15/7

Ojoj idag vaknade jag alldeles för sent. Skulle ju igentligen gått upp tidigt imorse och åkt iväg och hjälpt farmor att handla gardiner. Nu får sanna gör det istället på fredag för vet ni? idag åker jag troligtvis till Stockholmoo! =) Eller ikväll.. Lilla Mikaela fyller 23 år idag så ska hem till henne och niklas och fira lite. . Imorgon åker vi på kryssning också, kommer nog bli hur bra som helst! Kommer hem på lördag igen och då är det all-in som gäller!! =)

Grattis Mickis!!!!! Ska fira dej ordentligt på kryssningen!!

Får inte vara ifrånfanny för länge heller, haha, måste ju vara på vakt nu när hon har ett psyko efter sig. Inte bra. Ttt. Mitt jätteparaply står redo att användas så akta dej haha!

Håller på packar nu och som vanligt går det aldrig bra. Förra kryssningen som jag gjorde för nån vecka sen slutade inte så bra. Med packningen alltså. Väskan vägde TON och jag med mina musarmar pallade inte att bära men som tur är har man ju en stark syrra som tog över!
Jaja nu ska jag fixa det sista, även hinna fixa fint i lägenheten innan jag åker. Vill ju komma hem till ett välstädat och fint hem på lördag! Sen ska jag hem till brorsan och hans tjej en sväng innan jag beger mig! Nu är det inte alls långt kvar tills bebben kommer! =) Två veckor är det väl ungefär kvar men man vet ju aldrig!  Varje gång han ringer så blir jag helt spänd och tror att han ska säga att jag måste köra dom till BB eller nåt!

Nej nu har jag inte tid att sitta här och dega mer!
Hörs på lördag igen och har ni tur så får ni kanske läsa ett litet gästblogginlägg tills dess!

Purre!!! =)

Har förresten sett att jag skrivit fel månad som rubrik dom senaste inläggen. Vi alla vet ju att det är JULI jag menar och inte JUNI. Men har man semester så har man! ;) då ska man inte bry sig om sånt! Eller??;)

11/6-09

Alla kan ha dåliga dagar och i torsdags var en sån dag. Jag är inte så mycket för såna dagar utan mer för dom bra dagarna. Och gissa vad? Idag är en sådan dag! =) Nu är det bara att invänta kvällen och se vad det bjuds på för festligheter. Har ju redan planer men får väl se vem som dyker upp ;)

Måste bara än en gång säga att jag har världens bästa vänner och utan er hade jag nog inte varit där jag är nu. Ni får mig att se möjligheter och vara positiv och se allt från dej ljusa sidan! Ni betyder så mycket!

Appropå inlägget som jag sa att jag skulle posta häromdan, det struntar vi i. Alla bilder från senaste tiden ligger på facebook och bilder säger mer än ord, eller hur? så ta er en titt där vettja. ;)


Ikväll tjejer, ikväll är det party och vi bara garvar ;)

9/6-09

Idag kom dom första tårarna på väldigt väldigt länge. Jag är arg, ledsen och väldigt besviken. Mestadels på mig själv.
När jag för en gång skull känner att allt går åt rätt håll kommer nästa motgång. Jag pallar inte mer.
Men jag får väl skylla mig själv, det är jag som gjort de val som jag nu ångrar mer än någonsin.

Varför inser man inte vad man har förns det är försent?

Då ville jag ha något annat nu vill jag ha tillbaka det som var. Hur fan kunde jag vara så otroligt dum?
(Och nej, detta inlägg har inget med Tommie att göra)


8/6-09

Ligger för tillfället och räknar sekundrar för full rulle. Det åskar och blixtrar för fullt utanför mitt fönster och jag har rent ut sagt hjärtklappning. Har alltid hatat blixtrar. Alltid. Och självklart är det så jävla typsikt att just denna kväll av alla kvällar så är man själv.. Så nu mina vänner ska jag ta min ipod som är proppat med bra musik, lägga mig i sängen och stoppa in lurarna så att jag inte hör eländet. Det är paus i blixtrandet just nu så ska passa på innan det börjar igen. Sen ska jag dra på mig min finfina ögonmask som jag även hade när jag åkte till istanbul!



Idag har jag iallafall haft en väldigt trevlig kväll med malin. Åkte till karin på pizza hut och hälsade på. Blev en trerätters typ haha. Väldigt gott var det. Åkte sedan hem till Erik och drygade oss lite innan vi åkte hem igen!


huuuur god efterrätt som helst! ;)

Har förresten skrivit ett inlägg som jag tänkte posta imorse men får se om jag postar det imorgon. Funderar på att skriva om det helt och hållet och byta inriktigt på det lite grann.

Godnatt!


RSS 2.0