Lägenhet!

http://www.hemnet.se/beskrivning/1078815?r=3

Nu är den ute! Har varit på två andra visningar än så länge, och ska på en imorgon.
Igår var vi på en jättefin vindsvåning eller vad man ska kalla det, en trea! Åh så fin den är, nun är vi med i budgivningen. Håll era tummar för oss!!

14 nov

Oj vi har verkligen haft en riktigt fullspäckad dag idag. Mätt som en plätt är jag också, middag hit och middag dit.
Kom nyss hem från Johans match, jisses vad spännande det var. Satt som på nålar hela tiden och gissa vad? Dom vann, och det var ett ordentligt firande nere i omklädningsrummet. Min pärla var så duktig, heja heja!


Nu ska jag göra lite mys här hemma innan han kommer hem, det har han verkligen förtjänat!
Kram på er!

Farsdag!

Idag är det farsdag, tyckte det inte var så längesedan men tydligen så var det ett år sen sist.
Snart ska vi iväg på lunch hos Johans föräldrar med syskon för att fira lite. Efter det blir det fika hos johans farmor och farfar också.

Vid femtiden är det middag hemma hos min mamma och pappa, fullt upp alltså. Det får bli en snabbis för vid 20 så har johan match i rocklunda som vi ska se på. Imellan allt matätande ska vi försöka hinna med lite annat också. Ikväll ska vi nog sova hemma hos mig, i min lägenhet. Har inte sovit där på två månader ungefär om inte mer. Ska bli så mysigt, har saknat mitt lilla hem!

Kvällen igår var perfekt, precis som det ska vara helt enkelt!

13/11-10

Snart kommer Henke och Fanny hit, ska ha spel/film/tv/mat kväll  här hemma hos johan och mig. Ska bli så roligt och framförallt skönt att ha en lugn lördag. Förra lördagen var också rätt skön, vi var ett gäng och discobowla och jag kan ju erkänna att jag förlorade stort. Nästa gång ska jag ta igen det. På söndagen så var vi 7-8 stycken här och spelade bingolotto men såklart så vann vi inget men det är väll det trevliga som räknas.

Veckan har gått otroligt snabbt, det har känts både på jobbet och hemma. Nu är min lägenhet helt skinande ren och nya möbler är på plats. I fredags var en mäklare där så nu väntar jag på svar vad utgångspriset kommer ligga på. Vi håller tummarna nu va?

Har köpt en sprillans ny peak performance jacka och jag älskar den. Bästa köpet jag gjort på väldigt länge. Känner mig som en liten puff i den.

Igår var jag på afterwork med jobbet, lite mer som en avslutning för louise som ska sluta på torsdag, Vi hade jättetrevligt och kvällen slutade på sitt sätt kan man säga.

Nu ska jag fortsätta se på Så mycket bättre och äta muffins som Johan har bakat och invänta vårat sällskap. Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig lördag!

/ Jessica

sjuk

Är fortfarande helt dunderförskyld, min röst är nästan borta och jag har en djävulsk rinnsnuva och huvudvärk. Helt galet. Idag kl 17 har jag besiktning av min bil, jag hoppas verkligen att johan eller sanna kan ta den eftersom jag mår såhär. Blä!

Återkommer senare när jag fått nya krafter!

Over and out!

RSS 2.0