Godmorgon!

Godmorgon!

Börjar 8:30 idag, hehe superskönt. Min enda sovmorgon var sjättevecka. fast visserligen är det då min senaste dag är också så idag är det jag som har stängning kl 17.

Igår var det som sagt parken zoo och vi hade jättemysigt. Regnade lite grann men sen var det varmt och fint väder. Många djur fanns att titta på och så blev det ju såklart karusellåkning. Kom iallafall hem vid 17 och vet ni? Jag somnade på direkten och har inte vaknat förän nu. Så nu är jag super pigg. Så alla ni som ringde och messade igår, nu vet ni varför ja inte svarade :P

Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa iordning mig, ta min ipod och hoppa upp på cykeln och fara iväg. Och idag är det fredag så ikväll blir det party! Superfint väder är det nu också så idag blir det sommarkläder på så man får chansen att få lite färg på sig!

Hoppas ni får en bra dag! Puss!


28/5-09

Vilken dag det har varit idag. Vaknade imorse av att sanna ringde och fråga om jag kunde köra henne till sthlm och eftersom att jag är hemma från jobbet pga en anledning så ställde jag upp. skickade ett mess till malin om hon skulle med och visst ville hon det!  Hade en liten mysdag även fast den var väldigt kort. Var hemma i västerås igen vid 17.
Åkte hem till mamma och pappa och tanken var väl att jag skulle kolla igenom några kartonger med mina saker men jag somnade ist. vaknade vid 21 och kom inte därifrån förns vid lite över elva. malin ville glida över vilket hon också gjorde=)
chilla lite och så åkte hon hem för ett litet tag sen!



imorgon ska jag tillbaks till jobbet, får se hur det går. ska till parken zoo i e-tuna vilket kan bli supermysigt. synd bara att det ska bli dåligt väder...  men det blir nog bra tillslut=) Vem vet, man kanske får inte en fullträff med fantomen i sina heta trikåer! ;)


nu är det dags att sova godnatt!
puss!!


Ser man på?

Nu är jag äntligen tillbaks här på bloggen och vet ni vad? Jag hade nästan helt och hållet lagt ner det här men efter många protester så är jag här igen. Kanske nu med ännu mer smarrigheter, hemlisar, avslöjanden m.m haha. Vem vet ni får väl se! Nu ska jag återta detta och gå in 100% för annars är det ju ingen idé liksom. Ni har fått upp min motivation till att skriva iallafall. Så, vad har hänt sen senast jag skrev då? Kanske ska börja med förra helgen då som var en av dom roligaste helgerna jag haft på väldigt väldigt länge.

torsdagen var det premiärutgång för mig på kåren tillsammans med J, malin och hennes kompis mikaela om jag minns rätt. Var väldigt skoj men det vart en lugn kväll för mig. Skulle ju jobba på fredagen och började tidigt så då får man dra en gräns. Var hemma rätt tidigt vilket var superskönt dagen efter.. Dessvärre hade jag lite huvudvärk på morgonen efter....

dagen fortsatte med att jag fick ett sms av fanny på fredagen då vi bestämde att vi skulle gå en promenad tillsammans när jag slutat jobba. Så jag bikade till henne efter och vi gick en långpromis i det fina vädret.. Vi fick något ryck och helt plötsligt bestämde vi oss för att köra en utgång. Förfest hos mig med drinkar, vin och bra musik. Vidare ner mot BMB men det sög till en början så vi drog till pluto isället där vi träffade fisken och per päron men det var inte så mycket roligare där så vi gick tillbaka till bmb och visst kändes det bra att kunna gå före i kön och slippa betala en gång till. Väl där inne träffade vi rolle som precis gått av sitt skift så han var partysugen han med och hängde med oss resten av kvällen. Blev drinkar och shots hit och dit och ibland kan man ha fördel av att känna en bartender som vet hur det ska va liksom. Kul hade vi iallafall och tiden spenderades mestadels inne på schlagerscenen och i baren. Träffade många trevliga och roliga människor och på slutet gick tiden väldigt fort. Just ja, det var en kille som raggade på fanny och dom dansade och så medan jag och rolle var vid baren. Jag stog och pratade med en vän och nästa sekund jag tittade upp så ser jag typ 5 vakter springandes och så såg jag lilla fanny mitt i allt haha och drog bort henne. Då var det en snubbe som hade kommit fram till fanny medan hon dansade med den andra killen och frågat om dom  var tillsammans och då hade hon svarat nej varpå han skallade killen hon dansade med. SJUKT! bara sådär liksom. . Nån är poppis haha..

På lördagen skulle både jag och fanny jobba och jag kan lova att ingen av oss var något vidare pigg. Dagen gick så långsamt så jag trodde att jag skulle avlida, på riktigt. Efteråt åkte jag hem till mamma och pappa, somnade på soffan i väntan på att melodifesivalen skulle börja. Men icke. Efter några sms och telefonsamtal bestämde jag och fanny att vi skulle gå ut igen. Denna kväll var ännu roligare, mötte ström på bmb och fan vad kul vi hade. Roligast var nog när det kom fram en snubbe som hette ola och ville följa med oss hem. Ström drog ihop en historia om att han var gay och att jag och fanny var hans dansare. Ola följde med oss till BC där vi drog ut  och pepprade på historien och han verkade lite tveksam men tillslut blev han orolig och började försvara sig själv att han inte var gay och att han bara var intresserad av mig och fanny, inte av ström. Jag har nog aldrig garvat så mycket som jag gjorde då i hela mitt liv. Det går inte att beskriva hur sjukt allt var. Per berättade om "våran sverigeturne" vi gjorde och vad som hände där.. Fanny svarade även i min telefon när det ringde och låtsades vara jag.. Dagen efter fick jag reda på vad hon hade sagt och ja, haha, kanske inte var det man hade velat höra som kille om man ringde.. Sorry J, men dagen efter fick du prata med mig iaf hehe. Det var efterfest för min del men fanny gick hem eftersom hon skulle jobba..







Söndagen mötte jag upp malin och vi for iväg till björnön och solade vid klipporna. J kom förbi med sin brosa och en kompis en snabbis. Sen kom även Emma förbi och sen åkte vi hem igen. Erik kikade förbi hemma hos mig och vi hade en trevlig filmkväll tillsammans. Kan säga att det behövdes verkligen efter man kört en 3-dagars.... Tack för en superhelg!


Superduper malin på björnön!



På onsdagmorgon bar det av till turkiet. Fyra på morgonen åkte vi från västerås mot arlanda och det var jag som körde ena bilen av två. När vi kom till arlanda så fick jag min efterlängtade adrenalinkick som jag alltid får när jag kommer dit. En massa förhoppningar och förväntingar har man inom sig och man bara längtar tills man kommer fram till slutdestinationen. Visst fick jag lite flashbacks och minnen från förr när jag satt där på arlanda men dom försvann rätt snabbt med hjälp av mina otroligt härliga och sköna kollegor. Första flyget åkte till Riga där vi mellanlandade innan vi fortsatte till turkiet. Sex timmar senare från start var vi äntligen framme i istanbul. Kom fram till hotellet vi skulle bo på och vi fick våra rum. Ett snabbt ombyte hann göras innan vi gick ut för att kolla in stan och käka middag. Eftersom jag alltid är lite extra kinkig när det gäller mat utomlands pga matförgiftning som jag fick för nåt år sen i bulgarien så kändes det mest tryggt att välja en pizza. Efteråt gick vi alla och sov för vi var så trötta efter den långa flygresan. (även om jag sov på planet och blev mobbad för att jag hade en egen filt med mig samt en rosa, vad säger man, sovmask? Prinsessan på ärten fick jag höra ett antal ggr.)

Torsdagen var fullbokad. Morgonen började med att jag och Anneli gick upp, vi tyckte att vi hade hur mycket tid som helst på oss och tog det lugnt tills vi kom på att vi glömt ställa fram klockan. Så det var bara snabba ryck och ner till receptionen där dom andra väntade. Vi missade frukosten och så bar det av till första stoppet, en kommunal förskola. Fick även se lite av skoldelen. Barnen tyckte att mitt och lizas hår var väldigt intressant eftersom vi var dom enda som var riktigt ljushåriga. Efteråt så åkte vi en båttur och sen kom en buss och hämtade upp oss och vidare mot en privat förskola för att se hur det var där. Väldigt intressant att se hur dom jobbade men det var nog inget som vi skulle vilja ta med oss hem att jobba med. När vi var klara så var det dags för en en rundtur i stan och jag tyckte vi gick och gick och gick. Vi var i moskeer, nån kyrka tror jag (jag hängde aldrig med på vad den norska guiden sa) vi var på basaren.. Där jag för övrigt inte shoppade en pryl. Turkarna var helt galna och drog i en så nepp. Jag pallade inte så vi köpte en varsin glass istället och åkte hem ett gäng. Köpte lite vin, gjorde oss iordning, har lite förfest på rummet.. Efter ett tag började det att droppa in fler och fler och tillslut var vi 12 pers på rummet. Haha jag lyckas alltid=)
när klockan var nio hade vi gjort oss klara och bossen hade en överraskning till oss. En buss kom och hämtade oss och vi åkte vidare till en resturang där det var show och middag för oss alla.. För mycket mat blev det och jag orkade bara äte mindre än en tredjedel av maten, tyvärr. Rätt som det var kom ena servitören till mig och viskade att han ville att jag skulle upp på scen och haha helvete heller tänkte jag. Plötsligt hördes det ur högtalarna att dom ville ha upp fyra tjejer på scenen och eddie började SÅKLART hojta och peka på mig... Jag började käka för att jag skulle se upptagen ut fastän jag var så mätt men det hjälpte inte. Dom kom fram och hämtade mig vid bordet och på nån sekund stog jag där på scenen och trodde jag skulle dö tillenbörjan men man måste bjuda lite på sig själv. Fick vara med och avsluta nån berättelse och grejer så det var inte så farligt. När jag var klar så haha var det ronnies tur, han slapp inte heller undan.
Han fick tävla mot andra killar och han kom tvåa=)))) han borde ha kommit etta för han var grymmast men men. En tönt vann ist och han fick då inte mina applåder! Sen vart det dans för full rulle och det var superkul att alla var med och gick upp och dansade. Stackars Liza shejkade för mycket så hon sträckte höften.. =)) men då vet man att man gjort sitt bästa iaf! Kom tillbaka till hotellet runt 00-01 då dom flesta avvek men vi var fortfarande några som var sugna på att fortsätta.. vi hittade ett ställe där vi satte oss och drack drinkar, alltifrån sex on the beach till spermadrink. haha jag vet att det låter äcklig och den såg förbannat äcklig ut också ska ni veta och som tur var så var det inte min drink haha.

fredagen hade vi helt fria så vi bestämde oss för att göra ett nytt försök på basaren. Gick typ vilse där inne för det var så stort. Ronnie fick bli min tillfälliga man under dagen så turkarna skulle låta mig vara ifred. Han skulle bli en utmärkt make haha. Nä vi satt på resturangen när vi skulle käka så kom en av kyparna fram och frågade ett flertal ggr om jag var hans flickvän och då svarade han "nej, hon är min fru" fast på engelska då.. då kollade han lite konstigt och frågade "men vart är ringarna då"... självklart började jag skratta lite för lite pinsamt vart det och då svarade ronnie " i sverige har vi inga ringar.." Efter lunchen gick vi tillbaka till hotellet , jag passade på att vila lite. Sen åkte vinflaskorna upp och vi hade jättetrevligt inne på rummet. Middag tillsammans på kvällen.Resan var super och jag är väldigt glad över att kommit vissa kollegor närmre främst Liza och Ronnie men även er andra som man inte träffar så mycket annars på dagarna!  Tack för e

När vi vaknade på lördagen var det strålande sol ute vilket var väldigt typiskt eftersom vi skulle åka hem och dom andra dagarna hade det varit molningt. hann få lite sol på sig iallafall innan vi for iväg...Sen bar det av hemåt och vilken hemlängtan jag hade.. När jag kom hem till västerås igen så väntade en utgång. Fanny kom och vi satt på balkongen ett tag innan vi åkte ner till BMB: Väl där inne mötte vi erik och hans kompisar och malinskrutt tillsammans med Lina. =) J kom och gjorde oss sällskap också och tiden gick fort tills det var dags att gå hem. Vi skippade efterfesten och gick en promenad hem istället!

Eftersom jag är så himla bra så har jag lyckats tappat bort mitt minneskort till kameran vilket gör att jag kan ta max 33 kort innan det är fullt. Därför får ni vänta på bilder ifrån turkiet tills jag fått dom av resten av gänget! Tack för

Det var otroligt skönt att åka iväg och bara kunna stänga av allt som sker i hemma i sverige och kunna fokusera på sig själv och rensa tankarna.  Jag känner mig starkare än någonsin och för första gånge på väldigt länge känner jag att jag trivs med mitt liv och hur det ser ut just nu. Jag har kommit över både den första och den andra spärren vilket har gjort att jag kan släppa allt det som varit. Jag är bättre än så att försöka hålla fast vid något som inte var bra för mig, att vara med någon som inte respekterade och inte var snäll mot mig. Sånt skit vill jag inte ha i mitt liv, sånt ska bort. Man lär sig av sina misstag och ett sånt misstag kommer jag aldrig låta ske igen. Den jag tycker synd om i detta läge är den som fått tagit över det här för ingen förtjänar att känna och må så som jag gjorde. Personen i fråga kommer inte förändras på ett bra tag och det vet jag eftersom han inte börjat tagit itu med sig själv än. Som min kloka vän Mr B sa;
"-Men lilla jessica, tänk själv. Vem tror du kommer att komma ut starkast ur det här?
Den som går in i något nytt på en gång eller den som är själv och lär sig ta itu med allt? Verkligheten kommer att komma ifatt en tillslut, kanske inte om en vecka eller månader men plötsligt kommer det och då kommer han stå där i en jättejobbig situation för att han inte lärt sig vara själv."


Nu vart det ett väldigt långt inlägg, hoppas ni pallade läsa hehe!
Framöver hoppas jag kunna uppdatera oftare och då behöver det inte bli så mycket på en gång!

Nu ska snart jag sanna och malin åka till sthlm i några timmar. Måste fixa lite saker, men jag är nog hemma igen till 17 tiden!

Ha en bra dag allesammans! Puss puss


Här kommer även lite bilder från när vi var ute i sthlm 9:e maj på patricia tillsammans med mikaela och gänget!









14/5-09

I fredags skulle jag ringa till örgryte hotell i göteborg ifrån jobbet men hade inte numret vilket jag vart tvungen att ringa till eniro. Samtalet löd såhär;

Jess; Heej jag skulle vilja att du kopplade mig till örgryte hotell tack.
eniro; okej vänta ska vi se vad vi hittar...
(efter några sekunder...)
Eniro; ja här har vi det.. det blir det på danska vägen.
Jess; eh jaha, men vadå. Kan man inte få det på svenska?!
Eniro; eh.... vadå?
Jess; ja, alltså. så slipper det bli så dyrt.
Eniro; alltså vägen som hotellet ligger på heter så.
Jess; HAHA jaha. Jag trodde man blev kopplad till det danska telenätet och sen tillbaka till sverige igen.. eller nåt..
Eniro; HAHA
Jess; HAHA
Eniro; Ska jag koppla dig dit?
Jess; ja tack det vore ju väldans snällt..
Båda; haha hejdå

Tänk att ibland känner man sig så dum. Fast när jag ser konversationen ser jag ju att det låter väldigt dumt också. Kanske väldigt långsökt att tänka i dom banorna som jag gjorde men ibland kan det ju bli lite fel!
Och säkerligen gjorde jag nog hans dag också som den knäppaste "kunden" haha.  =)
Äh, ibland måste man bjuda lite på sig själv!


5/5-09



Ja, jag och Sanna kunde inte bestämma oss vad vi skulle ha på oss på valborg!


Emma och Sara


Emma, Henke och systrarna björkman i bakgrunden


Sanna


Jag har blivit så dålig på att ta med mig kameran. Men det ska bli ändring på det.
Några kort som fanns på kameran har jag lagt upp iaf.Får se om jag orkar lägga upp
fler bilder senare när jag kommer hem.

Helgen har varit jättetrevlig och det är underbart när man har en extra ledig dag.
Extradagen spenderades med personer man tycker extra mycket om. =)

Nu ska jag gå på en promenad med Fanny och prata om allt mellan himmel och jord.

Hoppas ni får en trevlig kväll!

RSS 2.0