torsdag kväll

Måste bara skyta lite med en unik sak min gammelfarmor har gjort till mig. Tavlan som ni ser här nedanför som vi håller i har hon sytt till mig. det är alltså inget kort i ramen utan allting är sytt med trådar. Häftigt. Hon har tagit mitt studentkort och sedan skickat in det till någon firma som skickat tillbaka "en mall" som hon gått efter. Varje stygn är jätteviktig eftersom att det ska flyta ihop. Hon har hållit på i två år sammanlagt med min och sannas tavla. så fint!

Tack famor, du är världens bästa!

image73

Sannas kort tillsammans med farmor
image74




För övrigt börjar det kännas rätt ensamt nu. Jag tycker inte om att vara ensam. kom hem någon gång!

Torsdag eftermiddag

Helloo!

äntligen, nu är grupparbetet om självkänsla klart. Så skönt, då blir man allså ledig imorgon =)
tänkt vad fort veckorna går, det är redan fredag och helg imorgon. Blir en lugn helg för mig, åker nog ut till tommies familjs stuga. ska ju bli kanonväder så då är det bara att passa på att sola, kanske ta ett dopp om jag vågar.
ska bli skönt att åka iväg och koppla av lite.

Igår befann jag mig i v-ås. Jossan kom hem till mig vid fem, satt där ochdrack lite goda drinkar och snackade och så. Sanna kom också över sen vart det nästan dags att rulla ner på stan. Annika och "bönan" kom och hämtade upp oss och så mötte vi upp resten av jobbgänget. Blev en god middag på Bellmans med mycket "brännvinsvatten". jag drack nästan upp en själv, haha. Mysigt när man kan sitta ute och äte när det är så fint väder.
I slutet blev vi nog alla lite fnittriga och skrattade åt nästan vad somhelst. . Bla "oharrys" "spam" och "carolina gryning" haha. Innan vi skulle gå så skrattade vi åt nåt skämt varpå jag typ lutar/kastar mig bakåt och slår i huvudet i en stolpe, så vi börjar skratta ännu mer.. (idag har jag märkt att det blev en rejäl bula) måste ju sett helknäppt ut.. jaja alla åkte hem förrutom jag jossan och bönan. Vi drog vidare till Harrys.
Kvällen fortsatte där och det blev ännu roligare. bjudna på dyr champagne av bl a låtskriveren till många bidrag o melodifestivalen och markoolios senaste vm låt. .  Kvällens ragg fick jossan av en 36årig snubbe. .han måste nog öva lite på sina raggningsrepliker tror ja. Jossan hade nämligen en stor klocka på armen så viskade han till henne " ah tycker du om stoora saker?" haha. kul det där. Nej det slutade med att jag, jossan och bönan åkte hem. Jag blev avsläppt vid sjöhagen efftersom dom andra skulle till bäckby. när jag kom hem var jag så trött så jag somnade med kläderna på, glömde ta bort sminket och vaknade två timmar senare och märkte att jag inte tagit ur linserna. smart!

somnade om och det var mindre kul några timmar senare då man insåg att fan, skola idag, måste hinna med tåget som går nio. Ringde pappa han fick hämta upp mig och köra mig ner till stationen. var sjukt mycket folkt på stationen men när jag skulle gå på tåget hann jag iaf få en sittplats. Problmet sen var bara att det var typ 3 skolklasser + allt övrigt folk som också skulle på fast det var helt fullt. inte kul att stå upp i en timme, men som sagt sj i ett nötskal.. hur kan dom bara ha två vagnar kl nio på morgonen när det är så många som åker vid den tiden.

Ne nu liggerjag här i sängen och har inte så mycket för mig. Tommie har utekväll med grabbarna ikväll så jag är ensam. Hade igentligen velat vara hemma och fira mamma som fyller år idag. Ledsen att jag inte kan vara där men har inte råd att åka framochtillbaka. Med present och så är ju fixat sen ses vi ju i helgen.

                                          Grattis mamma ! =)
image71


                                                       
image72

                 Sanna klarade teoriprovet idag också, grattis!



(bilder kommer att uppdateras när jag hittar överföringskabeln till kameran)

Tisdag kväll

Ja jag vet att jag är kass på att uppdatera bloggen, men jag har faktiskt annat att tänka på också haha.. Har haft så mycket för mig på senaste och så har det ju varit så underbart väder så man har inte velat sitta så mycket framför datan.

Men iaf nu sitter jag här och spanar runt på nätet med ett glas vin bredvid mig.. inget intressant hittar jag förrutom att läsa Linda Rosings blogg. Haha kul liv jag har va, men den är rätt kul.. läs själva.. hon är ju sååå snygg.. eller?! inte haha..http://www.hanky.se/LindaRosing ..
Har varit duktig idag och tvättat.. hann inte med allt, får fortsätta på torsdag. Sen har vi tittat på Desperate housewifes som är så grymt roligt!

Sanna var här igår tills idag, trevligt även fast vi inte hann göra så mycket..
hon sov på soffan och fick låna mitt duntäcke ¨så det var menat att jag och tommie skulle dela på hans.. och det gick ju bra.. eller inte.. sov med öppen balkongdörr eftersom det blir hundra grader här inne, och det slutade med att jag låg och frös ihjäl inatt.. såg inte skymten av det där täcket så jag fick hämta ett lakan och sova med, och det hjälpte ju verkligen inte.. tror nästan det var nollgradigt här inatt.. så när jag vaknade var jag jätteförskyld och bara låg och skakade.. Inte kul, skönt att man får tillbaka sitt DUNtäcke inatt iaf!!

Imorgon åker jag hem till v-ås, ska ut och käka och så med jobbet =) hoppas verkligen att det blir kul, eller hur jossi?=) hoppas det blir bra väder också, men vad ska man ha på sig imorgon då?

 Nej nu får jag rycka upp mig med uppdateringen, lovar att skärpa till mig.. haha som om någon igentligen bryr sig men men.. haha jag vet ju iaf att min mamma läser och det är väl hon som är den mest nyfikne läsaren.. haha!


GODNATT på er.. för övrigt, två skoldagar kvar, sen soooooooommarlov!! =) haha på er som inte får något.. 

Torsdag kväll

har varit en lång dag idag.. skulle först inte åkt ut till haninge och träffat klassen, gick inte riktigt ihop med hunden. men sen bestämde vi att jag skulle åka ändå och ta med henne och det gick ju bra!
var supertrevligt att träffas såhär en sista gång den här terminen !

vidare sen hem till linda och lilla maritza! världens sötaste unge alltså.. ville ta med henne hem men det gick ju såklart inte.. men vi hade trevligt satt och pratade och så i flera timmar.. =) har verkligen saknat det..
det var kul att se hur thea reagerade vid småbarn.. ibörjan brydde hon sig inte så mycket, utan gick bara fram och nosade och så sen inget mer.. men efter en stund när thea lagt sej ner och jag skulle hålla i lilla maritza så reagerade thea dirket och gick fram ochhoppade upp.. hon blev lite avundsjuk hehe.. hon gjorde ju inget men man såg på henne att hon blev lite förvirrad.. knäpphund!
Synd att jag är i grekland när dom ska ha dopet. det är så typiskt!

kollade på charlott perelli för ett tag sen.. jag får fasen rysningar, hon är ju helt klart bäst! måste vinna!

Verkar bli utgång imorgon. .=) kul!

image70

Lycka till SIS!! Du kommer klara det perfekt!

onsdag kväll

Godkväll!

Ligger här i sängen, kollar sex and the city på tv samtidigt som jag skriver här. Har en karlfri kväll så thea och jag är ensamna här. rätt skönt faktiskt! gick ut på en promenad i parken, sen gick vi till hundrastgården där hon fick busa av sig med två andra hundar i 45 minuter.. så  nu är hon helt slut, ligger här brevid mig och snarkar.

Idag har jag varit med förskolan på skansen. och tur med vädret hade vi. Strålande sol men lite moln dök upp lite då och då, men i stort sätt var den lyckad! var så mysigt.. man tänker tillbaka lite när man var liten och var där med farmor och så.. =) Har sjukt sköna arbetskollegor också.. dom är unga, roliga och har så många ideer!
fick tyvärr åka hem tidigare eftersom min allergi bröt ut. Att vistas bland massa djur och vara ute bland all pollen är kanske inte den bästa ideen!

Imorgon ska jag ut till Haninge med klass nr 2. Ska grilla och ha mys, sista gången vi träffas för den här terminen. Sen hade jag tänkt åka förbi Linda när ja ändå är där och hälsa på henne och lilla Maritza!

Snart är det helg! vad underbart skönt det ska bli! Blir utgång iaf, vet inte ritkigt vilken dag det blir!
Jobbar på lördag med jossan och lena. hm dom måste ju tro att jag är värsta alkisen, haha varje gång jag jobbar med dom (varannan helg) pratar vi om att jag ska ut och så och lena är lika bekymrad varje gång :) hon är så omtänksam hehe! och jossan &jag som bara garvar haha.. hmmm.. hur ska det gå på våran after work nästa vecka hah?

Nu är iaf allt klart, Tommie flyttar ner till Blekinge i Augusti till en liten by som heter Olofström där han ska spela hockey! Mmm. Men jag tror på det här, det kommer gå bra! Det måste det.

Jaha den där dumfotbollen håller fortfarande på. Kommer bli en sen kväll, eftersom jag inte kan somna förns tommie kommit hem. Hatar att sova ensam i den här lägenheten. vet att jag är barnslig, men när ´jag är ensam här tror jag för en liten stund att alla skräckfilmer är sanna och kan inte få bort dom från huvudet. Ligger och skrämmer upp mig själv och tycker jag hör massa konstiga ljud från vinden.. usch.

Nehe, dags att göra sig iordning för kvällen kanske? =)

Tisdag kväll

Har inte skrivit på ett bra tag, har varit helt slut när jag kommit hem från förskolan där jag gör min praktik på! nu är det inte långt kvar, på fredag är sista dagen! Och imorgon räknas knappt, ska på heldagsutflykt till skansen, mysigt va? hoppas bara det blir fint väder.. Har lagat pannkakor nu ikväll som jag ska ha med mig till lunch, mums! sen är det bara 1½ vecka kvar tills jag får mitt efterlängtade sommarlov! Hinner vara ledig nästan en månad, ja iaf en halv innan jag börjar jobba! ska verkligen ta vara på dom dagarna!

Och herrgud, idag var säsongsavslut på mitt älskade program "andra avenyn". Så sjukt bra och så spännande! blir så himla sur att det är så långt kvar, september, innan dom börjar visa det igen! Jag väntar redan!
Och ni missade väl inte bästa filmen igår "ladder 49" ¨på nian? Älskar den!!

var tvungen att boka om min tid för färgning av hår. Kan absolut inte vänta tills nästa vecka, så fick en ny tid på fredag, tack sis! Kommer till v-ås till helgen, vet inte riktigt vad som händer än men en sak är säker iaf; Eurovision contest! Den kan ni inte slita mig ifrån hur mycket ni än vill!

Helgen var förövrigt väldigt trevligt!! tack för trevligt sällskap säger jag bara =)
Imorgon kanske jag beger mig ut till jakan och träffas Lina och Hedda om vädret tillåter och om jag inte är helt slut!
skulle vara trevligt att träffas, var så längesedan nu!

Får skriva mer imorgon, måste sova nu så jag orkar upp imorgon! puss på er!

Freedag eftermiddag

Äntligen helg och hemma från praktiken. Har varit en rätt okej dag, kanske är det för att det är just fredag och man vet vad som väntar!
Hela dagen har jag fått höra från barnen att "Jessica, du börjar få SVART hår".. Jaa dom syftar på min utväxt, haha katastrof om 4åriga ungar märker sånt haha.. nä men har faktist bokat en tid den 28/5 på salong WOW! Vill igentligen dit nu på momangen men kommer ju inte till v-ås förns nästa helg! så det är väl bara att hålla ut!
För övrigt har jag suttit och vikt allt från pappersflygplan till grisar och hoppande grodor. Finns en jättetjock bok på förskolan som visar typ 150 olika saker man kan göra med papper. Hjärngympa kan jag tala om haha.. och alla ungar ska ju ha olika figurer.. hm, inte lätt kan jag säga!


Väntar på att tommie ska komma hem nu så vi kan åka ut till haninge.. Måste köpa linsvätska också, min tog slut häromdagen. Får inte glömma det!  ska nog grilla idag fastän det inte är så fint väder.. men så länge det inte regnar så funkar det ju =) Sara och henke e redan där, hoppas dom har börjat fixa maten haha, är så hungrig.. var någon äcklig laxsoppa idag till lunch.. fyy!

sara ojess
"Sara och jag på terassöppningen/pluto förra våren"


Usch imorse innan jag skulle gå låg jag och gosade med Theaskrutten.. Så ligger jag och drar fingrarna i pälsen och.. jo vadå? en elak äcklig fästing sitter där.. usch! den hade hunnit bli rätt så stor, konstigt att jag inte märkt den innan.. Jag ville inte ta bort den, hade glömt färstingplockaren hemma i v-ås och jag ville inte dra bort den med mina fingrar.. haha, så jag sa att åt tommie att han fick göra det sen när han kom hem på rasten, men han glömde naturligtvis bort det.. hehe, så nu får vi se om den är borta när hon kommer hem igen på söndag! Hoppas det!

Nu har jag iaf beställt en ny dator! Blev en svart HP, resten har jag ingen aning om vad det är för modell eller så. tommie har en likadan som jag sitter och skriver på nu så jag vet att den är bra!
Blev ingen rosa som jag skrev tidigare om tyckte den var för liten. sen såg jag att det fanns att beställa en rosa på www.dell.se men eftersom jag köper den svarta Hpdatan genom min brorsas jobb så blir den ju lite billigare!  Så jag slog till!

Nä nu ska jag packa inför ikväll! bajbaj!

Torsdag kväll

Tack för erat stöd, ni är så söta! =)

Praktik idag igen, suck, gick bra men känns inte riktigt som jag orkar stå ut en vecka till. För er låter det säkert som en liten grej, men att tvingas gå till ett ställe där man känner att man inte vill vara, det är inte kul. Hade väl kännts bättre om man fick pengar för det liksom, men att "kämpa på" endast för att få en liten underskrift på ett papper känns inte så peppande. men men.. så är det, inte alltid lätt!

Ser fram emot sommaren istället, har så många planer jag vill göra. Grekland, roadtrip, grönan, liseberg/göteborg.
Fick dessutom ett trevlig samtal från Mikaela idag som frågade om vi ville följa med på kryssning i juli till Riga. Självklart är jag på, jag är alltid på =) måste bara kolla att jag är ledig, om inte så få jag fixa det!

image64


Helgen då.. hur ser den ut? har väl inte riktigt bestämt än hur det blir. men än så länge verkar den bli av i Sthlm iaf!
"svärföräldrarna" (om man nu får säga så) ville låna med thea ut till deras sommarstuga under helgen, så vi blir hundlediga iaf.
Imorgon åker vi nog till tommies föräldrar i Haninge och sover där. Dom är ju borta så vi passar på att åka dit, skönt att komma iväg från den här lilla ettan i stan. Henke och Sara skulle eventuellt komma dit också, så det blir väl en tgrevligt kväll med hockey och annat. Känner jag mig och sara rätt så blir det en och en annan vinflaska också! hehe..På lördag ska vi träffa Mikaela och Niklas, får se vad det hittas på! =)

image69
"Treliters tequilan åkte självklart fram i helgas!!"

Tittade på "I sanningens ögonblick" tidigare ikväll,sjukt kul program!! Längtar redan till torsdag då nästa avsnitt visas..  Jag skulle nog också vilka prova på sånt test. fast kanske inte i tv.. Tycker inte synd om dom som deltar, dom är ju medvetna om vad dom ger sin in på. Dom vet ju att det kan komma fram saker som sårar osv, men man får väl liksom räkna med det om man inte varit en ängel hela sitt liv!
Snart kommer mitt andra favvoprofram som jah brukar roa mig med på kvällarna, nämligen Navy CIS.. bra program att somna till!

GODNATT!

Onsdagkväll och irritation


Jag är så irriterad så jag snart spricker. Tänk att ett sms och några telefonsamtal kan göra så att en hel dag blir förstörd, tack, verkligen..
Kanske mår jag så jävla dåligt för att just ALLA  ska hela tiden sätta en sån stor press på mig?! kanske dags att jag en gång för alla börjar tänka på mig själv nu. Vad jag vill och hur jag mår, för just nu lever jag som alla andra vill att jag ska leva och vara.. Det verkar inte vara någon som fattar hur jag igentligen mår.. Eller jo kanske, men det skiter ni väl i eftersom att bara jag gör som ni säger så mår ni bra och det är väl det som är viktigast?? verkar som det iaf! kanske är det dags för både er och mig att ta sig en funderare.. Jag kan inte leva era liv, faktiskt, och så är det! När jag gång på gång säger att jag inte trivs, jag har varken vilja eller motivation längre eller att jag vill göra något annat.. Börja lyssna någon gång istället för att bara älta om att det är "ju bara ett halvår kvar".. mm just det, precis. Det finns väl en anledning varför det inte gått så bra under det senaste året.. Jag behöver inte er negativa energi och höra att jag är dum och egoistisk jag behöver peppning och känna att jag faktiskt har stöd av dom människor som betyder mest, att ni finns där oavsett vad jag väljer att göra!

Till er andra som inte vet vad det handlar om; jo skolan såklart. Nu kommer det ut. Har inte gått så bra för mig under det senaste året och min motivation är verklign på botten. Ligger efter i vissa kurser och känner att jag inte kommer att kunna ta igen det. Har haft funderingar att ta en paus i höst och jobba och plugga igen det som jag ligger efter i i lugn och ro och försöka få igång min motivation. Så fort det kommer på tal möts jag bara av massa negativt och bla bla, speciellt av familjen. så det är mest dit mitt inlägg riktar sig.

Men till er andra som jag vet finns där oavsett vad, ni betyder så mycket ska ni veta!

Onsdag för/eftermiddag

Hej hej hallå!

Nyss ute med thea och självklart höll dom på klippa gräset i parken så det var ju i stort sätt bara att vända innan man fick ännu ett allergianfall. Men när jag ser ut nu så ser det ut att dugga lite. Och det är ju bra!

Gissa vad jag fick på min mail igår då? jo internetbiljetten till grekland!! börjar kännas nu att vi verkligen ska åka..
har ju sett massa bilder på stränderna och det klarblåa havet, underbart! Sen fyller ju Tommie år där nere, så lär ju hitta på något extra kul då, men vad vet jag inte! Det visar sig!

funderar på att gå och köpa en god sallad, men vet inte riktigt vilken sorts sallad jag är sugen på. Finns så mycket att välja på! Hmm..

image68
karin och jag på BMB

tisdag eftermiddag

Känner att jag inte varit så bra på att uppdatera bloggen, har fått "klagomål" från flera håll, så ska försöka bättra mig!

Jaha vad har hänt sen sista inlägget då? Jo jag jobbade några timmar i lördags, var typ hur mycket folk som helst. men det är skönt, tiden går så mycket fortare då!
Sen hem till mig fixade till lite hemma och så innan alla kom. Sanna var också där en sväng men åkte vidare till Löga. Härlig förfest blev det med goda drinkar, lakritsshots och tequila. Vidare till BMB! Kul var det där också..
här är lite bilder från karins kamera. får fixa mina sen när jag kommer tillbaka till v-ås!


image67

image66

Äh jäkla seg data asså. Får nöja sig med dom här två bilderna än så länge, kommer flera sen!

I Söndags ringde dom akut från jobbet, fick åka dit och jobba några timmar. Kan ju säga att jag inte dirket var så jättepigg men.. vad gör man itne för skokanonen haha =)
vidare sen till sthlm.. Huvudvärk hela kvällen men det förtjänar jag väl, hehe..
Annars har det väl inte hänt något speciellt. Lina kom förbi idag, så köpte jag en sallad och hon en stor smörgås och så tog vi filt och gick o satte oss i parken. Mys! satt väl där i 2½ timme iaf fast det var så kallt, hehe!

Nee nu ska ja ut med Thea på en liten promis så jag blir lite pigg!


Fredag kväll

Just nu har jag lite seperationsångest! Pappa var här för ett litet tag sen och hämtade Thea..Dom ska vara hundvakt eftersom jag jobbar imorgon. Dom åker till sommarstugan ikväll/natt efter mamma kommit hem från Bill&bob.. och min lilla theaskrutt mådde inte så bra ikväll, hon kräktes två ggr.. så det kändes verkligen när jag skulle lämna henne, känner mig som en urusel hundägare! Hm.

image65


Nu är det inget bra på tv heller.. allt det roliga är slut! som tur är har jag min THE VOICE kanal på tv som går på när det inte finns något annat vettigt att se. Bara det att man får ju lite partysug när alla sköna låtar kommer, typ som "the way i are", jag kommer nog aldrig tröttna på den!

Maten vart inte bra, ska nog börja gå efter min hemkunskapsbok som jag snodde med mig när jag slutade nian. Står allt möjligt i den, från massa recept och hur man håller ordning på ekonmin m.m till vad man använder ett köksbord till, haha!
Och än så länge är det inget kladdkaka gjord! tappde lusten med att överhuvudtaget "laga" något när maten blev katastrof.  Näe man kanske ska ta och städa till lite innan man går och lägger sig eftersom det kommer lite folk hit imorgon..

Fredag kväll

Ja då blev det en hemmakväll för mig ikväll då. Känns som om alla är ute och härjar, men inte ja inte.
Jag roar mig med att kolla på Talang 2008, och nyss var det det knäppaste framträdet jag sett. En vuxen man har klätt ut sig till ett ägg. Sen "Kläcks" ägget och ut kommer den här mannen i en gul baddräkt och ser ut som en kyckling. "kvaa kvaa" går han runt på senen och ropar, sen blir han en höna och blåser upp den gula gummihansken han har på huvudet genom näsan tills den spricker. Ja ni förstår säkert själva, det var katastrof och han gick inte vidare. . vilka människor det finns!

Håller på att laga mat nu, hoppas det blir bra den här gången.. För mig är laga mat en chansning, antingen blir det bra eller absolut inte bra aldrig något emellan. Tänkte baka en kladdkaka sen om jag orkar =) så himla gott ju!

Imorgon blir det nog så att jag ska jobba tre timmar. Behöver inte men känner att jag vill, det blir ju lite pengar iaf, behövs ju till grekland!
Ser fram emot att gå ut imorgon, men ja, jag ska inte dricka för mycket, ska dricka med måtta. Varannan vatten kankse är em bra ide?


Fredag förmiddag

Var ute på en promenad med thea nyss, vilket härligt väder det är! ska snart iväg och möta danne för en lunch. Hoppas det blir en sallad på kajen, brukar ju vara så fullt där, men annars blir det väl spicy ! det är gott det med!

Idag är det exakt en månad kvar innan vi åker till zakynthos, Grekland! ska bli så skönt och kul! längtar verkligen!
Har hört att det ska vara fint där, med mycket party och fina stränder! Hoppas det stämmer bara! =)

Måste kila nu, hejdå sålänge!

torsdag kväll

Jäkla pollenallergiskit säger jag bara. Fick vara hemma idag från praktiken och blir hemma imorgon också! pallar inte att gå när det rinner i ögonen och näsan hela tiden.. ser ut som jag tjurar.. nu har det lugnat ner sig lite, men kanske var det för att jag var tvungen att ligga inne i lägenheten hela dagen? fast det var så fint väder och allt..  tråkigt! thea fick gå på dagis idag, blir så jobbigt att gå på promenader när man känner av allt vart man än går! Har hört att det ska bli fint väder ihelgen. Hm, inte för att vara någon glädjeförstörare men jag hoppas det kommer lite regn..Behöver det för att lugna ner pollenattacken lite!
 
Hade besök nu ikväll av Erik, Salla och Anger.. Kollade på hockeyn, sverige-danmark! själva matchen var väl inte den roligaste, visserligen vann sverige men det var ju inte dirket någon spänning.. Men det var trevligt att träffas iaf, blev mycket prat!

Imorgon har jag inte dirket något planerat. som vanligt! förrutom att jag ska äta lunch med min kära bror! hoppas det blir någon god sallad! =)
Annars lutar planerna att det blir en utgång på Lördag med karin, erik m.fl! det var två veckor sen sist jag var ute, känns som en evighet.. Men jag hoppas verkligen att det blir kul, börjar känna mig riktigt taggad!

image63
"Bilden är från sommaren -05 på Pluto. Karin, jag och Erik"

Funderar på att färga håret imorgon. Har tillochmed börjat få komentarer för min utväxt, inte kul! vill ju helst färga hos frisör, men har inte riktigt dom pengarna.Så det får väl bli hemmafärgning då! Har ju blivit lite bortskämd med att få färga hos Sanna som går frisörlinjen, men känner inte att jag orkar ta mig ner till värnamo för en färgning. nåja, det får väl duga för den här gången!

Nej nu är det tänkt att jag ska plugga lite, får se om jag får någonting gjort. Är ju hemma från skolan imorgon, så jag måste skriva ihop lite saker och maila mina "kära" klasskompisar. Hm vill helst slippa men men, snart är det sommarlov, något att se fram emot!

tisdag kväll..

Ligger i soffan och kollar på barnmorskorna. Skulle igentligen kollat på topmodel men ja fastnade för det här istället.. så himla häftigt varje gång. visst är ungarna lite läskiga när dom precis kommit ut, men sen när dom är avtorkade och så är dom ju så himla söta! man känner ju verkligen med föräldrarna också.. slutar alltit med att jag börjar böla! hmm.. jaja sån är jag!
Tommie blev förrsten farbror igår igen åt en liten tjej! vet inte vad hon kommer att heta, men vad kuul!!

Jobbat har jag gjort idag..  gick väl sådär när man har sån jäkla pollen allergi... helt sjukt ju, ingen medicin fungerar.. men har beställt nåt tjofs från jossan som jobbar på hälsokraft, hoppas den fungerar bättre!

Imorse var comhem-snubben här.. var här i en timme och fixa och försökte få igång mitt internet.. gick tillenbörjan inte så bra för honom, men efter en timme hade han löst det. får se hur länge det funkar nu då? ska vi chansa på två veckor? om ens det? jaja glad att internet fungerar nu iaf! =)
Får se om vad som händer imorgon då. mår jag bättre åker jag till sthlm, annars blir jag kvar här i v-ås till söndag..

Jag vill göra något kul ihelgen!!!! Nån som har förslag?

Lite bilder från våran hubbabubbatuggumitävling !
image59 image58
image60 image62
Inte så snygga bilder haha, men vi hade kul! =)

Kollade klart sista på Top model nu! Är så glad för bianca åkte och att min favvo fick stanna. Chantal är bäst!


måndag kväll

Skön dag det har varit idag. Imorse när jag vaknade var det lite disigt, men mot eftermiddagen blev det riktigt fint och härligt väder, synd att man inte var ute lite mer bara!
Gick en kort sväng i västermalmsgallerian.. för en gång skull hittade jag ett par snygga solglajjer som jag faktiskt passade bra i! Sen gick vi vidare till "kebabhouse" och åt.. det är som riktig resturang fast dom serverar bara kebab. mysigt var det!

Var och spelade biljard ikväll. Brukar ju vara kul men inte den här gången.. jag vann inte en endaste gång, så jag ville hem efter några omgångar.. gick vidare till "VI-butikten" (stor mataffär i sthlm city) där tommie och jag köpte ett varsitt "Hubba-bubba tuggumipaket". kommer ni ihåg när man köpte såna när man var liten?
iaf på vägen hem hade vi en tävling om vem som kunde blåsa störst bubbla.. själva tuggumit är ju enormt, så vi roade oss med det.. tror det blev oavgjort, hehe!

Nu är det lite My name is Earl på tv..  så himla skönt program, haha.. och hon tjejen Joy är ju skönast med sin dialekt och allt, haha! får se om man orkar hålla sig vaken och kolla hockey inatt..

Börjar ju min praktik imorgon på en ny avdelning.. barnen är 4-5 år gamla, så jag hoppas jag kommer trivas eftersom jag ska vara där tre veckor till! det bästa är väl att förskolan ligger mitt i gamla stan, tycker det är så mysigt där på våren/sommaren så då kan man ju glida omkring!   

Planerad tjejkväll på torsdag i sthlm! Blir vin m.m kommer nog bli trevligt =) är ju både hund och karlfri! då måste man ju passa på eller hur?

Fungerade inte att lägga in bilder nu, får fixa det imorgon när jag kommer hem! hejdå på er!

måndag

Hallå hallå!

ingen uppdatering på länge. Som jag nämnt i tidigare inlägg så funkar inte mitt internet så bra. fungerar bara när den själv vill, aldrig när jag vill.

hursomhelst, väldigt lugna dagar har det varit. valde att ta det lugnt på valborg, vilket var hur skönt som helst. på torsdagen åkte vi ut några till min stuga i flen.. som vanligt är det ju rätt dött där, så det hände inte så mycket. kan ju säga att jag är utvilad nu iaf..

Befinner mig i sthlm nu, kom igår, men imorgon åker jag tillbaka till v-ås igen. ska jobba på skokanonen imorgon och onsdag. sen kommer den där comhem teknikern, bäst för han att han kan fixa det!

Nu ska det lagas mat och kolla på våra bästa år! idag börjar ju ön-storyn. japp, alla lever, ingen är död.. så ni vet.. men det märker ni i dagens avsnitt! hejdåå

RSS 2.0