30/3-09

Idag har det varit en bra dag för mig. För en gång skull.
Jobb som vanlig under dagen och vid sjutiden vart det hockey, Vik-Södertälje.  Vi förlorade tyvärr igen, och nu spelar det ingen roll längre, vi är ute! Som jag sa för några matcher sen att dom kanske skulle testa att byta målvakt? Visst beror inte allt på målvakten men alla kan ha dåliga perioder. och jag tror våran är inne i en sån just nu. Eller vad tror ni andra som följer matcherna? Klart han gör snygga räddningar men såna mål som han släppt in senaste?

Slutsnackat om hockey nu. Snart ska jag ta och lägga mig i sängen och lösa ett korsord innan jag somnar (nörd som jag är) men fasen.. Man känner sig rikigt nöjd efteråt när man lyckats klura ut ett helt. Inga planer inför morgondagen tänkte ta den lite som den kommer!

Skriver mer imorgon, men lägger ut några bilder från gårdagen isthlm så för övrigt var hur trevlig som helst. Mysigt med syster-dagar ibland=)






29/3-09

Är fortfarande inte helt bra men befinner mig ivilketfall som helst i sthlm. Kände att jag behövde komma iväg från västerås ett tag. Ville ha en lugn helg och jag känner mig själv rätt bra så jag vet att om jag hade stannat hade jag gått ut eller gjort något annat bus. Denna helg har istället bestått av;

-Träffat en person som betyder otroligt mycket för mig fortfarande.

- Fotboll - min allra första fotbollsmatch i mitt liv. Visserligen var det bara en träningsmatch men ändå. Aik-sundsvall var det som spelade. Och jag måste erkänna att det var faktiskt mysigt. Har alltit tyckt att det varit tråkigt men nuså.. Man kanske skulle byta hockey till fotboll ist ett tag nu? Har ju lovat att jag ska komma och kolla på en match där VIK spelar sen också någon lördag. Fotboll alltså inte hockey.

- Myskväll tillsammans med Mikaela. Och Niklas. Åkte hem till dom i deras fina nya lägenhet och kollade på lite olika tvprogram på tvn. Har aldrig varit något riktigt fan av robinsson men nu tycker jag att det blivit lite intressant. Tack för en trevlig kväll =) Dessvärre var jag helt slut så jag åkte hem vid 23. Kollade lite på the fast and the furious innan jag somnade.

- Nu ligger jag kvar i sängen och ska snart göra mig iordning. Sanna kommer om en halvtimme och då ska vi käka lunch och sen gå (om jag får som jag vill) en promenad till djurgården och gå på museeum. Igår förmiddag tittade jag på antingen "vetenskapens värld" eller så var det "vetenskapsmagasinet" och då handlade det om vasaskeppet osv. vilket gjorde mig jättesugen på att åka dit. Så nu har jag efter mycket om och men lyckats övertala sanna att hänga med!


Åker nog åter till västerås senare ikväll. Har inga planer för kvällen men hoppas på att det blir filmkväll! =) ska ju tydligen vara en bra film ikväll på trean "casino royal". Har ju aldrig sett en bondfilm men alla säger att det är typ inte en bondfilm så jag har bestämt mig att ge den en chans=)

Vi hörs senare, förhoppninsvis med lite bilder från dagen!
Puss!

27/3-09

Ja då kom den efterlängtade uppdateringen. Tydligen.
Var ju ett tag sen jag skrev sist, tror nästan att det varit en uppdatering varje torsdag ett tag nu. Ska försöka göra en ändring på det men det är inte det lättaste.


Så, vad har hänt sen senast då?

Förra torsdagen så var ju malin och sanna hemma hos mig och spelade buzz då jag vann.. =) börjar känna mig som en liten buzz-nörd nu förtiden, känns som om jag spelar det hela tiden.




fredagen skulle jag igentligen åkt till sthlm och haft tjejkväll med linda men tyvärr blev det aldrig så. Kom lite saker ivägen så jag kände inte riktigt för att åka dit. (inte till henne utan till sthlm). Vi får ta det en annan dag eller hur?=)

I vilket fall som helst blev det en utgång hemma i v-ås istället tillsammnas med malin hanna och sjögren.  Förfest hemma hos mig såklart med sing star och kortspel. Farligt farligt. Övergick sen till lite mer intima samtalsämnen och visst, det var då jag blev lite rosenröd om kinderna hehe. Vidare till BMB. Inte den roligaste kvällen där kanske, men helt klart godkänd. Efteråt mötte jag upp sanna och alex som hade varit på silk för att vi skulle ta sällskap hem. Vi bor ju numera på samma sida av stan. Iallafall så satte vi oss på bussen där det var fullt av folk. en station senare så fick alla gå av eftersom dom skulle byta buss. Men inte jag sanna och alex. Vi (sanna) lyckades överatala buss chaffisen att köra oss hem och visst gjorde han det=) Vegagatan skulle vi till och vegagatan vart det. Han stannade mitt framför porten. Måste sett väldigt luustigt ut när bussen kom där på den smala vägen långt bort ifrån buss-stationen med endast tre passagerare i. Jaja, kul var det iaf. Och det är den första och nog den enda gången man lyckas med sånt. Jag blev avsläppt där iaf och sanna och alex fortsatte bussfärden mot karlfeldsgatan.




lördagen var det dags att tagga till eftersom jag skulle till sthlm! Mötte upp mikaela och karro vid femtiden och sen vidare hem till mikaela. Fixade iordning oss och karro var duktig som gjorde en jättegod sallad till oss =) Sen kom resten av gänget och vi slutade nog på en summa av elva tjejer om jag minns rätt? Det vart sing star och allt möjligt. Sedan fortsatte det vidare på "ambassadör" skulle jag säga men lina säger att det stavas annorlunda men ni förstår nog vad jag menar. =) Första gången jag var där och det var superkul. Bra musik och så. Lina anslöt till oss också, var kul att se henne eftersom det var ett tag sen. Var där iaf en timme ungefär innan lilla mickan fick ont i fötterna pga sina high heels. Vi gick därifrån och det gjorde mig inte så mycket att vi inte var kvar så länge eftersom jag redan var lite sliten från kvällen innan. Blev en donken innan vi åkte hem iaf. Och mikaela ville ha lite sovsällskap så självklart följde jag med henne hem istället för att åka till en tom lägenhet =) Blekingetjejerna följde också med, cissi och milla tror jag dom hette. När vi kom hem hade vi världens problem. Ny bäddsoffa=problem. Fyra tjejer var vi som försökte förstå oss på hur sjutton man bäddade ut den. Vi provade allt möjligt men tillslut gav vi upp. Det slutade med att jag och mikaela delade säng, cissi tog bäddsoffan och milla tog soffan i vardagsrummet. Det funkade ju de med! =)













och så lite färgkort...















Upp tidigt på söndagen iaf, mikaela skulle ju jobba. Åkte tillbaka till lägenheten. Fastande framför disney channel och animal planet fram till kl 15 och sen hann jag med tåget som gick 16. Sanna och alex hämtade mig på stationen och sen raka vägen hem till mamma och pappa eftersom dom bjöd på mat. Blev väldigt stressigt där mot kvällen då jonas skulle komma till mig vid 20.. Halv nio plingade det på dörren iaf och sen blev det filmkväll. valde att se filmen "det" som ni kanske läste i hans tidigare inlägg. Jag hade ju sett den förrut så jag tyckte inte den var jätteläskig men det var det en annnan som tyckte, haha. Vid ett åkte han hem iaf och jag somnade inte förns vid 2. Ni kan ju gissa om jag var trött sen på måndagen?


Jobbade på som vanligt och efter jobbet var det tänkt att jag skulle åka hem och ta igen min sömn som jag förlorat. Men icke. Malin, lina och erik kom förbi för en spelkväll =) Självklart vart det "risk" och denna gång tog det en evighet. Ingen hade tålamod att spela klart förrutom erik som låg under. Han visste att om vi andra gav upp skulle han vinna och det kunde vi självklart inte gå med på. Vi gjorde en liten pakt att gå emot honom och få ut han i spelet och sen ge upp alla tre.
Det gick fort och snart var han ute. Men kom ihåg erik, jag erbjöd mig innan att vi skulle gå ihop i en liten pakt men du avböjde. Se vad som hände och du får skylla dig själv =) haha. Efter spelomgång 1 var alla hungriga så vi åkte ner till aros pizzeria och köpte lite mat.  Spelade lite buzz och vet ni? Gissa vem som vann, jo självklart JAG! Jag vet att det tog hårt på dej malin..
Efteråt kollade vi på Ballar av stål och det måste vara sveriges roligaste program just nu.  När det var slut åkte dom hem och jag slocknade dirket.





Tisdagen var det tänkt eller ja jag hade lovat mig själv att ta det lugnt och bara vara hemma. Men mitt i allt när jag jobbar så ångrar jag mig och vill plötsligt gå på vik-leksand matchen. Skickar ett sms till malle och det bestäms att vi ska gå. Hon dyker upp några timmar senare hos mig och då vill hon självklart ta en revanchmatch i buzz. Det lyckas hon med och sen vidare mot hallen. Bor ju bara fem min därifrån nu så det gick fort. Spännande match till att börja med men sen gick det utför. Vik förlorade tyvärr. Under matchen blev jag sjuk, fick feber och huvudvärk och lite svårt att andas. Fick nästan panik när det var så mycket folk runt om kring en. Nej såna matcher ska jag nog hålla mig hemma. På väg hem så bestämde jag mig att åka hem till mamma och pappa och spendera natten där. När jag kom hem till dom så brast allt.. Känns som att allt blev för mycket på en gång.. efter två alvedon somnade jag iaf!



igår var jag hemma, idag var jag hemma och imorgon kommer jag vara hemma från jobbet.
Nu ska jag kolla klart på satc och sen är det dags för mig att sova lite så jag blir frisk någon gång. Sen ska jag försöka börja käka massa vitaminer och sånt, detta håller inte längre.

Hoppas ni får en bra helg allesammans om vi inte hörs innan!
Puss


25/3-09

Det händer rätt mycket nu nästan lite för mycket.
Jag mår inte bra så därför har jag inte haft lust att uppdatera.

Hörs!

19/3-09

Ikväll känner jag mig alldeles för trött för att orka skriva något, ni får hoppas på en bättre uppdatering imorgon!=)
Kvällen har bestått av buzz tillsammans med malin och sanna! och vet ni, jag vann över malin=) På slutet var det riktigt jämt men jag behövde aldrig vara orolig att förlora, haha. Sanna var inte ens med i matchen så hon kom sist. varje gång så tillslut gav hon upp.

Imorgon är det redan fredag, förstår ni hur fort tiden går eller? Skriver mer imorgon om helgens planer!

Nu ska jag ta en dusch och sen krypa ner i sängen!
Puss!

gokväll

jo...jag är tillbaka.Jonas Sandhagen heter jag fortfarande.Bossen åkte på skrivkramp så hon skickade mig på uppgiften.jag var inte jätte svår-övertalad.
nu har jag till och med fria händer så jag kan kluddra vad jag vill i stort sett.
jag vet inte hur många Chelsea-fan som läser den här bloggen men till er kan jag säga att ni inte är välkomna hit i fortsättningen.

var svårare än jag trodde med fria händer.jag vill inte bli alltför personlig i en annans succe-blogg!
kan börja med att säga att det är ovanligt sent för mig nu,brukar alltid kasta in handduken för minst en timme sen men idag är en inte en sån dag.har varit jobbfri och träningsfri så jag har lite extra energi att tillgå.
var på min första hockeyfight för säsongen ikväll.såg rögle läxa upp vik efter noter..väntade på en urlackning från nån vikare så att det kunde bli lite rallarsvingar men det hände aldrig.ännu en besvikelse..
jag är hungrig också..rätt bra hungrig till och med men orkar inte bre ett gäng mackor så jag väntar tills imorgon.jag har dock en matlåda med korvstroganoff fast den bör jag spara tills imorgon så jag orkar låtsas jobba..stresslagade ihop den innan jag rännde iväg till hockeyn men den blev rätt okej ändå.hann slänga i mig en fin portion innan jag for iväg till Rocklunda..ja jag kallar det för rocklunda..har lite dåligt samvete för att jag köpte lunch/middag 5 gånger förra veckan så nu måste jag få pli på mig själv och hålla mig till mitt egna kök.a man got to do what a man got to do..

förstår att ni vill läsa mer om min mat-historik men det blir inget mera om det nu.


ryktena går att jag ska se filmen "Det" på söndag.ni vet den filmen om en clown som skrämmer skiten ur folk..tror han gör det iallafall.men den är en klassiker(tror jag) och när jag väl har den hemma så måste man se till att se den.kan få men för livet.inte min grej det där men det är det som ger den där kicken!

nu börjar jag bli trött så jag avrundar för nu.Imorgon är nog Jessica ute ur sin tillfälliga formsvacka och kommer ge er den läsglädje ni söker !


18/3-09

Har nästan precis kommit hem från matchen vik-rögle! Var där med Stephanie =) Träffade även Malin hanna och erik en snabbis och även jonas och robban men dom hade ståplats och vi sitt så vi såg inte så mycket mer tyvärr. Var närmare 5000 pers för att heja på Vik men de förlorade matchen, men vi tar igen det nästa gång! Lägger in en fin bild som min darling steph tagit sig tid till att göra idag!




idag hade vi vår här i västerås, satt ute på min rast idag och solade och åt två glassar=) Hoppas det är lika fint väder imorgon också för nu vill jag ha fram min positiva energi! Känner att den försvunnit lite under den senaste tiden.
Imorgon blir det spelkväll igen förhoppningsvis =) Vill ju ha revanch!

Ja idag är det en väldigt speciell dag. Grattis iaf.

Nu mina kära vänner ska jag göra mig klar för sängen!
Hörs mer imorgon! puss!

17/3-09

Har haft en otroligt rolig kväll tillsammans med erik och malin.
Lärde mig ett nytt spel, Risk tror jag det hette. Superkul, men det tog två omgångar innan jag kom in i spelet. Trodde vi skulle spela en tredje men tyvärr skulle erik vidare på bandy. Vilken fegis! Blev inget för malin så henne fick jag ha kvar under kvällen.. =)


Spelade buzz, tyvärr förlorade jag stort mot henne alla gånger. Och eftersom det inte blev bandy för malin live så tvingades jag mer eller mindre att se andra perioden på tv. VSK vann så nu är vi tydligen i final. Märks kanske att jag inte har jätteintresse för bandy. Försökte överatala henne att jag inte hade den kanalen men jovisst hade jag den. Trodde verkligen inte att jag hade den eller nian, men jovisst hade jag dom när jag zappade igenom alla kanaler. Alltså har jag missat varje hockeymatch jag velat sett på tv för jag trott att jag inte har den kanalen. värdelöst!


Nu ska jag sova men fasen detta måste vi göra om snarast. Vad sägs om torsdag kväll?=)
Pusss!


16/3-09

Precis hemkommen från jobbet! Var lite jobbigt att komma tillbaka man kände sig inte 100 precis men det gick. Innan jag gick så åt vi matsäck tillsammans med barnen i skogen och det var ett barn som hade med sig tom & jerry kex. Så på vägen hem stannade jag till och köpte en pepsi max och ett paket med kex. Har ju nästan slutat helt o hållet med läsk men i söndags blev jag ju bjuden på ett glas iskall pepsi. Då var det kört! Träffade iaf fanny så jag skjustade hem henne också, typ 150 meter haha men ändå. En snabbpratstund, har ju inte setts på ett bra tag. Fast vi nästan är grannar haha!
Snart kommer Malin och Erik förbi =) Ska spela lite buzz och Risk tror jag det hette. Dom ska vidare på bandy sen, så får se om man hänger med!

Som ni kom ihåg så skrev jag ju att jag håller på rensa klädkammaren och att alla kläder ligger sorterade i olika högar på golvet. Nu får jag kasta in allt igen eftersom dom kommer vill ju inte ha det framme när dom är här. En annan anledning är ju också att jag slipper se det. 

Hörs senare, ha en bra Tisdag!!

puss!


16/3-09

Nu är det nästan en vecka sen jag uppdaterade. Har haft full rulle igen men nu äntligen tar jag mig tid.
Så, vad hände då under förra veckan?

I onsdags så hade jag en biodejt med Malin och Erik. Skulle ju som sagt var gå på "Män som hatar kvinnor" var det tänkt men när vi kom dit var det nästan fullt och det fanns bara platser kvar längst fram. Hade jag varit i sthlm på bio hade det varit lurre men 2½ timme på en biosalong i västerås? Nej tack. Så vi hade en reservfilm nämligen "Borta bäst hemma värst". Den var bra men hade kanske lite högre förväntningar på den. Men det var trevligt att träffas iaf! Får se om vi gör ett nytt försök till att se "män som hatar kvinnor" nästa vecka.

Torsdagen så var det ju jobb såklart. När jag kom hem och hade fixa iordning lite så kom Steph och Emma hit och invigde lägenheten. Ja mitt första besök här förrutom familjen! Vi gick till aros och köpte med oss pizza hem.  Blev prat om både det ena och det andra =) Thanks girls för en trevlig kväll!

fredagen var det en långt dag på jobbet. Det serverades tacos till lunch och visst fasen blev jag magsjuk av det. Blev det förra gången också (när jag skulle till sälen om ni kommer ihåg) så jag funderar på om det kan vara något jag inte tål. Innan jag upptäckte att jag blivit magsjuk iaf så fixade jag en akut-tid hos sanna för färgning av utväxt. Sen brast allt.
Låg hela kvällen på toan och spydde. Tillslut grät jag för jag var så törstig och ville ha vatten. Men det var ingen ide eftersom det kom upp lika fort. Inte kul det heller. Inge mer tacos på jobbet blir det iaf för min del!

När jag vaknade på lördagen tänkte jag först ställa in festen som jag skulle ha på kvällen. Efter några timmar kände jag mig lite bättre och for iväg en sväng till ikea tillsammans med mamma och sanna. Köpte lite småsaker till lägenheten som fattades. hem igen, vilade  upp mig sen fick jag panikstäda eftersom jag beslöt att den skulle bli av ändå. Pratade med Steph och hon peppade upp mig så jag kom i stämning för jag var lite besviken på folk. hon gjorde verkligen min kväll. Även fast hon inte var på topp och var krasslig så kom hon =) En riktigt lite snäcka är hon! Vill även tacka alla andra som kom för en supertrevlig kväll! Vidare till BMB såklart där vi gled in som stjärnor.. Förbi vanliga långa kön och Vip kön!  Thanks! Mötte en hel del tervligt folk där inne. Sen kom även en vän från sthlm till mig tillsammans med fyra av hans kompisar. Hade inte setts på väldigt länge så det var kul! Sjukt mycket folk var det iaf, nästan för mycket. Hade nästan hoppats på att det skulle vara lagom =) På slutet fick jag feber och jag klarade inte av att vara på dansgolvet så jag fick sitta ner och dricka vatten.. Så fort jag reste mig upp så fick jag som hjärtklappning. Men men efteråt när vi stog utanför var kanske det roligaste. Träffade många lustiga fililurer och jag och sanna gick igång. Jag kan väl säga som så att vem skrattade inte med/åt oss haha! Hann med sista bussen hem och sen hade jag telefonsällskap i nån timme medan jag städada undan alla flaskor och sånt. Skönt och vakna upp när det är städat!=)


Började lite smått i ett hörn..


Jag Danne och Sanna


Polisen jag och nonis


Jag och steph kör schlager... ( lägg märke till mina enormt snygga gorillatofflor)


Men med allas blickar blev det mer trams ist.. =)

Igår söndag, var jag pigg och glad när jag vaknade vid niotiden. Strålande väder så man kunde väl inte vara annat än på strålande humör=) Eller?? javisst sket det  sig och fick åka "sista minuten" till sthlm. Jag kan säga så mycket som att det var annorlunda mer vill jag inte säga.

Imorse när jag vaknade mådde jag piss. Hade feber och var helt slut i kroppen, ingen energi överhuvudtaget. Kanske är det för att jag käkat en halv toast och en fjärdedelshamburgare under hela helgen. Men jag har inte vågat käkat mer eftersom jag är rädd att det ska komma upp lika fort igen..Fy farao för magsjuka. Fast jag tror inte det var magsjuka liksom mer  något som jag var allergisk mot eftersom jag blivit såhär både ggr jag ätit tacosen på jobbet.. Så idag har jag startat ett nytt projekt nämligen att organissera upp min klädkammare. NI som har sett vet hur det såg ut haha. Totalkaos eftersom det fick vara ett ställa där jag dumpade saker som jag inte visste vart jag skulle ha det. Men iaf så har jag börjat reda upp det där nu. Tror ni att jag kommit långt? Nej, självklart ska jag göra hundra saker samtidigt så jag kommer aldrig framåt.. Måste ta tag i det där nu iaf.

Sådär ja,  en snabb uppdatering var som hänt under veckan.
Jag ska försöka uppdatera varje dag så ni slipper läsa såna här monsterinlägg, vet hur jobbigt det är när dom dyker upp.

16/3-09

Jag känner mig förvirrad. Tankarna går fram och tillbaka och just nu vet jag inte riktigt vad jag vill.
Jag har fått mig en riktig tankeställare som jag måste fundera över ordentligt.
FUCK!

Nej en uppdatering på detta kommer senare!

10/3-09

Idag har det väl inte riktigt varit någon höjdardag. Började med att jag försov mig imorse så jag kom fem minuter sent, inte för att det gjorde så mycket men ändå. Väl på jobbet så flöt allt på som vanligt, nästan full barngrupp idag så det var fullt upp. På eftermiddagen var vi ute i skogen och sista timmen innan jag skulle sluta så började jag frysa riktigt ordentligt. Blir ju så när det är kallt ute och man ska ta av sig vantarna hela tiden för att hjälpa ungarna med massa saker. Efter jobbet åkte jag hem och pappa var redan här och höll på sätta upp lite saker till mig. Måste ju vara fint på lördag då alla kommer=) När pappa åkt så bäddade jag ner mig i soffan med duntäcke och kuddar. Dessvärre så somnade jag på stört och vaknade runt elva. inte bra. Hoppas jag kan somna snart igen så jag orkar upp imorgon bitti.

Min vecka då.. Den kommer se ut ungefär såhär:
Skulle igentligen gått på bandy ikväll men vart ju aldrig så eftersom jag redan var så frusen. Men om det dyker upp ett annat bra och passande tillfälle så går jag nog. Imorgon vid sju? ska jag på bio iaf. Blir nog filmen "män som hatar kvinnor", har hört att den ska vara jäkligt bra =) Torsdag ska jag äntligen träffa stephanie, var ett tag sen vi såg sist, kanske är det för att hon åker till norge nästan hela tiden?! haha =) Nej jag är glad för hennes skull, vill också vara sådär kär igen! Ha någon att se fram emot att träffa osv men jag antar att det kommer väl för mig också när tiden väl är inne=)
På fredag har jag eventuellt planer. Kom lite hinder ivägen men får se om det löser sig annars får vi skjuta upp det..
Lördag så är det ju inflyttningsfest.. Äntligen. Skriver mer om den sen men jag hade verkligen önskat att karin kunde varit med på den också men det blir ju lite svårt när hon är på andra sidan atlanten.. Men i sommar, dåni. Då är hon äntligen tillbaks i sverige!

Nä nu ska jag borsta gaddarna och sen är det dags för försök 1 till att somna.

Hörs mer imorgon, pusss!

9/3-09

Min uppdatering är inte den bästa just nu märker jag,. Finns många anledningar till detta och dom två främsta är väl att jag har mobilt bredband för tillfället så det går så otroligt segt och det andra är väl att jag inte vill skriva för mycket heller i bloggen. Känner att vissa inte riktigt behöver veta vad som händer just nu  =) För nu händer det grejer !

Helgen har inte bestått av någon alkohol eller utgång över huvud taget.. Var rätt skönt att ha en lugn helg men visst kröp  det i fingrarna i både fredags och lördags när folk ringde och frågade om man skulle med ut. Men icke. Fredagen spenderades hemma hos Danne och jenny. Bjöds på pizza, vi hyrde en asabra film (kommer inte ihåg vad den hette) och självklart blev det "så ska det låta" och jag måste ju få säga att jag är GRYM på att kunna låt-texter och sånt! Sen var ju min darling med också, Martin Stenmark. Jag har blivit helt galen i honom, han måste vara den charmigaste på hela jorden. Om någon känner nån som liknar honom får ni gärna fixa en dejt åt mig! Genast!

Lördagen har jag spenderat först hemma hos mamma och pappa. Efteråt åkte jag hem till Jonas och kollade på melodifestivalen och "min stora kärlek"...Riktigt trevlig kväll var det iaf!  Vi kom fram till att vi hade rätt mycket gemensamt och tyckte lika om massor. =)
Kom hem lite efter två iaf. Precis när jag kom innanför dörren ringde min kära granne så jag gick över dit.. Dom hade nhl-maraton i tvspel så där blev man kvar ett tag. kom hem vid sex, var klarvaken så somnade väl inte förns vid sju!

Igår var jag åter igen hemma hos mamma och pappa. Sanna och Alex var också där så vi kollade på Beck tillsammans. Riktigt bra film hade inte sett den innan.Tjejen som blir mördad i filmen gick i min klass i en termin på lärarhögskolan så det känns lite kul när man vet vem nån är sådär.

Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt. Hockeyn är på i bakgrunden och förhoppningsvis blir det lite Buzz efter det.
Nu ska jag fortsätta att laga mat, hörs mer sen kanske! Puss!

5/3-09

Godkväll!
Idag mår jag inte bra men bättre än igår iallafall=)
Känns som att imorgon kommer det vara bra igen, bra tajmat till helgen. Har ju inga planer dirket förrutom att jag blivit bjuden hem till J på lite tacos på lördag! Låter ju väldans trevligt men mitt villkor var att vi skulle se på melodifestivalen tillsammans. Är ju andra chansen och det kan man ju inte missa. Annars var planerna att jag skulle bege mig till Sthlm men jag tror inte att det blir så mycket av det som sagt. Eftersom "spis-situationen" dök upp så försvann det ju en hel del pengar från kontot.. Måste spara pengar till INFLYTTNINGSFESTEN som är nästa lördag dvs 14/3. Helgen efter det åker jag till Sthlm då jag ska träffa lite vänner och min underbaraste vän mikaela !!

Har fastnat framför tvn åter igen och denna gång är det "Stockholm Arlanda" som är igång. Hur många av er som ser blir inte sugna på att åka utomlands? Jag blir tokig, jag vill åka nu! Nu nu nu! Vill att det ska bli sommar så man kan åka iväg på någon charter tillsammans med någon/några. Måste kolla på det! Det bara pirrar i hela mig!!

Jag kan inte förstå att det är fredag imorgon redan. Kändes inte som att det var en vecka sen jag var ute med jobbet och käkade och sen vidare på BMB. Vart försvinner tiden liksom?
Imorgon är det iaf min tur att ta med något extra gott till personalrummet. Har ju sett till att ordna en såkallad fikalista haha. Något speciellt ska det ju vara med fredagar. Imorgon jobbar jag mellan 8-15 så det blir en kortisdag.

Nej nu ska jag ta en dusch, bädda ner mig i soffan med mitt duntäcke och kolla på några avsnitt ur sex and the city boxen. Känner att jag kommer somna tidigt ikväll igen, men det är skönt. Lägger ut några bilder från i fredags när jag var ut med jobbet och käkade på Jensens.

Järngänget har samlats









Efteråt gick jag ju vidare till BMB och mötte upp dessa nötter








Var nyss och körde Sanna till pluto. Ikväll är det ju 100-dagars-festen. För er som inte vet vad det är så är det en fest som arrangeras på en klubb här i västerås för att "Fira" att det är 100 dagar kvar till studenten.. Fick självklart minnen från när det var vi (årgång 2005) som gick. T och jag bodde då på skallberget i en stor etta. Vi hade nog den roligaste förfesten under den tiden, det var; jag, tommie, jocke, jenny, micke, fanny, camilla, notan, jukkola, sandra, thalberg, didde, Linda, hallén och niklas. Oj oj det var tider det!

Nähä, nu var det dags att dra sig bort. Det var något skoj jag tänkte skriva här men jag har glömt bort vad det var. Kommer jag på det senare så kommer jag skriva det på ett nytt inlägg. Hoppas ni har en bra kväll allesammans!
Puss!

4/3-09

Usch nu mår jag verkligen inte bra. Ändå sen igår har jag mått skit, har åkt på en ordentlig förskylning. Trodde jag kunde dölja det men icke då. På jobbet svullnade mitt ansikte upp och det bara rann tårar (och om jag får vara äcklig) snor. Min röst försvann till och från vilket barnen tyckte var jätteskoj. Inte jag. Men fick min lönespec i förrigår och fy tusan vad dyrt det är att vara sjuk. Så nu ska jag ALDRIG mer vara borta från jobbet haha.

Just nu håller jag på laga kyckling med sallad, avokado, paprika och gurka. När jag var i malmö lärde Sara mig att skära avodado i fina tärningar, har aldrig kunnat göra det innan. Varje gång har det blivit en grön sörja bara, men nu. Nu ser det riktigt proffsigt ut. Tänkt att man lär sig nya saker hela tiden=)
Gott ska det bli iaf, blir nog lite över så jag kan ta med mig i matlåda imorgon. Är lite trött på alla rotfruktsmaträtter vi får!

I väntan på maten kollar jag på "semestersvenskar" på fyran. Hade ju en period för ett tag sen då jag ville utbilda mig till reseledare och dra nånstans. Tyvärr la jag dom planerna på is, men nu när jag ser detta ångrar jag mig faktiskt. Det verkar så kul och man får bra erfarenheter också. Nu känns det lite som att det är försent eftersom nu har jag mitt jobb som jag trivs utmärkt med. Men vem vet.. =)

Nu är det käktime, hörs mer sen! puss!


3/3-09

Som ni kanske märkte blev det aldrig något blogginlägg igår. Efter jobbet kom Sanna och hämtade mig sen åkte vi och hälsade på farmor en sväng, var ett tag sen! Efteråt bjöds det på käk hemma hos mamma och pappa så var inte hemma förns runt 20. När jag kom hem var jag helt slut i hela kroppen så jag somnade inom en halvtimme.

Idag har det varit jobb och sen hem! Skönt att ha ett "eget" hem att komma till. Där man får göra lite som man vill, när man vill! Pappa kom förbi en sväng efter jobbet med lite mat =) kollade på första perioden av hockeyn, Växjö-troja. Dessvärre somnade jag var så himlans trött. Sen åkte pappa vidare och då kom Danne hit. Kollade lite av andra perioden av hockeyn och på Den rätte för rosing.. Tycker det är rätt kul att se på, men jag skäms verkligen för vissa killar.. men hugo, han är väl söt? hehe!

Just nu har jag lagt mig ner i soffan med duntäcke och ett stort glas Coca cola. Har ju nästan slutat med det helt och hållet men tyckte att jag behövde det för att orka vara vaken hela Desperate Housewife avsnittet!

Hörs mer senare om jag orkar vara vaken eller så får ni läsa mer imorgon!=)

Puss!!


1/3-09

Ja denna helg har man inte fått många timmars sömn vilket tar ut sig idag.
I fredags var jag ju ute med mitt ena jobb och käkade på Jensens. Kan inte rekomendera stället, gå inte dit!
Efter så splittades vi upp och vissa (bl a jag) drog vidare till BMB där jag mötte upp lite annat folk! Superkul var det, tror jag tog lite bilder men vet inte riktigt vart jag lagt kameran någonstans så ni får vänta lite med dom!
Var ett jäkla drag där tror nog inte jag haft så kul där förrut. Som Sandra skrev i sin blogg "Sen dansade vi natten lång, alltid med en ny drink i handen som Jessica raggade upp från en bartender, mmmmmm den sissta var godast, den smakade piggilin, yummi." Haha ja ibland är det bra och ha kontakter däremot tror jag att det blev lite fööör många. Äh, klart man kör på. Den sista timmen gick otroligt fort så därför drog man vidare på efterfest.. Såklart! Sjukt kul, träffade en väldigt trevlig fililur där hehe=) Klockan sju på morgonen var man hemma och när jag klivit ur taxin och gått iväg några meter så ramlade jag. Haha gick rätt på en isfläck som var dold under den nyinkomna snön. Där satt jag och tjurade för det gjorde så jäkla ont och för att jag trodde det gått hål på mina spetsleggings. Traskade vidare och när jag kom hem somnade jag på sekunden. Tre timmar senare ringde min mobil. Det var mamma som undrade vart jag höll hus och när jag hade tänkt komma hem eftersom vi skulle hjälpas åt att flytta. Hon blev rätt snopen när hon fick höra att jag redan var hemma och låg i sängen hehe.

Sen börjades det att flytta. och flytta. Jag var inte i mitt bästa skick så jag gick mest runt och smålallade.. Upptäckte även då när jag packade upp mina kläder att mina spetsleggings var hela, vette sjutton vad jag sett hehe. Sanna kom hit och hjälpte till på slutet och nästan alla saker kom upp. Soffan och tvn hann vi aldrig med så sanna och jag fick lyssna halva melodifestivalen på radion för ingen orkade åka och hämta dannes nyckel så vi kunde gå dit och kolla istället. Tillslut kom han förbi med den så vi begav oss dit och såg klart och sen åkte vi ner till BMB där vi mötte upp mitt andra jobb, skokanonen-brudarna. Denna kväll blev betydligt lugnare, var inte på samma partyhumör som dagen innan. Rätt okej kväll iaf, träffade den där trevliga fililuren igen ;) Tyvärr vart det ingen efterfest utan jag begav mig hemåt och kom hem lite efter tre? tror jag. Första natten i lägenheten, vad underbart det kändes.. Så spännande på något vis =)

Vid tolv idag kom mamma och pappa med soffan och tvn så nu är allt på sin plats. Förrutom småsaker som speglar och sånt. Men det känns bra iaf =) Allra mest nöjd är jag med mitt sovrum.... Allt är perfekt!
Men köket, hallen och vardagsrummet blev också bra, men det var något speciellt med sovrummet.. Ja ni får se själva sen när ni kommer =)  Just ja måste berätta vad klantig jag var också. Eller vi. när jag flyttade in här i lägenheten så var det en ful och gammal spis så jag fick en (nästan) helt  ny av min snälla morbror. Åkte och kastade den gamla och in med den nya. Sen kom det.. Haha den passade inte.. Storleken passade och så men det var något med elen som inte stämde. Så där stog man helt utan spis haha så idag fick jag och danne åka och köpa en ny. Detta är väl något som jag inte hade räknat med (ekonomiskt) men vad ska man göra? Nu står den i köket och glänser iaf så nu ska jag banne mig laga mat VARJE dag..

Ikväll vart det film-mys i nya lägenheten ;) Blev Beck-filmen som visades på tvn..

Imorgon är det jobb igen och då kommer min nya kollega att börja=) Nu har vi väntat på henne över en månad så det ska verkligen bli spännande! Så ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt så jag är pigg imorgon, har ju även några timmars sömn att ta igen!


Eftersom det inte vart några bilder från helgen så lägger jag upp lite fler bilder från förra helgen när jag var hos Sara nere i malmö. ni kanske redan har sett dom på facebook men här kommer några iallafall! Hoppas ni haft en lika trevlig helg som jag!





RSS 2.0