Söndag

Har precis kommit hem efter ett dubbelpass på friskis. Ena var på björnövägen så när den var slut fick vi åka i ilfart till rocklunda för nästa! Och när jag kom hem hade min älskade Johan lagat mat, bästa! Fried rice med kyckling och grönsaker, mums!

Helgen har varit lugn fast ändå fartfylld. Fredagen var jag och johan hemma, hade myskväll och somnade tidigt. Lördagen var den stora dagen för johan, Klubbmästerskap i thaiboxning. Han skulle vara där vid 10 så jag vaknade rätt tidigt jag med. När han åkte så åkte jag ner och körde ett pulspass på friskis sen hem, snabbt in i duschen för att sedan möta upp perra för att se johans match. Vi var lite tidiga så vi fick se några matcher innan det var hans tur. Ucsh, jag har alltid ogillat kampsporter, har aldrig riktigt förstått meningen med att slå på varann. Skillnad är det att jaga en boll/puck och försöka göra mål, det är ett annat syfte att göra mål istället för att slå på varann. Iallafall så åkte solglasögnongen på när det var johans tur, ifall det skulle komma någon tår när en annan slog på min johan. Försökte filma medan men jag var rätt skakig på handen kan jag säga men det gick ändå!

Johan vann sin match och han fick in några riktiga fullträffar och en utav dom fastnade på bild. Johan tog sig vidare till final där han vann, så numer är han KM mästare i tungvikt!



Annars har helgen bestått av lite småhandlig och fix till lägenheten. Ska byta ut mycket gammalt till nytt, så nu har jag/vi hittat allt som vi vill ha. Nu ska vi bara komma överens hur sovrummet ska bli. Johan vill ha mörkt, jag vill ja ljust. Får se om vi hittar en lösning som passar oss båda.

Igår kväll hade jag och sanna mys och film kväll hemma hos mig. Vi köpte med oss grekisk mat och såg "little fockers". Var helt okej! Johan var och firade tillsammans med klubben.

Nu ska jag umgås med min underbara sambo, känns som att vi inte träffats på hela helgen. Nästan iaf =)

Hoppas ni haft en trevlig helg!

Onsdag

Ibland blir jag så trött på mig själv inkusive datorer. Hade precis skrivit klart ett inlägg och skulle just trycka på publicera men kom åt någon skitsnatt på sidan av musen så sidan backade ett steg. Vanligtvis brukar inläggen sparas i inkast men inte denna gång. Såklart.

Iallafall så är jag nyduschad efter ett mördarpass på friskis. Mina axlar känns så tunga just nu, så ska fjäska lite för johan om en massage. Hoppas det går igenom! Ska bli skönt att få bädda ner sig i soffan med en mysig filt och lite färska bär och se på ännu ett avsnitt av greys i väntan på att johan ska komma hem från sin träning. Han har KM på lördag vilket betyder sena träningar varje dag/kväll.

Nu längar jag tills helgen kommer och för en gångs skull så har jag inga planer förrutom att jag vet att den kommer bli lugn. Dels för förra helgen och dels för att om vi har tur så får vi lägenheten redan nästa helg så då vill jag ha det mesta klart. Håll tummarna!

Det var någon som skrev kommentar om tips på låtar, kom in på msn så skickar jag och har du min msn så adda: [email protected]


Trevlig onsdagskväll!

tisdag

Sitter här med en sån bra spelningslista med bra och nya låtar, säg till om ni vill ha lite tips!
bra musik kan göra min dag, varje morgon när jag vaknar sätter jag på en bra låt så börjar dagen bra. När jag har rast tar jag fram min ipod eller iphone och sätter på en bra låt för att fylla på min energi och då blir allting på topp. På kvällen brukar jag och johan alltid ha på musik som vi dansar och sjunger till, haha!
Musik gör en sååå glad!

I lördagas var det eurovision song contest och det gick ju bättre för Eric än vad jag trodde. Jag sanna och johanna var som klistrade på tvn. Men den som vann var ju inte helt dålig heller. En liten del av mig hejade även på irland, eller tandborstarna som barnen på dagiset säger =) Men det var många bra låtar med i år.

Nu blir det andra avenyn maraton, hörs imorgon!

Lördag

Idag är det lördag och det är henkes dag idag. Det firar vi med grillning och fest, sedan utgång. Men vi får inte glömma att det är eurovision ikväll och det kan man absolut inte glömma. Tycker att det är så många bra låtar med i år och flera av dessa kom inte ens med till final. Men jag har nog aldrig varit med om att jag inte kan bestämma mig om vem som ska vinna. Kommer bli ruskigt spännande ikväll.

Veckorna går så snabbt nu och när jag tittar i min kalender så är det bara två helger kvar tills vi flyttar. Sen är det nästan semester och för en gångs skull så har jag inte planer. Kan inte komma ihåg senast när det var så. Brukar alltid boka upp mig sent på vintern inför sommaren. Men nu blir det mycket med lägenheten och så har vi ju planer på thai/bali en månad i vinter. Så det blir till att spara pengar. Men dyker det upp en bra sista minuten kanske man tar det? Vi får se.

Igår hade jag sanna och johanna skräckfilmskväll och det var det värsta jag varit med om. Såg en läskig film som jag inte kommer ihåg vad den heter, kan kolla upp det tills nästa inlägg. Tror vi såg sammanlagt fyra filmer? Kommer jag ihåg rätt? =)
Johan hade fest/utgång med jobbet så han kom senare på natten hem till sanna och så sov vi kvar där. Skönt att slippa åka hem mitt i natten.


Och nu så är vi här, jag johan henke och perra. Har köpt en liten tårtbit till henke som han ska få med 26 ljus i. Håll tummarna att dom får plats!

Ha en trevlig lördag och glöm för sjutton inte eurovision!


tisdag

Nu mår jag bättre igen, känns skönt men sen är det ju den där jädrans allergin som är och spökar nästan hela tiden. Det är väl det enda negativa när det är 25 grader (minst) varmt och soligt. Har inte varit ett enda moln på himlen på flera dagar. Vi håller tummarna att det håller i sig, eller hur?

Johans mamma och pappa är i spanien nu i en vecka så jag och johan har och kommer bo här i huset ett par dagar (kanske hela veckan). Det lutar mot det iaf. Kan ju inte bli skönare med en uteplats och gräsmatta, dra fram grillen och dricka ett glas rosé. Längtar tills vi får ett eget hus, även om våran lägenhet duger. Än sålänge! =)

Henke och johan håller på göra tacos, vi tog ett litet uppehåll med grillningen idag. Man vill ju inte tröttna redan eller? Sen blir det nog film, semi i Eurovision Song Contest 2011. Nu ska vi heja fram dom bästa så vi har nya låtar att trötta ut i sommar! 

Hoppas ni njuter av det fina vädret !


Måste.

Måste måste måste.

Jag måste komma ihåg varför jag tatuerade in mitt namn på handleden. Jag måste komma ihåg varför, hjälp mig att få in det i skallen..

Efter allt skit jag varit med om så är det en påminnelse till mig själv, som jag kan se varje dag att jag alltid ska ta mig själv i första hand, aldrig låta någon annan trycka ner mig och aldrig någonsin mer låta en kille förstöra allt.

Onsdag = sjuk

Vaknade med feber inatt, först låg jag med flera täcken med feberfrossa och nästa gång jag vaknade var det helt tvärtom. Kroppen hänger inte alls med idag så det fick bli en hemmadag för mig ist. Känner mig näst intill döende vilket jag alltid gör när jag får feber.

Finns inte mycket att göra förrutom ligga i sängen och sova eller se film. Nu har jag tröttnat på båda. Och såklart den enda dagen när jag är hemma så kommer en jädrans elektriker och ska dra om el. Skit också. Så jag tog faktiskt bilen hem till mamma och pappa och ockuperade deras säng ist.


Har fruktansvärt dåligt samvete för att jag lämnar min kollega Pelle med vårat nya projekt "skräpplockardagarna" som skulle startat idag. Som var min ide. Och så blir jag sjuk.  Men jag hoppas att dom hittat en hel del som inte ska finnas i naturen som vi kan jobba med sen. Förra året gick jättebra och vi gjorde ett jättefint konstverk av soporna som vi hittade. Alltifrån tandborste, ciggpaket, godispapper till en gammal cykel utan hjul. Konstverket hänger frotfarande på vår vägg inne på vår avdelning. Roligt att man kan vara med och bidra till en bättre miljö.


Iallafall...
Idag, just nu faktiskt så ligger vår kära pappa på operationsbordet. Jag hoppas allt går bra och att han ringer snart och säger att det gått bra!
Nu tänkte jag slå på ett avsnitt av "En unge i minuten" som faktiskt spelas in just här på Västerås BB. Det är några som man känner igen så då gör det allt lite extra spännande.


Får se om jag orkar skriva ett inlägg senare ikväll,beror på hur jag mår. Annars får vi se hur om det trillar in ett i lägg imorgon ist.

Hälsningar Jessica

RSS 2.0