UPPDATERING!

Då var man tillbaka igen. En hel vecka har hunnit gå och det har hänt en hel del.
Pallar inte skriva så mycket men jag kan ju nämna några värda dagar ändå.

I fredags var det ju jobb såklart. Började en ny kille på våran avdelning som ska jobba halvtid hos oss.
Bestämde oss i all hast att gå på after worken på bmb. Eftersom det var min tidiga fredag så fixade jag en "sista minuten" tid hos sanna på salongen för styling av håret. Blev mer än så, fick mitt hår färgat i en ny blondare nyans. Ni kanske inte skulle märka något men jag ser det jättetydligt. Ser mer naturligt ut nu. And i love it! Sen lockade hon mitt hår jättefint! =)   åkte ner iaf och mötte upp han och hans brorsa och kompisar. Hade superskoj, var ett bra band som spelade också vilket gjorde det hela ännu mer roligare. Vidare till billobob där det mest vart chill.

lördagen då. började med att fixa möbler till min balkong tillsammans med pappa. Supernöjd vart jag, där lär vi sitta många kvällar sen med eftermiddagssol, skvaller och en vinflarra. Hämtade sanna på jobbet och träffade även jossan en snabbis där. Hem och fixa iordning allt innan allt började. Ja, jag var festfixaren denna gång och temat var "bartömning hos jessica".  alla fick ta med de dom själva ville tömma. Eftersom det inte blev någon sälenhelg för oss så flyttade vi det roliga hem till västerås istället. och lyckat vart det! Lina kom från stockholm och tobbe från motala hälsade på! =) Det slutade på att det kom 20 pers iaf, fullt ös var det.. Intimspel  och "jag har aldrig" spelades i ett rum, mys och prat på balkongen, glaskrash i köket.. Ja, ska det vara fest så ska det.
Vidare ner till BMB, alla utom en hängde med. Väl där inne var det mycket folk men vi hade skoj ändå. Så kul att ha (dom flesta) av sina vänner samlade och umgås. Blev efterfest såklart och fick sovsällskap av tre härliga typer nämligen tobbe, jesper och lina. Efter nån timme fick jag nästan panik av att ligga fyra i sängen så jag tog mitt duntäcke, mina kuddar och gick ut och bäddade ner mig i mina sköna utemöbler på balkongen. Det var lite kallt till en början men efter ett tag blev man varm igen, skönt och sova ute i friska luften. Tyvärr började ju fåglarna vakna rätt tidigt så man fick inte så mycket sömn..
Resten vaknade vid nio och drog hem vid tio utom tobbe. Han hjälpte mig att städa snäll som han är och åkte hem vid 16 typ och då drog jag hem till mamma och pappa en sväng och hälsade på. Bestämde att jag skulle spendera kvällen tillsammans med malin så vi åkte och köpte mat och åkte hem till mig. Erik och althen kom även förbi så kikade vi på film. Alla var nog sjukt sega men vi orkade iaf! Tack för en superhärlig helg allesammans!!! =)













När jag kom till jobbet i måndags så var jag i toppskick. Hade planering på morgonen och på eftermiddagen hade vi planerat en mysig aktivitet i skogen. Vi gick 1,35 km i spåret tillsammans med knattarna och när vi kom i mål så fick dom en varsin medalj och så grillade vi korv och hade mysigt tillsammans med barn och föräldrar. Det är såna dagar man älskar sitt jobb! =) På kvällen kom malin hanna och erik förbi och kollade på hockeyn. Vilken kass match så jag skriver inte mer om det.

måste bara berätta om igår.. På jobbet under eftermiddagen så gick vi till skogen med barnen. Och när vi sitter och äter våran matsäck så kommer det en stor svart labrador från ingenstans och är helvild. Hunden hinner hoppa upp på barnen och välta omkull vissa innan jag får tag på den. Barnen blev jätterädda och får panik och börjar springa runt. Hunden käkar upp barnens mat och min kollega börjar försöka samla in barnen medan jag får tag på hunden och "brottar" ner den. Barnen får smyga tillbaka till förskolan medan jag är kvar med hunden som tillslut börjar bli lugn. Efter några minuter sitter jag och hunden fortfarande kvar helt ensamna och ingen ägare finns..  Tur att man inte är hundrädd för då hade det inte slutat bra iaf. vi blev kompisar hunden och jag och efter tio minuter kom ägaren springandes men han fick nog höra ett och annat ska ni veta.

Idag har jag hunnit göra en hel del. Efter jobbet åkte jag och mamma ner till stan för att panikköpa linser. Mina sista gick sönder imorse så jag har typ varit blind idag. Men vad tror ni händer nere på stan då? Nej här fick inga linser köpas förns jag varit på synkontroll vilket betyder nästa vecka. Ehm, jag stog med tårar i ögonen när jag trodde jag skulle behöva fira valborg med glajjor.. En minut i sex hittade vi en annan optiker och vi fick tillslut ett par linser. visserligen hade vi dragit ihop en historia men killen var rätt snäll tycker jag! Behövde inte ens betala för dom. Min dag är räddad!
vi har även varit och kollat på lägenhet till sanna. Den var asfin och hon lär ju ta den! Nu blir jag lite sugen på att flytta.. igen.. fast bort från västerås... Har ju lite planer på det men inget jag vill skriva om här än iaf!!
Efteråt åkte jag med mamma och pappa och handlade hem till mig. Tack!! Nu är det hockeyn som gäller hos dom men jag ska snart vidare så ska försöka avrunda detta inlägg.

Imorgon efter jobbet åker jag till sthlm och firar valborg! Kommer hem på lördag morgon för jag fick lov att jobba på kanonen!  Det gör mig inget, bra med extra cash när man ska utomlands i sommar! =)
Hoppas ni får en bra helg alla mina underbara läsare!

Puss!!

20/4-09

Jag är äcklad. Har stått i duschen i över en timme idag. Fyfan!
Man tror att man känner nån men det visar sig senare att den personen hugger en i ryggen.
Det var JÄVLIGT fult gjort.

Inte bara en gång, inte två utan flera gånger.
Hur långt kan man igentligen gå för att fatta att man knäckt en 
 annan människa helt och hållet.

Du är och har alltid varit ett ego som aldrig vågat stå för dina handlingar. När ska du växa upp och sluta såra andra för att rädda dig själv hela tiden?

Jag tar tillbaka allt jag skrev.
DU FÖRTJÄNAR INTE DET BÄSTA!

Ska klargöra en sak bara. Min blogg är ämnad för mina vänner och bekanta. Om ni tycker att något är jobbigt att läsa om så sluta läs. Skulle jag hela tiden sitta och gå igenom för mig själv om alla är nöjda med vad som skrivs skulle det inte finnas någon blogg. Jag är så trött på att höra vad jag får skriva och inte skriva. Jag skriver för min egen skull och inte andras. Jag tvingar er inte att läsa det är erat eget val. Och väljer ni att läsa får ni stå ut med det som står. Thats it!

19/4-09

Den här helgen har varit det roligaste på länge. Väldigt länge. Har hunnit med och träffa dom personerna jag ville träffa + att jag hunnit göra lite nytta också! I fredags vart det fest och utgång med sara, emma och maria och vi hamnade tillslut på ett ställe som heter "göta källare". Men vägen var lång innan vi hamnade där, vi gick runt till 3 olika ställen samt hade den sjukaste taxiresan hittills in my life..








På lördagen åkte jag vidare hem till mikaela där vi lagade tacos och drack lite vin tillsammans. Niklas & tomas var där och sedan anslöt även micke till oss. Bestämde oss in sista sekund att dra ut och vi hamnade på patricia. Var ett nytt ställe för mig och jag diggade det som fan. Dit lär vi gå flera ggr =)









Efter krogen mötte jag upp T och vi åkte hem till mig. Vägen hem var rätt skoj och någon vart väldigt glad att han fick ta med mat från donken hem. AVSLÖJAD! Imorse vaknade vi tidigt och gick en långpromenad i det sköna vädret och pratade om allt och livet. Skönt att vi kan umgås fortfarande som vänner och att det känns naturligt.

 


Jag är fortfarande kvar i sthlm ska snart åka hem. Ska vila lite innan hade jag tänkt så att man är pigg när man ska köra. Inte för att det är jättelångt men ändå! Jag tackar alla inblandade för en supertrevlig helg. Det är såna tillfällen man får lusten att flytta tillbaka till stockholm.

Vi hörs senare!

16/4-09

Imorse vaknade jag 7:12.. och jag började 7:30!
Men tro det eller ej men jag hann på pricken. upp ur sängen, på med kläderna, snabb make och sen upp på cykeln och trampa det snabbaste. Jobbet rullade på som vanligt, hade huvudvärk ett tag men tror det kan bero på min dryga pollenallergi. Tack vare en ipren så gick det över rätt snabbt iaf!

Efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa för att fira sanna. Käkade nån glasstårta hon gjort, väldigt god men nu mår jag fan illa. Åt inte ens nån stor bit. Jaja.


Förresten så har jag fått min efterlängtade diskmaskin =)) så nu går det igång här! Undra varför ja inte skaffade en tidigare. Jag lovar att det är värt det!

Oj nu ringer det på dörren =) Vem kan det vara ? ;)

16/4-09

Idag fyller min kära syster år. Grattis på 19-års-dagen!
Så imorgon efter jobbet hoppas jag på att man blir hembjuden på lite gott gott!



Nu är det dags att sova. Upp tidigt imorgon och jobba och snart är det fredag. Då åker jag iväg till Stockholm igen, ska bli så kul att träffa Sara igen. Vi träffas ju alltför sällan. Sen får man se om man har tid att träffa en och annan person också. Hörs mer imorgon

Puss!


14/4-09

Jag känner en saknad. Vad det är för saknad-känsla kan jag tyvärr inte komma fram till just nu vilket gör allt fruktansvärt jobbigt. Är det en saknad efter T eller är det bara en saknad av det vi hade tillsammans? Är det en saknad att få ha honom nära igen eller allt runt omkring?


Vi var tillsammans i drygt sex år och träffades nästan dagligen och när vi var ifrån varandra så hade vi ändå telefonsamtal alltifrån fem minuter till timmar.. Jag visste att jag hade någon att prata med om ALLT och han kände mig bättre än någon annan. Är det de jag saknar? Att ha någon där oavsett? Att ha någon att komma hem till och få känna den där glädjen? Hans familj vart under de här åren som en extra familj som alltid stötte och hjälpte mig när jag hade det tufft. Jag saknar dem alla otroligt mycket. Jag menar, hur ska man bara kunna radera ut allt bara sådär?


Under de senaste åren kan jag ju säga att vi inte hade det så bra vilket ni som känner mig/oss kanske märkte. Det var svek från båda hållen även om det kanske kom mer från ena sidan men vi klarade alltid av att resa oss tillsammans igen. För varje gång kände jag mig starkare men jag blev nog bara svagare och svagare. När han flyttade neråt i landet och jag stannade kvar blev allt till en början mycket bättre men det vart en alldeles för stor påfrestning för vårat förhållande vilket gjorde att vi klarade inte mer. Inte mer tillsammans. Det var för mycket negativt som hänt för att se det ljusa i allt. Två dagar innan julafton 2oo8 valde vi att gå skilda vägar och denna gång på riktigt. Vi kände knappt varandra på slutet kändes det som. Hade vi valt att fortsätta vara tillsammans hade vi nog fortfarande legat på botten och bara fortsatt att såra varandra. Så detta är nog det bästa som hänt fast man kanske inte velat inse det.  Man vill nog inte göra det fortfarande heller.


Tommie är den allra finaste människa jag någonsin mött och jag är otroligt glad att jag träffat honom och att han funnits vid min sida i en tredjedel av mitt liv. Som T sa, "Nu i efterhand har man glömt allt det dåliga vi hade, man har bara de bra och finaste minnena kvar vilket gör det ännu svårare att komma över oss. Man har svårt att förstå att man ens hade det dåligt, varför vi ens bråkade." Jag känner precis lika dant och därför får jag ständigt försöka påminna mig själv om det verkliga samtidigt som jag vill kunna se tillbaka och minnas det fina vi hade.

Jag vill att han ska vara lycklig och sådär glad som han var i början lika mycket som jag tror att han vill att jag ska vara det. Klart att det känns jättejobbigt och verkligen tar emot att veta att han träffat någon ny men jag vet att jag fortfarande finns där i hans tankar precis som han gör för mig. Antagligen kommer det ta väldigt väldigt lång tid innan man känner att man har gått vidare helt och hållet, men man måste försöka. Öppna ögonen och faktiskt se att det finns fler även om det känns rätt pissigt just nu.





Du förtjänar det bästa!

13/4-09

Ibland får jag som en klump i magen. Jag känner en sån klump nu.
Den vägrar att försvinna.

 Vad ska man göra åt det?


9/4-09

Imorgon; SÄLEN baby SÄLEN!



Äntligen kommer vi iväg!
Men vad sjutton ska man packa? Jag menar, vi åker ju inte dit för att åka skidor dirket!

HÖRS!

8/4-09

Jahapp, det får bli ett kortisinlägg för dagen.
Idag gick det riktigt bra på jobbet, nu börjar jag känna att det går uppåt igen.
Hade påskvernisage på eftermiddagen då barnen fick visa föräldrarna vad dom gjort. Hela min lunch gick åt att fixa och dona inför detta. Blåsa och måla balonger, poppa EN påse popcorn som tog en halvtimme eftersom våran kassa micro får ryck ibland, måla en stoor välkommenskylt, fixa iordning alla saker.. ja som ni förstår så var det en hel del att fixa. Men det är kul, ideer kommer hela tiden. Skulle ju som sagt måla en kyckling på en ballong men resulterade i att den såg ut som alfons pappa. Som vi har skrattat åt den. Allting blev riktigt bra iallafall!

Pappa kom och hämtade mig från jobbet idag snäll som han är. Hämtade upp mamma också och åkte vidare till coop och handlade. Så nu är min kyl och frys påfyllda. Tack mamma och pappa! =)
När jag kom hem så dammade jag hela lägenheten och plockade. Vill ju att det ska vara fint när man kommer hem från sälen sen igen. Så imorgon ska jag damsuga och torka golven en snabbis.
Eftersom vi ska åka på fredagmorgon så hinner jag gå på VIKs sista match för säsongen också. Dom möter AIK, och nu har det ju inte någon betydelse för vik längre men kan vara kul att gå ändå!

Dags att försöka sova nu, börjar ju tidigt imorgon bitti! Ska försöka hinna lägga in ny musik på mobilen också har börjat tröttna på de som finns där nu. Har ju börjat gå till jobbet (och ja jag vet att det är nära) så nu vill jag ha nu musik. Har ni något bra att bjuda på är det bara att skicka via msn =)



Hörs imorgon! Och tack snälla för era kommentarer på förra inlägget! =)

7/4-09

Idag känns allting mycket bättre!
Strålande väder idag också vilket gör en på bättre humör.
Eftersom förskolan ligger högt upp på ett berg i skogen så ligger solen på extra bra där + att det är helt vindstilla. Så idag kändes det som en riktigt varm sommardag. Rasten spenderades på baksidan iaf med ett paket vindruvor och solning!

Hockey på tv nu iallfall i väntan på att andra avenyn ska börja.Hoppas verkligen att HV vinner. Jag tänker iallfall hålla tummarna. Sen vette sjutton hur länge jag orkar vara vaken efter det, känner mig lite små trött.




Vissa har kommenterat min vikt ett tag nu och jag kan nu säga att jag gått ner sex kg sen i januari =)
(Nu kommer man väl säkert få massa elaka kommentarer men äh.. så kan det vara isf)


Förresten så är sanna och danne påväg till tyskland nu. Och jag är så sur över att jag inte får följa med. Eller ja, får och får, men jag jobbar ju imorgon så jag kan inte. Annars hade ju det varit hur mysigt som helst. Vi brukar ju alltid ha så roligt tillsammans på våran syskon-tripps!


Nu börjar andra avenyn. Hörs mer sen!
Puss!

6/4-09

Kvällen har spenderats hemma hos min käre bror som fyller år idag. Grattis måste jag säga! Blev mycket onyttigheter men äh. Man är ju inte den som är den? Eller?


Kom hem för ett tag sen och nu sitter jag här i soffan och kollar på Ballar av stål. Sjukt kul! Samtidigt kämpar jag med att försöka hålla ögonen öppna. Har så mycket i huvudet nu så det känns som om jag ska explodera snart. Jag grubblar och jag ältar saker för fullt just nu. Så samtidigt som jag är supertrött och inte vill något hellre än att sova så kan jag inte för jag tänker för mycket. Just som när det började kännas bra kom det en ny "smäll" som man måste bearbeta och gå igenom . Tillsammans med mig själv och med andra. Om och om igen.

På torsdag kväll/fredag morgon gör vi ett nytt försök till att åka till sälen! Den här gången ska jag se till att INTE ha käkat tacos innan så jag blir dålig.



Jag <3 steph!

5/4-09

Min älskade sötaste bebis har blivit parad nu.
För mig är hon fortfarande en liten valpis men ja, hon har ju redan hunnit bli 2½. Tiden går fort.
Jag tänker på henne VARJE dag. Beslutet som jag tog var inte det lättaste men för hennes skull var det de bästa. Och efter allt som hänt på senaste tid hade det inte blivit bättre om jag säger så. Men om jag ska tänka själviskt så ångrar jag varje dag beslutet som jag tog!

Uppfödaren och jag har pratat och kommit överens om att jag inte ska få träffa henne förns hon har fått sina valpar så att det inte händer något konstigt. I Juni är det beräknat att hon ska få dom iaf och jag längtar tills dess. Tills jag får träffa min Thea!

Skruttan min!






Ni som känner mig vet hur mycket denna lilla sötnos betydde/er för mig.

5/6-09

En helg som denna behövdes verkligen just nu i dessa svåra tider!
Man kommer verkligen på andra tankar tillsammans med sina bästa vänner.
Vissa fattades men vi hade kul ändå!
TACK!

Ett litet dokumenterat händelseförlopp under kvällen..


Jag hade fixat en "hemmagjord" scen till oss som sjöng singstar..


Som ni ser så brakade ena halvan ihop...
Haha INTE bra!


Malin försöker laga men det går inte så bra. Jag däremot fortsätter att sjunga, jag ville ju vinna!

Fler bilder kommer upp när malin har lagt in sina kort på datan. Håll utikik!

Nu bär det hem till Västerås igen!
Puss!

RSS 2.0