Hej!

Imorse när jag vaknade var jag på topp och hade laddat min ipod under natten för en skön morgonpromenad till jobbet. I ögonvrån fick jag se att det var nåt vitt som skymtade till och jag gick närmare fönstret för att se om jag bara inbillade mig eller inte. Nä, tamigtusan, det var snö och slask som låg på marken, usch usch usch. Vi som har haft sånt bra vårväder i två veckors tid nu. Får hoppas att väderguden där uppe skärper till sig och ger oss tillbaka våren!! För det här funkar ju inte. Hur som helst, det fick bli bilen till jobbet imorse. Ibland får man fuska, iallfall när något sånt är opepp dyker upp.

Har precis kommit ut ur duschen och smörjt in mig med min älsklingsbodybutter från bodyshop med doft av jordgubb. Luktar himelskt gott =) Ska kolla lite på hockeyn snart och heja fram Djurgården. Hoppas hoppas att dom vinner! har sen träning ikväll så han kommer hit efter! Mys! Får se om vi hinner se filmen jag laddade ner igår innan det är dags för sovdags. Jag är så kass på att se filmer på kvällen, jag hinner ungefär se 30 minuter innan jag däckar. Inte bra, men skönt!

 Thea är här också, min lilla pärla. Hämtade upp henne i lördagsnatt efter greasemusikalen i sthlm (som var jättebra). Oj vad mysigt vi haft, så härligt att ha henne hemma igen. Det är ju liksom här hon hör hemma, på riktigt. I lördagsnatt sov hon imellan mig och J hela natten haha, hon vägrade flytta på sig. Tillslut fick jag lyfta ner henne till sin egna bädd nedanför sängen. Min lilla myshund alltså!


Söta lilla thea när vi bodde i sthlm. Mysig promenad i parken.

I söndags blev det tyvärr inget fallskärmshopp för min/vår del. Det ska ju helst vara molnfritt och ingen blåst, så vi gör ett nytt försök på söndag kl 16, kom och kolla. Känner mig inte ett dugg nervös nu och jag har lovat att hoppa först men väl på söndag kommer nog nerverna att snurra runt rejält.

Nu leder Dif, yihoo! =) Håll tummarna nu ikväll.. Malin kommer förbi nu en sväng så måste fixa till mig lite fort.
Hej på ett tag!


sov.

Nu har precis fanny, viktor och rolle gått hem! Hade en supertrevlig kväll tillsammans. Satt först på balkongen och snackade och så sen blev det lite för kallt så vi gick in. Spelade ett spel som heter Alias, rolle och jag i ett lag och fanny och viktor i det andra. SJÄLVKLART så vann jag och rolle, jag kan inte förlora!

Nu är tvn fixad i mitt sovrum iallafall, blev superbra efter lite ommöblering! Nu är det dags att sova, ska upp tidigt imorgon. Ska nämligen hämta ett barn på vägen när jag GÅR till jobbet. Yes ni läste rätt, jag går! Fast idag cyklade jag (fast det var för att jag inte sov hemma, så orkade inte gå), men annars har jag varit duktig och gått till jobbet varje dag. Jag har ställt bilen hemma hos mamma och pappa för att jag inte ska använda den, blir ju så fruktansvärt lat av att ha bil.

NU är det sovdags! godnatt

härliga söndag.

Det har varit en fantastisk helg!
Kryssningen i fredags var bland de roligaste jag varit med om. Var helt slut som människa när jag kom hem igår(lördag) så jag vilade fram till 22 innan det var dags att köra på igen. Väl inne på BMB så var det full rulle och kvällen kunde inte slutat bättre sen efteråt! Mys mys mys!



Vaknade rätt tidigt idag pga att solen sken in i rummet. Älskar att vakna av solsken fast just idag hade det kanske fått varit lite mer molnigt på morgonen så man hade sluppit att ha dåligt samvete för att man låg kvar i sängen ett tag. När J hade gått så dröjde det inte länge förän fanny kom upp på lite färska mackor och juice på balkongen. Med solen i ögonen hade vi vårat lilla rutinsnack och reflektion av helgen. Mycket intressant må jag säga, nu hade ni nästan önskat att ni hört alla smarriga detaljer! Elller...? :) Åkte sen på trevlig familjemiddag (med alla respektive) hemma hos mamma och pappa! Lasagne bjöds det på, mm vad mumsigt det var. Bingolotto efter det och jag var så nära på att vinna vitvaror för 10000 att jag tappade suget att fortsätta spela. Glömde min mobil hemma så ledsen att jag inte svarade på samtal eller sms.

Just ja, träffade viktor igår på bmb också, helt oväntat men väldigt kul att han är tillbaka i stan igen även fast det bara är en kortis innan han åker tillbaka till oslo. Men spikat är iaf vår (viktor, min, fanny och rolle)s spelkväll någon dag i veckan. Var ett bra tag sen nu och jag vill ha min revanch och visa att jag är i trim! Spelen har väntat väldigt länge nu, nästan föör länge!

Har precis kollat klart på reprisen av andra avenyn som jag missade i onsdags. Börjar bli riktigt spännande nu. Innan sovdags ska jag hänga upp lite tvätt på tork som aldrig hann bli klart innan jag åkte ifrån mamma och pappa. Hoppas att jag kommer med en liten uppdatering imorgon annars hörs vi snart igen!

Godnatt !

Destination.

Vårvädret har äntligen kommit, kanske inte just idag då men annars har det varit super!
Påsken har varit helt underbar, i lördags efter min morgonpromenad tillsammans med malin satt jag på balkongen nästan hela dagen och solade!  På kvällen/natten efter krogen så följde J med mig hem och fanny var kvar en stund och då satt vi på balkongen med en varsinn filt, ett glas vin, tända ljus och lyssnade på bästa musiken , kunde inte blivit mysigare!

På söndagen gick vi tillsammans och handlade och sen dukade jag upp värsta brakfrukosten på ballen (balkongen såklart). Man kan ju inte hjälpa att vårkänslorna sprudlar när det är så härligt väder! I like!!
Slutade med en spontanutgång på pluto iallfall och kvällen slutade väl kanske inte riktigt som jag hade tänkt men efterfest på balkongen fast det var minusgrader, brr. 






Imorgon är det fredag (igen) och det är min tidiga dag, slutar nämligen två!! Sen åker vi, tagg tagg tagg!
Nästa lördag ska jag till sthlm och gå på musikalen "grease" tillsammans med jobbet, blir förhoppningsvis kvar där också till söndagen! Haha och nu ska ni få höra! På söndagen blir det fallskärmshoppning tillsammans med danne och sanna, en riktig syskongrej! Lite nervig inför det men man lever bara en gång så nu kör jag! =)
Just ja, i början av Juni åker vi till grekland i en vecka och nu är allt bokat och betalt! Så nu har jag något att se fram emot, måste ha några såna där peppresor för att klara av dagarna då motivaionen på jobbet inte är på topp! Sen blir det såklart en till utlandsresa senare under sommaren, det kommer verkligen bli en toppensommar!

Nu ska jag hem till fanny en sväng, fixa musik och bestämma vad vi ska ha med oss när vi åker imorgon!
Puss!



RSS 2.0