uppdatering från helgen

Sen uppdatering men bättre sen än aldrig eller hur? =)
Jag trodde att jag hade tappat bort min mobil.. Fick panik där ett tag, så till alla er som ringt och sms:at.. Förlåt men det har verkligen inte varit med mening. Speciellt till Erik, vi skulle haft filmkväll ikväll och kollat på Arn 2. Jag ville ju verkligen se den..¨Får ta det sen då, nästa gång det finns tid!

Helgen har varit lugn för min del, både idag och igår. Har ju jobbat dom här två dagarna och jag lovar att det kan ta kål på en nästan, hehe. Igår var jag helt slut, kan bero på att jag är lite småsjuk också, men iaf, så kollade pappa och jag på hockey. Efter det spelade sanna, alex och jag lite buzz men sen blev det sovdags.Idag efter jobbet kom danne och ´jenny hit och så var ju sanna och alex här redan så vi hade lite julmys. Målade tomtar (en utav björkmans traditioner), åt lussebullar och drack glögg (blev julmust för min del) och sen kollade vi lite på tv och lärde mamma att spela buzz. Nu ska jag snart sova hade jag tänkt. 

Imorgon har jag fullt upp. Är ledig men ska till jobbet en sväng och lämna nycklar och så. Sen ska mamma jag och sanna ner på stan en sväng och kolla. Vidare sen till någon visning av mary kay (smink) och efter det ska jag.. förbi farmor och sen åker jag hem till sthlm. Och på vägen ska jag till thea plutten.. =)



Min förskylning har bara blivit värre och värre, är så täppt och det bara rinner tårar från ögonen hela tiden. Börjar snart tro att jag åkt på någon riktig allvarlig sjukdom. Har ju liksom varit sjuk ändå sen Augusti.. Ont i halsen har jag också konstant, vad sjutton kan det vara?

Just ja, imorgon ska jag hinna ladda om inför en ny vecka också för nästa så börjar allvaret.. på riktigt!

sjuk..

Glömde förresten att säga en sak.. vad tror ni det kan vara då? Jo nämligen, tror ni inte att jag blivit sjuk igen??
Har fett ont i halsen och en gnutta huvudvärk.. Orkar inte, varför blir jag aldrig frisk på riktigt? Jag har ju liksom blivit friskförklarad flera gånger, men något stämmer ju inte. Nej imorgon blir det att ringa till den där jäkla vårdcentralen igen.


onsdag

Idag har jag haft en otroligt skön och härlig dag även om det inte riktigt blev som jag hade tänkt från början. Dagen började med att jag gick upp tidigt imorse och skulle gå till skolan men det blev inte så, tänker inte skriva något om varför heller. Så jag messade Linda och frågade om hade lust och käka lunch och det ville hon såklart. Åkte iväg till farsta där vi möttes.. Var en väldigt trevlig lunch. Det är så kul att vi börjat umgås igen, vi är rätt lika hon och jag. Hittade en snygg klänning också som jag tog hem, kan inte bestämma mig om jag vill ha en svart eller röd. Jag är ju en "svart person" som trivs jättebra i den färgen, men jag tror röd kan bli jäkligt snyggt speciellt nu till jul. Hm vilka problem man har va? =)


Åkte hem en sväng efter det, sen ut till gubbängen för att möta upp lina. Hade planerat in ett möte med en lärare som vi ska vara hos när vi gör undersökningar och observationer till våran uppsats. Gick väldigt bra och nu känns det som vi kommit igång iaf. Sen skjusta lina hem mig, tack snälla, känns lite småläskigt med tunnelbana på kvällen.. hehe! Försöker få med henne att åka till donken med mig men hon verkar inte nappa. Det slutar väl med att jag får laga mat själv, hehe!

För er som är intresserade så förlorade olofström idag mot ulricehamn. Verkligen trist, dom borde ha vunnit. Men dom lär ju vinna på fredag iaf. Får se om jag får hem mina vantar då som jag glömt där nere. Vill ha dom nu..Det är typiskt att jag alltid ska glömma något och alltid är det något jag verkligen behöver,

Imorgon bitti drar jag tillbaka till västerås. Ska jobba fredag-lördag så det blir nog en lugn helg ändå!


 Mikaela vännen, ring mig när du läser det här. Var ett tag sen vi pratade sist!

Godnatt på er!

Pluggdag!

Idag har hela dagen gått åt att plugga. Känner mig riktigt nöjd faktiskt, även om man inte förstår allt och allt känns helt hopplöst då och då! Städat och tvättat har jag även hunnit gjort. När Sanna kom hem från skolan var det ingen av oss som orkade ställa sig i köket och laga mat så vi gick till våra favoritcafe och åt lasagne.. Efter det kom Lina och Johan över en sväng och dom hade med sig den största bullen jag har sett. Tyvärr hade jag ju precis ätit så det blev ingen bulle för min del! Sitter här nu och försöker planera hur nyår kommer se ut. Måste även hitta nån snygg klänning tills dess vilket känns rätt svårt för det finns ju knappt nån. Någon som har tips kanske?


Så här ser man ut helt osminkad och oborstad haha. Bjuder på den bilden! ;)


Syster yster!


Nehepp, man kanske ska ta och sova nu när man ska upp tidigt imorgon!
Puss på er!

tisdag

Har suttit nu och skrivit ett väldigt privat inlägg. Brukar inte skriva de, men jag känner bara att jag måste skriva av mig. Precis när jag skulle trycka på publiceringsknappen så tryckte jag bort det.. Vet inte om jag är redo att öppna mig själv så mycket för så många människor. Kanske skulle man göra bloggen privat för ett tag så man har koll på vilka som läser osv.. Fråga då gärna efter lösenordet, men som sagt. Finns så många som jag inte alls vet om jag vill att dom ska veta så mycket om mig och vad som händer i mitt liv just nu.. Inlägget ligger kvar på min dator iaf så jag får se hur det blir!


Imorgon ska jag plugga hela dagen. Känner absolut ingen motivation, men tänkte försöka börja dagen med en promenad så jag kommer igång lite. Om ni märker att jag sitter på msn eller nåt så får ni säga åt mig på skarpen, haha!




Jag vill ha en vändning i mitt liv nu...


Måndag..

Idag har varit en rätt lugn dag. Har inte gjort något speciellt, pluggat lite och kollat på tv för det mesta. Var ute på en långpromenad i detta väder också. Till en början var det kallt men efter ett tag blev man varm och sen tänkte man inte så mycket mer på det. Det var så mysigt att gå själv, behövde rensa tankarna rejält. Mycket som har hänt på den senaste tiden som man behöver ta ställning till.

Måste bara säga att jag har världens underbaraste vänner som ställer upp även om klockan är 1-2 på en söndagsnatt och det betyder fika på donken för det är det enda stället som är öppet!

Nu är det dags för att kolla på färjan.

Du får inte....



Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro

Och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre,
Än att du gör allt emot mig snart.


Helg!

Helgen har varit helt perfekt. Det blev en lugn kväll i fredags eftersom jag var sjukt trött från flyget osv. Passade då på att ha singstar kväll med sanna och alex. Stackars alex som fick lyssna på mig och sanna.

I lördags bestämde malin och jag att vi skulle gå på hockey, Vik-Oskarhamn. Kanske var den dåligaste matchen hittills. Knappt något folk och inget riktigt drag. Men man blev taggad till utgång senare på kvällen iaf! När jag kom hem hade jag knappt en timme på mig att göra mig iordning. Fick bli min nya svarta klänning =)
Sen vidare ner på stan till stephanie där det blev singstar och ölspel för full rulle.






Tack för en otroligt rolig kväll tjejer! Team Blondin var det eller? =)
Var faktiskt den roligaste och sjukaste kvällen ever..

Hemma..

Både tommie och jag var vakna till 2 inatt, hade en rätt nyttig diskussion. Dessvärre höll vi båda på att försova oss imorse när klockan ringde vid 5. Så det var bara klä på sig, in i bilen och sen med racerfart till flygplatsen. Skönt att det inte var nå traffik sådär dags. Kom fram en halvtimme innan planet skulle lyfta, så det blev perfekt. Kändes sjukt att checka in sin lilla väska och endast ta med sig sin plånbok ombord på planet. Jag kunde tagit med väskan in i kabinen, men orkade inte hålla på och lägga upp den och släpa runt på. Jag älskar att flyga, tycker det är det mysigaste som finns, speciellt när det är mörkt ute. Fick en bra plats vid fönstret också, så nöjd det var jag! Sen var det dags för den godaste frukosten dom bjuder på nämligen yoghurt med musli, nybakat bröd med pålägg och god apelsinjuice.. Det är anledningen att jag åker på morgonen, för det är då dom bjuder på frukost....=)

På planet satt jag och drömde mig bort att jag skulle komma fram till ett varmt land när vi landat... Sen vakande jag upp av att dom släckte ner planet och sa i högtalarna att det var -7 grader i stockholm.. Brr.. hade inte kläder för det kan jag lova.. När vi landat och fått bagaget fick ja vänta fem minuter på att flygbussen skulle komma och jag ljuger inte när jag säger att jag höll på frysa ihjäl..sen kom den och vi körde nån konstig bakväg via märsta, skokloster osv och det var bara kurviga vägar och så pratade chauffisen i telefon halva vägen.. inte bra, så då åkte bältet på, haha.. vill ju inte dö i förtid!

När jag kom fram till västerås så kom danne och hämtade mig och skjusa mig till mammas jobb eftersom jag skulle ha bilen, sen vidare ner på stan igen för jag fick en akut tid imorse kl 10 för färgning av utväxt.. skönt att få det gjort, känns lite fräschare.. självklart blev det en lunch på spicy hot, och sen in en sväng på gina där jag hittade en fin svart klänning som jag hade tänkt ha imorgon när vi ska ut.. =)


Saknar er båda enormt mycket!

Nu är det hockey här hemma, Växjö-Leksand där det ståt 1-1 för tillfället.. spännande match.. fan nu blev det 1-2 till Leksand.. Hmm, dags att dra sig från datan..


PUSS


time..

Nu ska jag packa iordning alla mina saker och sen är det dags att sova.. ska ju upp väldigt tidigt imorgon bitti. Har igentligen inte så mycket packning med mig, bara en liten väska. Men jag lyckas alltid glömma kvar något så därför ska jag gå igenom allt 3 ggr.. Ja menar, sist glömde jag ju en rätt så viktig sak nämligen mitt trådlösa internet på hotellet i danmark.. tror inte jag fått hem det än, kanske kommer imorgon om jag har tur.. annars blir det inte såå mycket bloggande för min del i helgen..inte för att jag brukar skriva så mycket men ändå..=)

Nu börjar mina flygnerver komma igång också. Så just nu är jag inte på något bra humör alls. hakar upp mig på minsta lilla sak, så akta er...


torsdag

Snart börjar ett av mina program som jag brukar följa nämligen "unga mödrar" som brukar gå på kanal 5. Vet inte riktigt hur det kom sig att jag ens började kolla på det, men det var väl det vanliga att man zappar runt och så råkar man stanna till och så är det kört. Just nu är jag inne på min andra säsong. Intressant va? haha

Imorgon bitti (06:30 för att vara exakt) flyger jag hem till västerås igen. Känns som att jag varit här tillräckligt nu. Och hur märker man det då? Jo, för att man börjar bli rastlös, man börjar göra samma sak varje dag vilket känns rätt värdelöst efter ett tag.. Som igår te x skulle jag varit hemma hade jag aldrig kommit på tanken att baka.. och höjdpunken för dagen är att åka en sväng till ica maxi.. haha ne, då är det dags att dra sig tillbaka!


Anledningen att jag ska flyga är att det inte går något tåg härifrån förns på måndag morgon. Och eftersom jag har planerat att träffa bla malin och erik på lördag och sen gå ut så fick jag kolla runt på andra alternativ så det blev flyg.
Så imorgon ska jag och tommie upp väldigt tidigt eftersom han ska skjusa mig till flygplatsen som ligger fem mil bort. och nästa gång vi ses blir inte förns vid jul.. men men det är ju bara en månad kvar så..



 


Onsdagskväll

Kan det bli bättre en onsdagskväll?=)



Nu har jag hunnit handla, städa, laga mat, bakat, gjort mig iordning inför kvällen, sett både efterlyst och insider samtidigt som jag följt deras match på swehockey.se

Tyvärr förlorade dom på straffar men det var jämt hela vägen, det kunde lika gärna varit dom som vann. Hoppas han är glad när han kommer hem ändå.Om han är riktigt snäll ska han få smaka en liten kladdmuffin. Dom blev faktiskt rätt goda. Nu ska jag slå på filmen och hoppas på att jag kan hålla mig vaken hela filmen. Får se om tommie hinner hem innan jag somnar också.

Godnatt på er!

Puss

Brandy

Spelas just nu




Muffins?

Har inget speciellt för mig just nu, så jag passar på att skriva ett inlägg..
Ligger och kollar på One tree hill just nu, har ju sett avsnitten typ 100ggr men lika bra varje gång ändå.
Ska snart iväg till ica maxi och handla, tänkte nämligen baka kladdkakemuffins ikväll =) Har aldrig gjort det förr, och blev så sugen när det ploppade upp en annons med en muffin på. visserligen var det en annons för att gå ner i vikt, men ändå haha! Ska tänka på dej sanna när jag bakar dom haha..




Hörde att det visst snöar i vässan.. vad mysigt, önskar jag var hemma nu. hoppas snön ligger kvar tills imorgon iaf så jag hinner uppleva den lite. Här nere är det typ storm.. Låter som att taken ska blåsa bort vilken sekund som helst. Har regnat ända sen jag kom, fast det gör det varje gång jag åker ner hit. Min tur som vanligt..




onsdag


Nu har tommie åkt iväg på match. Så ikväll har jag hela lägenheten för mig själv, hur skönt är inte det? hade tänkt att laga en riktigt god middag, slå på "sex and the city" filmen, hann ju aldrig se den igår, kanske ta ett glas vin eller något.
Just ja, igår kväll blev jag av med min lägenhet också, så jag får lite pengar tillbaka på hyran.. Perfekt!

Plugga tänkte jag göra nu också.. Känns som om att jag behöver läsa in mig lite mer  på vårat ämne vi ska skriva om i vår uppsats! Kollade om det fanns lite böcker här på olofströms bibliotek men tyvärr så har dom inte en enda.. Får läsa på nätet istället!

SAKNAR MIN THEA!


tisdag kväll

Befinner mig i Olofström nu, blev en liten snabbvisit!
Väntar på att Tommie ska komma hem från sin träning nu. Iväntan håller jag på att laga mat till oss, ska bli mysigt. Lagar en av våra favoriträtter som vi hade när vi bodde i sthlm nämligen köttfärssås med ris och tsatziki. =) Sen blir det Batmanfilmen ikväll, han har ju inte sett den. Får se om det bara blir vi två eller om det dyker upp flera. Om jag får som jag vill kanske vi även hinner se "sex and the city"-filmen! Den har han ju inte heller sett så jag hoppas vi hinner.



Tidigare idag så var vi och åt på hotellet, och efter det åkte vi hem till en av tommies kompisar Erik där dom spelade tvspel.. Blev inte så jättelångvarigt eftersom dom skulle vidare på träning..

Nä nu är maten alldeles strax klar, så nu tycker jag att han ska komma!
Hörs mer sen, puss så länge!

Resan

Dålig uppdatering igen, jag vet!
Senaste inlägget var ju innan vi åkte på båten till danmark, sen kunde jag inte vara inne på mitt trådlösa internet.
Hursomhelst hade jag/vi en jättetrevlig helg och jag ångrar inte för en sekund att jag följde med.
Kom fram till Tyskland vid typ 7-8 på lördagsmorgonen så då var det bara att åka dirket till spritaffärerna eller vad man kallar dom för. Jag själv köpte inte så mycket utan det var Danne som stog för den biten. När vi var klara typ 3 timmar senare åkte vi till danmark igen, fast den här gången till köpenhamn. Tog in på hotell, vilade lite och sen gjorde vi iordning oss för att gå ut och käka. Hittade en rätt mysig resturang där vi satt ett tag. sen gick vi vidare mot tivolit. Klockan var typ 19 på kvällen och allt var öppet. Jättestor mysig julmarknad var det också. Måste dit igen, ska försöka få med mig Linorna på det istället för kryssning.

Eftersom vi hade kört hela dagen och natten var vi alla skapligt trötta så vi gick till seven eleven och köpte lite godsaker sen åter till hotellet. Sanna och jag hade eget rum och hade planerat att se på film, men båda slocknade efter typ 20 minuter. så kan det vara ibland!



Tog med mig kameran på våran lilla roadtrip, men det blev tyvärr inte så många kort. Haha ingen ville vara med, men några blev det iaf... 



Danne, Jenny och Jag i Tyskland


Jenny, Danne och Sanna på tivolit


Jag och Sanna


Upplyst tivoit
(haha när jag tog kortet var det inte meningen att killen skulle vara med. Jag skulle ta kort och så gick det massa människor förbi mig men när dom såg att jag skulle ta kort stannade dom upp men han forrtsatte att gå, och vände sig precis när jag knäppte kort för att kolla vart sina kompisar tog vägen. alla skrattade eftersom han fick in värsta posen, men men, pinsamt värre)

Detta var lite från denna resa, tack för att jag fick hänga med. Det är kul att vi syskon kan göra såna här roliga saker tillsammnas.. Just ja, glömde nämna att dumma jag skulle självklart glömma mitt trådlösa internet kvar på hotellet i köpenhamn. Men ringde dit och dom skulle skicka den till mig, vilket tur jag har!

Hejdå!


Tisdag



Hetaste låten just nu!

båt

Ja det blev tyskland tillslut. Bestämdes imorse kl 8,men kom inte iväg förrän vid 17, sen blev det strul med lite grejer.. jag har kört ända från västerås till helsingborg.. fatta vad långt med ett enda stopp.. väntar på att båten ska åka nu till helsingör.

hörs mer sen!

puss!

Godnatt

Nästan nyss hemkommen från bror min. var ju där och planerade lite inför helgen och det känns som att kostnaderna har dragit iväg rätt rejält.. Vet inte riktigt om min ekonomi klarar det just nu, men jag vill ju verkligen åka. Känner att jag skulle behöva en liten mini-semester.. Så om jag nu inte åker vill jag ju göra något annat. Men vad skulle det kunna vara då? Känner mig så besviken, hade ju precis hittat mitt pass och allt. Och så vart det ju ingen film med erik heller, blev ju alldeles för sent. Får ta det någon annan dag.

Jaja nu ska jag kolla klar på Navy CIS och sen sova på saken hur det blir imorgon. Det finns inget värre för mig än när allt är oplanerat och ostrukturerat när det gäller resor och planer av olika slag. Därför skulle jag aldrig kunna ta en sista minuten någonstans. Helst ska resan vara bokat minst ett halvår innan. Just nu har jag panik för att jag inte har något planerat inför nyår. Jag menar, det är inte alls långt kvar nu. Nej nu ska jag sluta tänkta på allt haha, blir bara så uppstressad.



Godnatt på er!

13 nov.

Godmorgon!
Då var det redan torsdag, dagarna går så himla fort. På ett sätt är det skönt, känns som om jag bara vill bli klar med skolan just nu. Fast på ett sätt är det skönt att faktiskt gå i skolan, man kan styra sina dagar lite som man själv vill.
Imorgon ska jag, sanna, danne och hans tjej till Tyskland. Åker fre-sön, så nu håller vi på kollar hotell och lite olika saker vi ska göra. Är rätt svårt eftersom man kommer fram så sent och måste åka så tidigt på söndagen så det är igentligen bara lördagen man har tid att göra nåt på. Men det kommer nog gå bra, jag har iaf tjingat att köra den första biten. Hittar inte mitt pass, det ska jämt försvinna när man ska ha det. Fast jag vet inte, måste man ha pass? Någon som vet?

Ska snart ner till stationen och hämta sanna. Får väl se sen om det blir någon lunch eller inte. Annars blir det väl hem och spela Buzz och att plugga. Senare ikväll skulle jag ev hem till erik och kolla på film.


Arg

Eftersom jag alltid har tyckt om djur så hade jag planerat in en timme framför insider.. Och under den timmen har jag inte gjort något annat än att gråta. Dom första minutrarna fick vi höra om en ponny som fått ett vasst föremål uppkört i analen så hon var helt trasig innuti så hon fick avlivas.. sen fick man även höra andra berättelser, det är helt sjuk. HELT SJUKT!
Vad är det för fel på er era jävla cpmänniskor??! Sverige är ett utav två länder i europa som inte har något förbud mot tidelag.. (samlag med djur).. Vill ni läsa mer så gå in på den här länken.

Dom sista 20 minutrarna var det ett repotage om en hundägare som blivit väckt mitt i natten av fyra poliser, ambulanspersonal + hennes såkallad väninna som anklagat hundägaren för att vara psykiskt sjuk och vanvård av djur.
dom tog hennes två hundar, ena avlivads den andra sattes på hundpensionat och hon själv fick åka in på psyket.
Hon fick ju rätt sen att anklagelserna var falska. men då var allt försent.. som sagt vart ena hunden avlivad. Den andra hunden hann säljas. SÄLJAS? och så har kärringen på hundpensionatet mage att stå att säga att hon skulle aldrig hjälpa till att den rätte hundägaren skulle få tillbaka sin hund, fastän domstolen sagt att allt var ett misstag. Jag blir så jävla arg, hade det varit min hund hade jag blivit rent ut sagt galen.. Visst, får man in ett samtal om vanvård av djur, självklart ska man ta det på största allvar.. Absolut!! Men tills utredningen är klar så tycker jag fan inte att man kan göra så. Det kanske finns en anledning varför det vart så? Det ena är inte bättre än det andra, men kanske mer förståligt?

Nej, just nu skulle jag bara vilja ta med mig alla djur i sverige någonstans tills det blivit bättre lagar i Sverige..
Jag hoppas dom reagerar på insiders inslag annars är det något allvarlig fel..

12 Nov.

Dålig uppdatering, jag vet!
Har varit en väldigt turbulent helg som jag helst inte vill skrivia något om, så jag hoppar fram ett stort steg fram tills nu..



Tillbaka till Västerås igen, hade inte så mycket annat för mig i sthlm så jag åkte hem istället. Planeringen för denna dag var väl att jag skulle plugga, kan ju säga att den blev allt annat än det iaf. Åkte ner på stan och lunchade med Erik på Spicy. Det har blivit lite utav en tradition att äta där dagen efter jag kommit hem. Passade på att hämta min tröja som jag lämnade tillbaka till Bik Bok för att den luktade jättekonstigt. Tog en månad för dom att ringa och säga att jag kunde hämta den igen. Sen gick jag och Erik till bibblan och skulle låna och lämna tillbaks böcker. Sen åkte jag vidare hem till farmor och gjorde henne sällskap några timmar.

Nu är jag åter hemma hos mamma och pappa igen. Bad mamma köpa lussbullar på väg hem från jobbet, oj vad gott det var. Blev så sugen efter att jag läst Stina-Lees blogg. Hade lätt kunnat äta 20 st, tyvärr låg det bara två i påsen...
Pappa och jag sitter och kollar på Hockey nu, Malmö-Leksand. Ska hämta mina böcker och bläddra igenom dom samtidigt så jag får något vettigt gjort idag iaf!



torsdag

Det blev en väldigt lång promenad må ja säga! Valde att gå kungsholmen runt, hade ändå inget bättre för mig.
På vägen fick jag ett telefonsamtal som gjorde mig arg som ett bi. Jag kände mig nästan som en tecknad seriefigur som blir sådär ruskigt arg och alldeles knallröd i fejset och drar hår från huvudet. Varför jag nu blev arg vill jag inte gå in på, det blir alltid fel när jag skriver om sånt här i bloggen.  I vilketfall som helst så fortsatte jag gå för att rensa tankarna och försöka komma fram till vad jag igentligen vill. Dock gav det inget vidare resultat, men kanske en bit på vägen iaf.
Dum som jag är så har jag varken ätit eller druckit något idag, så när jag blev sådär arg så gick all min energi åt, vilket gör att jag typ är helt svimfärdig nu.. Funderar på om jag ska vara duktig och laga nåt själv eller om jag ska vara lat och köpa något istället..

Verkar som om mina planer om helgen har ändrats helt iaf, blir nog kanske västerås ändå. Många ska ju ut så man kanske ska haka på?


mm

Vilken underbar dag vi har idag. Vaknade imorse av strålande sol.
Tänkte snart bege mig ut på en långpromenad längs vattnet!
Finns inte så jättemycket att skriva nu, får uppdatera mer sen!

Puss!

onsdag

Brrr, ligger under täcket nu och fryser.. Så kallt här i lägenheten. Häromnatten var det 15 grader, svinkallt. 
Usch, har sån huvudvärt. Ska snart ta en ipren och gå och sova.  Kanske ta en kopp med varm choklad..Jag måste bli frisk tills imorgon, tommie kommer då. ska bli kul att han kommer, sist han var här var ju i augusti.. får se vad vi hittar på!

En gammal bild jag hittade på datorn.

Annars har jag inte gjort något speciellt idag. Har städat, diskat varit på affären.. Har även hunnit bada min vovve, så nu är hon alldels mjuk och luktar jättegott! Hon blir så mysig när hon är nybadad. När man haft i både schampo och balsam så blir pälsen helt silkeslen..Min lille Thea! 


 

tisdag natt

Joda dagen har varit helt okej. Min muntliga examination gick väl varken bra eller dåligt, så får se vilket betyg man får sen. Får inte reda på det förns om nån vecka så, annars är det omtenta som gäller.

För övrigt så börjar jag känna mig sjuk igen. När jag kom hem från skolan hade jag feber, huvudvärk och yrsel. Fattar inte vad problemet är, varför kan jag aldrig bli helt frisk?! Så fort jag börjar känna mig bra och så, nej då kommer allt skit tillbaka. ORKA! Iaf så somnade jag efter en ipren och när jag vaknade igen så hade Sanna varit ute med thea och lagat mat =) blev helt förvånad men tack sis!!

Tommie och grabbarna där nere bestämde sig för att ha lite kul där nere och det slutade med att dom sitter i ett väntrum på akuten för att nån har skurit upp handen.. inte bra. Får se om jag får någon uppdatering snart hur det gick eller om jag får höra mer om det imorgon..

Ligger och snackar lite med karin på msn. Tycker att hon kan ta att komma hem någon gång.. Känns som om har varit i usa i en evighet nu..




Annars är det valvaket som gäller.. Är inte sådär jätteintresserad men eftersom jag sov en stund på dagen så resulterade det att man blev superpigg nu på kvällen. vet inte hur länge det håller på, men jag tror inte jag är vaken tills det är klart iaf.

Vad ska jag hitta på imorgon då? Sanna är ju i plugget hela dagen och sen åker ju hon till Västerås! Jaja nått finns väl att göra, frågan är bara vad!

tisdag

Nu är jag nervös. ska nämligen ha min allra sista lektion idag. Och vet ni vad vi ska göra då? jo minsann, vi ska ha våran muntliga examination idag. Buhu.. Om exakt en timme sitter jag där och grillas, låter mindre kul va?

men ska försöka att inte vara så negativ, det kommer nog gå bra! Får hoppas på det iaf =)
Nej nu ska jag läsa lite innan det är dags att dra, önska mig lycka till!

måndag


Ligger hemma i sängen nu. Har varit i Haninge idag för att lämna bilen hos tommies föräldrar. Det blir så dyrt annars om man ska betala parkeringsavgifter inne i stan. Passade även på att hälsa på Linda och lillan en snabbis=)
Så nu tillslut är jag äntligen hemma!

Ska snart börja sortera tvätt eftersom jag ska tvätta ikväll. Fruktansvärt tråkigt, men måste göras! Sen är det massa bra på tv ikväll också som man inte får missa.



Eftersom mamma och pappa hjälpt mig med flytten och allt så har jag nu bokat och fixat biljetter till dom på UgglaRheborgUlveson lördagen den 13:e kl 19:30.. Tänkte först låta dom gå själva, men en tanke senare så fick jag ideen att det är roligare om man går fler. Så nu ska hela familjen med respekive (ja utom tommie då förstås) gå! Så vi ska vi ut och äta inne i stan innan och så, tror det kommer bli super!! =) Tanken är att vi ska bo på hotell sen, det tråkiga är nog att jag får bo själv i ett hotellrum. haha! Jag skulle ju kunna bo själv i lägenheten men vafan.. haha, hotellfrukosten lockar ju sååå otroligt mycket ;)




Nu ska jag ut med thea en sväng och sen spela buzz! Hej på er så länge!

Söndag..

Ojoj vilken söndag. En riktig slappdag..Vaknade för en timma sen kankse, känner mig ordentligt utvilad!
Ska strax börja fixa iordning mig, ska ju på hockey kl 16, VIK-AIK! kommer bli riktigt kul!

Sen åker jag nog till sthlm, har inte bestämt mig än hur jag ska ta mig dit, tåg eller bil. Det blir ju dyrt med att betala parkering i och så om man tar bil, men o andra sidan har jag en hel del som jag hade tänkt få med mig dit nu när jag har flyttat ut mina saker från lägenheten i västerås. sen är det ju skönare att ta bilen också. Men det skulle ju vara isf om jag hittade någon gratisparkering utanför stan (tullarna). Hm vilka problem jag har, eller hur, haha!

Dags att dra sig. hejsålänge!


if..

Vet att ni lyssnat på den ett tag redan, men jag hör den varje gång när jag åker i min bil och tycker att det är en sån bra text som stämmer väldigt bra in på vissa.. Ni som inte hört den, ladda ner eller sök på youtube!


Beyonce - If i were a boy


If I were a boy, even just for a day
I'd roll out of bed in the morning and throw on what I wanted and go
Drink beer with the guys, and chase after girls
I'd kick it with who I wanted and I'd never get confronted for it
Cause they stick up for me

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy, I would turn off my phone
Tell everyone it's broken so they think that I was sleeping alone
I'd put myself first and make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful, waiting for me to come home
To come home

If I were a boy
I think I could understand, oh-oh-oohh-oh
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You got it wrong

But you're just a boy
And you don't understand (yea, you don't understand, oh!)
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed

But you're just a boy

Halloween

Sitter hemma nu och kollar på dansbandskampen tillsammans med familjen! Jag ville igentligen se på stjärnor på is, men jag blev tydligen nedröstad.. Så jag hamnade framför min laptop istället!

För ca 1½ timme sen var jag nere i rocklunda tillsammans med erik och åkte skridskor.. igen! Alltså det är såå kul!
Vi hade typ hela JM hallen för oss själva, så vi gled runt där! Kul att ha en kille vid sin sida som kan åka så man får lite tips osv. Idag körde vi (jag) lite stopp och stanna.. kom igång rätt bra, men då var det dags att sluta för då var istiden slut!
Nästa vecka har jag bokat upp Lina i sthlm för lite åkning (vet inte om jag nämnde det i förra inlägget) men ser fram emot det! Kul när man är flera! =) Hoppas jag hinner lära mig lite mer tills tommie kommer nästa helg, så jag har något att visa upp!


(bilden är från igår)

Jaha då var det Halloween idag då! Själv har jag valt att ha en vit helg för en gång skull.. Fastän typ alla jag känner ska ut! Sparar mig till nästa helg, får se vad vi hittar på när tommie kommer.


(haha googlade på pumpa och då dök denna bild upp)


Kvällen kommer för övrigt att bestå av lite skräckfilmer och spela Buzz om jag får bestämma. Har blivit rätt bra på de, satt och övade halva dan idag. Så, haha kom an ni bara! =)


lördag

Idag har jag verkligen inte gjort något.. så skönt att bara göra ingenting. eller ja, inte ha några planer och så.
snart ska vi ha familjemiddag här hemma.. då kommer allas respektive också, förrutom min karl. nej han är kvar där nere i byn, får vänta en vecka tills vi ses igen då han kommer upp till sthlm.

ikväll blir det eventuellt skridskor igen =) Beror på hur sent det blir och så, men jag hoppas. Känns som jag fått in snitsen nu, riktigt kul är det!! Har bokat in med lina att hon ska åka med mig i sthlm nästa vecka också. jag ska bli riktigt bra!! Haha..

Nej nu kommer dom snart, så måste hinna duscha och fixa iordning mig!! ha en bra kväll

RSS 2.0