Jul!

Ja nu var det ett tag sen jag skrev sist! Men bara hålla utkik, lite då och då kommer en liten uppdatering!
Vad ska jag skriva om då tycker ni?

På senaste tid har det hänt en hel del faktiskt! Till det positiva alltså. Tänk att det kan vända sådär bara!
Idag åker jag till sthlm, ska bli mys! får träffa mina puddingar som jag inte sett på ett tag.
Sist vi var ute hade vi riktigt skoj! Hoppas bara sara följer med ikväll!



Nyår kommer att firas i sälen och jag känner på mig att det kommer bli riktigt riktigt kul. Grabbarna åker redan på söndag så kommer jag och fanny upp på kvällen innan nyår. Då har dom god tid på sig att förbereda allt ;)
Fast igentligen så spelar det ingen roll vad jag hade hittat på för något under nyår för vad som helst hade varit roligare än förra nyåret då den spenderades i en by långt ner i landet i en kall ishall med bara finska människor som knappt kunde svenska. Ni kanske förstår! (jag kan inte finska)

Sitter och läser lite gamla inlägg som jag skrivit för ca ett år sen! lite småkul sådär när man inte har något att göra. Men ska väl snart börja fixa mig iordning lite innan det bär av till huvudstaden! Ska försöka komma ihåg att ta med kameran så kanske det dyker upp några kort här på bloggen!

Hoppas att ni haft en bra jul allisammans! Jag hade en riktigt bra julafton måste jag säga. Många fina klappar men det roligaste var nog att få vara tillsammans med familjen. Nytt för i år var att vi var hemma hos danne (brorsan) och jenny och även hennes familj kom. Sen kom dannes pappa m familj så vi vart rätt många där i slutet. All fokus låg iaf på Jack, såklart!! Sötnöten själv! Ett berg av julklappar hade han. Och så öppnade han sin första helt själv. eller ja nästan.

Ha en bra kvälL! Puss





Jack

Nu ska jag snart ta en långpromenad med vår lille prins!
Finns ingen underbarare än han. Är man ledsen så får han en att skina upp bara genom att se på honom! =)


.....

Om jag mår bra? nej det är åt helvete, men tack för att du fortfarande bryr dej och kan höra av dej och fråga hur det är.  Nej, Tänk om det ändå kunde vara så. Tack!

RSS 2.0