September.

Oj vilken mysig helg vi hade i helgen. Vi åkte tåg upp direkt efter jobbet och var framme runt halv sex. Hotellet låg precis vid medborgaplatse, perfekt läge. sen var tanken att vi skulle möta upp sara och henes kompis och sen lina för att se hoffmaestro på grönan som skulle spela klockan 20 men vi var så hungriga och trötta plus att det regnade. Så vi gick och åt på en mysig resturang på götgatan istället och sen tillbaka till hotellet myste ner oss och kollade på idol och film.. Mys mys mys, älskar hotell!!

På lördagen var det dags för den efterlängtade hotellfrukosten som jag älskar. När jag tänker på hotellfrukost så får jag en bild av färskpressad apelsinjuice och nybakat bröd.. mums! Efter åkte vi in för att shoppa och jag var på jakt efter en kjol, en speciell kjol. SÅ jag drog med johan i ALLA affärer i hela city tror ja. eller haha nästan. stackars honom. vi hittade iaf ingen som dög. Så det fick bli ett par nya skor ist. Ett par vardags med kilklack. Hälsade på Sara en snabbis på jobbet innan vi gick tillbaka till hotellet.
Lite senare på kvällen var vi bjudna hem till niklas och mikaela. Satt och pratade och hade trevligt sen drog vi vidare mot "ett ställe!".. Hade riktigt trevligt under kvällen, tack mikaela och nisse=)

Våran kväll  har spenderats i rockllundahallan. Vik hade hemmamatch mot Bofors och det var första matchen för den här säsongen för mig. Oj vad fint dom har gjort i hallen, nu ser den det ut som en hall med stil! Iallfall vann vik med 5-0.
Nu har vi bäddat ner oss i soffan hemma hos mig och kollar (tyvärr) på kungarna av tylösand. Ja, det är en av anledningarna att jag sitter här och bloggar. jag klarar inte av att se programmet. jag skäms för deras skull när jag ser det. Herregud säger jag bara! För några år sen skulle jag säkert tycka att det var roligt men nu? nej. Vad tycker ni?

Imorgon efter jobbet är vi några som ska spela badminton. Var längesedan nu men jag ska försöka slå dom. Jag vill, jag ska! =) Haha! Sen ska johan och jag bjuda hem hans föräldrar på middag! =)

På lördag blir det fest. Eller ja, förfest iallafall.Var längessen vi tjejer träffades nu så tycker att vi behöver det nu innan dom börjar göra om mitt badrum nästa vecka! =)

 




Love.

Sitter i vardagsrummet och kollar ut till köket där min karl håller på laga mat för full rulle till låten monday morning med melanie fiona.. Kan inte annat än le när jag ser på honom=)

I helgen åker vi till stockholm, bara vi två. Ska bo på hotell mitt i stan, träffa kompisar till mig och ha jättemysigt.



Älskar dig.

RSS 2.0