lördag natt

Ensam hemmakväll är inte helt fel. Passat på att städa lite, fixat i ordning i min garderob osv.
Har fixat massa bra musik nu också som rullar på här hemma. 
Grannarna har fest, nästan så att man blir lite partysugen..men nje, hehe klara mig rätt bra här hemma.
Jaja de senaste timmarna har jag iaf suttit och fixat lite på datan, kollat runt lite.

Måste passa på att visa er MIN bröllopsklänning jag ska ha när jag gifter mig en vacker dag om jag nu gör det. nästan så att jag måste göra det för klänningens skull.'
går förbi den varje dag på väg hem från skolan, så njut.



Själva ideen att lägga upp den kom när jag satte mig ner och började kolla på "Fyra bröllop och en begravning" har aldrig sett den förr. Men det hann inte gå långt innan jag böt kanal pga av den där muppen hugh grant. jag klarar verkligen inte av honom, tål inte hans dialekt. han är den som förstör bridget jones filmerna..  hmm..

Neehepp, skulle lägga upp lite bilder och så, men det ville sig inte . jäkla skit bredband. .
ja inget att göra åt. kanske dags att sova nu, ska ju trots allt upp och jobba imorgon. sista dagen innan semester, det ska jag väl klara av?


Puss på er!


FYFAN

Nu ni, nu ska ni få höra på något riktigt äckligt. fy satan säger jag bara.

började med att jag skulle laga mat.. hm det fick bli något snabbt så köttbullar och makaroner. fixar på köttbullarna och så tog jag fram kastrullen och.. jo vad låg där?????? äckliga silverfiskar (ja såna där äckliga kryp) som sprang omkring.. I MIN KASTRULL!!!

 

ringde mamma såklart.. å sa hon att jag skulle kolla hur dom såg ut.. ehm, ja höll verklign på kräkas när jag skulle fånga in dom i en påse.. googlade fram nån bild som jag kunde jämföra med och kom fram till att det var äckliga silverfiskar som invaderat mitt kök.. eller ja, iaf i mitt köksskåp. tar fram nästa kastrull och där ligger det tre döingar.. ännu mer kväljningar.. tillslut fick pappa komma hit och ta bort allt.. så tog han med sig massa grejer från anticimex.. och innan han gick skickade jag med allt som stog i skåpet så att dom får diska allt i diskmaskin.. FY FAN säger jag bara.. känns som om det kryper på hela kroppen. FÖRSVINN!! bara tanken på att om jag inte tittat efter och kokat dom där makaronerna med äcklerna.. kokta silverfiskar...

Jag vill aldrig mer bo själv.. aldrig. jag behöver nån som fixar sånt här till mig.. nån som vill hyra ett rum?=)

jaha, digistivekex till middag ikväll alltså?

måndag eftermiddag

En ledig dag idag. Har hunnit med rätt mycket för att vara jag. brukar annars vara rätt lat och inte få mycket gjort under min lediga dag.

-luncha med danne (ska hjälpa mig att sälja min gamla data)
-åkte förbi farmor med en bit kladdkaka från igår( den tar aldrig slut, nån som vill ha? )
- hämtat resten av tvätten från mamma & pappa (dom hjälpte mig att tvätta när jag kom hem från greece, tog typ två dagar, tack mamma!)
- packat upp resten av sakerna i resväskan. Dessvärre vet jag inte vart allt ska få plats.



Nästa vecka har jag en semestervecka till. Helt ledig, har inga planer förrutom hundutsällning som är antingen den 3 eller 5 juli, kommer inte riktigt ihåg, måste kolla upp det! jagbörjar bli lite nervös inför den, men sist hon var med (15/6 i avesta) kom hon tvåa av sju tikar i unghundsklassen. Så jag hoppas att det går minst lika bra!

måste bara berätta om lördagen. Tommie jag mikaela och niklas åkte ju hem från deras sommarstuga medan tommies brorsa henrik, sara och två kompisar till dom stannade kvar. under kvällen började det brinna i bastun. dom hann släcka men brandkår och hela köret fick komma och fixa resten.

www.vlt.se/artikelmall.asp?version=778454     (det ska vara 2 tjejer & 2 killar, inte 4 killar som det står i artikeln)




Nu ska jag laga mat och titta på unga mödrar och vänner. börjar komma tillbaks till rutinerna.

söndag kväll

Äntligen hemma igen.. känns som om jag varit borta i evigheter.. måste försöka komma tillbaka till alla rutiner och allt.. huu.. men har jobbat idag också, jag o sanna själva i butiken. gick bra fast det var mycket folk. tiden gick snabbt iaf..

midsommar var lyckat iår. firade den i tommies familjs sommarstuga utanför skinnskatteberg..
åkte ut dit i torsdagskväll och åkte hem i igår.. tommie stannade kvar här tills idag. =) nu dröjer det ett tag tills vi träffas igen..



ikväll har sanna och jag haft sex and the citykväll.. eller ja, hann bara ta några avsnitt innan hon somnade men ändå. gjorde en supergod kladdkaka också. hann bara ta en liten liten bit innan man började må illa.. men men stolt ändå att jag äntligen gjort den efterlängtade kladdkakan haha.. får väl ge bort den till pappa eller något imorgon.

ledigt imorgon.. har inte några planer direkt men.. nåt dyker väll upp!

godnatt på er!

Jag är tillbaka

Japp nu är bloggen äntligen tillbaka. till er som undrat så är det bara att jag vart tvungena att ta bort lite bilder, texter m.m. och orkade inte göra det på en gång så jag drog till med ett lösen istället. men som sagt, nu är bloggen tillgänglig för alla igen.


Har haft en underbar vecka i grekland. Rekomenderar verkligen er att åka dit Zakynthos, Laganas. Grymt kul!
har hunnit göra rätt mycket (tycker jag) på bara en vecka. Kände att jag igentligen velat haft en extra vecka där nere, tiden gick för fort..

Min resa bestog av:

-sköldpaddsutflykt (tyvärr, vi fick inte se en enda sköldpadda. Men men det var skoj ändå)
-white party (en fest som låg på en ö, och alla som var på festen var tvungna att vara vitklädda. Rätt häftigt)
- sol, bad och shopping (inte så mycket shopping kanske men sista dagen blev det lite iaf för pengarna som var kvar)
- festa (yess)
- avslappning (skönt skönt, bara att ligga och glassa, slippa tänka på allt annat runt omkring)
- mysiga resturanger ( lite besviken på maten. visst den var jättegod men inte riktigt den "äkta" grekiska maten som vi var ute efter)
- sverigematcher (fotboll, även fast jag inte är så intresserad så blev det en hel del)

Tack alla för en jättetrevlig och härlig semester!


Direkt när vi kom till arlanda var jag redan stressad. planet kom in halv fyra, fem skulle jag träffa lina inne på centralen. Skulle ju på sex and the city- premiären.. självklart kommer min väska sist. grejen var att jag hade packat ner mina finkläder jag skulle ha på mig i handbagaget, men dumjöns som jag är glömmer jag packa ner skorna. så det var bara att vänta.. och vänta.. medan jag väntade fick jag låna lite makeup av en tjej som vi träffat där nere i grekland. Man känner sig ju inte dirket så fräsch när man suttit på flygplats, flygplan i några timmar sen 8 på morgonen. när väskan kom var det bara på med skorna, springa ner till arlanda express.. 20 minuter senare mötte jag lina och vi hann med ca 5 minuter kvar.



Filmen var grym, rekomenderar den verkligen. Efter filmen vidare till cafe opera där det bjöds på mat och gratis alkohol. Dessvärre vart det en tidig kväll för oss, var ju skapligt trött efter allt.. Men tack för att jag fick följa med!!


jobb idag, jobb imorgon, sen äntligen ledig igen. FAN vad skönt!!!
sen midsommar, hoppas på fint väder!!

Puss på er!!!




torsdag kväll

Uh, sista dagen på praktiken idag. Tog igen några dagar som jag varit borta, lika bra att göra det på en gång så slipper man gå och tänka på det. När jag kom dit imorse var det bara 8 barn. på 3 vuxna. så skönt, annars brukar dom vara 14.  så idag vart en sån där riktig mysdag. var ute på förmiddagen, sen fick vi äta lunch i ett annat mysigare rum (dessvärre var det Spenatsoppa vilket jag avskyr) men bara att trycka i sig det. efter varje sked fick jag kväljningar så det var bara fort in med mjölk och lite bröd och sen svälja. fy fy.. efter maten gjorde vi om rummet till en liten biosalong. fram med projektorn lite stolar och madrasser, i med filmen "spöket laban".. Lyxa till det också med lite glass.. =)

Eftersom det var så fint väder valde jag att gå hem. Passade även på att fixa lite ärenden på vägen. Fick allt gjort, skönt!

- växla pengar tills på tisdag då vi äntligen åker
- in på apoteket och handlade lite nödvändiga saker till resan
- fixa alkohol tills i helgen, systemet är ju stängt imorgon

Kom precis hem frånkungsträdgården. har spenderat min kväll där med tommie, mikaela och niklas. käkade lite mat och drack lite och så. Men det var lugnt, men det var skönt att komma ut lite.. Det var såå mycket folk där nere, får panik när alla går där och trängs och knuffas. Kändes som om det vore mellandagsrea på stan eller nåt. usch. Men annars var det helt okej!

åter till det här med studenten. Studenten har ju hållit på nu i ca 2 veckor. varjde dag är det någon ny skola som åker runt här.. Som ni läste i något inlägg innan så får jag nästan panikångest när jag ser dom där vagnarna rulla förbi och höra musiken dunka och alla glädjerop.. vart jag än går är dom. När vi gick hem från stan idag, hamnade vi mitt i en klass tror ja.. och när vi går där mellan alla börjar dom skrika " fööör vi har tagit studenten osv" i ca 5 minuter. Jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. hade lust att bara springa därifrån men jag härdade ut. hm, skönt att jag ändå inte var i v-ås idag, hörde att det var deras tur att ta studenten.. men som sagt, jag hoppas ni haft en fantastisk dag idag (och alla andra dagar)..

Imorgon bitti åker vi till v-ås. Ska ju bli fint väder så det blir nog att vi åker och solar och badar någonstans..  Sen blir det utgång på kvällen.. Ska det bli BMB eler plutoo? det återstår att se!

Puss på er!

tisdag natt

Fuuuuck vad jag är trött! Orkar knappt byta kanal på tv. så vad gör jag då? joo klart jag sätter mig här och skriver lite på bloggen. är man knäpp eller?

Har haft en jättetrevlig kväll men tjejerna. Vi tog med oss filt, vin, snacks, kamera , hundar och vandrade till rålisparken. Det var fullt av människor som satt där, det är typ 3x större lögarängen. Vi fick iaf en solig plats med bra utsikt. Fick flytta en gång eftersom solen gick i moln, men annars helt okej. mysigt var det! kul och bara träffas och snacka massa skit. sen fick vi fira att Lina är klar med lhs, hon är färdig förskolelärare och hon har redan fått jobb!! Grattis!

Släppte av Lina vid tunnelbanan och andra Lina hängde med mig hem. Hon ska sova här eftersom hon ska till centralen imorgon bitti. så tommie ville inte sova hemma inatt, han får spendera den hos micke..
har precis sett klart på armageddon. en sån där film man aldrig kommer slut tycka om, en sån film som har hängt med några år liksom..  har verkligen försökt hålla mig vaken genom den.. och jag lyckades.. =)

Haha fan vad oovärt inlägg, men då kan ni ju inte klaga på att jag aldrig uppdaterar :) ar fortfarande inte hittat sladden som man överför bilderna från kameran till datan än. så jag lägger upp lite gamla bilder som jag hittar!
här är en på mig och sanna förra sommaren på kryssning till Riga med cinderella!

image78

Ska förbi praktiken imorgon en sväng också. Orkar inte igentligen men jag har ju lovat.. typiskt mig..
Juuust ja, skattepengarna kom idag! häärligt. synd bara att dom går till nästa månadens hyra..

Nu är det dags att sova.. Godnatt!!

Tisdag eftermiddag

Jaa =) Äntligen lov, så skönt!! Sista grupperna hade sina redovisningar och sen vart det fikaavlslutning.. Fick en jättefin knallrosa ros och en dikt av vår lärare.. Kändes som en avslutning som man hade i nian. Alla fick komma upp och hämta en varsin och sen var det våran tur att ge våran present som vi hade samlat in pengar till.. även om det är en termin kvar tills vi är klara (för vissa) så kändes det som om man aldrig mer skulle dit.. Hm.. men det ska jag ju, eller? =)

Vädret håller i sig fortfarande, skönt! Tjejerna kommer snart, så måste städa upp lite här. Så stökigt, fattar inte hur det kan bli det.. Eller jo, jag får ta på mig det. Det är mina resväskor som står överallt, kläder ligger utspridda (kanske för att jag inte har någonstans att hänga in dom).. Ska bli skönt att "komma hem" till lägenheten i v-ås, slippa släpa reseväska framochtillbaka mellan sthlm-vås. Ska stanna där hela sommarenoch umgås med vänner, familj och jobba!

Tänk att det är tre år sen vi tog studenten. SJUKT! Jag försöker hålla mig borta från allt som har med student att göra dom här dagarna, får ångest. Jag får tillbaka den där känslan, saknar klassen och bara känner att där vill ju jag stå. Allt gick så fort så man kommer knappt ihåg hur dagen var.. Och så har jag ju en sån där fruktansvärd skadeglädje att jag hoppas att varje studentdag att det ska vara fult väder. Ja eftersom att på våran dag var det kallt och regnigt. Men men, jag hoppas ändå att alla som tar studenten får en jättebra dag och passa på att njut, dagen går så fort!

Lite bilder från studenten 2005

image75

image76

image77

måndag eftermiddag

Ja då var terminens sista redovisning klar. Så skönt, och imorgon är avslutningen.  Sen är jag fanimig ledig en hel sommar. eller ja, från plugget iaf.. =)

Det är så sjukt varmt ute alltså. Går ju knappt att vara ute, eller? men men det är väl bara att börja vänja sig för om en vecka åker jag/vi till GREKLAND! =)) tänkte gå in och förhandsbeställa lite på taxfree så man har det klart.

Blir lugnt dom närmaste dagarna, på torsdag blir det resturangernas dag på kvällen, och på fredag bär det av till västerås. blir utgång på kvällen iaf!

Ja då var planerna för midsommar klar iaf! så skönt att ha allt klart i tid, har verkligen något att se fram emot. hoppas bara på att det blir skönt väder.

Imorgon ska jag träffa lina och linis från skolan. ska bli kul att ses igen.. ha en tjejkväll med vin och så..


Sen måste jag bara säga att det finns verkligen dumma människor. hur sjutton kan man ens tänka på att ta med hunden när man ska shoppa och låta den sitta kvar i bilen i två timmar??! i det här vädret. har man inte lite vett och förstånd som människa eller? det är tragiskt. . förstår inte hur man tänker. men men, man kommer väl aldrig ifrån att det finns dumma och idiotiska människor.

RSS 2.0