31/12

Ja då har dagen som jag väntat på så länge kommit. Det är ju Nyårsafton! Denna dag har alltid betytt så otroligt mycket för mig, varför vet jag inte riktigt, men så är det iaf!

Tillslut blev det ett bra upplägg och jag tror och hoppas att den här kvällen kommer att bli hur bra som helst!
Vi sak snart iväg och handla lite som fattas inför kvällen. Sen ska tommie och jag till ishallen och åka lite skridskor om det finns tid för det. Hoppas verkligen på det, måste ju visa vad jag hunnit lära mig på dom få tillfällen som jag övat!
Sen efter det ska vi väl hem och göra oss iordning och vidare till ishallen där det kommer vara lite folk=)
Bjuds på lite mat och andra trevligheter! Och något som tommie påminnt mig om nu är att vi absolut inte får missa hockeyn så då går vi tillbaka hit igen, har lite trevligt och så. När det är slut så går vi tillbaka till ishallen tills klockan börjar närma sig tolvslaget då vi går tillsammans till hotellet där det blir fyverkerier. Låter inte det rätt skoj?=))
Kameran följer med mig vart jag än kommer att gå, så bilder kommer upp imorgon!

Nu måste jag snygga till mig lite om vi ska hinna med allt!

Hoppas ni får en jättebra nyårsafton allesammans!
Gott Nytt År!

30/12

Har fått lite klagomål över att jag inte uppdaterar lika ofta längre. Känner bara att det inte finns så mycket att skriva om
just nu. Har inte gjort så mycket här nere, mer än att bara låta tiden gå. Typ! Just nu sitter grabbarna och spelar guitarr hero medan jag sitter här och försöker tillfredställa er med ett nytt blogginlägg haha!

Imorgon är det nyårsafton. Det kommer nog inte vara den bästa jag varit med om men samtidigt känns det bra att få vara med den personen man tycker mest om även fast läget är som det är. När jag kommer hem till västerås igen ska jag försöka hitta mig själv och tillbaka till det liv som jag hade innan jag gav upp allt. Fokusera på att bli klar med skolan, hitta tillbaka till mina vänner, börja på mitt nya jobb, söka ny lägenhet och bara leva livet. Det är min plan just nu iaf, sen får man ju ta allt som det kommer. Visst kommer det bli tufft men det här var det bästa för oss båda. Även om det känns skit just nu så vet jag att jag kommer komma över det och att det kommer kännas bättre!
 


Japp detta fick bli dagens bild!  


29/12

Tillslut så hamnade jag i Olofström. Men hade det inte varit för GPS:en så hade jag nog varit någon heelt annanstans. Små mörka kurviga smålandsvägar som hade hastigheten 90?! var inte att leka med. När man fick in ett bra flyt så kom det utan förvarning en kurva som lika gärna hade kunnat räknas som en U-sväng. Tommie berättade senare att han brukar åka en annan väg som lät lite bättre. Får se om jag åker den hem istället!

Ikväll har Tommie match så då tänkte jag passa på att råplugga. Har en hel del att försöka hinna med innan helgen. Fast innan jag gör något annan idag så ska jag se ett avsnitt av våra bästa år!

Tjing så länge!


27/12

Usch vad kallt det är ute. Känns ju som om det är 20 minusgrader. Var ute på en promenad med thea nyss och efter 20 meter trodde jag att ja skulle frysa ihjäl. Fastän jag hade dubbla byxor, vinterskor, tjock jacka och vantar och mössa. Om det ändå är så kallt kan det väl lika gärna komma lite snö också.

Har lite beslutsångest också. Åker till Olofström imorgon och jag tror jag faktiskt ska ta bilen. Även om det är så mycket smidigare att åka flyg. Men tåget var svindyrt och flyget passade inte tiden som tommie kunde hämta mig på flygplatsen. Men eftersom det är nyår och allt så har jag ju med mig lite extra saker så därför skulle det kännas bättre om jag tar bilen. Ska fundera ett tag till, men tror det blir så. Håller på fixa lite skivor nu iaf.  Måste ha lite sällskap om man ska köra ensam i sex timmar. Tur att pappa fick en GPS i julklapp så jag hittar iaf! Då har jag en tant att prata och disskutera vägen med!! =)

Måste till rusta imorgon och köpa lite raketer också. Ingen nyår utan smällar! Förra året var vi ju på kryssning och där fick man ju inte ha med sig sånt, vilket var lite tråkigt med helt förståligt. Nej nu måste jag packa allt som ska med iaf!
Ha en trevlig kväll



27/12

Godmorgon!
Eller vad man nu kan säga. Sov alldeles för länge idag känner jag. Men jag får väl skylla mig själv eftersom jag inte kom  i säng förns 4. Huva huva, vad jag gäspar. Ska snart börja göra mig iordning eftersom att det är hockey idag i rocklunda. VIK-bofors, Det är väl ingen höjdarmatch dirket men det blir nog bra.
 


Ojoj, haha noll koll på klockan. Den är ju snart ett, och det blir ju lite tajt eftersom matchen börjar tre.
Dags att fixas iordning.
Tjaoo


26/12

Jahapp, då har man varit hemma själv ikväll. Det är så skönt att få liten egen tid. Saknar min lägenhet väldigt mycket. Eller kanske inte just lägenheten men att ha ett eget ställe liksom som man själv bestämmer över och kan åka till när man vill. Även fast det kan vara skönt att vara hos mamma och pappa också så kan det vara skönt att inte hela tiden vara här.
Hursomhelst så vart det en lugn kväll för mig. Var ju lite sugen på att gå ut nu ikväll, men jag hade ju lovat att jag skulle vara taxidriver ikväll så tyvärr. Och att gå ut nykter var inget alternativ så då är det rätt kört..

Till er som är intresserade så har jag allt klart tills nyår, verkligen superskönt. Ny klänning i spets, nya skor från bianco, smycken, provat ut vilken frisyr jag ska ha, all dricka.. Det enda som fattas är väl att veta vart jag ska ta vägen, haha. Alla brukar ju säga att sånt löser sig så jag får väl lita på det då. Men att ha allt klart kan vara en fördel iaf!

Äh fasen vilket tråkigt inlägg det vart, funderar på att inte ens publicera det, men jag gör det ändå. Men kan ju inte påstå att det var mitt bästa inlägg iaf. Nu ska jag kolla klart på hockeyn sen gå och sova. Om det går. Hoppas det iaf.
Men allra helst hoppas jag på ett telefonsamtal eller ett mess från en viss person. Det skulle kännas så bra.. Jag håller tummarna för det iaf!

Godnatt!


26/12

Igår blev det ju som som sagt utgång. Var ju inte sådär jättetaggad precis, men med rätt folk så blev det en kanonkväll. Jag är så himla glad att jag har mina tjejer Karin och Malin. Vad skulle jag göra utan er =)
Kvällen spenderades på silk iaf. I början kändes det rätt skumt att gå dit eftersom det var stället man hängde på när man var 18 typ. Många minnen dök upp men fasen vad kul det var. Hade glömt bort att man faktiskt kan ha kul där!
Kul att träffa massa människor igår också som man vanligtvis inte brukar träffa annars.

Idag känner jag mig rätt trött och seg. Har legat och kollat på tv hela förmiddagen och just nu ligger jag och hoppas på att sanna köper med sig spicy hot hem från stan. Hon är nere och kollar om det finns något snyggt på rean som dragit igång. Själv är jag sån som rent ut sagt hatar mellandagsrea. får panik av att trängas med allt folk som sliter och drar i kläderna. Nej då väntar jag hellre tills allt nytt kommer in. Känns ju lite roligare att shoppa något nytt istället för något som var hett under hösten. Eller?


Får se om man glider förbi karin på jobbet idag också. Lite pizza skulle ju inte sitta helt fel om man säger så!
Nä nu blev jag riktigt sugen på Pizza hut. Ska messa malin nu och se om hon ska med!

PUSS

25/12

Igår var det den bästa julafton jag haft i hela mitt liv. Vi gjorde om upplägget på hur dagen skulle se ut. Fick många fina julklappar som jag både visste om och inte hade en aning om att jag skulle få.
Men nu ska ni få veta. Jag fick den bästa julklappen någonsin, jag ska nämligen bli FASTER!!!
Jag är så otroligt glad och ni kan ju gissa om tårarna sprutade på oss alla här hemma när mamma öppnade sitt paket där det var en penna där det stog "farmor" på!!

Grattis Jenny och Danne!!!!



Eftersom en viss person inte hört av sig så lutar det nog mot att bli en utgång med gänget ikväll! Känner mig inte sådär jättetaggad direkt, men får väl hoppas att det ändrar sig!
Ska väl börja att fundera ut vad man ska ha på sig ikväll då så jag inte står där sista minuten som vanligt. Ska ju träffas klockan 17 redan hemma hos Erik, så får vi väl se sen vart man går.

Får se om jag hinner lägga in bilder från igår senare eller om jag skjuter upp det tills imorgon!
Ha en bra dag allesammans!

PUSS!



Jag saknar dej sjuukt mycket iaf.. så du vet!


GOD JUL!

God jul mina kära vänner!
Jag hoppas ni får en trevlig dag tillsammans med nära och kära!
Har legat och kollat på "hitta nemo" och "ronja rövardotter" hela morgonen.
 Det bästa på hela dagen var nog att få vakna upp tillsammans med Tommie på julaftonsmorgonen!

Nu ska jag ut till gästerna och vänta på att resten ska komma!
Här kommer en bild på vår förra hund Elsa. Så söt så!


22/12

Som ni ser har jag inte uppdaterat på några dagar. Har haft fullt upp känns det som!
Åkte till Västerås i Fredags eftersom det var en planerad utgång på kvällen. Var väldigt skeptisk mot att kvällen skulle sluta lyckad eftersom vi begav oss till Pluto ist för BMB, men jag måste nog medge att kvällen var helt okej. Har man bara rätt sällskap så blir det alltid roligt oavsett vart man är. På lördagen var det planerat att jag skulle bege mig till sthlm, men i sista sekund så blev det ändrade planer. Vi bestämde att gå ut då med eftersom det var julshopping-afterwork! Även den kvällen blev lyckad, gick ju ut nykter men jag var ju inte så speciellt nykter när jag kom hem kan jag ju säga.


Lördagens outfit! Fast med svarta strumpisar såklart!

Hursomhelst så åkte jag tillbaka till sthlm igår eftermiddag. Var hem till tommies föräldrar och åt jättegod middag och kollade på deras nya lägenhet som dom flyttat in i. Perfekt läge, precis vid slussen och utsikt mot djurgården och allt. Det hade ju inte varit helt fel att bo där heller. Idag har tommie och jag varit nere på stan i julrushen. Sjukt vad mycket folk det är som irrar omkring. Det var rätt kul att se tommie tillbaka i sthlm, han fick panik av allt folk eftersom han har vant sig med lilla olofström. Han blev helstressad stackarn. Nu är iaf alla hans julklappar fixade, men jag måste säga att jag har ALLA mina kvar. Har inte ens köpt en endaste liten klapp. Så jag får bli en utav alla människor som står och trängs och panikshoppar. Men som tur är har jag redan tänkt ut allt jag ska köpa. Tommie och jag åker till västerås vid 14 tiden imorgon så jag får lura iväg honom sen ett tag medan jag åker iväg och fixar det sista på hans julklapp!
Just ja, måste ge mig själv beröm för att jag pluggade under två timmar medan tommie gjorde köttbullar. Duktigt Jessica! Nu väntar jag på att han ska komma hem från sin kompis så vi kan äta ost och kex och kolla på prison tillsammans! Skriver mera imorgon!

Ha en trevlig kväll
Puss

kväll..

Det är sjukt vad beroende man blir av bloggandet. Eller jag blir det iaf. Det första man gör när man vaknar är att gå igenom sin blogg-lista på ca 15 st som man följer dagligen. Nästa gång internet slås på så är man där igen, går igenom bloggarna ifall det kommit upp något nytt inlägg. Man bara väntar liksom. kanske går in 5-7 ggr på varje blogg per dag om inte mer...Hur sjukt är inte det?!



Längtar tills imorgon tjejer.. =) Tequila shots? JAA

iallafall så gör ja ingenting just nu. Finns ju inget bra som går på tv nu heller. Får vänta en halvtimme innan Navy CIS börjar. Kanske blir lite kvällsfika till det om jag orkar. =)

Imorgon vid elva åker jag som sagt tillbaka till västerås. Ska till mitt "nya jobb" och skriva på anställningsbevis och träffa alla föräldrar. Ska bli jätteskoj! Hoppas dom tycker om mig bara ;)

Nu ska jag göra iordning mig för kvällen!
Hörs mer imorgon!

18/12

Kom hem för ett litet tag sen, har varit i skolan och sen intervjuat en lärare. Lina och jag hann även med en sen"lunch" tillsammans i kungshallen.  Snart ska jag föra över intervjun från mp3 till data, är inte så teknisk av mig när det gäller såna där saker. hoppas bara att ljudet vart bra så man hör vad hon säger!

Imorgon åker jag ju tillbaka till v-ås, ska ju ut med tjejerna på kvällen! har inte hunnit träffa karin sen hon kom hem från usa än så det ser jag fram emot! Hoppas det är många som ska ut imorgon så man får träffa lite roligt folk! Har inte bestämmt än vad jag ska ha på mig, men det brukar alltid lösa sig i sista sekund. Iaf eftersom jag åker imorgon så håller jag på städa tills tommie kommer på lördag. alltid skönt att komma till ett rent och städat hem. Hockeyn är på i bakgrunden och just nu ser det inte så ljust ut för sverige som ligger under med 2-0 mot tjeckien. Men det är en period kvar så vad som helst kan ju hända!

Skriver mer sen, är lite trött nu! Puss sålänge!

Oj medan jag skrev den sista meningen hann tjeckien göra två mål, det står alltså 4-0 till tjeckien just nu! Kom igen nu sweeeeden!

Och nu ett tredje mål. 5-0..

17/12

Är helt slut, har varit vaken i 24 timmar i sträck nu! Så snart är det dags att försöka få några timmars sömn innan jag åker till sthlm imorgon bitti. Tar nio-tåget, hoppas bara att det inte är några förseningar. orkar verkligen inte med det.

Nu är det bestämt att nyår firas i olofström. Ville igentligen fira tillsammans med vänner här i västerås (med tommie) men eftersom dom inte har långledigt så fick vi mötas på halva vägen. Vad jag vet så är det inget som bestämts vad som händer där nere, men något kul borde man alltid kunna hitta på! Om inte annat så får väl tommie och jag ha en romantisk middag för två, haha.


(Bild från sommaren 2007)

På lördag kommer tommie upp till civilisationen igen. Ska bli kul och det verkar som vi har mycket att göra iaf.
Sen följer han med mig den 23:e till västerås och stannar kvar här tills den 24:e på förmiddagen. Känns skönt att få träffas en stund på julafton iaf! Mys mys mys! =) Sen följer jag med honom den 26:e till olofström. Längtar tills dess. Inte att åka just dit kanske, men bara att få åka bort ett tag.

Kanske blev ett väldigt "tommie"igt inlägg den här gången men jag saknar honom så fruktansvärt mycket just nu. Skulle behöva honom vid min sida just nu!

16/12

Kommer inte kommentera den här dagen för den har varit rent ut sagt skit. Nu ger jag upp!
Så det så!

15/12

Idag har den största delen av dagen bestått av plugg. Träffade upp lina i skolan vid halv elva, satt i ett av rummen man kan boka tills några otrevliga puckon kom. åkte vidare mot odenplan där vi åt väääärsta goda lyxlunchen eller vad säger du linis? =) haha. Efter det följde jag med lina till en affär där hon skulle köpa en ny kalender och ett nytt block. Mitt kap blev en svart bläckpenna för 8,50! Haha sug på den ni! ;) Vid tre tiden gav vi upp för dagen så jag åkte hem... Passade på att städa också eftersom jag rivit ut alla kläder ut garderoben och lådorna imorse när jag inte hittade det jag ville ha. Blir så sur när man planerat vad man ska ha på sig, så hittar man inte ett klädesplagg som hör till och måste då planera om. när man igentligen inte har tid för det..

iallafall....

fick jag mitt antagningsbesked idag också! Har kommit in på två kurser jag sökt i vår på högskolan i malmö. Om ni minns så sökte jag ju dit för att ha någon reservplan ifall jag skulle flytta till tommie i olofström.. Kommer antaglien inte tacka ja till dem eftersom jag redan har fått jobb, men kul ändå att man fått chansen liksom! men lite sugen är jag allt...




fortfarande inte hittat nyårsklänning. hittade en snygg på nelly.se men självklart så var den färgen jag ville ha slut när jag skulle beställa.. ni får gärna tipsa om ni vet nån!!

just ja

Förresten så glömde jag säga grattis till lina som fyllde år idag (14/12).. Hoppas du haft en bra dag !!!


14/12

Verkar som att det är något knas med blogg.se för att mitt inlägg som jag skrev tidigare inte har publicerats än. Skumt! Här är iaf inlägget...




Igår kom familjen hit till sthlm för att göra något roligt tillsammans! Började med att vi gick ut och åt på en mysig resturang här på kungsholmen. Jättegod mat och efterrätt! När vi var klara där åkte vi vidare med taxi till cirkus som ligger på djurgården. När vi satt där i taxin och åkte runt så fick jag känslan att jag faktiskt trivs och tycker om sthlm väldigt mycket. Det är synd att dom flesta av mina vänner bor i v-ås eller någon annanstans för då hade det nog inte varit något som hindrat mig att stanna kvar här.. men men nu är läget annorlunda och i januari flyttas det hem till västerås igen.
Tillbaka till kvällen, vi hade jättetrevligt och showen var väldigt roande. Man kanske ska göra såna här saker tillsammans flera gånger, för man kommer verkligen varanndra nära!

Idag har sanna och jag bara legat och inte gjort någonting. Hade "The hills" maraton som gick på mtv mellan 11-16. Efter det blev det oth och gossip! Nu har vi precis lagat mat och kollar på svenska hjältar och man kan ju inte hjälpa hur tårarna bara rinner.. Blir så rörd över att se människor som varit med om olika saker och rest sig upp och kommit tillbaka. Tex är det en kille som blev påkörd av ett tåg och förlorade båda benen och ena armen och ändå har han den livsglädjen kvar. Det är nog inte många som skulle palla det.

Nej, nu ska jag fortsätta min kväll framför tvn! Ha en bra söndag"

13/12

Hej mina kära små läsare!
Jag hoppas att ni hade en trevlig fredag igår för det hade verkligen jag!
Det vart mat, vin, drinkar, singstar, dansade och en hel del andra sjuka saker, haha. En och en annan mörk hemlighet avslöjades också.. Mycket skratt blev det iaf, tack för en superkul kväll igår tjejer! Bilder kommer senare, orkar inte leta efter kamerasladden just nu!



Snart kommer min underbara familj hit, och duktig som jag var så städade jag inatt när alla gått. Så därför har jag valt att ligga kvar i sängen en extratimme hehe. Förresten hade jag ställt klockan på 7 imorse för jag ville se lucia på tv, men av någon konstig anledning så ringde den aldrig. Eller så stängde jag väl av den i sömnen eller något, Yeah yeah, bara ett år kvar tills nästa chans.

ska strax börja göra iordning mig, det blir nog en julröd klänning ikväll om jag inte hinner ändra mig. Men jag siktar på det iaf!!

Hörs senare!

mittinatten

Gud, klockan 
närmar sig tre nu och varken lina eller jag kan sova. SÅ vet ni var vi gör? Haha vi ligger och kollar på asroliga saker på youtube och skickar till varandra.. Alltså vår humor=sjuk. vettesjutton om ni andra tycker att det här är roligt, men när man heter jessica och är övertrött, ja då är detta något av det roligaste haha. Kolla!


Denna är sjuuukt kul, haha! Så ful
 
Den här är tillägnad till Erik, haha. Vi hade ju en gissa-sune tävling en gång på fyllan. Den här var nog den klockrenaste!

Tänker på Tommie när jag ser den här, han härmade alltid honom.. Så fort jag var sur så körde han den så det inte gick att vara arg längre. " Jag hhhhaatar...." haha sötnöt!

11/12

Idag har jag jobbat på skokanonen mellan 9-16! Gick hur bra som helst.. Blev så glad när dom berättade att dom gjort klart kassan redan igår. Jag har nämligen fått ha ansvaret två år i rad att ha hand om kassan under inventeringen och det är inte roligt kan jag säga. Tänk er själva att räkna varje par skosnören, skokräm, sulor, alla små pins till foppatofflor.. Och så kommer någon kund och ska köpa något, vilket gör att man tappar bort vart man var och får börja om från början.. nix, inte roligt. Istället fick jag ta hand om alla damstövlar och vantar. Skrev ju i mitt förra inlägg att jag skulle ta med en skiva som vi kunde dunka på men så blev det inte. Eller ja, jag tog med den men sen la jag den någonstans och jag kom inte på vart jag lagt den. Jag med mitt guldfiskminne. Så det blev radio istället, men för en gång skulle så kändes det helt ok. Annars brukar man bli tokig efter bara någon timme för dom kör samma låtar om och om igen.

Mamma och jag har just räknat ut min återbetalning till CSN också. Usch säger jag bara. Även om alla andra tycker att det är lite, så tycker jag att det är mycket. Har ju bara tagit lån för 1½ år men ändå.. Om man tar det lägsta beloppet att betala in varje månad skulle jag beräknas ha betalat av om 14 år.. Aldrig i livet, så nu har jag lagt upp en plan på att betala in dubbelt så mycket varje månad så jag blir klar ännu fortare. Får kika närmare på det där i januari då det börjar kännas mer aktuellt.


Imorgon bitti åker jag tillbaka till sthlm. Ska möta upp lina för lite plugg och senare på kvällen ska vi ha tjejmiddag hos mig. Dricka lite drinkar, äta god mat, skvallra och kanske tillochmed en utgång om det orkas!
Men för min del blir det nog lungt eftersom att man ska orka med på lördag också då familjen kommer och ska gå på uggla/ulvesson/rehnberg tror ja dom heter. Ska bli väldigt kul!

hade väldigt gärna stannat kvar i v-ås också för vet ni vad? KARIN KOMMER HEM IMORGON!!!=)
Efter tre månader i usa är hon snart äntligen hemma!! Men jag antar att hon kommer vara lite trött och så efter ett antal timmar på flyget och så, så vi får träffas nästa vecka när jag kommer hem igen. Då kör vi på en riktig utgång och ska bli roligt att höra allt hon har att berätta!




Fick ett väldigt trevligt telefonsamtal ikväll också =) Känns som att det var för längessen vi pratade så länge..
Tack!


10/12

Idag har jag varit i skolan från kl 9-13:30. Hade handledning i vårat examensarbete och nu känns allting faktiskt rätt bra. Nu förstår vi hur själva mallen fungerar och vad som ska stå var osv. När vi väl var i skolan hade vi våran ventilationsstund och rätt som det var hörde vi någon spela piano. Det var en kille som satte sig ner och böjade sjunga och spela massa elton john låtar och han var hur bra som helst.. Helt plötsligt vart det rätt mysigt att vara i skolan!
Iaf hade vi inte så mycket för oss så vi fulade oss lite framför kameran, haha! Tommie kommer skämmas nu när jag lägger ut korten men vad tusan, man måste ju bjuda på sig själv!





Haha har fler bilder, men dom vågar jag nog inte lägga ut här..

Är i västerås nu, ska jobba imorgon. Har inventering, kul va? Har iaf fixat en bra skiva som jag tänkte ta med mig så det blir lite hålligång i butiken! Kanske ska ta med mig kameran och smygfotografera mina kära arbetskamrater medan vi sliter, hehe! Dokumentenation vettni ;) Måste ner på stan imorgon en sväng och köpa en present till Lina som fyller år på fredag. Nån som har ett bra tips? Lina om du läser detta får du gärna lägga in en anonym kommentar där du ger förslag! =)

Erre och malle...
Ledsen att det inte blev någon gränden idag, men ni vet ju varför. Får planera in en ny dag som passar oss alla bättre, måste ses nu!

what hurts the most..

Har precis skickat iväg det jobbigaste mailet hittills i mitt liv. Att ta ett sånt beslut är inte lätt, men man kan inte bara tänka på sig själv i såna här lägen.. Imorgon flyttar Thea ifrån mig för gott.. på riktigt, den här gången ska hon inte på semester hos uppfödaren i två veckor.. Nej, det lär bli mycket längre än så.. Får se när dom hittat någon ny familj till henne, det känns verkligen hemskt att skriva så. Hon är ju min. Min thea skrutt. Det är jag som gett henne namnet, jag som varit med sen hon var valp, vi som hunnit göra så mycket tillsammans.. Men så länge hon får ett tryggt hem där hon kan känna sig hemma så känns det bra för mig. Även om det här tar mycket på krafterna och känns något enormt hårt, så vill jag mitt hjärtegryns bästa. Det är ju thea och jag.. eller rättare sagt; det var thea och jag.





























9/12

Idag har jag varit riktigt duktig enligt mig själv. Vaknade vid halv sju och tänkte att jag skulle strunta i att gå till praktiken, men efter en stunds velande så gick jag upp och åt frukost(för en gångs skull) och åkte sen iväg. Var ute i god tid och kom fram en kvart innan jag började. Ungarna hade idrott så jag satte mig ner i en soffa och läste en bok?! halv nio på morgonen. Inte den roligaste heller, "Den kvalitativa forskningsintervjun" hette den. Idag på eftermiddagen skulle vi ha pluggat men blev tyvärr inte så, så nu sitter jag här och håller på fixa och trixa lite själv. Försöker förstå den där mallen vi ska skriva i, men det går inte så bra. Struntar nog i den och får fråga handledaren imorgon. Nu ska jag läsa igenom en till bok, "intervjumetodik".. Låter det spännande? Avundsjuka? nej, skulle nog inte tro det! Detta är något jag helst skulle vilja slippa men det måste göras!

Just ja, har fått mail från en familj i USA nu också som vill att jag ska kommit dit under en period. Detta är något jag alltid velat göra, men nu när jag fått jobb här hemma så kändes det mer troligt att jag tar det. Ingenting hindrar att jag åker iväg senare, men tidpunkten just nu känns inte helt rätt.

Satt och kollade igenom dagarna fram till jul/nyår. Känns som om det är dags att börja få panik, det är ju inte alls långt kvar nu. Examensarbetet ska bli någolunda klart, julklappar ska köpas, försöka få ihop jul och för att inte prata om nyår, inte konstigt att man känner sig tokstressad! Har inte ens hunnit fundera ut vad JAG vill ha i julklapp, haha, då är det riktigt illa!




8/12

Kunde knappt somna inatt, var så pigg och kunde inte sluta tänka på jobbintervju jag skulle på idag! Somnade väl sisådär vid 3.. så när jag gick upp imorse kan jag lova att jag inte var pigg.
Efter mycket om och men så gick jag upp iaf och tänkte ta en dusch. När jag väl blött håret och haft i schampo blir vattent iskallt. Kunde ju inte sluta då, så jag fortsatte och mina händer blev typ blå, så jag valde att springa in till andra toaletten och där hann jag få varmvatten i ca 20 sek. Sen var det bara  att härda ut igen i det kalla vattnet och när jag var klar ilade det i hela huvudet på mig. Kändes som om man hade doppat ner sig själv i en istunna. Så idag har jag gått med mössa hela dagen, ja förrutom under intervjun då. Blev någolunda sur på pappa som glömt berätta att dom skulle stänga av varmvattnet idag på förmiddagen för dom skulle gräva nånstans på området.

Intervjun gick iaf hur bra som helst. Personalen verkade jättetrevliga och snälla! När jag väl kom dit var jag inte alls nervös utan allt flöt på bara, så det var skönt! Och gissa vad?
Jag fick det! Ni kan ju gissa hur glad jag är nu iaf!
Sanna, Alex och jag firade med lite spicy!




Min mamma klagade på min blogg tidigare idag. Hon påpekade att det är December nu och inte November som jag skrivit som rubriker i flera inlägg. Men ni har inte klagat eller sagt nåt, så jag tar inte på mig hela skulden, hehe!


7/11

Har haft fullt upp den här helgen så har inte hunnit eller haft energi till att uppdatera bloggen.
 I fredags vart det en utgång iaf, hamnade på bmb tillslut. Var rätt kul, även fast det inte var så mycket folk ute.
Igår sov jag typ hela dagen, var helt slut. Efter blev det filmkväll, och sen hem för att kolla på jurkyrkogården. Usch, den är verkligen hemsk.. eftersom sanna och alex svek mig fick jag kolla själv, så varje gång det var läskigt så byte jag kanal. Nästa gång ska jag kräva sällskap så jag kan se hela =)


Fredagens outfit!

Idag har jag varit och hälsat på farmor.. Fikade och hade trevligt, fick se massa kort hon tagit när jag fyllde år och så!
Sen åkte sanna och jag till nisses och köpte porslinstomtar som vi ska måla lite senare. Målade ju några förrförra helgen och dom blev ju sjuuukt bra, speciellt min, haha! Kan lägga ut en bild senare kanske för er som är intresserade.

Tyvärr förlorade OIK idag mot Skövde. Dom hade verkligen behövt vinna den där matchen. Får se om det ringer en sur eller någolunda glad tommie sen då. Vik förlorade också idag mot Mora på straffar. Känns inte som detta var någon vinst-söndag för oss.

Snart ska vi ha familjemiddag här hemma med alla respektive.. =) Fast för mig blir det som vanligt, jag får sitta på kanten vid middagsbordet, jag får sitta på en pall brevid soffan, ja ni förstår. Förrut var det jämt så självklart att tommie var där, då var det vbi liksom.. haha men numer så blir jag det tredje hjulet.. men men det är väl bara att vara glad för dom andras skull.. =) min tid den kommer också!

För ovanlighetens skull blir jag kvar i västerås tills imorgon! Måste slipa lite på mitt cv tills imorgon också...
Hörs mer senare.. Pusss!

5/11

Befinner mig i västerås nu, kom igår kväll!  och jag kan säga att jag blev glad när jag såg att det var snö här, det är så mysigt.. Hoppas det börjar snöa mer i helgen och att det får ligga kvar ett tag iaf. Ska snart iväg en sväng till bibblan och låna lite fler böcker som vi behöver till uppsatsen. Tänk vad skönt det kommer kännas när man har sitt arbete klart och slipper tänka på det något mer. Har börjat planera inför våran avslutning också. Vi har ju liksom ingen cermoni när vi blir klara, så vi som har hållit ihop under årens gång planerar att åka på en kryssning. Vet inte riktigt vilket datum det blir, men vi får hitta något när alla kan! Har en känsla av att det kommer bli riktigt kul!

Ikväll lutar det mot utgång! återkommer senare hur planerna ser ut..


4/11

Godkväll mina vänner!

Är hur pigg som helst, samtidigt som jag sitter här framför datan. Har ju igentligen fått order från min läkare att varken se på tv eller sitta framför datan minst två timmar innan sovdags eftersom jag har svårt att sova. Känns som jag brutit det för längesedan..
Många funderingar dyker upp och saken är att dom aldrig minskar utan dom ökar och ökar. Vissa saker blir klarare, men andra känns bara som dom blir mer komplicerade. Kanske mer än vad jag klarar av just nu..
 
Ibland undrar jag om jag är för snäll. Jag försöker jämt göra det som blir bäst för alla även om jag själv får lägga mig själv åt sidan dom flesta gångerna. Ofta säger jag att vissa saker är okej fastän jag mår skit utav det bara för att jag tycker om att se mina nära och kära glada.  När jag väl säger ifrån, vilket inte är särskilt ofta, ja då får man räkna med att höra att man är så egoistisk och att man bara säger ifrån för att jävlas. Är det så? Enligt mig har jag absolut inte någon sådan avsikt utan det är dom få gångerna jag verkligen känner att detta är något jag inte klarar av att hantera eller att jag helt enkelt bara vill få känslan av att må bra. Ibland måste man få vara egoistisk utan att få som en kniv i hjärtat varje gång och höra massa saker. Under alla mina år har jag jämt offrat och anpassat mig för alla andra. Men när jag själv ber om en endaste uppoffring är det nästan som att det rent utav är omöjligt och att det är något jag iinte ens borde tänkt på att fråga.

Många gånger slutar det med att jag blir ledsen, känner mig sårad och helt överkörd. Ingen tar mig på allvar och kan nästan liknas en påse med luft. Jag kan säga att jag har inte känt mig riktigt lycklig nu på över ett år. Det känns hemsk igentligen. Inför alla andra låtsas man bara som att man lever i en perfekt värld med perfekt förhållande, perfekt studiegång osv. Kanske målar jag upp den bilden för alla andra för att jag själv vill att det igentligen ska vara så. Inte konstigt att man bara stänger av allt och sej själv.

Hela mitt liv är kaos just nu, en stor enda röra. Jag skulle behöva ett break just nu. Ett riktigt jäkla break.



"Vem sa att ensam är stark, ensam är svag om ingen finns där när korthuset ark efter ark faller som blad mot marken som tyst tiger still. Lyckan den kommer och den går som den vill.." (Sonja Aldén - Lyckan kommer lyckan går)

Jag brukar inte bli så här personlig här i bloggen, men nu blev det så. Jag är bara så jäkla trött på att vara snäll hela tiden och leva upp till alla andras förväntiningar. Det känns som att jag har glömt bort mina egna förväntningar, krav och mål på mig själv och jag istället gör allt för alla andra just nu. Jag söker ingen sympati av er genom att skriva det här, utan det är mest ett erkännande för mig själv. Så här ligger det till just nu. Jag skaffade bloggen främst för att bara få skriva av mig, ni som har blogg vet att skrivandet är som en slags terapi för en själv. Mycket av det som påverkat att jag mår som jag gör just nu har jag inte kunnat skriva om här pga av att dom människorna det gäller, känner obehag av att alla andra kan läsa om det som dom igentligen inte har något att göra med. Detta respekterar jag. 

Mina allra närmaste vänner vet hur det är just nu och jag är otroligt tacksam för att ni ställer upp ! Tack tack tack!!!

kväll

Idag skulle jag iväg och klippa mig, men det blev aldrig så. Istället blev det att sanna fick träna håruppsättning på mig, blev rätt bra. När vi sen skulle tvätta ur allt spray och sånt, så hade vi i silvershampo som jag alltid brukar ha, fast den här gången ett märke jag aldrig provat. och gissa vad? Jag fick typ grått/silver/lila/grönt hår.. Eller ja inte hela håret, men vissa partier. Haha inte så snyggt men vad ska man göra? Jag hoppas det försvinner snart iaf, för jag känner mig som en gammal gammal tant som sparat ut sitt långa gråa hår. Haha typ Jessica fast 70 år framåt i tiden. Jag får lita på sannas lärare som sa att det försvinner efter nån tvätt!

Annars har jag varit hemma och mått dåligt idag. Har ändå hunnit göra rätt nyttiga saker som att plugga, städa, diska, laga mat och bakat kladdkaka + att jag håller på tvätta nu! Samtidigt som jag följer OIKs match mot Kungsälv på internet! än så länge ser det väldigt bra ut, dom leder med 5-0!




Snart kommer Karin hem och då blir det feeest! =)

3/12

Idag önskar jag lina lycka till på sin arbetsintervju! Hoppas verkligen att det går bra!

Nu ska jag bjuda på ett klipp som kommer hända på våra bästa år om några år i sverige (har redan hänt i usa). Vill du inte veta så kolla inte, men själv har jag suttit och tjurat varje gång jag sett det.



Senare idag tänkte jag lägga in lite flera länkar till olika bloggar som jag läser dagligen! Får se när det finns tid, men håll utkik! Måste kila nu, håret ska fixas!

puss

jo..

Ja det är väl typiskt att man inte kan somna när man behöver det som mest. Ligger i sängen och letar efter en uppsats på nätet samtidigt som Navy CIS är igång på tv. Hittar inte den där jäkla uppsatsen, så snart ger jag upp. Har den hemma i västerås, men jag skulle behöva läsa den nu. Eller ja, imorgon! Så bäst att det dyker upp snart!

Måste bara säga att imorse när jag skulle till skolan så var det sjuuukt mycket folk vid tunnelbanan. Jag åker ju först från rådhuset till fridhemsplan och byter där och åker en station till thorildsplan. Men iaf, när man byter vid fridhemsplan så måste man gå upp för en trappa.. Och när jag kom där helt själv, så på en sekund vällde det ner människor och jag stog klistrad mot väggen. Om ni har sett lejonkungen så vet ni den där delen när elake scar har lurat simba att han skulle vänta på sin pappa moufasa på en öde plats. Så skrämmer hyenorna dom där antilooperna eller vad det är för djur och det kommer miljontals av dom springande mot simba och det finns inget stopp på dom. Ja precis så kände jag mig imorse. Jag bara såg hela "flocken" kommandes mot mig och jag kunde inte ta mig någonstans.. Hemska människor!

Nehe, leta uppsats var det. Och sova. Godnatt!

2/12

Godkväll!


Ligger och zappar mellan Desperate housewifes och hockeyn som går på tv. Kan inte bestämma mig vilket jag vill se på båda är lika kul o se på. Det är VIK-Växjö, och just nu gjorde vik mål och det står 6-2 just nu.
Är så himlans seg, skulle till skolan vid 8, så  när klockan ringde imorse så kändes det som om det var mitt i natten. Fick lite gjort iaf så när jag kom hem vid 11 däckade jag på sänger och sov till 14. Man är ju inte så van att gå upp så tidigt.

I mitt förra inlägg berättade jag om att jag skulle skicka ut lite CV til intressanta förskolor och i eftermiddags ringde en förskola och frågade om jag var intresserad av en tjänst där. Så på måndag morgon ska jag på arbetsintervju utan att ens lämnat in några papper. Är lite nervös eftersom jag aldrig varit på någon innan. Men det kommer säkert att gå bra, ni får hålla tummarna för mig. Men ska ändå skicka ett cv till en förskola i ronneby ifall jag bestämmer mig för att flytta neråt i landet till Tommie. Men som sagt, inget är bestämt än.


Ikväll ska jag försöka somna innan tolv iaf, eftersom jag ska upp tidigt imorgon bitti. Senare på eftermiddagen ska jag klippa mig hos sanna. vet inte hur mycket jag ska ta, men jag tror det blir topparna bara.. till att börja med!

Nu ska jag ut en sväng med plutten thea..



Just ja, har ni hört låten "If i were a boy" med beyonce. Nu finns det även mixad med R.kelly. Om ni inte lyssnat så kan ni göra det HÄR, det är bra!


måndag 1 dec

Då var det den 1 december idag då. 24 dagar kvar tills jul.. Vet inte riktigt hur jag ska lösa den heller, men som sagt har ju 24 dagar på mig. Imorse vaknade sanna och jag 7 för att vi skulle se årets julkalender. Första avsnittet var väl ingen dirket bra början, men får väl se om det händer något kul sen.. haha. Men jag håller fortfarande fast vid att "Mysteriet på greveholm" är den bästa julkalendern hittils. Vilken tycker ni?

då var man tillbaka i sthlm igen, känns väl sådär. Hade hellre velat vara någon annanstans typ Västerås.
Idag har jag inte gjort något speciellt. Skulle igentligen varit på en skola och gjort observationer, men jag mådde så illa inatt och imorse så jag valde att ställa in det. Ska dit imorgon istället, hoppas att jag mår någolunda bättre. Har ändå hunnit läst och gått igenom lite litteratur som är nödvändig till våran undersökning. Eftersom jag ändå bara legat hemma idag har jag kollat runt lite på jobb i lite olika städer. Ska gå igenom mitt CV imorgon och välja ut intressanta jobb, men helst av allt vill jag ju åka till USA. Får se hur det blir med det.

Igår var det julskyltning i V-ås. Åkte ner med mamma och sanna för vi skulle på någon Mary Kay  (smink) visning innan. Slutade med att jag kom hem med en ny mascara och en nytt penselset. Det vart inte billigt, men jag tror ändå att det är värt det. Det verkade bra iaf. Efter det gick vi runt lite och kollade. Fick tillbaka minnen från när Tommie och hockeygrabbarna stog och sålde lotter där på torget för typ 5 år sen och sen när han kom hem hade han med sig typ 7 mjukisnallar som det stog "jag älskar dej" på. Ni kan ju gissa om jag smälte då, haha. Iallafall så mötte vi upp danne och jenny sen eftersom höjdpunkten är att se när dom skjuter fyverkerier. Sjuukt mycket folk och såå mysigt. Himlen var så fin av alla olika färger som sköts upp till musiken av ABBA. Det enda som fattades var en viss person.. Sen hade allting varit perfekt.

Här kommer en bild från grekland som jag hittade alldeles nyss på facebook från en av tjejerna vi mötte där nere.
Tommie, jag, Niklas och Mikaela!


Nu ska jag fortsätta att kolla på Prison Break.. Får se om det händer något spännande idag eller om man måste vänta ännu en vecka.. Ha en bra kväll !
Puss

RSS 2.0