frilufsdag

Här är lite bilder från vår såkallad frilufsdag på rocklunda!
Det var inte så mycket folk som jag trodde det skulle vara. Ännu skönare var att så fort vi var på ena planhalvan så åkte dom andra på den andra. Så vi hade i stort sätt en planhalva för oss själva! Vad kul vi hade, eller iaf jag! Var ju värsta kingen på att åka!!! Har lärt mig massa nytt, nu måste jag bara fortsätta öva, haha!! 

Eftersom jag skulle försöka mig på några trix så fick jag låna eriks hjälm. Lite roliga bilder, men det bjuder jag på, haha!













fredag

vaknade upp och såg ut genom fönstret, och vad såg jag då? jo, att det snöar =) mysigt, synd bara att det inte kunde ligga kvar på marken.. Och så blir det ju dags att byta däck på bilen.. får fjäska lite för pappa att han ska hj'lpa mig. Jag vet ju inte ens hur man tankar efter 3½ år med körkort!

Snart ska vi göra oss klara för att åka! Erik skulle också kanske komma ner en sväng och göra oss sällskap! Hoppas bara att det inte är för mycket folk, då blir det så trångt. men det är ju höstlov så, det borde vara mycket folk. ska iaf ta med mig kameran, så lägger upp bilder senare för dom som vill se!

torsdag!

Igår kväll åkte jag i min nya bil till sthlm eftersom jag hade skola idag. Just ja, jag kanske inte har nämnt det, men jag har köpt en ny bil. En volvo s 40!
Iaf, så var det mörkt, isigt och dimmigt så det var inte det roligaste att köra. Som tur var hade jag fixat en ny skiva som höll mig sällskap. Väl framme så var det dags att leta parkering. Inte det lättaste att hitta parkering mitt i sthlm city kl 22 på kvällen.. Tur som jag hade behövde jag bara åka runt i ca 15 minuter innan jag hittade en. Fickparkering blev nödvändigt, och hör och häpna jag gjorde det helt perfekt alldeles själv =) Ingen som stog och vinkade och tjoade, nej helt själv=)
När jag stog i hissen fick jag något läskigt anfall.. Benen bara vek sig, och jag höll på svimma så var tvungen att sätta mig ner i våran minihiss(ni som åkt den vet att den är typ 1 kvadratmeter stor).. när jag kom upp mådde jag så illa att jag bara slet upp hissdörren och låste upp och kastade mig på sängen, och började kallsvettas så jag fick typ slita av mig kläderna.. medan ytterdörren fortfarande var öppen eftersom mina grejer var i hissen fortfarande.. Efter ca 5 minuter mådde jag hyfsat bra igen.. Men lite läskigt var det iaf!

Idag åkte jag hem till västerås igen. Åkte ner på stan och lunchade med sanna och alex.. Efter det hämtade jag mamma så åkte vi ner till bostjärnan och lämnade min nycklar till lägenheten.. känns rätt skönt ändå att allt är över med flytten.. hatar att packa och bära och allt.. får se när det blir flytt nästa gång. då ska jag minsann anlita nån som gör allt sånt..

När vi var klara iaf, så skulle alex och sanna åka hem med mig och mamma.. så frågade jag om dom hade nån klubba
kvar som vi fick på spicy hot.. till svar fick jag att dom var slut men att några på stan hade delat ut karameller som dom har fått och frågade om mamma och jag ville ha nån.. Ja okej då, så tog vi en varsinn..Efter ett tag när vi satt där på väg hem, började sanna o alex asgarva.. dom sa att dom skrattade åt att sanna hade ramlat i rulltrappan.. mamma och ja ba ; aja dryga ungar.. efter ytterligare 4 minuter så spottade mamma ut godisen, medan jag fortfarande hade den i munnen. DÅ AVSLÖJAR DOM ATT DET VAR ANJOVISKARAMELLER SOM DOM KÖPT PÅ LEKSAKSAFFÄREN!! ni vet såna där skämtgodisar.. usch!! jag kände ingen smak eftersom jag är så förskyld, men mamma höll på spy i en timme efteråt.. Så nu har mamma och jag en hämd att planera, så se upp!!


Imorgon ska sanna jag och alex åka skridskor!!  jag har fått för mig att jag kan åka lika bra som dom på "stjärnor på is"! hah får väl se hur det går, nån som har en hjälm att låna ut? :P haha! Ser verkligen fram emot det!!

kväll



Jag tvingade sanna att uppdatera min blogg eftersom jag är helt slut. Så det var hon som skrev förra blogginlägget, medan jag berättade i stora drag vad jag ville få ner.. Men detta inlägg skriver jag själv =)

Mamma är ute och käkar och så med jobbet på statshotellet, så jag väntar på att hon ska ringa snart och säga att ja ska hämta henne.. orkar knappt hålla ögonen öppna längre, så för hennes bästa hoppas jag att hon ringer inom 10 minuter. Annars finns det risk att hon får gå hem.

Ser inte fram emot att gå upp 7 imorgon. Börjar nämligen 7:45 på Lövuddens förskola, hatar att börja så tidigt. 9 är en bra tid.. undrar hur det kommer gå? bra hoppas jag iaf. Ska bli spännande att extrajobba på en ny förskola, som jag förshoppningsvis kanske får jobb på sen.

Idag jobbade jag på kristiansborg förskola. Det har alltid varit min dröm att få fast jobb där.. Ända sen jag va 16 tror ja, så det är ju liksom ett tag. så då var det lite extrakul när dom ringde igår och frågade om jag ville komma dit och extrajobba idag. hursomhelst gick det bra, kändes som jag fick bra kontakt med all personal + att jag nästan var på alla avdelningar idag.

Båda förskolorna är privata, och det är ju det som jag känner att jag vill jobba på! Det roliga är ju också att jag inte sökt något extra på dessa förskolor, utan att det är dom som ringer mig genom kontakter. Kul!!

Nu ringer tanten och vill ha hämtning.. ska försöka få med mig sanna i bilen som sällskap! Får locka med att bjuda henne på lunch någon dag.. eller att hon får låna min data senare.. =)



Tjaaadååå!


GLÖM INTE ATT KOLLA IN KARINS SNYGGA BLOGG! Kolla vad fint hon gjort! Tack gullet :)

helgen

Puh! äntligen har jag tid för att skriva känns som att allt händer på samma gång nu.. nu är lägenheten helt tom och jag har lite ångest! För övrigt har jag jobbat på förskola idag.. känndes både kul och jobbigt. Och i morgon blir det förskola igen!

I fredags fyllde jag ju 22 år för er som inte vet! På kvällen kom det lite folk till mig och de var super trevligt tack för allt !! lite senare drog vi vidare till bmb.. även de va jätte trevligt! Natten slutade där vi började, hemma hos mej på efterfest!!

På lördagen var det inte allt för kul att vakna  upp i! Drog upp mig själv i min grisiga lägenhet som stank bål och instängt. men det var det verkligen värt!! Sen åkte jag hem till mamma och pappa för lite kalas! Efter mycket fika så åkte Sanna, jag och Alex hem till mig igen och kollade på sex and the city filmen och sjöng lite singstar! Efter någon timma så var de bara att fixa i ordning sig igen för nästa partajj! nämligen med jobbet som skulle ut och äta på harrys! kvällen slutade trevligt på Strike med karaeoke och drinkar! =)




Idag har jag gjort något riktigt farligt...

Nej men jag och Linda bestämde att vi skulle träffas idag. Senast vi sågs var ju i slutet av maj om jag inte minns fel.
Blev både fika och shopping i farsta.. Klart man blir lite sugen på en knodd när man går runt med en, kollar på små urgulliga bebiskläder.. Men nej, om saken i min arm får bestämma så får jag vänta i minst 2 år till!
Men det var nästan så hon åkte med mig hem när vi skulle skiljas åt.. men bara nästan =)










söndag

Nej, jag är fortfarande inte frisk. Men nu ska jag sluta tycka synd om mig själv.
Så just nu håller jag på bakar bröd. Fick något ryck sådär halv nio, sprang till ica och handlade det som fattades. Så nu befinner dom sig i ugnen, snart klara. Gott det ska bli med nybakat bröd, känner mig nästan som en hemmafru!

Kollar samtidigt på tv, Bridget Jones dagbok. Har aldrig gillat dom filmerna men jag tänkte försöka ge den en ny chans. Största anledningen att jag inte tycker om filmerna är pga av den fjolliga skådespelaren Hugh Grant. Jag tål honom inte!


Nu ska jag se hur det går i ugnen!

klagomail

Sitter hemma denna kväll också.
Huvudvärken har inte gått över än från igår. Vet inte vad det är med mig. Kanske är det något i lägenheten som får mig att må dåligt eftersom jag mått såhär till och från i över 2 veckor nu dvs den tiden jag vart här.

Vaknade upp imorse iaf, eftersom vi skulle till Nyköping för att mentaltesta thea. Det var inte så kul att köra när man mådde dåligt, var trött och stressad. Testet gick bra för thea, förrutom momentet med spökena. (Momentet går ut på att jag står på en fast punkt med thea. Jag får endast hålla i änden av kopplet, medan två människor utklädda till spöken går sakta sakta från ett varsitt håll.) Thea skällde och blev riktigt arg. tydligen ville hon skydda mig och markera att dom skulle gå iväg och hon gjorde även tecken på utfall vilket inte är ett önskvärt beteende. Själv tycker jag att hon skötte sig bra eftesom jag vet att hon inte gör så i vanliga fall, hemma alltså.



Det var väldigt intressant att se hur ens egen hund reagerar i olika situatioer men jobbigt både för mig och thea. Eftersom jag mådde dåligt så vart det väldigt ansträngade vid minsta lilla rörelse så i slutet när man skulle leka med hunden och springa fram och tillbaka trodde jag att jag skulle falla ihop, så mamma fick ta över.. TACK!

Nu ligger jag i soffan och ska kolla på Noll tolerans på tv. Kommer nog somna vilken sekund som helst. Hoppas jag vaknar upp imorgon och känner mig frisk som aldrig förr..

Hm det blev ett klagomail, men det får man ju skriva lite då och då! Hejdå!

fredag

Fuck vilken huvudvärk jag har, varför försvinner den inte?! Hade ju kunnat vara lite bättre en fedagskväll iaf..
Sanna och Alex kommer snart hit och ska kolla på film med mig. vet inte riktigt vilken det blir och så som jag känner nu, två ipren senare, så kommer jag somna inom 1 timme iaf. Rena sömnpillren ju!

Min kväll har spenderats av att hockey. Dom visar ju Hudding-Leksand på tv, och allvarligt talat så vet jag inte vad som händer. Första perioden ledde huddinge och nu står det lika, 5-5. Trodde att den här matchen skulle vara rätt värdelös dvs att Leksand skulle vinna med typ 10-0. Men så är det ju inte, så nu väntar vi på straffar iaf.. Vet inte riktigt vilka jag hejar på heller.. Hm.. Jaja, förra matchen vann dom ju mot Malmö så ja, nu kan ju vadsomhelst hända..

Uppdate: precis när jag skrev så vann leksand på straffar.. Så nu är det kanalbyte till 5:an där det är Freaky friday!



Imorgon ska jag bege mig till Nyköping för mentalbeskrivning av Thea. Ska bli spännande att se och sen att jämföra thea med elsa..  Har iaf tvingat med mig sanna,alexander och mamma! så jag blir inte ensam i bilen iaf!
Med en bra cd blir det nog sanna och jag som underhåller hela resan, haha!


kväll

Idag har det inte hänt så mycket. Förrutom att jag var nere på en syskonlunch på spicy hot med danne och sanna. Vidare sen till sjukhuset för att hälsa på världens goaste gammelfarmor! och efter det hem till mamma och pappa och spenderade lite tid med dom! Sen åkte sanna och jag hem hit, har kollat på film, gjort ansiktsmask osv.

Nu sitter jag här medan hon har däckat i sängen.. och jag är jättepigg vet inte vad jag ska göra.. har varit ut med thea och städat och donat..försöker komma på vad jag ska hitta på att göra imorgon!
Blir nog som sagt lungt ihelgen eftersom jag inte mått så bra och så.. vill bli helt frisk nu!

hörs mer imorgon!

!!

Skulle precis ta en glass och lägga mig i soffan med en filt och titta lite på tvn. Det första som kommer upp då, är självklart den där jättetjocka tjejen i usa som har som mål att väga minst 400 kg. Kan ju säga att glassen åkte tillbaka till frysen och imorgon blir det en extra långpromenad med thea! Så är det!

Blev ingen hockey idag. Känner mig som sagt lite krasslig, det går upp och ner hela tiden, vet inte vad det är för fel.
Så jag åkte hem till mig, och har bara tagit det lugnt sen dess..

Jahapp, har inget intressant att skriva känner jag. Så jag svamlar på som vanligt bara!

Jag har redan fått nyårsnoja. Jag är en sån människa som älskar att planera, jag vill ha allting klart minst 2 månader innan. Ska jag åka utomlands på sommaren är jag den som bokar dirket på hösten när sommarens resor kommit ut. Så ja, nu gäller det ju förstås nyår. Jag vet liksom inte riktigt vad jag vill göra.

- åka iväg på någon resa?
- ha hemmafest?
- ha middag för de närmaste ?
- bara umgås jag och tommie?
- göra något utan tommie?


Ja, någonting blir det iaf! Kom gärna med förslag!!




Tommie vann sin match idag också! Kul att det går så bra för dom, önskar jag hade kunnat vara där nere lite oftare och se flera matcher.. Och umgås med tompa, men men, nu är det som det är!


Nu ska jag iaf ut en sista runda med thea, sen ska jag sova!
Puss!

uppdatering!

Har inte haft så mycket för mig sen sist jag skrev ett inlägg. Helgen var lugn, eller ja förrutom fredagen då! På lördagen blev de filmkväll som sagt, sen i söndags följde jag med sanna på hockey J18. vik-leksand, vilket slutade med 4-3.
Var spännande, men man fick tillbaka minnen och flashbacks från när tommie spelade där och man var där varje lördag och söndagmorgon för att kolla tillsammans med hans föräldrar.. =) Usch vad tiden går fort! Saknar den tiden så mycket, allting var så perfekt när vi båda bodde tillsammans här i v-ås..

Gick upp tidigt imorse för att gå en långpromenad med thea. Lekte lite på ängen, sen gick vi vidare upp till en skogsdunge där hon fick springa av sig lite! Ska snart gå till mammas jobb på wenströmska och  möta upp henne där !
Får se om det blir någon hockey ikväll, beror på om min snälla mamma kan vara hundvakt ikväll!


Ge mig denna blonda hårfärg igen!!!

Förresten ringde dom från en förskola här i västerås och undrade om jag skulle kunna tänka mig att jobba där sen när jag är klar! =) Ska tänka lite på det, men förmodligen kommer jag nog säga ja! Vet ju inte än som sagt vart jag ska bo, kanske bra att veta det först! Så nu är det en mycket glad Jessica här hemma!!

...

Fick leka taxi ikväll, fast utan ta betalt. Bror min och hans polare ville ha skjust hem efter deras grabbkväll. Kom dit, men självklart var dom inte klara så jag fick komma in och väntade. Det luktade öl och instängt samtidigt som guitar hero kördes för full rulle. Det lät inte bra!



Nu är jag äntligen hemma iaf.. Här kommer lite bilder från igår!











Mer bilder kommer.. =)


.

Igår var vi på 20-års fest hos Hanna! Var väldigt trevligt, blev både ölspel och allsång.
Bilder kommer upp senare, hittar inte min kamerasladd för tillfället!
--

Om tio dagar, närmare bestämt den 24 oktober, en fredag, blir det partaj här hemma hos mig. Fyller ju 22 år då, så passar jag på att kombinera det med utflyttningsfest eftersom det inte är så långt kvar.
Så har börjat planera lite nu.. Skulle vara kul med så många som möjligt kommer =)


Debatt

Sitter och kollar på "Debatt" som går på svt just nu.

Blondinbella kom dit och skulle få vara med och diskutera osunda alkoholvanor, eftersom hon själv fått någon anmälning på sig. Kändes väldigt trist att hon knappt fick säga något. Förstår inte vad det är för mening att ha en debatt eller vad man ska kalla det när man inte får chansen att säga det man vill. Hon fick ju knappt något tillfälle att försvara sig.. Jag menar, okej hon är en förebild. Men hur många av hennes läsare som är under 17 har inte testat alkohol? Och jag tror faktiskt inte att ungdomar börjar dricka mer för att dom ser bilder på när sin "förebild" dricker.. Det är inte hennes ansvar, det är föräldrarnas..  Jaja, jag tycker hon är grym iaf!





Förresten, har glömt att berätta om min dag!

Tro det eller ej, men jag gick till skolan imorse. Jag vaknade upp 3 ggr inatt. Tror mest det var för jag var lite nervös eftersom jag skulle börja i en ny grupp idag och man vill ju inte försova sig det första man gör. Läraren var asrolig, haha! Lite knäpp sådär.. Från och med nästa vecka har vi två veckor praktik. Då ska jag tillbaka till mina sötnosar på förskolan. Min allra sista praktik, kommer verkligen sakna dom där små kottarna när jag slutar.

..

Tillbaka i Västerås igen. Känns rätt skönt att komma hit på en torsdag, man har liksom en extra dag då.
Sitter och kollar på "du är var du äter" nu. Katrin schulman är med, hon är så jäkla skön, haha!
Sen tänkte jag faktiskt dra igång mitt "sex and the city" maraton igen. Man tröttnar ju liksom aldrig. Man kan kolla om och om och om igen.



Imorgon då.. Jag är jättefest sugen.. Får se vad som händer!! =) Jag vill ju ut!


Natti

Kände att jag var tvungen att skriva några rader innan jag går och lägger mig.
Idag har det var jättefint väder så thea och jag var ute en timme på förmiddagen. Struntade i föreläsningen eftersom den kommer läggas ut som en  videofil sen.

Fick mina pengar från CSN häromdagen (tack mamma för hjälpen)! Som jag skrev tidigare i ett inlägg så vart det ju problem med en kurs som på något konstigt sätt inte blivit regestrerad. men som sagt, nu är det ordnat.
Iaf så fick jag ett akut shoppingbehov, så jag drog med mig sanna ner på stan vid halv sex.
Träffade Mikaela en sväng på hennes jobb också, var trevligt att se dej!
Tror ni jag hittar något?! Nej, dessvärre inte. Inte ett endaste dugg, inte ens något linne på gina.
Så det slutade med att jag köpte en svart ögonskugga samt en glitter eyeliner i silver från make up store.
Passade även på att beställa hem SLkort, så jag kan åka tunnelbana/buss utan att få skyhöga mobilräkningar.

Imorgon har jag seminarium mellan 9-12 med min nya grupp. Hoppas det är en bra grupp =)
Sen ska jag umgås lite med lina innan jag drar hem till västerås!

Nej nu ska jag ta och skriva klart mitt CV som ska skickas imorgon. Om det blir så att jag får jobbet så kan jag iaf säga att jag blir kvar i sthlm ett bra tag.. så ni vet! Jag hoppas!!!

SOVDAGS, puss på er gullungar!!!

godnatt

Har precis kollat klart på den andra filmen som vi hyrde. Solstorm tror jag den hette. Handlar om en sekt uppe i norrland. Det var en rätt bra film. Felet vara bara att det vra mycket hack i den, så det knappt gick att se. Synd iaf!

Som ni märkt så hyr vi filmer rätt ofta när vi är i sthlm. Dels är det för att det är kul, för det andra så lhar vi fortfarande inte fått det där jäkla skitkortet från comhem än. Så vi lever fortfarande på 1,2,4 och 6. Kasst!
Sen är det ju perfekt att det kostar 15 kr/film och man får ha den i en vecka. Perfa!



Min vän Josefin har skaffat en blogg också!!  HÄR hittar ni den!



Sen har änligen Sara fixat en blogg också. Spännande att följa hur hon har det där nere i Malmö. Här är den!





Nu fattas det ju bara att Mikaela fixar en blogg!! Kom igen nu...




Nä nu är det sovdags.. Har ju trots allt föreläsning imorgon mellan 13-16!

...

Gissa vad jag gjorde för ett tag sen?
Gick ner och hyrde filmen "En djävulsk romans".. Det var så längesedan man såg den. Hade nästan glömt bort den, den var en utan mina favoritfilmer när jag var yngre!

Annars har det bara varit en rätt lugn dag. Lunchade med sanna nere på vårat favoritcafe. Kycklingsallad blev det. Haha under alla gånger man varit där har man ju hunnit bli kompisar med dom som äger stället. Dom kan allt vad jag vill ha utantill. Och vad jag inte vill ha! Perfekt, det är så det ska vara!



Sen gick vi en sväng med Thea i parken.. Sanna tyckte jag var en väldigt elak matte som inte lät henne gå in i hundrastgården till de andra hundarna. Kanske går dit ikväll en sväng, får se.


 
Nu ni. Nu ska ni få höra den roligaste historien jag hört på länge. Jag höll på falla av stolen när jag hörde den..
Jag vet inte om ni hört den förrut, men så här är den iaf.

Två snoppar ska gå på bio då den ene säger till den andra.
- Hoppas det inte är någon porrfilm, för då får vi stå upp hela filmen.

HAHAHA detta är min humor gott folk..



Nu har det löst sig med skolan iaf. Min kväll är räddad!

..

Vakande upp imorse med världens huvudvärk.. Inte kul, så jag fick avboka fikan med Mikaela. Får ta det en annan dag när det passa båda =)

Jag vet ärligt talat inte vad det är för fel på min skola. För det första så har dom glömt att skriva in att jag läst en kurs i specialpedagogik förra hösten. När jag ringde dom så sa dom att jag inte ens var antagen till den kursen. Ehm, jo jag har ju läst den?? jag har ju gåt på lektioner, lämnat in arbeten + gjort min vfu, så vad är problemet?? Efter ett tag så hittade dom iaf i datan att jag gått den, och att jag visst varit antagen.  Det var för en vecka sen, men det har fortfarande inte kommit in att jag gått den kursen, dvs det fattas en kurs i mina papper.

Får se om det kommer in idag, annars får jag ringa en tredje gång och fråga vad dom igentligen håller på med....


Tommie

Förresten..



Min egna lilla hunk var med i tidningen häromdagen i Blekinges länstidning? Jaja, om ni vill läsa artikeln  så kan ni läsa om den HÄR

Jag är så stolt över dej baby!

hemma

Då var jag tillbaks i huvudstaden igen. Kändes rätt skönt att komma hit igen.
Sanna och jag var och hyrde film när jag kom, det blev "P.S i love you". Den filmen var nog en av dom bästa filmer jag sett. Efter femte minuten av filmen satt vi båda och tjurade. Usch.. Det är iaf en bra film som jag rekomenderar.



Imorgon kanske det blir en kort fika med mikaela om jag hinner. Vet inte om jag är ledig imorgon eller om jag har lektion. Lite krångligt det där när man läser två kurser samtidigt. Dom blandas lätt ihop.. Jaja får kolla upp det!
Annars blir det lite plugg imorgon iaf, har ett arbete som jag ska lämna in på fredag. Tänk, det är mitt näst sista arbete på hela utbildningen. Känns lite sådär. Men jag ska klara det, snart är jag i mål...





Det är rätt kul när man läser folks bloggar där dom skriver att dom hatar "anonyma kommentarer" osv. Sen gör dom precis samma sak själva.. hm, det går inte riktigt ihop eller? Jaja.. Den senaste kommentaren jag fick förstog jag inte riktigt.. Nån kanske kan förklara ? =) Alltså vad det hade med inlägget att göra..



söndag

Fortfarande kvar i Västerås. Skulle åkt hem idag igentligen, men eftersom jag är ledig imorgon så bestämde jag mig för att stanna en dag till. Kan vara rätt skönt det också.
Kom precis hem, var och lämnade sanna på tågstationen. Hon skulle till sthlm idag, så jag hoppas att hon hinner städa bort oredan tills jag kommer.. Jag har ju inte varit där på mer än två veckor, så jag kan ju bara föreställa mig hur det ser ut..

Den här helgen har jag verkligen kommit fram till att jag nog begått mitt livs största misstag.. Känns det som. Jag vill inte flytta. Jag ångrar såå mycket att jag sagt upp lägenheten. Försöker intala mig själv att det var det bästa, men varför känns det fortfarande så otroligt fel? Nä, både jag och Thea trivs ju här..



..

Jag säger bara; VILKEN KVÄLL!

Fem stjärnor av fem möjliga.
Tummen upp alltså!





Idag mår man ju skit, men vafan. Kanske var värt det ! Definitivt.

=)

Jaa, jag får hem en glad kille inatt, dom vann med 5-2! =) Det var ju väldans bra.





Mitt packande går inte så bra. Sitter och väntar på ett viktigt mail som aldrig kommer. Kollar typ varannan minut, varför går det såå segt?

Kollade precis på den där tjocka människan som vägde några hundra kilo som gick på tv 3. Hemskt! Efter programmet visade dom var som skulle komma nästa vecka. Då var det tjocka (jättar) tjejer som visade upp sig och tyckte om att sätta sig på killar. Vissa hade tuppat av..  hur sjukt är inte det?

..

har precis kommit hem från min lilla biltur. Tommie lät bilen vara kvar här så jag kunde låna den. Så jag passade på att hämta mina biljetter på ica maxi (som för övrigt har sveriges trögaste personal)  inför morgondagens resa hemmåt. Eftersom det inte finns någon tågstation här så blir det nån timme i buss först som tar oss till närmaste station. Tåget går iaf 06:30. Framme 12:30. Då möter jag upp sanna, kanske blir någon lunch på stan också. Skönt att komma tillbaka till civilisationen igen.

Imorgon har jag besiktning av lägenheten också. Sjutton vad jag ångrar mig, hade ju lika gärna kunnat ha kvar den. Men nu är det försent, så det är väl inte så mycket att göra åt. Kanske lika bra det, eftersom jag ändå inte vet vart ja kommer bo. Västerås? Stockholm? Olofström? Ja, jag har ju valmöjligheter iaf.

Skönt att ha en hund som kan roa sig själv ibland också. Just nu har hon en boll som hon har i munnen, sen kastar hon iväg den (flyger iaf 2 meter) så springer hon och hämtar den. Och sen samma sak igen. Ser sjukt ut.

Tommies lag leder just nu med 1-0 mot karlskrona. Hoppas dom vinner, för då får jag hem en glad kille ikväll/inatt!


Fick förresten ett sms tidigare idag att det lutar mot BMB på fredag. After work, nån som är på? =)



RSS 2.0