)
Kommer kanske inte så mycket folk idag eftersom den visas på tv också.
Ni kollar väl?=)

Ska snart hoppa in i duschen och sen göra iordning mig för kvällen. Ja. jag vet att klockan bara är halv två, men ska ju åka tåg och sen när jag kommer hem är det ju inte långt kvar till marren börjar.

Blev ett väldigt tråkigt inlägg, får se om jag hittar på något skojigare att skriva om nästa gång.
Puss!

20/1-09

Ojoj här sitter jag nu och är helt slut. Hade lite svårt att somna inatt, så man var skapligt trött imorse när man vaknade.
Dag 2 på jobbet gick iaf hur bra som helst. Idag var vi i skogen i några timmar and i love it. Frisk luft och barnen får leka och stoja som dom vill.Efter jobbet åkte jag till sthlm. hade verkligen ingen lust men nu är jag här iaf. Är ledig från jobbet imorgon eftersom jag ska göra min tenta. phu, hoppas jag klarar den!


Imorgon då. Då är det hockey, Vik-borås! Jag lär ju gå på matchen men det beror ju på lite hur trött jag är. Annars så visar dom ju den på tv också. Så igentligen är det vilket som. Fast det är ju roligare att se i verkligheten. Förra matchen mot leksand var ju hur spännande som helst. Alltså det var proppat med folk, jag satt och letade om jag såg en enda ledig sittplats men alla var upptagna. Så mycket folk var det. Hehe om jag inte minns fel så var det över 5000pers iaf!


Som ni läste i förra inlägget så har jag hittat en ny vän, Stephanie! Vi har inte alls känt varandra länge men ändå så känns det som om vi varit vänner hur länge som helst. Hon ställer jämt upp och kommer med bra råd när man behöver dom som mest. En superjej med andra ord! Just nu ser jag verkligen fram emot att åka till sälen tillsammans med Steph! Får se om vi lyckas få med Emma också men annars åker vi (hoppas jag) ändå!!

"

Förresten så ska jag på fest hos steph den sista januari. Hon ska ha maskerad och jag vette tusan vad jag ska hitta på för nåt kul. Ge mig lite tips!!



FYFAN vad vidrigt. Sanna och jag sitter och kollar op Dirty Sanchez på MTV. Dom ska dricka tjursperma och allvarligt.. Vi sitter här och halvspyr!!!
TVI!

Det knäppa är att jag började skriva inlägget vid nio-tiden. Tre timmar senare är jag äntligen klar.

Gästbloggare: Stephanie

Hallå, hallå - Jessicas blogg!

Jag fick den stora äran att gästblogga här, men tänkte börja med att klargöra en sak från tidigare inlägg: det var ett viltsvin jag började skrika om och nästan körde på! Eller ja, okej - möjligtvis en älg, men för helvete ingen gris Jessica!

Så. Nu när det är ute ur världen tänkte jag berätta om hur det är att hitta en vän på en fest, som man helt plötsligt bara klickar med. Kan man kalla det som något så töntigt som "Vänskap vid första ögonkastet"? Det var iallafall vad som hände mig och Jessica, en regnig & slaskig dag i oktober när HP firade sin 20årsdag.
Sen dess har iallafall vår vänskap bara växt, och för att fortsätta bygga vidare på den och stilla vårt gemensamma sug efter jägermeister tänkte vi åka till sälen nu i februari. Jag har aldrig stått på ett par skidor i hela mitt liv, så något sånt blir det inte. Eller, vänta. Finns det snygga killar i barnbacken? ;)

Det som jag gillar med Jessica är att hon alltid är så taggad på allt, precis som jag. Min dröm vore att hon får ledigt i mars när jag & brudarna drar till teneriffa en sväng och hon kan hänga på. Det blir vilt, precis som sälen kommer bli.


Nej, nu är min tid som gästbloggare slut. Borde avsluta med något klyshigt citat men skriver istället något tillägnat bara till dig Jessica: leva livet, nu ska vi leva livet, vi leva livet. Dom ska få se vilka dom roar sig med ;)

/Stephanie, http://sbruksgard.blogg.se


18/1-09

Brr vad kallt det är. Var och åkte skridskor tidigare ikväll och allvarligt jag håller på fryser ihjäl nu. Mina händer är iskalla. Fast man blev ju rätt varm när man åkte men sen efter så skulle jag åka och tanka. Och när jag stog där ville först inte kortläsaren ta mitt kort. Och när den väl tagit de så fick jag inte upp tanklocket. Hehe så det var två unga killar som hjälpte mig. Supersnällt ju! Men det var då jag vart kall iaf!
För övrigt så har jag blivit riktigt GRYM på att åka! Idag sprutade det liiite snö när jag stannade. Mitt mål är att det ska bli så som när killarna stannar, att det blir jäääättemycket snö! Men det kommer. Men nu börjar det se riktigt bra ut.


jag idag när vi åkte skridskor!

Igår var jag och stephanie hemma hos emma på haga, Där var även anna och hennes pojkvän, kommer tyvärr inte ihåg vad han heter. Iaf så hade vi supertrevlig. Och nu ni. Jag drack faktiskt en HALV öl. Jag som hatar öl. Men det gick i och den smakade inte så illa. Mycket tjejsnack blev det med grönsaker och dipp, jättegod fruktsallad. Vid ett så åkte jag och steph vidare på fest i irsta! Det var också trevligt, synd bara att han hade katter. jag är jätteallergiskt mot just katter så vi åkte hem sen istället.
Det roligaste var nog i bilen på väg hem när steph bromsade till och skrek "vad faaan vad det där?"
Och jag är så sjukt mörkrädd så jag fick en ilning i hela kroppen och jag började nästan tjura haha jag trodde hon skulle säga att hon såg nån äcklig gubbe efter vägen eller nåt annat läskigt.. Haha, men sen sa hon att det var nån gris eller nåt haha. Usch vad rädd jag blev!


Emma, Steph och lilla vilma!


Söta Vilma fick också vara med på kort!

När jag kom hem sen skulle jag ta min allergimedicin och så.. Så la jag mig i sängen och skulle ta ögondroppar.. Haha, så körde jag i dom och det sved till och började brännas i ögongn och jag flög upp. Gick upp och kollade på förpackningen igen. Och gissa vad? haha jag hade haft i örondroppar istället för ögondroppar. Smarthuvud! Ibland är jag en riktig klant! Men idag är allt bra även om jag hade lite ont i ögonen imorse!

Annars har min dag gått åt att plugga! Trist men det måste göras!
Ska fortsätta lite till nu, sen ska jag sova. Ska ju upp tidigt imorgon och jobba. Måste komma in i rutinerna nu!

GODNATT gullegrisar!


Jag är såååå glad!! =)
Det händer mycket nu!!


17/1-09

Ojoj, hade tydligen en till bloggpaus! Men ni läsere sviker då inte, haha faktum är att jag ökat med läsare dessa dagar.
Men just nu får det bli ett kort inlägg eftersom jag ska snart iväg och åka skridskor och sen vidare till Stephanie och Emma! Får se vad vi hittar på men nåt skoj borde det bli iaf!

För er som var såå nyfikna på min lilla hemlis så kan jag avslöja den nu.  Jag har nämligen köpt en lägenhet här i västerås. Ville inte skriva något förns jag visste säkert att jag fått den. Känns jäävligt skönt att ha något helt eget. Så om ca 2 veckor flyttar jag in! Inflyttningsfest? Ooom jag ska ha, haha =)

Första dagen på jobbet igår gick hur bra som helst. Trivs verkligen. Allting blir så annorlunda när man får ansvar på riktigt. Till skillnad mot praktiken. Nej här blir jag nog kvar ett tag! Supersöta ungar och trevlig personal!
Igår innan jag skulle gå hem kom det fram en liten kille och ville ha 3 kramar. För att han tyckte jag luktade så gott. Hur gulligt är inte det, hehe!
 
Får skriva mer senare om vad som hänt under veckan som gått.
Nu har jag verkligen bråttom.
PUSS!

13/1-09

Ja då har man haft sin bloggpaus ett tag nu. Eller ärligt talat har jag skrivit några blogginlägg men sen i sista sekund har jag bestämt mig för att inte publicera dom. Jag känner att jag vill inte vara så personlig här i bloggen, mina vänner vet hur allt ligger till och vad som händer just nu. Resten behöver inte veta något men är någon nyfiken så får ni jättegärna fråga, då kommer jag att svara. 

Just nu befinner jag mig i sthlm, kom i söndags. Kände att jag ville ta ett litet break från vässan. Kändes som om allt stog still där, men nu vill jag tillbaka. Haha, ja jag vet, jag är snurrig och velig.  Får se om jag åker hem ikväll eller imorgon bitti. Är ju hemmamatch imorgon VIK-Leksand som man lär gå och se.
Just ja, jag har nog nåt på gång.. Det är fortfarande hemligt, men kommer kanske avslöjas här om någon dag..  hehe.

För övrigt mår jag bra nu både i kroppen och knoppen, haha! Så skönt att komma ut och börja göra saker igen. Jag hatar verkligen att bara sitta hemma och glo in i väggen. Sjukt tråkigt! Så nu har jag precis kommit hem från en trevlig fikastund med Mikaela inne i stan! Var så längesedan sist. Och nu när jag flyttar till västerås på heltid kommer vi väl knappast träffas oftare, men vi måste se till att vi inte förlorar kontakten, tycker så mycket om dej som vän ska du veta!  


9/1-09

Ligger i soffan nu och kollar på lets dance. Bella var okej, men jag tycker faktiskt att Laila var jätteduktig. Fast nu blev magdalena graaf min favorit. haha..Funderar lite på vad jag ska göra senare efter programmet. Blev liite sugen på att gå ut, men nu måste jag bli frisk först. Har inte riktigt den energin heller. Ska ju försöka åka skridskor imorgon om min kropp tillåter det.






Fasen har suttit typ i en kvart-tjugo minuter och funderat på vad man kan skriva om. Har ju liksom inte gjort något speciellt dom senaste dagarna. Bara låtit tiden gå liksom vilket gör mig fruktansvärt rastlös och irriterad. Speciellt nu när jag vet att mina vänner sitter på världens roligaste förferre hemma hos karin där alla säkert är jättefina! Dricker god bål och har trevligt tillsammans. Jag vill också!! Kommer ju kanske inte hinna träffa karin så mycket mer innan hon åker tillbaka till USA. Denna gång ska hon ju stanna i fem månader. Nu börjar jag ångra att jag inte tog den chansen också.

Nej det här fick bli det bästa för idag och så får vi hoppas att det händer något roligare imorgon så jag har något mer spännande och intressant att skriva om. Haha!

9/1-09

Jaha då var det redan Fredag och det finns ingenting att hitta på. Alla andra ska ut ikväll, själv ska jag sitta hemma framför tvn. Ska se på lets dance premiären ikväll och hålla tummarna för att Isabella får vara kvar. Eller ja, om hon är bra såklart annars är det väl ingen större idé att ha henne kvar.

Just nu är det något jag går och stör mig på, riktigt irriterad är jag. Men jag kan inte komma på vad det är som orsakar detta. Kanske för att jag vill ha en lägenhet att flytta till nu. Eller att jag vill bli frisk. Eller för att jag inte käkat nåt "ordentligt" mål på flera dagar. Eller så är det kanske bara för att det är en sån dag idag helt enkelt.


8/1-09

Usch vad jag är rastlös. Man blir så instängd när man är sjuk. Jag vill ju ut och göra saker.
Nu måste jag ta och bli frisk. Antagligen kommer jag missa karins prinsessfest imorgon också=(
Känns som om jag har missat asmycket. Men om jag lyckats bli frisk tills på lördag så ska jag och J ut och åka skridskor om det är bra väder för det. =))

Skulle verkligen behöva färga min utväxt också. Det är kris nu och jag vill knappt kolla mig i spegeln längre.
Och eftersom min pillesyster inte vill hjälpa mig så får jag försöka hitta nån annan som kan det. 
NÅN?=)


Idag fyller Erik, Henke och Sofie år!
Grattis säger jag till er och jag hoppas att ni haft en bra dag!!


 

8/1-09

Vaknade imorse utav att jag låg och grät i sömnen..
Jag drömde en mardröm om Tommie. Den kändes så verklig.
Fan vad jobbigt allt blev igen
.

7/1-09

Hej där!
Jag kommer fortfarande att beklaga mig för att jag mår verkligen uselt. Får inte i mig någon mat så snart ska jag och mamma åka iväg och handla lite frukt. Sjukt sugen på skivade äpplen och apelsiner. Som ni kanske förstår så blev det inge stan idag eller hockey. Har legat och vilat från kl 14 tills nu så då vet ni varför jag inte svarat på sms eller samtal.

Var ju och kollade på lägenheten idag och det var verkligen inget för mig. Den var för liten och den var inte så speciellt snygg heller. I sovrummet var det turkosa och svarta väggar, fanns inget direkt kök utan mer en kokvrå. Nej jag fortsätter att kolla vidare. Det ska ju verkligen kännas rätt!


7/1-09

Buhu vad jag tycker synd om mig själv..Kan inte sova, min ryggverk har kommit tillbaka. Varje gång jag har feber brukar jag få ont i nedre delen av ryggen. Detta gör att jag varken kan ligga ner, sitta eller stå, jag måste vara i rörelse hela tiden för att det ska kännas någolunda ok. Eller lindrande kanske man kan säga. Det sjukaste är att jag blir typ helt förlamad i benen. Har knappt någon känsel och har svårt att gå och imorse när jag skulle köra hem kunde jag knappt hålla ner gaspedalen. Låg i 60 på motorvägen och tur var att det inte var nån trafik ute iaf. Vi skojade om inatt att det kändes och såg ut som om jag var med barn haha. Ni behöver dock inte oroa er för något sådant ;)

Fuck vad tråkigt jag har. 

6/1-09

Hej mina vänner!

Här kommer en sen liten uppdatering.
Igår skulle jag ju ha gått ut med tjejerna var det ju tänkt. Tyvärr kom jag aldrig så långt.
Jag blev sjuk och inom loppet av en minut, från att vara hur pigg som helst till att få feberfrossa och ont i hela kroppen, halsen svullna upp och helt täppt. Jag trodde verkligen jag skulle avlida och eftersom jag inte var hemma inatt så hade jag inga värktabletter eller något. Stackars mig! Lyckades iaf hålla mig vaken under hela hockeymatchen som spelades inatt. Synd att sverige förlorade men men. Nästa år vinner vi va? =)

Imorgon ska jag gå på lägenhetsvisning. Tvingar med mig Sanna som smakråd, måste ju ha ett godkännande. Lägenheten är min iaf om jag tackar ja. Så får väl hoppas den är fin. Annars så har jag lite andra planer...=)
Efter det blir det lunch nere på stan. Kanske tar sig en liten shoppingrunda också.
På kvällen är det hockey. Jag hoppas verkligen att jag blir frisk, eller ja, hyfsat bra så att man orkar gå. Då är det tjockjackan som åker på iaf.
Sen ska jag ju också åka förbi mitt nya jobb och kolla läget. Höra efter om jag får ledigt till spain. Behöver verkligen komma iväg på lite semester!!




Man kanske skulle försöka ta igen den sömn man förlorat inatt. Känner mig helt slut men ändå rätt pigg.
Önska mig lycka till!

Pusss!

5/1-08

Imorse vaknade man av att grannen kom och plingade på dörren. Gick ut och kollade och där stog våran (mamma och pappas) bil på parkeringen. HJUL-LÖS! Nån har alltså snott alla hjul och kvar står bilen lutandes på ett däck och ett gammalt bilbatteri. Såg lite lustigt ut men det var inte så kul. Så nu har alltså någon blivit fyra vinterdäck rikare. Grattis!

"BÄCKBY. På måndagsmorgonen fick en 47-årig man på Bessemergatan är tråkig överraskning. Under natten hade någon pallat upp hans bil på ett bilbatteri och gamla sommardäck - och skruvat loss och stulit samtliga vinterdäck."
VLT 5/12-2008


Har beslutsångest om jag ska gå ut ikväll eller inte. Isf är det 4 utgångar på mindre än en vecka. Känns sjukt, är ju inte van vid detta, haha. Men det är kul, umgås med kompisar, träffa nytt folk osv. Nu blir det kanske till och med så att jag åker till teneriffa en vecka i mars med tjejerna =) Om jag får ledigt dvs men jag hoppas..Skulle vara så kul!

Här är lite bilder från fester i helgen

Fredags








Lördagens outfit



Bjuder även på två bilder från juldagen!!







Vet att jag lovade bilder från nyår också, men nix. Blev nå strul med kameran så hann bara bli något enstaka kort. Nyår var okej, hade kanske lite högra förväntningar men men.  Nu är det 2009 och ett nytt år har börjat. Ny mål och nya upplevelser. Den största utmaningen just nu är att komma över ett förhållande man haft i sex år. Jag har inte varit ensam på sex jäkla år?! Alltid haft en trygghet att ha någon där oavsett. Men nu är det dags. Dags att lära sig stå på egna ben. Igen. Jag säger inte att det är lätt, men med mina underbara vänner jag har tror jag att jag klara detta. Jag KOMMER klara detta.

Nyår 2008 i Olofström




Just ja. På onsdag ska jag kolla på en lägenhet jag blivit erbjuden. Känns som om jag har väääärsta flytet just nu.
Allting börjar bli bra nu. Äntligen!

Nej nu är det dags att fixa sig!
Pusss rarings!!!

5/1

Ojoj här var det torrt ser ja!
Lovar er en uppdatering för dom senaste dagarna, det kommer imorgon. Bilder kommer också från helgens festligheter. Håll utkik.. Ska bla berätta lite goda nyheter också.

God natt mina raringar!
pUSS

RSS 2.0