29/6

I går, lördag , när vi var ute med båten så fick jag ett sms till mobilen där det stog "har du läst insändare i vlt" från ett okänt nummer.  Visst blev jag lite fundersam vem det kom ifrån och vem som skrivit in. Framförallt vad  det stog. Jag trodde att det var något negativt. Några minuter senare ringde det från det okända numret som jag fått smset av. Det var min arbetskamrat agneta som hade sett i tidningen. Eftersom jag var på sjön så läste hon upp för mig. Mina ögon fylldes med tårar kan jag säga. Det kändes verkligen.



Skulle ju igentligen haft semester från och med v 28. MEN. i onsdags innan jag skulle gå hem från jobbet så kom chefen och berättade att  hon skulle bjuda på en extra vecka betald semester!!! Så jag fick min redan nu, v 27. Så nu har jag fem veckor semester!!!!! =)

Känns helt otroligt! Har ju inte haft semster på.. 4 år!  Den här sommaren kommer vara den bästa på länge. Iallafall om den fortsätter såhär som den gjort hittills! Jag trivs så bra med hur mitt liv ser ut nu. Det är nu det börjar att hända saker och jag känner att det går åt rätt håll. Låt det bara stanna där nu! =) Kanske kommer det avslöjas en liten hemlighet snart.. =)


Imorgon kommer bilder och text upp från veckan som varit. Otroligt roligt har vi haft och det är många bilder att plöja igenom. Godnatt på er! =)

v.25....


Jag och Karin på pluto!


Erik och Karin på BilloBob!


Didde in action!





Solning på söndagen och genomgång av helgen på björsa..


Tillsammans med..   Lina och Malin såklart!


Linas nyfunna vän..


På kvällen var det skräckfilmstema.. "barnhemmet" var ju inte att leka med!
Fanny och jag började kvällen med lite vin, ost och kex, körsbär, choklad.
Senare tittade även sjögren och ström förbi!


Ett såkallat pungkörsbär som fanny uttryckte det så fint, även kallad myggan!  


Här var lite från veckan som gått! Kommer förhoppningsvis upp fler bilder och mer text när jag fått lite roliga klipp och kort från fanny. Även midsommar kommer upp senare i bloggen! Imorgon är det jobb, sen bär det av till Tuna park! Måste hitta ny klänning tills fredag då vi ska ut och fira malin!

Som sagt var det skräckfilmskväll igår vilket resulterade i att jag försov mig imorse. Vaknade 7:20 och jag skulle vara på jobbet 7:30. Inte bra! var där iallafall tills 7:40.. Annars har dagen bestått av sol, tvätt, pizza med sanna, yrrol med karin, malin och lina. Nu ska jag äntligen lägga mig för lite sömn, det är ju trots allt en dag imorgon också! tur nog!

Godnatt! =)

18/6-09

Då har ännu en vecka gått och nu är man ledig i några dagar!
Nu är det bara två veckor kvar tills man har semester vilket ska bli otroligt skönt. Fyra veckor till en början sen får man väl se om man tar ut en extra vecka lite senare! Iallafall så är det ju midsommarafton imorgon. Har lite planer men vet inte riktigt hur det blir med det. Nu börjar det ju dyka upp mer och mer så nu är det bara att se vad man känner för att göra imorgon bitti när man vaknar!

Har haft två väldans roliga kväller i rad. Igår bestämde jag mig för att ta tag i min lägenhet och städa den helt och hållet, från tak till golv och även det minsta lilla hörnet. Mitt i allt när man kände sig allra fräschast så ringde det självklart på dörren. Kunde ju lite smått ana vem det kunde vara och visst hade jag rätt. Malin, Karin och Lina kom förbi!  Var jättekul att få träffa dom igen men eftersom jag kommit igång så bra med mitt städande så ville jag inte riktigt avsluta. Dom valde att gå ut och sätta sig på balkongen medan jag fixade iordning resten. Efter nån timme när jag äntligen var klar kom även Erik och gjorde oss sällskap och det bestämdes att vi skulle åka ner till en uteservering, BilloBob! Måste ju ta vara på det härliga vädret vi hade. Så ner på stan och fick bord på en gång, trodde vi skulle behöva vänta ett tag eftersom det brukar vara fullt. Erik och jag tog en varsinn supergod caesarsallad! Blev lite vin till det tillsammans med karin. Malin som var chaffis nöjde sig med ett glas fanta! Erik drack öl som vanligt! Men riktigt trevligt var det men tyvärr inte så långvarigt eftersom jag skulle upp och jobba tidigt idag!

Idag har vi haft ännu en mysdag på jobbet. Hade midsommarfirande på förmiddagen och tur nog så vart det fint väder. Varmt blev det också. Barnen hade fina kransar på sig och vi dansade kring stången som ronnie, maria och emma klätt så fint, bild kommer ev senare på det! Under eftermiddagen hade jag bara sex barn kvar och eftersom jag var ensam med dom så passade vi på att ha lite mysigt på avdelningen. Två barn gick på semester idag så fick lite fina presenter =) rena julafton för mig. Hittills har jag fått en vinflaska, en jättetjusig ring i silver, ljusstakar... Kort på barnen har jag också fått så dom har åkt upp på den nya kylen!

Efter jobbet åkte jag hem. För en gångs skull hade jag inget planerat och det var verkligen jätteskönt att bara komma hem och vara. Fixade och donade lite.. Vilade en stund tills malin ringde och väckte mig. Bestämdes att vi skulle åka till karin på pizza hut och äta lite. Dessvärre var degen slut så det blev inget haha. Blev en pommestallrik istället som vi tog med hem till lina. Tog det lugnt, kollade på yrrol gjorde vi också. Så Sjuk film så det finns bara inte. Jaja!
Kom hem för ett litet tag sen iaf och nu är det dags att sova så man har orken uppe tills imorgon. För det är imorgon det gäller!

Ha en jättetrevlig midsommar allesammans! =)

Godkväll!



har fått låna brorsans trådlösa internet i väntan på att min ska komma. Helt sjukt hur handikappad man känner sig utan internet. Sen började datan krångla för ett litet tag sen och stängdes av utav sig själv..Så kom det upp en massa konstig text och jag blev livrädd. Tänk om alla mina bilder och musik har försvunnit på datan? Okej, musiken kan man ju alltid ladda ner  igen och så har jag ju allt på ipoden.. Men bilderna kan man ju aldrig få tillbaka liksom. Och det är ju bilder sen 2 år tillbaka, minst. Så imorgon ska jag vara duktig och spara ner allt på ett usb minne. Eller nåt!

Idag har det varit en riktigt skön dag på jobbet. Började dagen med mitt allra första egna utvecklingssamtal vilket gick bra. Bättre än förväntat måste jag säga. Förrutom att jag är en mespropp och fick lite tårar i ögonen när jag skulle säga hejdå till min gulleplutt som slutade på förskolan idag. Buhu! Efter det var vi ute på gården heeela långa dagen.
Lekte, busade, hittade en jätteäcklig och stor spindel. Hatar spindlar men man måste ju hålla masken inför barnen.. Gick till skogen gjorde vi också.. Lunch utomhus och en fin tårta som personalen fick av en förälder..

När jag kom hem åkte jag och pappa och kollade på en ny kyl/frys. Min gick nämligen sönder i helgen på något underligt sätt så vi for iväg till elgiganten och hittade en perfekt. Så nu står två st i mitt kök, den gamla är kvar medan den nya drar igång. Så imorgon bitti när jag är på jobbet kommer förhoppningsvis pappa och hämtar den gamla så det är fint tills jag kommer hem! Fanny och jag var ju och storhandlade igår på ica maxi (sanna följde med som vagnkörare) så har lite mat att lassa in snart från gamla till nya.

Nu är det så att jag har lite funderingar ang sommaren. Vet inte riktigt hur jag ska göra. Först är det midsommar. Sen funderar jag på om jag ska åka upp och hälsa på N.O där uppe i luleå  nu när han flyttat upp? Skulle ju vara väldans trevligt.. Sen ska jag ju åka utomlands.. Men har inte spikat exakt datum.. Kryssning? Roadtrips? Ja allt kommer nog ske, men planering krävs om jag ska hinna med allt. Det måste ju tajma också! Men nu är midsommar prio ett iaf!





Ny bild på min underbara thea! Här med hennes nio härliga guldklimpar!



15/6

Heej

Denna dåliga uppdatering är faktiskt inte mitt fel denna gång utan mitt internet har inte fungerat som det ska. Än så länge så har jag en sån där dongel (trådlöst internet) och den har pajat så jag väntar på att få en ny hem i brevlådan. Så nu kör jag en liten snabbuppdatering om vad som hänt under förra veckan!


Förra tisdagen var jag ju som sagt ledig, sanna tog ju faktiskt studenten i sthlm så jag befann mig där.
Riktigt kul var det, man fick verkligen tillbaka feelingen som man hade när man själv tog. Familjen var där såklart i den enorma folkmassan. Nu till det allra bästa. Eftersom dom var så få i klassen var det sagt att man fick ta med sig typ 3 kompisar var på flaket. Så självklart ställde jag upp. Lite töntigt kanske ni tycker men jag ska allt säga att det var riktigt kul. Tänk er själv att få uppleva det EN GÅNG TILL! Och denna gång i sthlm till och med. Inte illa. När vi var klara mötte vi upp familjen i lägenheten och sen vidare till en restaurang där vi åt god mat. Sen åkte dom hem, jag och sanna stannade kvar i sthlm. Där sätter vi punkt för den kvällen, haha, ingen behöver veta vad som hände sen.



Sanna tar studenten..


Jag ville ju också ha en studentmössa.. fick nöja mig med denna ;)


Grattis!!


Jag och sanna indränkta i ööööl!

vissa valde att bada i fontänen på sergelstorg!


flaket!


Morgonen efter
var det dags för jobb så klockan 6 på morgonen åkte vi mot västerås igen. Konstigt nog var jag hur pigg som helst. Gick 1½ timme tidigare från jobbet eftersom sanna hade sin studentmottagning. Trevligt att träffa släkt och vänner igen, alltid lika kul.

Torsdagen
var det jobb såklart igen. Allt flöt på och direkt efter jobbet vart det en snabbis hem för att byta om och sen på nästa studentmottagning nämligen hos min kusin i kolbäck. Har verkligen haft fullt upp denna vecka som varit.


Fredagen
hade jag inga planer för. Tanken var att jag skulle åka till sthlm och träffa Sara men ingen av oss hade orken så då bestämdes det att jag skulle stanna hemma. Planen var istället att Träffa grabbarna för en liten sväng på stan och sen hem och kolla hockeyn. Följde med mamma och hennes jobb till billochbob och käkade en god caesarsallad. Därifrån ändrades planen igen och oväntat och plötsligt bestämdes det att det vart sthlm ändå men det var inte för att träffa Sara....  vid 22 var jag framme iaf !

Lördag eftermiddag tänker jag inte skriva något om i detta inlägg utan tar det sen någon annan gång. Är lite för känsligt just nu. Hemma från sthlm vid halv nio och då kom Fanny och salagrabbarna. Vidare till bmb vid 00 och sen vart det efterfest. Såklart! Bilder från festen kan ni ju se i förra inlägget.. =)

Söndagen då. Vart en riktigt chilldag. Hyrde film, köpte mat, lite snacks... =) trevligt helt enkelt med girlsen! 


Saknar Malin som befinner sig i norge! Känns så tomt när det inte är nån som ringer och terrar mig med 30 samtal om dagen... Kom hem nu för bövelen! Imorgon, tisdag, kommer ÄNTLIGEN Karin hem från usa!! Det var verkligen på tiden.


La Lördag!!!!


10/6-09

Här kommer lite bilder från i lördags när jag var i sthlm. Mycket trevlig kväll.
Fler bilder kommer sen när jag gått igenom dom!















Tack för en trevlig kväll!

Helgen!

Befinner mig åter i sthlm och stannar tills på onsdag morgon.
Som sagt är jag ledig imorgon, sanna tar ju studenten. Hoppas på att det blir bra väder och allt.
Resten av familjen kommer imorgon men jag passade på att åka redan ikväll.Har ju lite grejer som behöver fixas!

Helgen som va  har varit helt underbar. Har verkligen passat på att träffa mina vänner både i västerås och sthlm.
I fredags vart det utgång i västerås. Tanken var att jag skulle åkt till sthlm redan på fredagen eftersom jag slutade tidigt men sen dök det upp en mer intressant plan vilket gjorde att jag stannade i västerås. Hamnade på BMB såklart och som vanligt blev kvällen en riktig hit. Tänker inte gå in i mer detalj men bilderna som jag la upp igår säger mer än ord. =)

Lördagen var väl en sån dag som man inte kände sig piggast på iaf. Fick vänta några extratimmar innan jag kände att jag var körklar för att bege mig till huvudstaden. Kändes ju som en självklarhet att fira den här liksom. Kom till mickis och nisse runt sex, käkade ute och sen började festen. Drog in till stan runt 00 och sen var det bara att köra på. Riktigt kul hade jag. Tanken var att jag skulle spendera sista helgen i lägenheten och sova där men klantig som jag är så hade jag glömt mina nycklar hos mikaela så jag följde med dit och sov.
På söndagen vaknade vi alla tidigt och fint väder var det. Satt ute på deras balkong och snackade ett tag innan jag begav mig vidare mot haninge för att träffa didde och äntligen få möta hubbe. När jag kom dit var även Z:a där. Gick på en långpromenad och köpte glass, jättemysigt var det. nån timme senare hälsade jag på min klasskompis inger som bor i krokarna. Satt och pratade om lite allt möjligt på deras nybyggda altan samtidigt som vi solade lite. Vidare därifrån åkte jag till linda och hälsade på.

sen bar det av hem till västerås igen. Hann inte ens komma ut ur sthlmsområdet innan jag blev helt slut. Och nu ska jag berätta en rätt knäpp sak. När jag kom till stäket var jag så trött så jag höll på svimma och då är det liksom 8 mil kvar typ. Så jag åkte in på donkens parkering och la mig och sov i baksätet i bilen. har ju en kudde och ett täcke där som jag brukar ha när jag är trött på rasterna på jobbet. Iallafall så somnade jag på en sekund och vaknar 40 minuter senare av ett sms från fanny där det stog "jessica, lägg dig inte ner så att du somnar haha". Hur sjukt är inte det? hon hade inte en aning om att jag var trött och låg där och hon har aldrig skrivit så förrut.. Jaja =) Åkte hem sen och mötte upp fanny. Köpte pizza, åkte hem till mig och kollade på sunes sommar. HAHA, finns det nån som inte tycker den är hur roligsom helst?=)

Idag har det varit jobb för full rulle också. Har haft vernissage så fick jobba mellan 7:30-17:30. Fick även reda på idag att jag kommer att få en ny barngrupp till hösten. Jag och Eddie (min bodyguard) kommer att få starta upp den nya 3-årsgruppen. Visst kommer jag sakna mina underbara ungar som jag har nu, men samtidigt känns det spännande att starta upp en grupp från början. en utmaning kommer det att bli på alla sätt och vis. Och så kommer jag träffa "mina" barn som jag har nu varje dag sen i höst. Det kommer nog bli bra ska ni se!!

Så ska jag berätta att min bebis thea har äntligen fått sina valpisar.. I fredags kom dom, nio blev det. 3 tikar och 6  hannar.. Jag är så stolt över henne och nu är det inte långt kvar tills jag får träffa henne!!!!!


 

Lotta (uppfödaren) skrev såhär på hemsidan;

Nu är valparna på plats i valplådan sex ståtliga pojkar och tre fräcka tjejer :-) De fem första är födda inom loppet av en dryg timme!
Sen pausade Thea en liten stund, men så drog det på igen. Thea tar sin uppgift på allvar och sköter om dem exemplariskt.



Nu är det dags att sova ska upp tidigt imorgon. Nja man kanske kan ta sig en liten sovmorgon imorgon.
godnatt!
Puss!!

Fantastiska Fredag!!!


3 bilder från istanbul..


En utav mina två bodyguards i istanbul. Här är Eddie och jag sista kvällen ute!


På flygplatsen i riga. Väntar på att få gå på planet tidigt på morgonen. Självklart en cola i väntan.


Pallade inte med turrarna längre så jag köpte mig ett par solbillor för att slippa ögonkontakten och sen fick jag låna eddies keps för ett försök att dölja håret.. lite grann iaf ! :P


Förhoppningsvis kommer det fler upp fler bilder här på bloggen från resan. Har fått en hel del av maria nu men vill ha godkännande från resten av gänget att jag kan lägga upp dom!


Idag har jag varit på jobbet och stannade kvar en extra halvtimme för att jag ville se på 4-åringarnas avslutning/musikal!
Supersöta och duktiga var dom. Imorgon är det våran tur och jag hoppas att det kommer gå bra. Fast det får bli som det blir dom är ju trots allt bara 3 år! Efter jobbet kom iaf sanna och vi åkte och handlade donken. Hem till mig och kollade på nåt avsnitt av the hills innan vi däckade i soffan båda två. Vaknade av att en viss malin ringde och ringde. Kollade på min mobil och jag skojar inte nu. 20 missade samtal hade jag från bara henne. Knäppgök!
Eftersom sanna skulle ut så fick jag ställa upp som taxi.. Får se om hon ringer snart och vill hem, ställena stänger ju 2 här och sista bussen går runt 00. Förstår inte hur dom tänkt där men iallafall.
Erik kom förbi och vi kollade på hide and seek. Även fast jag sett den ett antal ggr tycker jag den är lika läskig varje gång. Pratade även lite semesterplaner så får se vad vi hittar på i sommar!! =)

Och just ja. vet ni vad? Fick reda på idag att malin lämnar mig på söndag och flyttar till norge. bara sådär. Visserligen är det bara två veckor till en början men ändå! Nä nu är jag inge glad. Eller jo, för din skull så är jag väl det! =)
sen tänker jag på allt skoj vi kan göra i sommar istället!

Nu ska jag sova så jag är pigg och alert tills imorgon!
Godnatt!

nöjd?

Det finns ingen låt som stämmer mer in än denna just nu!





Aldrig nöjd, aldrig nöjd
Mm...

Usch, hur kunde jag dejta det där?
Att jag trodde det skulle fungera
Det började bra, men sen efter nån dag
Försvann all hans charm och han blekna
Det var inte den första i år
och definitivt inte sista
Det brukar bubbla från start
Med spännande prat
Romantiska möten med kyssar

Men sen tröttna jag direkt
Vilken äcklig andedräkt
Hans irriterande tics
Han är royalist
Jag förtjänar faktiskt något bättre
Jag lovar, jag kan fixa vem jag vill

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så

Jag har verkligen provat med allt
Jag har träffat, för fan, hela världen
Från Paris till Shangai, slitna jeans och kavaj
Jag har till och med surfat på nätet
Men jag blir aldrig nöjd, nej, jag stör mig på allt
Han skriver så fult och han sjunger så falskt
Vilken läskig mustasch, alldeles för lat
Var är hans sinne för humor?

Nej, jag hittar ingenting
Ingen groda som blir min prins
Bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät
Varför ska jag nöja mig med nåt mindre,
när jag vet jag kan fixa vem jag vill?

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Mm...

Dom har vart gamla, dom har vart unga
Dom har vart smarta, dom har vart dumma
Dom har jobbat på bank, dom har rest överallt
Jag har gett alla den chans jag har kunnat
Dom har vart snygga, dom har vart rika
Dom har vart stygga, dom har vart dryga
Men inte nånstans har det funnits nån man
Som lyckats få mig att mjukna

(Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Mm...)
Dom har vart gamla, dom har vart unga
Dom har vart smarta, dom har vart dumma
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
(Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Mm...)
Dom har vart gamla, dom har vart unga
Dom har vart smarta, dom har vart dumma
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så
(Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Mm...)
Dom har vart gamla, dom har vart unga
Dom har vart smarta, dom har vart dumma
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel

Aldrig, aldrig nöjd
Aldrig, aldrig, aldrig nöjd




Jag vill ha det bästa. Jag SKA ha det bästa och tänker inte nöja mig med mindre!

2/6-09

Äntligen hemma nu!
Dagen på jobbet var okej, har så mycket att göra och tänka på nu fram tills nästa vecka. Man blir helt slut.
Efter jobbet åkte jag hämtade jag upp sanna och åkte hem till mamma och pappa. Var där i en halvtimme typ innan vi åkte igen. Vi skulle ner och kolla på sannas klass som hade sista genrepet med utklädnadsshowen på rudbeck.
Har ju inte varit där sen jag själv tog studenten vilket var år 2005. Där spenderade jag tre av mina bästa år tillsammans med mina superklasskamrater.. Sandra, karin, malin, erik.. Det var tider det! Iallfall var sannas "klass" väldigt bra och jag tror det kan gå bra för dom imorgon.. Haha sanna vart så stolt så det börja rinna tårar. Känslomänniska som jag är börjar jag också tjura haha men det var nog mest för att jag såg min gamla klass framför mig.. varför kan man inte vrida tillbaka tiden ibland?

Nu ska jag ta och städa lite här hemma. Känns väldigt skönt att inte ha något inplanerat för en gång skull.
Måste få iordning lite här nu. Så fort jag har städat så blir det jämt något hemma hos mig typ filmkväll eller något annat och då blir det kaos igen. Och för att inte prata om när man ska ut och inte hittar det man vill ha. Då ligger allt i högar på golvet, sängen, soffan, köksbordet.. haha, nä ska ta tag i det där nu.





Just ja idag kom mitt bankomatkort. Har inte haft något på över två-tre månader nu. Vet inte vart jag lagt det och inte brydde jag mig att leta efter det heller eftersom jag valt att ha kort på kort så det var bild på mig och en annan på det vilket jag inte längre ville ha. TIll min förvåning så hade jag fått ett exakt likadant idag i brevlådan. Med det där kortet på. FUCK!
Så nu måste jag beställa ännu ett nytt men jag får använda det andra sålänge. Skönt att ha ett kort  som man kan betala med iaf!

Nu ska jag ta och plöja igenom min "att-göra-lista".
Hörs senare!

27/6-09

Då var helgen redan över för denna gång. Otroligt bra har den varit också. Mamma och hennes tvillingsyrra fyllde ju 50 år så vi firade dom en varsin dag. Fredagen vart mest chill, hade stängningför typ tredje gången sen jag började på jobbet. Vid fem cyklade jag hem och hämtades upp av danne och jenny. Vidare ut till kolbäck där släkten träffades. Väldigt trevligt var det. I sista minuten bestämdes det att det skulle bli utgång så sanna skjutsade hem mig vid tio tiden. Malin kom och sen vart det ju såklart BMB! Denna kväll var ju i stort sätt nyktert men vi hade kul ändå.

Lördagen vart rätt stressig. På morgonen åkte jag och mamma på lite ärenden sen raka vägen hem till dom för att hjälpa till att förbereda allt. Första gästerna kom vid 15 och sen gled det in folk hela tiden. Det var väldigt trevligt att träffa massa människor som man inte träffat på ett tag! =) Och även nytt folk för den delen med!

 


Lördagkvällens outfit

Efter ett tag så kom fanny också och då menar jag inte "min" fanny utan min brorsas farbrors barn som är 7 år. Hon var det enda barnet som var där så självklart ställde jag upp att vara lektant jessica haha. Vi hittade på massa bus och fastän jag var uppklädd och var redo att gå ut på krogen med klänning, fixat hår och allt så fick hon med mig ut på baksidan. Där gjorde vi upp en springbana med massa hinder och sånt. Så ni kan ju gissa om jag var slut sen när vi sprungit några rundor.  In igen och när hon fick syn på mina skor som jag skulle ha på mig så ville hon självklart ha såna också. Hon testade dom och ville absolut inte ta av sig dom. Medan hon gick runt med dom gick jag och höll i henne under armarna ifall hon skulle vricka foten eller något. Kanske inte så kul om hon kommer hem och berättar för mamma att hon vrickat fötterna när hon gick ett par 13 cm högklackade skor.


Skoprovning


Lill-fanny och jag.

Någon timme senare fick sanna köra mig hem igen där malin väntade. Blandade några goda drinkar, pratade lite och sen ner på stan där vi mötte upp Lina som följde med oss på BMB. Malin och jag beslöt att vi skulle ta cykeln ner till stan och vi hade ju bara en så såklart fick jag skjusa henne. Och det gick bättre än förväntat måste jag säga.. Mycket trevligare än att cykla själv. Annars är jag så van att skjusta killar och dom är ju lite tyngre men malin kändes ju knappt men man märkte av henne genom att hon satt där bak och babblade och sjöng, skrek till när vi åkte över gupp. Men vi var nere på mindre än fem minuter iaf, bra gjort!

Inne på BMB hade vi superkul som vanligt.Kom ifrån varann ett tag där inne men det berodde väl på att vi träffade personer där inne som vi trivdes väldigt bra med.. =) mm nu är jag sådär hemlig igen. klura på den du erik, hehe.
Efteråt följde jag med malin till BC där jag jag träffade micke oväntat så vi pratade en liten stund innan jag tog min cykel och cyklade hem. Nu har jag iallafall beslutat att jag ska börja cykla mer och låta bilen stå. går ju så mycket snabbare så ksa försöka hålla på det nu!


Söndagsoutfiten

I söndags då. Vaknade tidigt eftersom jag inte ville sova bort dagen.Tyvärr verkade det som alla andra tagit sovmorgon denna söndag fastän det var så fint väder. Åkte hem till danne och jennys nya hus (vårat gamla) där vi skulle ha morsdag-middag. Grillade, solade och hade mysigt. Därifrån åkte jag till björnön där malin och lina redan befann sig. Solade lite till och självklart vart det massa skvaller och annat kul. Blev inget dopp i vattnet än hehe jag är för kinkig när det gäller vattnet i sverige. Åkte vidare hem till mig sen och kollade på mamma mia! hade ju inte sett den innan men den var bra. Jag är ju igentligen inte så mycket för musikalfilmer och så men den fick godkänt iaf! Erik dök upp och gjorde oss sällskap! Trevligt trevligt. Dom gick väl vid halv elva och några minuter senare kom fanny förbi. Satt på balkongen och tjattrade ett tag och sen när vi kollat på klockan var hon redan ett. tiden går fort när man har kul. Mindre kul var det imorse när jag skulle upp, var så trött. Men det gick ändå och när jag väl kom till jobbet piggnade jag till!

Efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa. Kollade på shrek och så innan jag åkte hem. Nu är det snart dags att sova, det är ju en dag imorgon också! Har en fullspäckad vecka att se fram emot. På torsdag är det dags för att ha avslutning med avdelningen. Då ska vi göra en musikal/uppvisning med tema cirkus och visa upp för föräldrarna. Ska bli kul men lite nervös är man allt. Hårdträning är det som gäller nu. Eller? ;) haha.

helgen då.. Eftersom det är sista helgen i lägenheten så är det ju självklart att man passar på att åka dit och kör en redig utgång tillsammans med min darling mikaela. Fanny och jag har ju haft så himla kul dom senaste ggr så jag jobbar på att hon ska följa med. Och jag tror faktist att jag lyckats.. Japp helhelg i sthlm var det! Man kan inte säga nej till det när man vet vad som väntar!! =)
Så nu har jag/vi något att se fram emot.. =)



Fanny och jag nyår 05/06



NU är det dags att sova, hoppas ni haft en bra dag. Godnatt!

RSS 2.0