söndag.

Fick en kommentar om att det var dags att skriva ett nytt inlägg så jag kör en liten liten snabbis här innan jag däckar här i sängen. Är helt slut i hela kroppen. Tanken var att jag skulle åkt till sthlm i fredags efter jobbet men pga av dåligt väder så vart jag kvar hemma i västerås ist. Spontanutgång i västerås ist, mycket folk ute och bra drag. Riktigt kul! Lördagen spenderades i sthlm, och för första gången var det dags för mig att prova på omtalade "Ollan" i haninge med sara och emma. Sanna och johanna följde också med, hämtade upp dom efter att de varit på kryssning. Sofie kom också så vi vart ett helt västeråsgäng som gick ut i sthlm.



Jag sanna och johanna.


Johanna sanna jag och sofie hemma hos johan på förfest.


Har haft en riktigt rolig helg men jag är lite besviken på att det är måndag imorgon igen. Känner mig inte riktigt redo än. Att få ha sportlov som alla andra hade inte varit helt fel just nu. Men det är bara gilla läget för om två veckor åker jag ner till halmstad för att träffa FS.

Nu har jag försökt att hålla ut att vara vaken i två timmar men nu vette tusan om jag orkar längre. Fast det känns liksom som att man inte kan sova när det är hockeyfinal nu? Vi hoppas ju självklart att kanada ska vinna och jag hoppas att ställningen håller i sig så här i 12 minuter till! Nä nu ger jag snart upp.

 

Vi får helt enkelt höras mer imorgon. Godnatt!! =)

 


Nukörvikörvi!

Dreamteam ikväll. Given succé skulle vissa kalla det ;)




Mer snö.

Snöstorm/kaos. Ser inte skönt ut ute iaf. Tur att jag inte ska köra idag som jag skulle gjort från början. Fat jag älskar ju snö så för mig får det gärna ligga kvar. Sjukt att snön legat kvar HELA tiden i nästan tre månader nu och bara blivit mer och mer. Någon sa till mig att de på smhi hade sagt att eftersom det är så mycket snö så kan det ligga kvar ända till maj?! för att allt inte hinner smälta bort. Herregud säger ja då.
Jag klarade mig nästan inatt, hostmedicinen hjälpte för första gången däremot lät telefonen några ggr.

Nu ska jag dricka lite blåbärssoppa och få i mig lite frukost, måste ju ladda för en tuff dag!

Hörs sen!


fem minuter senare. Inställt pga av vädret. vad ska man hitta på nu då när man är pigg, fixad och klar en lördagsmorgon? =)


Helg.

Hemma med träningsvärk ikväll. Åkte ju som sagt skidor i 40 minuter efter jobbet i snöstormen och nu börjar det komma ifatt.  Imorgon bitti åker jag vidare mot karlskoga med jobbet. Ska till ett ställe som heter bodaborg, typ som fångarna på fortet. Har taggat en månad nu till detta och jag SKA slå eddie, han går runt på jobbet och är så kaxig. Nä jag ska visa var skåpet ska stå ;)

Mitt nya intresse! Och nej jag skojar inte ;)


Eddie och jag lyssnar på musik under rasten.



När jag kommer hem sen på kvällen väntar bruudsen och så blir det utgång. Just nu finns det en låt som får mig på partyhumör på en sekund, ja det var den som fick igång oss i onsdags. Så det blir inga problem.

Fredagskvällen har varit helt perfekt. Vi såg bästa filmen och man kunde inte hålla sig för tårar på slutet, glädjetårar! Love love love! Däremot så var det hockeykväll under oss och det lät som det skulle vara 30 st där nere som dom gapade och lät.

Ska försöka slita mig från OS nu och lägga mig i sängen och sova. Får se hur det går, min telefon har alltid förmågan att ringa runt sisådär 2-3 när krogarna stänger här i stan. För det andra har jag fått en förfärlig hosta som inte vill ge med sig. Hostmedicinen hjälper inte men jag håller tummarna för att jag får sova några timmar innan den bryter ut! =)

Godnatt!


Morgon.

Godmorgon!
Uppe med tuppen idag känns det som, min tur att ha öppning kl 7. Phuu, inte van att gå upp såhär tidigt.
En gång var sjätte vecka är det så och det betyder att jag slutar 14 idag, tjoho! Efter jobbet blir det en sväng i spåret med skidorna, tagga tagga. Blir ju lite mer peppad när man kollar på OS också, ser ju så himla roligt ut.

Var förresten och spelade badminton igår kväll tillsammans med sanna johanna och emelie. Vad kul vi hade, många minnen hit och dit. Efter åkte jag förbi fanny en sväng för att hämta lite saker som blev kvar i onsdags. tvingade med henne till eddie för att låna nyckeln till jobbet. Glömde min i jackan som hänger kvar i personalrummet.

Nu är det dags att kila iväg till jobbet, vi hörs mer sen!

sms.

Ett sms trillade nyss in i min inkorg på mobilen!

"Ville bara skriva att du är det bästa som hänt mig! :)"




Något av allt.

En kväll hemma hos fanny.

Fanny: Alltså han skulle kolla på os... ooos vad FAN är det? (hon uttalar det som os, inte som förkortningen. Typ som ost utan T)
Jessica; ehh OS?
Fanny; hahahhaha ja, oj, jag trodde han menade typ OC eller nåt.


En kväll på krogen.

Jag kommer ut från toaletten där fanny, sääski, johanna och sanna står och väntar.
Sääski; Jessica, min tand har gått av.
Jessica; va? haha
SÄäski; ja jag fick ett tuggumi av fanny och så bet ja till och den gick av.
Vi alla börjar asgarva men försöker hålla oss för malins (sääski) skull.

Sääski; jag ska nog åka hem.
Fanny, johanna, Sanna; Ja gör det
Jessica; men neej det där ser ju inte så farligt ut, det syns ju inte..

Sääski ler fullt ut.

Jessica; Okej gå hem.

En kväll/natt på efterfest;

Vi är på efterfest och har på OS i bakgrunden. Vi pratar om skidor och skridskor.
Fanny; men jessica åker både skridskor och skidor.
Lasse och Kebbe; haha mmm eller hur?  Kan hon?
Jessica; Yeees jag kan tillochmed fixa hockysprut.

Alla; ehh.... HAHA, vad i helvete är hockeysprut??!
Jessica; Ja hockeystopp.

En kväll i Alanya

Sista kvällen då vi bestämde oss för inget festande, bara packning och sova.  Självklart blev det inte så. Fest fest, och vi följde med några grabbar ner till stranden. När det var dags att gå hem så skulle vi gå den vanliga vägen  som vi gått hem när vi badat o solat under dagen. Det vi inte tänkte på var att klockan var nästan 6 på morgonen och fortfarande mörkt. Alla resturanger var stängda och vi var tvugna att gå genom en mörk gränd. Jag fick vääldigt dålig magkänsla och drog ner kjolen så långt jag kunde och började gå. När vi kommer halvvägs så kommer en turre från ingensans och försöker börja prata med oss Fanny går någon meter framför och han forsätter prata med mig. Artig och livrädd som jag är börjar jag prata tillbaka. Fanny kollar bak och ser att killen vinkar  "Kom-tecknet" till några och plötsligt kommer 5-6 turrar ut från buskarna och börjar springa mot oss.

Fanny; Jessica...
Jessica; aaa
Fanny; SPRIIIIING

Jag tror aldrig vi varit så jäkla rädda någonsin och sprungit såå fort i högklackat!

En vanlig onsdagskväll

Fanny; Ska vi inte gå och köpa så vi kan göra marängsvish? (stavningen??)
Jessica; Joo vi går nu då så vi inte missar OS. Anja ska snart åka..

Efteråt.

Jessica; phuuu.. snart säger du väl att vi ska gå ut..
Fanny; Ska vi gå ut?
Jessica; ja jag bangar inte.
Fanny; bra då kör vi!!



 

SÅ fort jag och Fanny hittar på något så ska det ALLTID hända något sjukt. Jag är så himla glad och är så glad att jag har dej. När jag är 50 ska jag tänka tillbaka till den här tiden och veta att jag levt livet fullt ut och inte ångra någonting. Just nu trivs jag med min tillvaro och alla underbara människor runt mig! Ni får mig att leva till 110%!

 

Nu är taxin här, nu ner på stan och rocka loss. Just ja. Jag jobbar imorgon. Man lever bara en gång, men ikväll blir det hyfsat lugnt. Hörs inatt när det är hockey!


Allahjärtansdag.

Har inte haft internet de senaste dagarna. Mitt trådlösa har strulat till sig lite och jag har inte hunnit hämta ut det nya än så det får duga såhär. Helgen har varit riktigt grym. Lugn hemmakväll i fredags och igår vart det utgång med de bästa igen. Förfestade till melodifestivalen och sen körde vi vidare med grym nyladdad musik. Grabbarna grus under mig hade även fest så dom kom upp en sväng och sen gick vi ner till dom innan det var dags att åka.
Lyckad kväll, alla var dragna och glada. Mycket oväntat kom upp och det är de som är det bästa, att man aldrig kan vara förberedd på något. Malins halva tand gick av helt plötsligt inne på toaletten. Det var absolut inte roligt men jag kan inte sluta skratta åt situationen, helt sjukt. Efterfest med kebbe och fotbollslasse, haha detni ;)

Allahjärtansdag var det ju idag också, det får ju inte glömmas. Förra året "firades" ju det med henke och sara framför melo men i år så valdes den att spenderas med min bästaste vän! Kunde faktiskt inte blivit bättre i år! Förresten så unnade jag mig en allahjärtansdagpresent idag. Hittade tillslut ett par längdskidor som jag fastnat för, hurra! så nu ska det ut och åkas för fullt med start imorgon!

Nu är det dags att sova, helt slut! Kom hem sex imorse, vaknade 10 klarpigg sen har jag varit vaken sen dess. Så om jag ska orka med morgondagen så är det dags att säga godnatt nu!

Jag hoppas ni haft en trevlig dag tillsammans med era kära!

Godnatt godnatt!

måndagskväll

Kvällen har tillbringats tillsammans med Fanny. Tanken var att vi skulle kolla på en film som gick men eftersom vi inte träffats på några dagar så hade myyyyycket att prata om, vilket ledde till att det inte blev någon film. Greys var på i bakgrunden istället och nu funderar jag på om jag ska se ett sista avsnitt för kvällen innan det är dags att sova. phuuu pappa kom med mat till mig och fanny som vi precis har smällt i oss. Spagetti och köttfärssås! =)
Så nu är jag proppmätt och jag mår mycket bättre!


Förresten så ringde mina kära kollegor eddie och pelle idag och hotade med smisk om jag inte kom imorgon, så det är lika bra att gå dit! Imorgon har jag min sovmorgon, åtta börjar ja! ;) härlig sovmorgon va? haha. har planering mellan 8-9 sen drar mina utvecklingssamtal igång, tjohoo!

Fick två jättegulliga presenter av fanny idag också=) två par jättetjusiga örhängen, bara sådär! Är så glad att jag har dej fruuo! Snart är det vår och sommar och vi har ju våra planer klara redan så nu är det bara att vänta tills snön är borta sen börjar våra nya äventyr för 2010 !

Just ja kan passa på att berätta att idag när jag tvättade så pratade jag i telefon medan jag skulle sätta igång en ny maskin. Såklart häller jag i tvättmedlet där sköljmedlet skulle vara utan att jag tänkte på det. när jag kom ner igen så hade maskinen inte satt igång och det var bara massa skum och gegga i hållaren för sköjmedlet. Smart jessi!

 

Godnatt till er alla!


måndag

Vart hemma idag ändå, fick springa upp inatt flera ggr för jag mådde illa. Men jag mår bättre, men reglerna är ju att man måste vara hemma 48 timmar efter magsjuka. Så vad har jag för mig en sån dag som denna då?
Strålande väder ute, eller det var när jag vaknade iallafall. Kommer nog inte kunna ta tillvara på  väderet idag synd nog, men kanske en sväng till ica steens för att köpa hem en laktosfri youghurt och några bananer till lunch och middag. kanske hyr en film också, har ju lite tid över som sagt.

Ska snart ner och slänga in en tvätt, får passa på medan det är ledigt. Annars är det jämt fullt här. Jobbar ju på dagarna så då går det inte och på kvällarna är det fullbokat. skulle det mot all förmodan finnas en tid på kvällen vill jag inte ha den, tycker inte om att vara i källaren på kvällarna.

Nyss kom mitt nya internet också. Nu slipper jag den här jäkla sega dongeln eller vad det heter. Tjohoo!
Nya kanaler ploppade upp på tv nu också=)

Hörs sen!


=(

Har ni någon gång bara varit ledsen och bara gråtit och gråtit utan att man kan sluta?  En sån kväll har jag haft ikväll, riktigt tungt. Det finns väl både en och två anledningar till detta  som jag kanske inte vill gå in på riktigt. Inte än i alla fall. Jag räcker inte riktigt till..

Så, ikväll är det en ledsen Jessica som befinner sig på vegagatan 3c...



Tänker på dej.

söndagkväll!

Äntligen hemma hos mig igen. Skönt att komma bort ett tag och bli lite ompysslad men som man brukar säga; borta bra men hemma bäst! Blev några avsnitt ur greys-boxen idag och så har jag hunnit med att piffa till lite här hemma. Nu det det dags för dusch sen ska jag se om det finns något ätbart för mig just nu i frysen, mår fortfarande inte bra och aptiten är helt borta.. Sen är det ju dags för "i en annan del av köping.." dom är så goa! Och jag måste då säga att ju mer jag kollar på fannys och mina videoklipp och hör oss prata så tycker jag att vi låter precis som dem. Med dialekten alltså. Nu ligger inte köping längre bort än ca 3 mil från västerås men man har alltid tyckt att de har mer dialket än vi. Men antagligen har jag haft fel. Usch, mycket fummel just nu känner jag..

Hoppas jag blir bättre tills imorgon så jag kan jobba. Har ju världens projekt på g, så har inte tid att vara hemma.
Får se om jag hinner skriva ett inlägg till innan det är sovdags, annars så hörs vi mer imorgon!

kram på er!

söndagmorgon.

Godmorgon godmorgon!

Datorn ville inte fixa sig igår så det blev en tidig kväll för mig. Iallfall om man jämnför med mina "vanliga" lördagskvällar. Var rätt skönt det med, utvilad och klar för jobb imorgon. OM jag mår bättre detvillsäga. Känner mig fortfarande illamående och har inte kunnat äta något sen frukosten i fredags.

I onsdags och torsdags var jag barnvakt åt den här lilla skruttungen. Han blir bara större och större för varje gång jag träffar honom. Fick även reda på att han ska börja på "min" förskola till augusti. Wohoo! Som jag kämpat..





Och bilden man blir allra gladast av att se på..



Jack vår lilla prins!!=)


..

Det blir många inlägg nu när man är hemma och är sjuk. Inte roligt men måste sysselsätta mig med någonting annars blir jag galen. Jag köpte en ny dvdbox idag som jag hade planerat att kolla på men min data vill inte ta emot några cdskivor alls, dumma dator. Bara för att man behöver den som mest nu.
Det blev melodifestivalen iaf och jag vart väl rätt nöjd där i slutändan. Ola och Salem alfakir gick till final. Hade ändå hoppats mer på att trean (hot hot hot) skulle gå vidare men det blir nog bra ändå. Öppningsscenen med perelli, nanne och sonja var grym, fick den här riktiga melodifestival-rysnings-känslan tillbaka med en gång.. Så ska en riktig schlagerlåt vara, med go och flash, men jag känner på mig att en tråkballad kommer vinna i år. Var väldigt skeptisk mot dolph men han var fasen riktigt rolig. Dessvärre kunde jag inte få bort bilden i mitt huvud av buzz lightyear i toystory när han pratade.. haha! Nu är det inte han som pratar men dom låter exakt likadant! lyssna så får ni höra!

Sanna har åkt iväg för att jobba på BMB ikväll. Kommer väl försöka orka vara vaken tills hon kommer hem, runt 3-tiden. Är fortfarande hemma hos mamma och pappa, är inte tillräckligt frisk för att åka hem än;)





Nu ska jag banka lite på datorn och hoppas att den fixar sig.

Godnatt!


yes


Jaja ibland måste man bjuda på sig själv eller vad säger ni? =)
Haha ja detta var nog nyårskvällen för att lätta upp stämningen lite. Någon har kollat på family guy haha



lördag och sjuk.

Inget stockholm. Ingen fest. Inte ens en mysig hemmakväll vart det igår. Ligger nämligen hemma i feber sen i går kväll. Någon form av magsjuka har jag även fått.. Usch för det! Tänkte först att jag skulle vara hemma igår kväll alldels själv, har aldrig ALDRIG varit själv när jag varit sjuk någonsin. När jag bodde i sthlm kom mamma och pappa och hämtade mig. Jag klarar inte av att vara ensam och sjuk det går bara inte. Det är då jag är som svagast, jag känner mig så ynklig och ensam och det gjorde jag även när jag hade pv. Så iaf klarade jag mig till kl 22 innan jag besöt att jag skulle åka hem till mamma och pappa för att bli lite ompysslad. Då hade jag hunnit ringa till mamma 13 ggr, min brorsa 1 gång, sanna 1 gång och min farmor 1 gång för att få lite "tycka-synd-om-sympati".

Jaja. Har nyss varit ute på erikslund en sväng med mamma. Behövde lite frisk luft och shopping är ju aldrig fel. Min nya soffa är snart på G =) den kommer bli såå bra hemma hos mig! Bort med den gamla fula skinnsoffa jag har nu, hatar skinsoffor. Skulle öven köpa ett par längdskidor idag, men det finns inte ett endaste par i hela västerås. Hur sjukt är inte det?? Inte för under 2500kr och det är lite väl mycket för nybörjare enligt migsjälv.
Ska kolla i sthlm nästa gång jag åker dit, för ett par skidor, det ska jag ha!

Ikväll är det premiär för årets melodifestival! Som jag väntat.. =) Men eftersom jag är sjuk fortfarande så blir det ingen melodifestivalen-kväll hemma hos mig ikväll som planerat.. Får ta det nästa lördag!! =)

Ha en bra kväll ikväll och festa lite från mig med! =)
kram kram!


10.02.02

Godkväll!

Har haft lite fullt upp på senaste så det har tyvärr inte hunnit bli någon uppdatering.
Förra veckan fick jag fanny och sjögge för oss att köra en spontangrej så vi åkte iväg till sthlm på tisdagskvällen för att gå på bio. Yes, ni läste rätt, vi åkte 12 mil för att gå på bio. Men inte vilken bio somhelst utan Avatar i 3D. I över två månader har fanny försökt övertala mig att gå på avatar och jag har sagt nej varje gång, tills ja förra veckan då jag helt plötsligt ändrade mig. Fast

I fredags åkte jag tillbaka till sthlm för att hälsa på härliga sara. Självklart vart det utgång, hamnade på ett ställe som vi nästan alltid gör. Trivs faktiskt bättre i sthlm för tillfället än västerås, undra hur det kan komma sig? Efterfest till tidiga morgon i mina gamla hemtrakter. Vi gillar, vi gillar!
Lördagen var planerad i västerås så det var bara att styra dit sen när man var körklar. Var inte ett dugg taggad igentligen, tanken var att vi skulle på fest hos en vän som fyllde 26 år.. men medan vi åkte till v-ås så vart det fler och fler som ville vara med så jag bestämde att vi skulle köra en förfest hos mig istället! Only girls denna gång. Tillslut var det jag, sara, lina, johanna, sanna, malin. Fanny hade andra planer tyvärr ;) Fullt ös och inte blev det bättre att min granne under mig hade världens brakfest. Träffade iaf upp resten av gänget på BMB.
Säger tack sara för en jättetrevlig helg, det var jättekul att du äntligen kom och hälsade på i vässan=) Till er andra, tack för en superkväll!! Bilder ligger på fejjan, tar sån tid att ladda upp dom här!







Filmkväll, spelkväll och biokväll har stått på schemat sen dess. Kom nyss hem från snabba cash. Den var sådär hade nog lite för höga förväntningar, utan att ha läst boken. den får tre av fem!
Nu ska jag kolla på andra avenyn avsnittet från förra veckan som jag missade så jag hänge med imorgon när det nya avsnittet sänds. Hoppas ni haft en trevlig kväll!

Kram till er alla!


RSS 2.0