25/2-09

Tror ni att man fick någon lugn och ro här hemma? Nej istället fick jag sätta mig i bilen och köra ner sanna och hennes kompisar ner till stan eftersom dom skulle ut. Okej, jag blev väl inte tvingad men visste ju om att jag ska ju ut både fredag och lördag vilket betyder tjänster och gentjänster! Man är väl inte dum heller? =)

Mr T skickade lite bilder som han hade på mig i början när vi träffades.  Var ju ett tag sen och jag tänkte att jag kunde väl bjuda på några iaf haha. ser ju inte riktigt klok ut.. Men men, hade nästan glömt bort dom.









HAHA den sista slår ju allt.. Era modelejon där ute, vad tycks? Nej fy fan om man får säga så haha. Jag skäms verkligen över den bilden, man tyckte ju verkligen att man as-snygg haha.. Förlåt tompa om jag lägger ut bilder på dej, vet att du inte gillart, men tyckte dom var så otroligt heta, haha.



25/2-09

JAA! Vad glad jag är! Vik är klara för kvalserien, wohoo!!
Från och med nu kommer jag inte att missa en enda hemmamatch förrutom den som jag igentligen helst ville se på nämligen AIK matchen på fredag men ska ju ut då med jobbet så tyvärr fick jag ge bort biljetterna.
(jäklar vilken lång mening det blev)
Faaaasen vad glad jag är! Ni såg väl matchen?

Idag har det varit jobb till halv fem. Dirket efter jobbet så åkte jag till Stockholm, hade väldans trevligt.. =) Så jag kom hem för ca en halvtimme sen, därför såg jag inte dom två första perioderna men får kolla på reprisen sen!
Tänkte slå på en film snart och kolla på innan det är sovdags. Börjar tidigt imorgon.

Hörs senare! Pusss!!!!



24/2-09

Det känns som om jag har börjat komma in i en ond cirkel numera. Uppdaterar sent på kvällarna just när jag är som tröttast och igentligen inte orkar hålla ögonen öppna.. Sen känner jag lite press på mig själv att jag måste uppdatera för visst vill man försöka hålla igång så gott det går? Nej från och med imorgon ska jag skriva lite tidigare!

Jobb idag såklart och idag var det bara sju barn på avdelningen. Vi bestämde oss för att åka ner till biblioteket en sväng där vi läste lite böcker, lyssnade på musik och åt matsäck! Det där "matsäcks-ordet" har jag lite svårt för. Man uttalar det ju som "massäck" men stavar det som matsäck. Jaja eller är det bara jag som fått det om bakfoten så om nån vet, tala gärna om för mig=) hehe. Hakar nämligen upp mig på såna där småsaker!

Efter jobbet åkte jag inte till lägenheten utan jag åkte hem till mamma och pappa. Mamma hade gjort hemmalagade semlor åt mig och sanna så vi hade en liten fikastund. tyvärr var dom föör goda så jag smällde i mig två stycken efter varanndra så ni kan ju gissa om jag mådde illa efter det. Fy nu blir det inga mer semlor förns nästa år, lita på det!
Somnade i soffan iaf och vaknade runt 20 då det vart det nya programmet på femman som handlar om att hitta en kille åt linda rosing. Rätt kul faktiskt hehe.  så var dom ju i v-ås också!


Nu ska jag sova! Godnatt på er!
Pussss!

23/2-09

Här kommer en liten uppdatering från helgen som spenderades i malmö. Orkade aldrig ge er en líten uppdatering igår när jag kom hem, var nämligen helt slut efter sex timmars bildfärd. Inte blev det bättre av att man hade fyllesjuka då också. Tur att man är väldigt fantasifull och påhittig så man kommer på andra tankar.

Hursomhelst så har jag haft en toppenhelg i malmö hos sara. För er som kanske inte riktigt har en aning om vem sara är så kan jag berätta att det är tommies brors flickvän sedan hmm 3? år tillbaka. Jag är väldigt glad över att jag lärt känna henne för hon är verkligen en toppentjej! Nu i augusti flyttade hon ner till malmö för att plugga så jag tyckte att det var dags at åka ner och se hur hon hade det. Tyvärr kände jag att det var alldeles för kort tid ( fre-sön) för att kunna se sig omkring ordentligt. Men lite hann man vara med om iaf! Själva malmö var ju jättemysig, jag skulle lätt kunna flytta ner dit och bara leva livet. Nu finns det tyvärr några saker som hindrar mig, men om något år kanske? bara för att testa på liksom? Behöver inte vara just malmö heller men komma bort lite från v-ås/sthlm. Äh vad vet jag, men nu känns det lite kul att tänka tanken iaf!





På lördagen var vi ju som sagt på stan en sväng under dagen vilket ni kan läsa om i förra inlägget. Mot kvällen var det ju självklart melodifestivalen och det var en besvikelse för mig. Det var ingen låt jag fastnade dirket för men men. Man kanske ska lyssna på dom några gånger innan man väljer bort dom helt. När det var slut vart det mycket prat, musik, kort, shots och ja, lite allt möjligt. Sen var det dags att dra vidare ut, sara föreslog att hon skulles skjussa mig på cykeln!! Jag tyckte inte att det var något vidare bra förslag så det blev bussen ner iaf. Gick till ett ställe som hette "Etage". Stället var helt okej, även om jag gick vilse där inne ett antal ggr. Karaoke blev det också, haha, även om det kanske inte lät sådär jättebra. Vid halv fem på morgonen fick sara ont i fötterna pga av sina skor så vi bestämde oss att dra hem, jag menar klockan var ju ändån HALV FEM. Smart som man är hade jag ju med ett par extraskor som hon fick låna hem men efter två meter hade dom redan läckt in. Jag fick något idiotiskt skrattanfall och kunde verkligen inte sluta att skratta. Sara fick hicka och allting blev ännu roligare när hon skulle försöka få en taxichaffis att köra oss hem för 50 kr. Hela vägen hem satt jag och fnittrade för mig själv, men det är ju roligt att man är lättroad iaf haha. Hemma lite efter fem och då däckade nog både jag och sara på direkten.

Vaknade kl 10 och var rätt pigg konstigt nog. Fick sms av sanna att hon skulle komma tillbaka från simrishamn vid 12 och att hon ville åka dirket. Jag hade väl inte så mycket att säga till om eftersom det inte var jag som skulle köra. Så saras och mina planer för söndagen fick tas bort=(
Men det får vi ta igen en annan gång, du kan ju räkna med att jag kommer ner fler gånger. Vad sa vi, var 6:e vecka?=)
Tack för en supertrevlig helg!



Idag var jag skapligt trött när väckarklockan ringde. Kände mig kraftlös och allmänt seg, kan nog bero på att man inte hunnit vila ut sen efter helgen.. Kom till jobbet och fick reda på att det var min tur att få massage idag! Skulle inte haft det förns imorgon igentligen, så jag vart överlycklig. två gånger i månaden kommer det en massör till jobbet och så får varje anställd en halvtimmes massage. För mig kändes det helt underbart, har ju aldrig fått "professionell" massage förrut.
Sanna kom och var en stund med mig på jobbet och sen åkte vi till lägenheten en sväng. Flyttade några fler kartonger och snart ni... Snart är det klart..=) Ska bli så skönt! Då får ni komma och hälsa på mig!!

Nu känner jag att det är dags att sova. Mina ögon åker ihop var fjärde sekund så jag skyller på det ifall ni skulle tycka att detta inlägg bara vart massa flum.

Sov gott så hörs vi mer imorgon!
Puss

21/2-09



Såhär blir vi tillsammans med "Lennart, Rose och Chappe". Och det blir bara värre. Eller man kanske ska säga bättre? Det avgör ni!

Vi är bäst!






21/2-09

Ja då var man äntligen här nere i malmö. Åkte som sagt igår efter jobbet och kom fram runt niotiden. Sanna valde att köra första biten så jag fick vila lite efter jobbet. När vi kom till värnamo stannade vi till och sen var det min tur att köra. Just då började det att toksnöa så det var värsta ovädret ända till helsingborg vilket var lite småläskigt eftersom jag inte har så bra vinterdäck på min bil. Men när vi kom förbi helsingborg gick det bra=)

Kollade lite på tv, blev både lets dance och när lammen tystnar. Hade en på varje sida om mig som låg med täcket över huvudet under filmen haha. Vanligtvis brukar det vara jag som gör det men inte denna gång. Sanna somnade rätt fort och jag och sara satt och pratade en hel del innan hon gick upp på loftet och la sig. Fortsatte att prata lite till och efter ett tag så kände jag hur jag försvann... Jag hörde det sara sa med typ en fördröjning på 7 sekunder. Jag var alltså svintrött och somnade rätt fort efter det.

Upp tidigt imorse, man har ju rutinen inne. Sanna skulle ju åka vidare till simrishamn och sara och jag skulle ta en sväng på stan. Väl där så köpte jag ett par nya örhängen eftersom jag tappat bort ena ur mitt nya par förra helgen när jag var i sthlm. Sen köpte jag ett fint hårband också. Några kläder vart det tyvärr inte. Fanns mycket snyggt att köpa men just nu prioriterar jag renovering av lägnheten. Blev lunch på stan också sen gick vi en härlig promend hem. Nu ligger vi här i sängen/soffan med en varsin dator i knäet och har på ronja rövardotter p tvn i bakgrunden. Ska snart börja laga mat och tagga till tills ikväll då det först är melodifestivalen och sen efter det blir det väl en utgång =)
Blev inga bilder igår men ikväll åker kameran fram iaf! Så imorgon kan ni räkna med att ha något att kika på ;)
En uppdatering kommer väl lite senare!


Gammal bild från förra våren på mig och Sara


Hoppas ni har en bra kväll och glöm för bövelen inte att se på melodifestivalen ikväll.
Puss!

19/2-09

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig men detta får duga än så länge. Jag skulle kunna utvecka detta ännu mer men jag tror att det räcker såhär. Undrar ni något så fråga bara. Jag vet inte riktigt vad ni vill läsa om, veta. Jag kan inte lova att jag kommer att svara men kommer givetvis ge svar på det som jag tycker känns bra och relevant.


Jobbfronten;

Föräldramötet gick väldigt bra och det känns underbart att höra föräldrarna säga att dom känner  en stor förändring sen jag började. Åt det positiva hållet alltså. Jag trivs bra på mitt jobb och just nu känns det som om att jag går upp tidigt på mornarna för barnens skull och inte för min egen. Ser fram emot att åka iväg på en liten tripp till turkiet tillsammans med mina arbetskamrater i maj. Ska bli kul att lära känna dom ännu bättre! Den 27 februari ska vi allesammans gå ut på after work på BMB. Fick ändra mina planer för att få det gå ihop men tillslut gick det!

Kompisfronten;
Jag är så otroligt glad över att hittat tillbaka till mina vänner igen. Jag känner mig så tacksam över att dom finns och ställer upp när det väl behövs. Ni har fått min glädje tillbaka, det är ni som motiverar mig att äntligen komma ut och göra saker. För tillfället så är jag inte ledig en enda helg fram till slutet av mars och jag vet inte hur det känns. Självklart bra men samtidigt lite konstigt att för en gångs skull ha saker inplanerade och ha något att se fram emot.Jag har fått nya vänner som jag vet att jag kommer ha kvar resten av livet. Ni betyder så otroligt mycket för mig. En sak har jag lärt mig iallafall. Jag ska aldrig någonsin mer ta en kille före mina vänner. aldrig.

Mig-själv-fronten;
Ända sen jag och tommie gjorde slut före jul så kan man väl säga att min självkänsla bara har stigit mer och mer. Det känns väldigt skumt och dumt att skriva det, men så ligger det till. I sex år har nästan allting kretsat runt han och hans hockey och det har nästan inte funnits något utrymme för mig att "synas" i vårat förhållande som var. Det är absolut inte hans fel, det är mitt eget fel som låtit det bli så. Men för första gången så känner jag mig helt självständig. För ett tag sen trodde jag att jag aldrig skulle klara mig utan honom, men det gör jag. Jag har fixat ett perfekt jobb, köpt en egen lägenhet, ny bil. Och allting har jag fixat på egen hand. Och det känns frukansvärt bra. Att få höra varje dag vilken förändring man gjort på jobbet, känna att man har vänner oavsett vad som händer, stöd från familjen, träffa nya vänner.. Ja allt har gjort att man börjat bygga upp ett självförtroende som jag faktiskt trivs bra med. Jag vågar anta nya utmaningar, resa iväg till olika platser, träffa nytt folk, lägga upp nya mål. JAG MÅR BRA NU!

Kärleksfronten;
Ja det finns en hel del att skriva här. Saker har hänt och just nu är det mycket som pågår och som jag vet kommer att hända! Men visst finns det en person som jag har lite extra fjärliar i magen för. Okej min nykär-känsla är tillbaka och det känns härligt. Men frågan är bara om det är bra eller dåligt?





Imorgon börjar jag klockan 7 eftersom det är jag som har öppning. Skönt att det bara är en fredag var 6:e vecka. Men annars gör det mig inget att börja lite tidigare. Det är rätt mysigt att vara där nästan helt själv en halvtimme innan de andra kommer. Vid 14 kommer sanna och hämtar upp mig på jobbet och sen åker vi vidare mot Sara i malmö!

Så nu håller jag på att packar.. eller nej det gör jag inte, men jag borde väl göra det istället för att kolla  på sex and the city. Men det går ju inte att hålla sig undan från. Annars får sanna packa åt mig imorgon medan jag jobbar.
Ska bli kul att åka ner till sara och se hur hon har det där nere. Kommer troligtvis ta med mig datorn och självklart kameran så ni får hoppas på att bilder och uppdatering kommer i helgen. Annars får ni vänta tills efter helgen.

Hoppas ni får en trevlig helg för det ska banne mig jag ha ! =)
Puss Puss!

19/2-09

Hej alla som läser!
Vet att jag varit väldigt tråkig och frånvarande på senaste tiden här i bloggen. Tyvärr.
Har så fullt upp om dagarna/kvällarna nu så  jag har inte riktigt haft tid eller ork att uppdatera.
Snart ska jag åka iväg till jobbet och ha föräldramöte. Får se om jag skriver en riktig och ärlig (utesluter inga detaljer) uppdatering när jag kommer hem.

Hörs kanske sen!

18/2-09

Förlåt att jag inte skrivit på ett par dagar. Kommer tyvärr inte göra det ikväll heller, pallar inte.
Däremot kommer jag bjuda på en låt som har hjälpt mig en hel del.
Gammal låt, jag vet. Men texten är bra och den stämmer in sjukt mycket!


17/2-09

Hej hej hallå!
Får blir en liten snabb uppdatering för snart är det dags att sova.
Jobb som vanligt idag och hade en ovanligt glad dag idag.
Gick runt och sjöng och tralla de var nästan så att man kände sig nykär igen. Ni vet sådär när man bara är glad och har fjärliar i magen osv. Underbar känsla!  =)

Vidare en sväng till lägenheten och kollade läget. Imorgon kommer allting vara klart. Kommer att börja flytta några grejer men det nästa kommer upp nästa vecka. Känns rätt segt att flytta såhär efter jobbet på dagarna och nu i helgen åker jag iväg så vi har beslutat att vänta några dagar. Men det kommer vara skönt att ha något att komma tillbaka till sen efter malmö! När vi var klara där så åkte mamma och jag till maxi för att handla. På vägen hem köpte vi mcdonalds, hehe ja jag tycker jag är värd det efter nästan 4 veckors ätande av endast kålrotsmat.

Väl hemma somnade jag i soffan. Stephanie ringde och väckte mig runt elva. Usch vad seg jag var men det va bra att hon ringde. Annars hade jag nog legat kvar i soffan med linser, smink och hela köret på fortfarande.
Så nu ska jag försöka somna igen, undra hur jag kommer lyckas med det nu när man sovit några timmar redan. Inte bra jessica!

Hörs mer imorgon och då kan jag lova er ett roligare inlägg än detta!
Pusselipuss!

15/2-09

Har haft en sån otroligt rolig och trevlig helg i sthlm. Hann med att träffa alla mina närmsta.
Allting kändes så bra, så kul att träffa dom man inte träffar alltför ofta men ändå som betyder mest för en.
Tog med mig datorn till sthlm men självklart har jag oturen och glömmer mitt internet i v-ås, så här kommer en liten uppdatering om helgen!

Fredag; Åkte jag dirket efter jobbet till sthlm och raka vägen hem till Mikaela och Niklas där även Tomas och Robin var. Hade en trevlig liten förfest för att sedan dra vidare ut. Gick åter igen till Södermalm Ett ställe. Superkul hade vi där inne, alltid kul med dig mikaela. Drog vid två och då vart det vidare till BK och sen hem. Träffade Sara och Emma vid tunnelbanan så vi hade sällskap halvägs hem. =)


Niklas, jag och tomas


Jag och mikaela


Mikaela och jag


Jag och robin


Flummar mig på BK


Lördag; Vaknade väldigt tidigt för att vara lördagsmorgon, kanske har man lyckats fått in tidsrutiner redan nu när man börjat jobba. Åkte sen hem till mikaela och niklas för att hämta bilen som jag lämnat. Hem och lämna bilen vid lägenheten och sen vidare hem till tommies föräldrar en sväng. Hade några böcker som jag skulle lämna tillbaka och jag måste säga att det var så trevligt att träffa dom igen. Dom är några personer som jag aldrig kommer att sluta att beundra. Iallafall så hade dom köpt en jättesöt liten "alla-hjärtans-dag-bakelse" till mig sen hade sirpa stickat/virkat ett par söta socker till mig. Tusen tack! Pratade om allt möjligt och sen kom även henke och sara förbi en sväng. Kul att träffa dom igen!


Bakelsen


Mina fina socker

Efter två timmar bar det hem igen och väl hemma fick jag beslutsångest om hur jag skulle lägga upp min kväll. Tillslut så kom jag fram till att det blev melodifestival-kväll hemma hos henke o sara. Köpte godis och cola och åkte dit. Denna deltävling var asabra och jag tycker att rätt låtar gick vidare, helt klart! Ett tag var nog henke den som var mest inne i tittandet hehe.. Sen blev det filmdags och då vart det "bruce- den allsmäktige" och efter det åkte jag hem.
Tack för en trevlig kväll! Ska bli kul att åka ner till sara nästa helg i malmö och se hur hon har det där nere=)

Söndag; Vaknade tidigt idag med, var skönt att bara ligga och dra sig och kolla på disney channel. Vid elva åkte jag hem till Linda och Sebbe + lilltjejen för att hälsa på. Dom har ju köpt hus nu så var ju tvungen att åka ut och se hur dom hade det innan jag åkte vidare hem till västerås. Var kul att ses igen, träffas ju inte allför ofta liksom. När jag kom dit var två kompisar där till dom också så vi åt frukost tillsammans och pratade och hade trevligt. det var nästan så att jag fick med mig en bebis hem ;) eller bebis hon blir ett nu i mars =)





Vid halv två drog jag hem till västerås. Testade en ny väg och det gick jättebra. Kom hem och sen var det bara lämna sakerna och vidare på hockey. Vik-sundsvall var det som gällde och jag kan ju säga att det var en kul match. Slutresultatet blev 9-1 till vik =) Fan vad jag hoppas att vi går vidare, står ju mellan oss, mora och almtuna nu.. Och mora förlorade ju idag mot troja så det ser ju bra ut. Nu iaf!! =) bra stämning i hallen var det! På fredag spelar dom mot huddinge men den matchen missar jag ju eftersom jag förhoppningsvis befinner mig i malmö då.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, börjar 7:30 imorgon. Längtar lite faktiskt. Ni får ursäkta om jag skriver mycket om jobbet nuförtiden, men jag trivs så bra. I fredags fick jag en alla-hjärtans-dag present av min chef. Ja det var ju inte bara jag som fick det utan alla anställda. Fick ett fint påslakanset. Jag fick blå men jag vill ha beige så imorgon ska jag fjäska för eddie så han vill byta med mig, haha han måste.. Annars...  =)


Min alla-hjärtans-dag-present från chefen

Godnatt!

Yo i stugorna!

Jaha,vem är jag då som våldgästar Jessicas blogg? Jo,jag är Jonas Sandhagen,mer känd som Jessicas balkavaljer
till 9ans avslutningsbal.Det ni...
Jag fick en exlusiv förfrågan att gästblogga idag och jag tackade ja ganska direkt.Men jag fick absolut inte skriva om min dag för det var inte tillräckligt kul tyckte "Bossen" så jag skippar det.



Jadu..Jessica och jag gick i allafall i samma skola 7-9an.Bäckbyskolan..Jag i enhet 1,hon i enhet 2....Och som alla andra trötta bäckby/skälby-bor så var hon med och hängde utanför Håkantorpsskolan varje jävla kväll/natt.Så vi har chillat ihop några kvällar om man säger så.Men sen så kom gymnasiet och folk började röra på sig och man såg inte folk längre.Jessica var en av dom..eller så var jag en av dom. Men man har stött på henne ute en hel del dock.Och det tackar vi för.

Jag börjar få idetorka nu.Jag är ingen bra bloggare märker jag...men jag tackar Jessica för förtroendet och önskar er en trevlig helg !

11/2-09

Oj oj vilken spännande match det vart. När jag skrev klart det förra inlägget så hade det hunnit bli 3-1 till mora. Ett tag efter så hade vik hunnit vända till 4-5 och ta mig sjutton så gjorde mora mål när det bara var ett par minuter kvar till 5-5. Vi hade ju nästan tagit ut segern där och skulle ut och fira med lite pulkaåkning i björnöbacken.
Vik förlorade senare på straffar men måste säga att moras mål var jäääkligt snyggt så okejdå. Får väl släppa det för den här gången.. Men på söndag så vinner vi =)

Usch, blev pangtrött helt plötsligt. Kanske tyder på att det är dags att sova.
Börjar ju ändå 7:30 imorgon, min tidigaste tid. Kommer nog bli en skön dag eftersom på förmiddagen ska vi vara ute i 2½ timme typ och sen under eftermiddagen ska vi ha utvecklingssamtal. Så dagen kommer nog rätt fort. Efter jobbet ska jag till lägenheten och se hur långt danne har kommit och även börja med att måla min klädkammare i en snygg vit färg om jag har orken kvar. 

Steph! Du svarar ju inte på msn, vart har du tagit väägen?=) 



Godnatt !

11/2-09

Sitter nu framför tvn tillsammans med pappa och följer viks match mot mora. Det står 1-1.
Är ju en viktig match och dom måste vinna. Och på söndag har dom ju match hemma mot sundsvall och den lär jag ju gå på. Om jag inte är kvar i stockholm då vill säga. Eller att jag håller på flyttar. Äh nåt blir det det iaf!

Idag har det varit en bra men seg dag. Det har varit riktigt kallt ute, usch. På förmiddagen var vi ute i skogen och hela tiden svishade det förbi längdskid-åkare. Det ser så kul ut, skulle verkligen vilja lära mig att åka längdskidor. Kanske ska man börja och sen ha vasaloppet som mål om tio år? ;) Skulle vara sjukt kul iaf. Någon som är sugen att testa med mig? Sen iaf så åkte det förbi en snöskoter i spåret och då kändes det som man var i fjällen.
På eftermiddagen hade jag gymnastik med ungarna vilket var superkul. Ha ha man kanske ska satsa på att bli gympalärare för dom tidiga åldrarna.. nja, inte riktigt kanske men nästan så att man funderar på det.

I helgen blir det sthlm iaf. Ska passa på och träffa mina vänner därborta och sen får jag även se om jag hinner med andra planer som jag inte tänker skriva om här. Än iaf. Är ju alla hjärtans dag på lördag och den vill man ju inte dirket "fira" själv heller.

Hittade en bild på Blue Moon Bar s hemsida idag. Den är från i lördags då vi var ute.


Björsa, Danne och jag

Nej nu ska jag kolla klart på matchen, ta en varm dusch och sen hälla upp Coca cola i ett riktigt stort glas och lägga mig och kolla på sex and the city. Låter inte det härligt? Men vafan. Kom på att jag missat andra avenyn idag igen. Typiskt!

Hörs kanske senare!
PUSS


9/2-09

Var ju på bio igår. Min första tanke var att "vad sjutton är det för film stephanie har dragit med mig på". När vi kom in i biosalongen var det bara tjejer och medelåldern låg väl runt 17, men vad spelar det för roll det är ändå ingen som tror att jag är 23. Filmen var bättre än vad jag trodde och jag tror ingen lämnade salongen oberörd.
Just ja, filmen hette "i taket lyser stjärnona".

Idag har det varit en helt underbar dag på jobbet. Har varit ute hela dagen både för och eftermiddag. Tänk er vad skönt! Med all snö som finns här, man blir som barn på nytt. Förmiddagen var vi på gården och lekte, hade snökrig, hoppade i snöhög m.m.På eftermiddagen gick vi till "mördarbacken" och åkte pulka tills det var dags att gå hem. Supermysigt.

Lägger upp lite bilder!










haha japp såhär kan det gå till en dag på förskolan!
Hoppas det kommer vara lika fint väder imorgon !


Annars så åkte jag till lägenheten efter jobbet och fixade. Mitt tålamod börjar försvinna nu. Orkar inte vänta tills helgen. Jag vill flytta nu. Annars hade jag väl inget vettigt att skriva om idag.

Hörs mer imorgon!
Puss


8/2-09

Tro det eller ej men jag gick tomhänt ut från Ikea. Hittade ingenting jag behövde, har allt redan.
Men det blev ändå en mysig lunch/fika där inne med mamsen och sanna.
Får åka dit sen när jag flyttat in då kanske man ser vad man behöver liksom.

Snart ska jag hem till stephanie och sen ska vi vidare ut och käka och sen bio. Sara ska också med, ju fler dessto roligare! =) Blev ju inge sälen så då får man hitta på något annat skoj ist.

Vill ge mina underbara vänner en varsin ros för att dom är så gulliga!
Tack!

8/2-09

Igår på bussresan hem satt jag och sofie och pratade om vilken stad som var säkrast, västerås eller sthlm. Hon berättade om förorten där och jag försökte komma med liknande här i västerås. Jag gav mig och tyckte synd om henne när hon berättade om den hemska backen och dom skumma människorna som  rörde sig där i shtlmsförorten där hon bor. MEN. Vad är det man då läser i aftonbladet nudå? Jo minsann. "Man knivmördad i västerås inatt".. Okej scary... läser lite till och  såklart är det här på bäckby.  Okej nu är det den delen av bäckby som jag aldrig skulle sätta min fot på varken i dagsljus eller på kvällen och har nog aldrig gjort det sen jag gick i 7:an.. Och det har ju sina anledningar. Ni som bor här vet varför.. Jaja, snart vågar man inte gå ut längre.


Ligger fortfarande kvar i sängen och väntar på att min kära systeryster ska komma hem. Då ska vi och mamma åka till ikea och ha en sån där mysdag! =) Sen när jag kommer hem så ska jag börja ta fram alla mina kartonger och sånt som står här hos mamma och pappa. Det är ju snart dags för inflyttning vettni!

Puss!



8/2-09

Nu är jag hemma! Hade en supertrevlig kväll faktiskt.
Drack en halv cider därinne så bilen fick stå kvar nere på stan. Nu kanske ni tycker att en halv cider inte är någonting men om man haft magsjuka och knappt druckit eller ätit något på några dagar så känner man av detta väldigt fort.
Hade sällskap hem av sofie och vi pratade nog om det mesta. Kanske tillochmed att det blir en liten utgång i sthlm nästa helg =) Vem vet! Under kvällen träffade jag många vänner som jag inte träffat på hur länge som helst.  Synd att allt gick så fort bara. Kameran fick itne plats i min lilla handväska så den fick stanna hemma vilket betyder inga bilder.

Förresten så har jag gjort en ögonfransförlänging idag. Ni kanske ser lite på bilden på förra inlägget. Vad tycks? ska försöka ta en bättre bild sen =)

nu ska jag ta och sova eller ja försöka iaf.. är jätepigg hur nu det kan komma sig. Just ja, med tanke på förr-förra inlägget. FIck reda på att en till vän ska ha barn nu ikväll. alltså jag fick reda på det ikväll, hon ska inte ha barnet ikväll. SJukt kul" Grattis jennie och björsa!

sovdags, puss!

7/2-09

Nu är det dags att kila! Dags att möta upp resten!


För övrigt blev jag helt tokkär ikväll. Gud vad snygg han är, vi vet alla att jag pratar om marin stenmark. Phuu, säger jag bara! Melodifestivalen var sådär, rolig början och alcazar var bra. Men hon ugglas eller vad hon hette vad väl inge vidare? tycker hennes låt lät som någon annan låt. Nä marie skulle gått vidare!
Tjohejj från mig!

Puss

7/2-09

Snart börjar melodifestivalen och ni som känner mig vet att jag blir helt lyrisk när den här perioden börjar.
Så fyra lördagar i rad nu så blir det uppbänkat framför tv:n! =)
Och just ja. Efter det blir det en utgång som gäller. Men det blir en lugn en eftersom jag mådde lite kasst igår.

Måste bara påpeka att jag snart blir helt galen. Känns som att alla i min omgivning är med/har barn just nu. Snart får jag väl köpa en barnvagn och lägga ner en docka i den och gå runt för att känna mig som en i gänget. Men jag är verkligen glad för deras skull, måste kännas helt underbart! Jag har ju alltid tänkt mig att bli en ung häftig mamma absolut senast 24 år tillsammans med Tommie. Vi skulle bli dom coolaste föräldrarna och så haha. Nu blev det ju inte så men det är trevligt ibland att tänka tillbaka på Hur det kunde ha varit.. Äh nu ska jag inte hålla på med sånt trams men det är klart tankarna dyker upp när man får reda på såna här glada nyheter! Dagens Grattis säger jag idag till min gamla bästa vän Sandra! =) Jag hoppas allt kommer att gå bra och att ni är lyckliga för det är du verkligen värd efter allt skit!


Nä nu börjar melodifestivalen!! =)
Hörs mer imorgon, kameran följer nog med ikväll på BMB!
Puss på er!!


7/2-09

Godmorgon!
Som ni kanske märkt så blev det ingen sälentripp denna helg. igår låg jag hemma hela kvällen med magsjuka (IGEN) men den här gången var det värre än den förra. Det var nästan så att jag tänkte göra som steph när hon hade urinvägsinfektion, nämligen blåsa upp en madrass inne på toan och lägga sig där och sova. Nu blev det inte så utan jag somnade skönt i min säng och behövde inte gå upp en endaste gång inatt. Skönt, och idag känns det bättre..
Men jag hade verkligen sett fram emot att åka. Hade tillochmed all packning klar. Fasen också!

Igårkväll då. Blev en lugn hemmakväll såklart. Kollade på lets dance och jag måste då säga att  jag hoppas att carl-jan vinner. Haha han är så skön. Fick några samtal under kvällen av personer som befann sig på förfest och skulle ut. Självklart fick jag suget att följa med men är man sjuk så är man.


Snart ska jag, mamma och pappa iväg och kolla på golv till lägenheten. Tror att det kommer bli riktigt bra minsann. Har en vision i mitt huvud hur allt kommer att se ut när det är klart och enligt den blir det jäkligt bra. hoppas bara på att det kommer se ut så sen när det är klart då! =) hehe.


Hade förresten ett trevligt telefonsamtal häromdagen. Skönt att få höra att du mår bra och så! =)
Även om det blivit lite konstigt så var det kul att få höra din röst igen!

4/2-09

Ja detta blir nog inget roligt inlägg men jag är helt slut i kroppen och huvudet så pallar inte skriva mera.
Men jobb idag som sagt och det gick bra. Så kul när man har roliga arbetskamrater. Efter jobbet mötte jag upp malin, hanna och erik för att käka sallad på vivaldi.Första gången för mig och det var helt klart godkänt =)
Blev mycket snack om både det ena och det andra, trevligt var det iaf.
Sen var det dags för att åka vidare till lägenheten där danne redan befann sig. Nu börjar man se lite förändringar. Jag  fick äran att måla småsaker såsom skafferiet och städskåpet. Från början var det typ limegrön innuti men numera är det fin vit  jämn färg. Kände mig så stolt när jag gick därifrån. Man lär sig alltid nya saker!

Nehe nu ska jag ta och packa inför sälen. Vet inte vad jag ska ha med mig riktigt.
Men det blir nog bra ska ni se. Ska ladda kameran iaf så att det blir många bilder.
ni vet, en bildlös blogg är nog det tråkigaste som finns. Eller?

Hörs!


3/2-09



Gick ju och la mig hyfsat tidigt igår kväll men ändå är/var jag supertrött idag.
Efter jobbet åkte jag och käkade med Danne och sen vidare till lägenheten.
Hjälptes åt att täcka över golv och så, känns roligare om man själv är delaktig.
Just nu ser det hemskt ut, men snart så kommer det nog bli en klar förändring.


Imorgon jobbar ja mellan 8-16:30 och efter det ska jag ner på stan för att träffa malin och ev erik också.
När vi är klara blir det vidare till lägenheten och greja. Får se om jag kan hjälpa till eller om jag bara är i vägen hehe. Annars om jag har tur så kan min syster yster ta tag i det hon har lovat mig redan innan jul nämligen att färga håret på mig. Vill ju vara fin inför sälen! =)

Nu ska jag försöka sova!
Godnatt hörs mer imorgon!

2/2-09

Ja nu kommer ett färskt inlägg från dagen som varit.
Jobb såklart idag. Hade tappat bort mitt schema imorse så visste inte riktigt när jag började, men åkte dit till halv åtta iaf(den tidigaste tiden).
Det gjorde jag alldeles rätt i för när jag kom dit var det nästan helt tomt. Två barn och en vuxen var där, sen började det droppa in både personal och barn. Fick äran att jobba med malin idag. Hon kommer att jobba med mig månaden ut, önskar nästan hon kunde hoppa av skolan och börja jobba tillsammans med mig på heltid, hehe. Malin och jag har varit bästa kompisar i flera år men efter gymnasiet försvann den nästan helt när jag flyttade till sthlm. därför känns det så himla kul att få jobba tillsammans med henne för vi har så kul tillsammans. Värsta teamet.
Barnen undrade nog var dom hade för knäppa fröknar som stog kors och tvärs och försökte spika fast en lampsladd på väggen/taket kl 9 imorse. 

 Just ja, har fått en heltidstjänst nu ist för er som inte vet. Tanken var ju att jag skulle köra på 75%.. Men saker och ting ändras snabbt. Och jag klagar inte=) Imorgon ska vi ha utvecklingssamtal så jag är lite nervös ja. Men det kommer att gå bra, har ju min toppenhandledare med mig!


Jag på hockeymatchen igår.

Fick min lägenhet idag också. Åkte dit efter jobbet och började kolla upp hur allt ska vara. Nu vill jag inte vänta längre. Vill börja flytta in alla grejer och komma iordning. Som tur är börjar bror min att riva och spackla redan imorgon medan jag är och jobbar!

Nu är det dags att lägga sig så att man inte är alltför trött imorgon.
Puss!

2/2-09

Detta inlägg skulle postas igår men det vart nå strul med sidan.
Därför postar jag den nu, ett nyare inlägg kommer senare ikväll om vad som hänt idag osv.



Hej mina kära vänner! Ber så hemskt mycket om ursäkt för den sena uppdateringen men här kommer en ordentlig uppdatering sen sist. Måste bara se när det var jag skrev senast.
Tisdags var det ja..

På onsdagen begav jag mig till jobbet efter två dagar hemma. Det var kul att komma tillbaka och barnen sken som små solstrålar när dom såg mig på morgonen. Måste bara berätta att jag fått bra respons av barn, föräldrar och kollegor och allt känns verkligen kul! Har fortfarande inte kommit in i tidsrythmen men försöker vänja mig att somna innan kl tolv iaf. Ja nu sprack det ju ikväll men det är ju för eran skull, haha.
Iallafall så hade jag ju planerat in en kväll med Erik efter jobbet. Tyvärr fick den ställas in eftersom jag fick reda på att vi skulle ha personalmöte på kvällen. Först trodde jag att jag skulle dö för att jag var så trött men när jag väl kom dit så var det väldigt intressant och roligt. Fick bla reda på att vi personal kommer att bli bjudna på att åka utomlands tillsammans nu i maj. Hur kul låter inte det? Mötet slutade inte förns vid 21 på kvällen så jag köpte med mig en pizza och åkte hem där jag i stort sätt bara åt och sen la mig och sov.

torsdagen var det jobb igen och sen en snabbis ner på stan där jag inhandlade 2 par jeans-leggings och ett hårband.Snabbt hem igen och fixade till mig och ner på stan igen för att träffa steph och hennes pappa. Gick på en mysig resturang där vi åt plankstek och hade väldans trevligt.

Fredagen då. Jobbade sent och snabbt hem för att duscha och byta om. Ner till rocklunda igen där jag mötte lite trevligt folk. Var där precis när det började usch vad stressad jag var. Brukar ju annars vara där ca en halvtimme innan matchen börjar och så.. Vik-björklöven. Mycket folk och bra drag i hallen. Planen var ju sen att jag skulle åka hem och ta det lungt och umgås med mina föräldrar. Det blev inte så heller utan det blev en utgång. Hamnade på BMB, mycket trevligt =)


Foto; Jorma Linna

På lördagen så var jag sjukt seg. Låg kvar i sängen en extra timme fastän jag visste att jag hade så mycket att göra. Hade ju inte ens någonting att ha på mig på maskeraden. Tanken var att sanna skulle köpa en "dräkt" till mig på buttericks i sthlm men självklart glömde hon det. Så jag lurade med mig mamma och sa att det max skulle ta 20 min att hitta något kul. Åkte till varje leksaksaffär, klädaffär, mataffär som kunde tänkas ha något. Men självklart nej. Ingenting fanns. I leksaksaffärena var det tomt. När jag stog inne på lindex var jag såå nära på att ge upp, att skicka ett mess till steph att jag inte kunde komma. Mamma övertalade mig att åka till en sista affär nämligen rusta. Och där.... Där fanns dom. Nyckelpigevingar och antenner. Visserligen var det för 3-5 åringar men det gick på. Och nyckelpiga fick det bli.  Hursomhelst vart jag väldigt nöjd iaf!





Åkte till steph till halv sex där vi åt middag. Supergott var det, måste få receptet sen!
Vid 20-21 så började det droppa in folk och tillsslut var vi nog uppemot 30-35 pers.
Kul att träffa nya människor och alla hade verkligen ansträngt sig med utklädningen.

Orkar inte lägga ut alla bilder utan vill ni se mer så får ni kolla på facebook. Men några kan jag nog bjussa på!







TACK FÖR EN SUPERKUL KVÄLL!

Idag då. Seg som sjutton var jag idag också. Pluggade lite och sen vidare till rocklunda igen för att se hockey, Vik-troja. Känns som om man inte gjort annat än att kolla hockey. Men det är kul, jag saknar det faktiskt. Förr hängde man ju i ishallen varje helg, fredag-lördag. Men men, mötte upp min kusin sofie och kollade på en rätt, tja, seg match. Visst lite spännande var den men hände liksom inte så mycket förns i slutet av marren. Eller så var det bara jag som var seg från gårdagen och inte hade rätta stämningen. Vik vann iaf med 6-0, haha ,inte dåligt de. Kul att det börjar gå bra för vissa grabbar som kanske inte fått chansen förrut. =) Och snart får vi ju en ny back också, Ola Svanberg.  Det här blir nog bra ska ni se!


Foto; Rickard Wallén

Annars blev det bara en mysig hemmakväll ikväll med mamsen och papsen. Kollade på Beck-filmen =)
Sen har jag inte gjort så mycket mer förrutom att förbereda inför imorgon!
DÅ NI!

Nu är det dags att sova för mig. Ca  50 minuter försent. Jaja, godnatt på er!
Pusss!!

RSS 2.0