Tredje advent idag..

Oj vad tiden går nu. Hoppas den går lika fort sen efter jul så att vi får komma iväg till Thai någon gång. Typ två månader kvar nu bara.

Nu är lägenheten såld och det var med blandade känslor som jag var och skrev på papprena i onsdags. Är väldigt nöjd över vad den gick för och glad att jag och johan äntligen ska få något eget, tillsammans men samtidigt en klump i magen när jag tänker på alla fina minnen från lägenheten. Jag bestämde iallafall att jag få det överstökat så den 14/1 är pärlan inte min längre. Har inte hittat någon ny än, man vill ju verkligen hitta den rätta och veta att man kan bo där i några år framöver! Så tills dess kommer jag bosätta mig och mina saker hos min älskade Johan.

Har haft så fullt upp de senaste två veckorna så har varken haft tid eller ork att sätta mig vid datorn. (Tur är väl att man hat iphone så man kan hålla sig uppdaterad.) Lägenheten, lucia och julpyssel på jobbet, hinna med min man, mina vänner min familj.. Jag kanske ska önska mig en bra almanacka i julklapp? Isf vill jag ha en egendesignad från http://www.personligalmanacka.se/, där fick ni ett julklappstips familjen!
Kvällarna har avslutats med avsnitt från "tre kronor"-serien. När vi började att kolla så såg det helt B ut allting. Men ju fler avsnitt man såg så tänkte man bort det. Johan var väl inte så förtjust i serien ibörjan men med lite mutning från min sida så gick det sakta men säkert! Nu ligger vi på säsong 3, snart 4, och Johan är lika intresserad som mig om inte mer!


Igår var jag på besök hos min kära vän Sara som bor i sthlm. Känns alltid lika roligt att träffa henne, vi hittar alltid på massa bus. Ibland känns det som vi skule kunna vara kusiner eller något, kanske beror det på att vi nästan ingått i samma familj förrut, vad vet jag, men det är som att vi inte hörts på flera veckor ibland och sen rätt som det är så ses vi och då är allt som det ska vara. Svårt att förklara men jag tror nog att ni förstår vad jag vill komma till. Iallafall så var vi på en hemmafest på Sveavägen, det blev aldrig utgång. Kanske lika bra det, roligt hade vi ändå. Idag så hade jag en liten lunchdejt med Linda och hennes två små sötnosar pch Sara såklart. 
Var så himlans längessen, över ett år sen måste det ha varit. Hennes två små pluttar har vuxit såå sen sist. Eller ja den sista har jag aldrig träffat bara sett på kort men han är redan åtta månader och hennes andra underbara dotter har redan hunnit bli snart tre år.


(Jag och Maritza för hm nästan två år sen kanske?)


(Här är sötnosarna. Se vad stor hon har blivit!!)


Kom hem i skapligt bra tid, skönt att komma hem till sitt egna lilla bo när man varit borta, även om det bara var för en natt. Och nu är jag på superduper myshumör så nu väntar jag på att min älskade ska komma hem från sin match, (vinst med 8-4), och då ska jag fram med min "Jessica-metod" för att försöka övertala honom att vi ska laga goda taacotallrikar, typ nacho de lux med insperation från Tacobar med en riktigt bra film ikväll! Hoppas att han går med på mitt lilla förslag! Åhh nu vill jag att han ska komma så jag kan borra ner mitt ansikte mot hans hals och bara känna lukten av honom. Kom kom kom! Fick ett jättefint sms igår kväll av honom som gjorde min kväll!

Hoppas att ni haft en bra helg ska försöka komma med en liten update imorgon också!

/ Jessica


RSS 2.0