Tröttmössa..

Åh vad jag är trött. Har försökt hålla mig vaken under kvällen men nu orkar jag inte längre. Och mitt i allt kom jag på att det är min tur att ta med fika till jobbet imorgon. Så det var bara att sätta igång med cheesecake. Nu är allt klart iaf! :)

Johan somnade tidigare än mig och tur var väl det. Annars hade jag aldrig fått se greys. Sen blev det lite zappande till rosa galan på 3:an. Självklart skänkte jag en liten slant. Man vet aldrig bem det drabbar..

Imorgon är det torsdag, äntligen. Helgen närmar sig och jag har på känn att den kommer bli riktigt bra:)

Nu sovdags,hörs mer imorgon


Hemma och godnatt

Nu är vi hemma från bion, kan verkligen rekomendera filmen Abduction! En av de bästa filmerna jag sett!! Det var jag Johan Sanna Tobbe Simon och Matte som såg den! Matte fyller också år idag så passar på att säga grattis till honom här!!

Fick så många blommor igår och två av dom luktar jul. Måste ta reda på vad de heter! Längtar verkligen till snön kommer och man får julpynta hemma. När man har fina stjärnor i fönstret som lyser upp vinterkvällarna!! Tjocka gosiga vinterjackor och skor.. Massa mys! Iallafall så älskar jag att komma hem och och mötas utav juldoften.. :))

Nu är snart min dag slut och vill tacka alla som gjort den till en toppendag. Tusen tack för alla sms och hälsningar på facebook!


Födelsedag!

Jaha då var dagen här. 25 år. Kan inte riktigt förstå hur fort det gått. Folk frågar om jag känner någon skillnad och jag svarar både jag och nej på den frågan. jag kanske inte känner just någon skillad från igår till idag men hela året 2011 har varit en enorm skillnad jämfört med förra året. Det är mycket annat som tankarna far iväg på än vad det kanske var för just ett år sen. Och det känns faktiskt bra. Jag har haft ångest inför denna dag i flera år och tyckt att "efter 25 så är man vuxen då finns det ingen återvändo. Krogenlivet försvinner mer och mer för varje år som går osv. Jaha nu är jag 25, det är halvvägs till 50.." Ja ni förstår. Nu tror jag inte det blir så som jag tänkte då men det känns ändå skönt att ha gjort allt som man ska och inte borde gjort om det nu skulle bli så. Nu flummar jag kanske massor men som sagt. Det går fram och tillbaka. Sen har jag ju turen? att jag inte ser så värst gammal ut. det hade ju varit värre om det vore så. Jag tror jag aldrig har sluppit visa körkortet där det är någon form av åldersgräns. För något år sedan när jag och fanny skulle gå på twilight på bio ville dom se legg. Det kanske var att ta i, men ändå. Jag umgås med de som är något år yngre så det får mig att känna mig lite yngre ändå. Nu låter det som jag har värsta åldersnojan här men det kanske är lite så. Jag har haft så fruktansvärt roligt dessa år och vill inte släppa min ungdom. Jaja. Jag väcktes imorse av min fantastiska johan som sjöng med ett ljus i handen och ett glas färdigblandad oboy. Ett litet oväntat paket fick jag också. Jag hade sagt att jag inte ville ha något eftersom att vi ska åka till thai i januari och det är inte billigt.. Men trotsig som han är så köpte han det ändå. Fick nästan en chock när jag öppnade. En sprillans ny bärbar dator. Perfekt, kunde inte bli gladare. Min förra "brann" typ invändigt så just nu har jag ingen. Snart ska jag iväg och möta upp johan mamma och pappa på en resturang här i västerås. Blir en trevlig middag och sen ska jag möta upp sanna och några vänner för att gå på bio. Hela dagen känns helt perfekt! Kan inte säga annat än att jag är superlycklig nu. Jag gillar läget fullt ut.

Glömde..

Glömde att säga grattis min bästa sara som fyller år idag! Riktigt synd att vi aldrig sågs igår! Får ta igen det sen!

Grattis grattis grattis! Hoppas du haft en riktigt bra dag!


Hej igen!

Jag har haft en otroligt härlig helg och känner mig helt slut efter allt. Jag slutade tidigt i fredags så jag åkte och lunchade nere på stan tillsammans med Sanna. Johan skulle på hockey och äta middag tillsammans med sitt jobb så jag åkte och hälsade på pappa en sväng för att se hur fint han hade fått efter omtapetseringen. Det blev riktigt bra men han har blivit pryltokig så han har såå mycket möbler som blir över. Men det blir nog bra tillslut! Efter jag varit där en sväng åkte jag till mamma och tittade på idol tills det var dags att hämta Johan från hockeymatchen.

Lördagsmorgonen börjar med att fixa nya nails hos lia. Blev riktigt bra men stressigt för 11 skulle vi åka och hämta upp Danne och Jenny för att åka till Sthlm. För ett tag sen bokade vi biljetter till "riktiga män", en föreställning som går på maximteatern i sthlm. Vi hade bokat ett jättefint hotell som låg på Kungsholmen, vid fridhemsplan. Kändes som ett riktigt lyxhotell, tror att det måste vara nybyggt för jag har aldrig sett det förut. Eller så har jag bara aldrig lagt märke till det :)
Var ute och åt, var på olika pubar och som sagt föreställningen "riktiga män" som fick ett godkänt av mig!

Kändes lite konstigt att vara tillbaka efter alla år. Gå förbi allt som var det vardagliga förut. Det känns som att man inte alls har bott där. Under en tid gjorde jag allt för att förtränga minnena från den tiden. Så när jag gick där så var det mest som en dröm jag drömt förut. Ju längre tiden går desto mer försvinner alla minnen och känslor kring det hela. Sen kändes det underbart att ha människor som betyder så mycket kring mig så jag kunde tänka på annat såklart! Sanna saknades, annars hade det varit perfekt!

Som ni förstår så betyder min familj jättemycket för mig. Det var otroligt jobbigt när min mamma och pappa valde att separera i början av året. Men jag är så fruktansvärt glad att vi ändå håller ihop som en familj och gör saker tillsammans allesammans även fast det är som det är. Vi försöker alltid att ha en middag hos någon då alla kan vara
med en gång i veckan. Mina syskon är mina bästa vänner som jag träffar i stort sätt varje dag. Sen har jag sån tur att min brorson Jack går på samma förskola som jag jobbar på så jag får träffa honom ofta också.

Jag försöker också att vi ska träffa Johans familj ofta och att åka dit en fredag eller lördagskväll tycker jag är supermysigt! Johan är en av tre bröder och det skiljer bara något år mellan alla så vi har aldrig något problem att hitta på något. Johan berättade något för mig för ett tag sedan nämligen att sen vi träffades har han fått mycket bättre kontakt med sina föräldrar och träffar dom oftare. För några år sedan var det otänkbart att han kunde sitta hemma en lördagskväll med dom bara sådär.

Men men, det blev ett litet sidospår i inlägget.. Tillbaka till där vi börjde.

Imorse vaknade vi tidigt, pigga. Och glada. Blev lite morgonmys innan en otroligt god hotellfrukost. Vi åkte hem vid tolv till Västerås igen. Jag fyller ju 25!? år imorgon så det blev ett litet kalas för mig. Trevligt att träffa alla och fina presenter. Hade mest önskat mig presentkort och thaipengar. Jag och Johan åker till Thailand i 3 veckor i januari så det är alltid bra att ha!

Jag var helt slut när alla hade gått och nu har jag precis avnjutit en sallad och tittar på "vem kan slå Filip o Fredrik". Som alltid hejar jag på det andra laget!

Ska försöka sova när programmet är slut så jag är i mitt bästa skick på min stora dag!

Hoppas ni haft en riktigt bra dag!


Redan oktober..

Blogg-appen har väl funnits ett tag nu men det är inte förrän nu som jag verkligen använt den. Kanske blir mer uppdateringar på bloggen när man kan skriva inlägg genom mobilen. min bärbara har ju kollapsat så har inte blivit så många inlägg på senaste som ni säkert märkt. Bra att man alltid har ursäkter och bortförklaringar att komma med..


Hursomhelst. Sist jag skrev så var det power meet, och tro det eller ej så överlevde jag den helgen. Tur som är så är vi i Danmark nästa år tillsammans med hela Johans släkt när powermeet infaller.

Mycket har hänt sen sist vet liksom inte riktigt vart jag ska börja. Men det har hunnit bli oktober nu och snart så är min dag här. Känns både och. Känner mig för första gången gammal. Okej, kanske inte gammal men äldre iaf. Äldre än vad jag kännt innan.

Håller på förbereda mig inför min stora dag. Helrenovering i håret minsann. Är hos Sanna nu och färgar utväxten, ska sätta i nyss fint hår och kanske någon mer förändring, får se hur mycket jag vågar! :)

Fyller ju år på måndag men allting är planerat till 29. Vad dagen kommer bestå av har jag ingen aning om. Sanna och Johan sköter allt, vet inte vad vi ska göra vilka som kommer o när allt sker.

Nu är det dags att skölja ur! Vi hörs väl mer sen? :)


RSS 2.0