Kärlek


Förresten så saknaer jag den här muppen sjuuuuk mycket!

Helgen har ...


Helgen har varit riktigt trevlig. Frågan är bara varför vi inte gjort det här tidigare? Sjukt kul, trodde aldrig jag skulle palla två dagar i rad, jag menar man är ju inte 18 längre, haha.
I fredags vart det full rulle. Karin, Lina, Erik och jag började förfesta. Sen kom Lina nr 2 förbi med två gäster.
Sen var det dags att bege sig. Sa hejdå till lina nr 2 och gänget och vi andra gick vidare.

Eftersom vi inte var så bra på att hitta så fick Lina köra på sin skånska. Haha blev faktiskt rätt impad där, så ja lina, utav mig får du gärna en Oscar. Det var din förtjänst att vi kom fram över huvudtaget.
Kvällen var för min del askul. När vi kom hem var klockan 05:30..


-Karin på förfest-

-Jag och Erik på Fridays?-

-Lina och Karin-

-Karin och Erik i väntan på tunnelbanan-

På Lördagen väcktes jag av att Karin höll på städa och fixa iordning sig, redan kl 9. Alltså hade vi sovit tre timmar bara. Men det var ju ingen idee att somna om heller. Men låg kvar i sängen iaf. Erik sov på min luftmadrass, Lina i soffan och jag och Karin i sängen, så hela vardagsrummet blev som en stor säng, hehe.
Sen vaknade dom andra två till liv också, sen bar det ner på stan för att lämna Erik och Lina på centralen eftersom dom skulle hem.

Efter det gick Karin och jag tillbaka till fridhemsplan och käkade. När vi kom hem vilade vi upp oss inför kvällen. Sen gjorde v ordning oss och drack ett glas vin. Åkte vidare till kungsan där nrj in the park va. Var rätt mycket folk, dessvärre var vi nog bland dom äldsta där så vi pallade bara vara kvar en timme innan vi åkte hem igen.


-Karin på väg ner-

-Jag strax innan tunnelbanan kom-

-Crossfire tror jag dom hette-

Väl hemma tog det inte lång tid innan vi var klara för party. På med partymejket och kläder.
Några glas vin, drinkar och cider senare var vi redo att dra.
Kvällen var planerad på Berns. Här är några bilder på väg dit.


-Karin är stark-

-Karin och jag kör en sista pose innan det är dags att gå in-

Väl inne på Berns var det ingen höjdare. Skumma människor och kass musik. Så vi skulle vidare till Vanilla men vi hittade inte riktigt dit. Och när vi väl kom fram var det bara kontanter som gällde för inträde.. och det hade inte jag så vi började leta efter en bankomat. men vi droog hem istället.. så det blev en tidig kväll.

Vaknade rätt tidigt imorse också.. låg och drog oss ett tag sen gick vi ner på stan och käkade sen åkte karin hem. Efter det har jag bara tagit det lurre, myst med thea, städat, pluggat och vart ute och gått promenader med thea.
Nu ska jag snart sova ska kolla klart på Spiderman 2 först. 

Tack Lina, Erik och speciellt Karin för en jättetrevlig helg! 

snart.

Mitt sk schema gick inte så bra att följa, haha. Men fick dom flesta saker gjorda iaf, prioterade dom roligaste =)
Fick lite panik när jag ringde till min praktikplats när dom sa att min handledare hade slutat, och det var hon som skulle skriva på min lapp för att jag ska få godkänd praktik från i våras. Men det ordnade sig tillslut.

Snart kommer karin, erik och lina. Ska ner och möta dom vilket sekund somhelst. vet inte riktigt vart vi ska ikväll, eller vad jag ska ha på mig. Men som tommie säger om allt, det ordnar sig.

Hörs senare ikväll, puss

Imorgon, fredag, ser min dag ut såhär

Wii, snart är det fredag. Och vet ni vad? Då kommer karin och erik och hälsar på mig här i sthlm. Erik stannar bara till lördag men karin stannar tills på söndag. Hur kul kommer inte det bli??
Dubbelutgång lär det ju bli iaf!! Är så taggad.


Thea och jag ligger och myser i sängen nu, framför sex and the city. Ska snart ut på en sista runda i parken innan det är sovdags. Det är så skönt att ha henne här, man är aldrig ensam. När man är själv vill hon komma upp och mysa. När jag ger henne för lite uppmärksamhet är hon väldigt noga med att "säga" till. då kommer hon fram med sin pipleksak och lägger den försiktigt på mig och knuffar lite lätt på min arm och sätter sig fint och väntar. Så söt hon är! Min lilla prinsessa! Men ihelgen så ska hon åka med tommies mamma och pappa till deras stuga i skinnskatteberg. Skönt för henne att komma ut på långa skogspromenader och bada på deras sjötomt hur mycket hon vill. Men sakna henne, det kommer jag allt att göra.

Nåväl, har gjort upp ett preliminärt schema för imorgon. Måste ha något att gå efter om jag ska hinna allt jag planerat.

07:30 ; Ringer väckarklockan. Dags att gå upp. Äta frukost, duscha och sminka till mig lite måste också göras.
08:00-08:20 ; Ut med Thea några varv i parken
08:20-08:30 ; Fixar iordning allt till thea medan jag är i skolan
08:30-09:00; Åka till skolan samt hinna köpa fika till föreläsningen
09:00-12:00; Föreläsning
12:00-13:00; Åka till min praktikplats i gamla stan och förbrede inför min praktikperiod
13:00-13:45: Gå in till stan och se om man hittar något nytt att ha på sig i helgen
13:45-14:45; Åka hem, gå ut med thea, städa. Tommies föräldrar kommer och hämtar thea.
14:45-15:30; Tid för min dagliga vilostund
15:30-19:00; Plugga
19:00-19:30; Åka ner till centralen och möta upp karin och erik.  Sen hem, sen fixa iordning oss och sen FEEEST!

Där slutar min planering. Det betyder att därefter har jag ingen strörre koll på vad som händer. Ska verkligen försöka gå efter mitt schema. Man kanske ska börja göra ett sånt här varje dag. Nu skrev jag "man" igen. jag skulle ju inte göra det. Jag ändrar om. JAG kanske ska börja göra ett sånt här varje dag. Så, nu blev det rätt.

Äh nu börjar jag svamla för mycket. Hörs mer imorgon! Får göra nån ändrig i tidsplaneringen för tid för bloggen ;) haha. Eller? Godnatt på er!

Pusselispuss!

torsdag

Så var skolan igång igen. Känns rätt skönt att komma tillbaka till allt igen.. Känns faktiskt, otroligt nog, rätt bra!
Iofs var första dagen kaos, ingen visste något, men tillslut började bitarna falla på plats.
Jag hoppas verkligen att det här kommer gå bra. Hoppas, hoppas!

Idag känner jag mig så slutkörd och trött. Hade föreläsning klockan nio imorse, rätt meningslös enligt min mening.
Efter det gick jag och lina till ett cafe där vi åt en god lunch. Brukar jämt äta den godaste salladen där, men eftersom jag ätit den 4 dagar i rad nu, så provade jag något nytt, så det blev lasagne med sallad och vitlöksdressning.
Sen gick vi vidare hem till mig, där vi sällskapade med sanna och thea som precis hade kommit in från en promenad i parken. Blev lite våra bästa år, lite snack, klädprovning. Det hela slutade med en väldigt irriterad Jessica, som vart sur och grining. Men efter lite peptalk från lina så blev allt bra igen.. gick tillbaka till skolan, hade vårat första möte med vår handledare som vi ska ha när vi skriver vårat examensarbete. Han diggade våran idee, vilket kändes jättekul för min och linas del. Han sa att det blir ett intressant ämne att följa. Efter gick vi en shoppingsväng i västermalmsgallerian. Hittade lite småsaker, tänkte åka in till stan imorgon efter föreläsningen och hitta något nytt man kan ha på sig i helgen.. =) när vi var klara  gick vi hem till mig igen, jag la mig på sängen och lina på soffan. 20 minuter senare hade vi somnat.. hehe.. vaknade av att thea skällde lite på nån som var utanför.. så vi bestämde oss för att gå ut med thea. Så har min dag sett ut i stort sätt.


Igår blev jag och thea bjuden hem till Mikaela på lunch. När vi kom dit gräddade hon våfflor för fullt, sen åt vi på deras lilla altan i solen. Hur mysigt somhelst. Kul att ses, även om det var en snabbis, hehe.

Nu ligger jag här i sängen med böckerna överallt. Försöker plugga och det går hyfsat bra . Känns som om allt börjar gå åt rätt håll nu. Det går bra nu.

..

Nu har jag kollat klart, och visst fan var den bra! =) Tommie frågade om jag tyckte att det var kul att kolla på film själv. Kul kan jag väl inte dirket säga att det var, men det var skönt. Har ju "bott" hos mamma och pappa dom senaste veckorna, så det var skönt att komma tillbaka till lägenheten och mina saker igen, och det var skönt att vara själv ett tag också. Samla tankarna inför skolstarten på måndag.

Den 20:e september är det förresten kräftskiva med jobbet. Jag hoppas och tror att det kommer bli ett jäkla bra drag, iaf från min, jossan, sanna och christins sida. Förra året var ju kul, men det vart väl ändå rätt "lugnt". Den här gången hoppas jag på en mer tillrufsad skiva.



Nej dags att börja packa. Åker ju mot sthlm imorgon direkt efter jobbet, så vill ha allt klart. Mycket att göra, måste gå igenom vad jag behöver ha med mig. Kommer nog inte tillbaka förns om två veckor.
Hörs mer imorgon, godnatt på er!


film

Var ner till ica igen, precis innan dom skulle stänga. Hyrde en film, ville igentligen se "Arn" men alla var uthyrda. Så det blev "Juno" isället, någon som har sett den?


hemma

Har precis kommit hem från jobbet. Känner mig lite småseg. Men det går nog snart över, bara jag får i mig lite mat =)
Imorse när jag kom fram till jobbet fick jag en sån där svimningsattack igen. Fick det häromdagen också. Bara känner hur jag blir helt vit i ansiktet och tappar alla krafter och kan itne stå. så fick sätta mig på marken ett tag. Efter det mådde jag illa så visste inte om jag skulle kunna jobba resten av dagen, men det gjorde jag och det gick bra.

Vad händer ikväll då? jag är sugen på att gå ut, men inte till pluto utan BMB. Om man kommer in förstås, haha.
Får se hur jag gör, eller om ja sparar mig till nästa helg när vi ska ut i sthlm.



Nä, ska iväg och handla på ica, har mammas icakort =) Så får se vad det blir!
Puss!


..

Kvällen blev mest som jag trodde den skulle bli. Har inte gjort så mycket mer än att städat och donat hemma hos mig. Började kolla lite smått på "jönssonligan" men den var ju inte så kul, så jag satte på en film. "Mean girls" blev det, tycker den är rätt rolig.
Danne ringde nyss och var en aning lurig, han frågade om jag skulle med ut till BMB. Suget kom självklart dirket, men jag var stark nog (haha) att säga emot. Det värsta jag vet är när folk hör av sig i sista minuten innan dom drar ut. Då missar man ju själva förfesten vilket brukar vara det roligaste på hela kvällen. Nej skärpning, hör av er i tid så är jag aldrig omöjlig! Just nu är Voice kanalen på för full rulle och gör inte saken bättre med att spruta ut partymusik ur högtalarna.

 


Nu till något helt annat.
Börjar bli mer och mer fundersam på hur allt kommer se ut om ett halvår när jag är klar med skolan. Funderingar hit och dit, vet inte riktigt hur jag vill ha det längre eller vad jag vill göra. Känns som om jag dras lite åt två olika håll. Ena sidan vill en sak medan den andra sidan vill något helt annat.

koko


På kanonen har vi en stamkund som är lite koko som vi kallar för "spraymannen". anledningen att vi kallar honom för det är att han jämt kommer in och köper imprigneringsspray och sätter sig utanför och sniffar i sig hela burken. När han köper skor kommer han jämt in en vecka senare och ska lämna tillbaka skorna. då måste man ju fylla i namn och telefonnummer på kvittot, och han hittar jämt på så sjuka namn. En gång skrev han "olof palme" och en annan hette han visst " herr bögman". ja, det är bara några knäppa saker han skriver. När jag och jossan jobbade för några helger sen så hade han varit på Lidl och handlat ärtsoppa, ni vet sån där på tub eller man kallar det för. så satt han och hans flickvän utanför när det börja spöregna så dom kommer in under vårat tak. jag och jossan står och kollar ut på regnet som bara öser ner, och då står han där och har skurit hål i ärtsoppstuben, och suger i sig alltså rå ärtsoppa och medan han har det i munnen så ger han sin flickvän en riktig tungkyss. Både jag och jossan höll på att avlida av att se detta. efter ett tag går han fram till jossan och mig och frågar vad vi gör. "ni gör väl inget snuskigt va tjejer, haha" samtidigt som han står och tar på sig själv.. Normalt? Nej.

Fick ett sms av sanna nyss och han hade vait inne igen.
i sms:et stog det följande: "Höll på få en smäll av spraymannen, jag dör."
HAHA, vad är det som händer? måste åka dit och höra resten eftersom hon inte svarar. Som jag har skrivit tidigare, lustiga huset kallar jag kanonen numera för.

os

Jaha då var det fredag igen. Har precis kommit hem från en lunch med mamma och sanna på stan. Sjukt mycket folk på stan.. nästintill omöjligt att hitta en parkeringsplats. men tillslut så, efter ca 4 varv.

Så.. vad händer ikväll då? Är lite sugen på att festa till ikväll, men jag vet inte riktigt. Jag jobbar ju imorgon( inte för att det aldrig har hindrat mig förr). Skulle vilja låna min kära syster ikväll, skulle behöva klippa mig. Har tjatat om det ett bra tag nu, Tänkte klippa lite mer än 1 dm....... om jag nu vågar, hehe. men det skulle verkligen behövas.. hon jobbar just nu, så får se om hon har lust och ork när hon kommer hem.

Annars rullar allt på som vanligt, följer os på tv nu. carolina håller på att hoppa, får se om det blir någon medalj nu. Ser rätt mörkt ut, men man kan ju hoppas. Nu blev det stafett. Får hemska minnen från skoltiden på bäckby. Varje år hade vi en aktivitetsdag med hela skolan som kallades för "Bäckby-os" som höll till på arosvallen. Vi var fyra? enheter på skolan som tävlade mor varandra, och varje person var tvungen att vara med på mins 2 grenar. självklart valde jag dom två enklaste, nämligen kast med liten boll, och kulstötning. eftersom hela skolan satt på läktaren och kollade så ville man helst inte synas, eftersom man visste att man inte var någon "sportmänniska" och var riktigt kass. Iaf, så gjorde jag mitt och tyckte det var så jääkla skönt att ha det gjort. men så kom min idrottslärare med typ 10 andra från klassen och mer eller mindre tvingade mig att vara med på stafetten eftersom en tjej skadat sig. jag totalvägrade och alla blev assura. Efter lite tjafs så gick jag väl tillslut med på det, annars hade vi inte fått vara med. Jag skakade hela vägen till banan eller vad man nu kallar det. Jag fick ta den sista biten, såklart. och alla kollade, och ännu mer nervös vart man. men när det vart min tur, fan vad jag sprang. haha, trodde inte jag kunde kuta så fort. Men vi slutade som 2:a iaf, så vi förlorade inte, vilket var rätt skönt. men men det vart ändå en dag man inte kommer glömma.
--

Nu ska jag iväg, puss

rubrik

Har inget att göra. Fy vad tråkigt jag har. Det är nästan, men bara nästan, så man börjar längta tills skolan börjar igen. Så man kommer någolunda tillbaks till rutinerna igen.
Har legat och kollat runt lite på olika kurser jag eventuellt kommer söka till i vår. Fanns en hel del intressanta. om man ska flytta måste man ju ha lite alternativ ifall man inte får nåtgot jobb direkt.


ska snart ta en sväng till kanonen. Ska hämta bilen som sanna tog när hon åkte till jobbet.


haha, rätt ointressant inlägg kanske, men jag försöker komma in i det här med att uppdatera lite oftare.



Puss från mig och thea!

morgon


Godmorgon!
Hoppas ni har sovit bra, för det har jag =)
Blev väckt imorse utav skokanonen som ville att jag skulle komma och jobba.  Men eftersom jag måste plugga, så fick sanna göra det istället.

Ligger och kollar på OS. Har aldrig tyckt att sport överhuvudtaget (förrutom hockey) är så speciellt kul. Men för en gångs skull börjar det bli spännande.

Nu ska jag göra lite frukost, och sen ut på en promenad.

kväll


När jag var ute och promenerade med thea så började det, självklart, att regna. Tänkte först vända hemåt men varför skulle jag det? jag hade ju rotat fram min gamla Henri Lloyd jacka som jag hade på mig, så blöt blev jag ju inte. Nä, jag fortsatte gå, och faktiskt så var det rätt skönt. Jag lyssnade på musik samtidigt så tillslut gick man bara utan att tänka vart man skulle gå, elle hur länge man varit borta. Gick och funderade på min framtid.. Men det vill jag inte skriva om här.


Jag och thea har badat vid vår stuga i flen. ( och ja, jag har bikini på mig, kanske inte ser så ut)
--

nu till något annat. Nästa helg ska vi till  sthlm =) om det är fint väder, vilket det måste, så blir det grönan, sen nrj in the park i kungsan.. Sen måste vi ju köra en utgång också. Är så taggad, kommer bli så kul!!


Jag och karin för några helger sen hemma hos erik!
--

I helgen ska jag jobba igen. Det kan vara skönt att jobba någon gång då och då, men jag skulle nog inte palla att jobba där varje dag. Vet ju hur det kändes under sommaren liksom. Nä, får se hur mycket jag kommer att kunna jobba nu i höst. Men lite skulle vara bra iaf, så man får lite kosing på kontot i månadsslutet iaf!

Nu ska jag se klart på CSI på kanal 5, sen ska jag sova. Imorgon kväll blir det Kung fu pandan med erik iaf! Annars ser min dag rätt tom ut imorgon. Ring om ni vill, jag svarar. Puss


västerås

Vad har hänt dom senaste dagarna då?

Ja, jag är tillbaka i v-ås nu igen. Hade en väldigt trevlig vecka där nere i Olofström. Dagarna gick alldeles för fort och för varje dag som fick fick jag ångest över att behöva åka hem igen.  Men men nu är jag iaf hemma. Har inte planerat när jag åker ner nästa gång, blir väl om ett par månader kanske, när rätt tillfälle kommer.



Igår åt jag en snabb trevlig lunch med mina två favos karin och erik. Blev spicy hot, är helt såld på den maten. Efter det gick jag vidare till bostjärnan för att säga upp min lägenhet.  Gick bra, men har jag tur blir jag av med den så fort som möjligt, annars får jag vänta ända tills november. och det vill jag ju inte.
Funderade ju på att hyra ut den i 2:a hand ett år eller så, men kom fram till att det är rätt onödigt. Kommer ju vara i sthlm rätt mycket nu i höst, sen när jag är klar med skolan vet jag ju inte hur det blir. Förhoppningsvis flyttar jag ner till blekinge tillsammans med tommie. Skulle det nu inte bli så, så får jag väl söka en ny lägenhet.

Igår kväll fick jag för mig att åka till sthlm. Har ju gjort om lite i lägenheten nu, så den är mycket mysigare. tanken var att jag skulle träffa lina och plugga, men sanna mådde inge bra så vi åkte hem idag istället. Så nu ligger jag här i soffan hemma hos mamma och pappa, kolla på tv och försöker plugga på egen hand. Tyvärr har jag inte motivationen just nu, så pluggandet får vänta nån timme. Tänkte gå ut på en långpromenad med thea för lite frisk luft och att samla lite ideer inför arbetet när jag skrivit klart här.  Oj, nu kom pappa in med en tallrik med skalade morötter, vad gott! tack!


Men vilket jäkla väder det har varit i västerås idag då. Skitväder.  sthlm gick vi med kjolar och det var nästan så man funderade på att åka och bada, såå fint väder var det. och så varmt. men när man närmar sig bålsta så börjar det spöregna. lite längre typ enköping vräker det ner och i v-ås går det knappt att köra. kuul.

Nä nu blev det ett långt inlägg. Får skriva ett till inlägg lite senare.
Vi hörs puss


olofström dag 4

Känns som om dagarna går så fort här nere. Nu är det snart bara 3 dagar kvar..
Idag har vi inte gjort något speciellt, har ju inte varit så bra väder här. tanken var ju att spela minigolf eller något, hehe, men det går ju inte så bra i spöregn. Vi åkte iaf ner til hotellet idag igen för att ära lunch med hans kompisar. Efter det gick vi till den där klädaffären jag nämnde förrut, men när vi kom in dit så fanns det faktiskt kläder för tjejer också, typ som affären vila. Hittade en jättefin jacka där som jag fick av Tommie. =) tack darling =))
Köpte den sista svarta, men nu börjar jag fundera om jag skulle tagit den gröna. så nu är frågan; svart eller grön?

Ikväll har jag lite beslutsångest vilken film vi ska se. kommer ju lite bra filmer på tv. Slutar säkert med att vi kollar på något helt annat än det jag tänkt haha.

Hoppas det är fint väder i v-ås nu eller ja, i strömsholm. Lars winnerbäck spelar ju där nu, och det är många jag känner som är där. jag skulle också igentligen varir där, men nu är jag här. Så det gäller att prioritera vad man vill =)


Puss

sovdags



Har precis sett klart på Resident evil 2. Tycker den var helt okej =)
Känner mig rätt trött nu, så ska lägga mig och läsa sannas cosmopolitan som jag snodde med mig innan jag åkte.

Börjar få funderingar om hur jag ska göra med lägenheten. Vill jag verkligen hyra ut den, och är det värt? vart ska jag ha alla mina saker? Har ju inte ens bott där i ett år. Måste fundera lite till. Nu skulle jag behöva den där personen som tar alla beslut åt mig. Vad enkelt det skulle vara då..

dags att dra sig mot sängen. godnatt!

olofström dag 3

Ännu en dag har snart rullat vidare här i Olofström. Vaknade av att solen faktiskt sken in, så vi gick upp tidigt och åkte iväg till Karlshamn. Var skönt att åka iväg på en mysig utflykt, även om det inte fanns så väldigt mycket att göra där heller. Men det fanns åtminstonde affärer där som kan kunde gå runt och kolla lite i.





När vi kom tillbaka till byn gick vi in på systembolaget. Kände att jag var tvungen att köpa en flaska vin. Inte för att jag är beroende eller något, men det kan vara skönt att ta ett glas på kvällen och koppla av lite. Men iaf, tro det eller ej, men dom har ett sånt där gammal kösystem. Man får alltså inte plocka själv utan dom hämtar allt. haha det var längesen jag var med om sånt sist, trodde inte det fanns kvar. Men ju mer jag är här, ju mer skulle jag kunna tänka mig att flytta ner hit. Ja inte resten av livet, men ett tag iaf. =)

Åh det var väl typiskt, nu spöregnar det och blåser storm. Men ett litet hopp finns kvar, ser ut att bli finare lite längre bort!
Ikväll blir det lugnt, filmkväll med glass kanske? usch har tröttnat på glass känns det som, mår illa av bara tanken. Men kanske en isglass eller nåt, det skulle sitta fint, haha.

Usch, nu är det bara 12 dagar kvar tills skolan börjar också. Börjar kännas. Utbildningens viktigaste kurs, börjar bli en aningen nervös. Men bara man tror på sig själv. Vilket jag inte gör. Än. Men snart så. Jag ska klara det. Jag måste.

olofström


Igår flyg jag äntligen ner hit till Olofström. Flygresan gick bra, men när jag kom fram var jag såå trött, så vi la oss och sov nån timme dirket när vi kom hem till lägenheten.
För övrigt finns det inte så mycket att göra här. Åkte igenom "byn" på väg hem, och det jag såg var följande:
Ett apotek, systembolag, två kontitorin, två pizzerior, ett hotell, en klädaffär för killar, ica maxi, willys och lidl. Alltså inte mycket alls.

Idag vaknade jag vid 10 när tommie skulle ner och träna. Han kom tillbaka vid 12, så då åkte vi tillsammans med några andra hockeykillar och käkade lunch och handlade lite tills ikväll. Kom tillbaka vid 13, såg våra bästa år.. Pratade och planerade lite dagarna som kommer.. Så plöstligt var klockan nästan tre, så då var han tvungen att åka och träna igen.. Kommer hem till 20.. vad ska jag göra tills dess då? Funderade på att ta en sväng till Systembolaget, men det ösregnar och blåser här så tror inte det blir något av det. Ikväll blir det tacos till mat, sen ska vi hyra film...
Såg på nyheterna tidigare idag, och prognosen sa fint väder imorgon, så det är väl bara hoppas. Då ska vi åka till karlshamn och shoppa och ut och äta på resturang! Hoppas det blir mysigt! Skulle Thea varit här nu skulle allt vara perfekt.




själva staden eller byn som dom kallar det, är väl okej annars. Har ju aldrig varit någon storstadsmänniska. trivdes aldrig i sthlm under dom 2 åren jag bodde där. var alldeles för stort och opersonligt. Jag hoppas att jag aldrig kommer flytta tillbaka dit igen efter jag slutat plugga. Men det är lite tråkigt, har ju många vänner kvar där. Helst skulle jag vilja kidnappa dom och bosätta dom i den stad jag bor i. Det skulle bli perfekt, men kanske för ego. Har alltid tyckt att v-ås är en perfekt storlek på stad. Om jag inte kommer att bo där sen, vill jag bo i en liknande stad, storleksmässigt alltså. 

Känner att jag måste fördriva tiden på något sätt. Hade det varit fint väder hade jag lätt gått ut på en upptäcktsfärd. meen det här vädret lockar inte.. så det blir väl top model 2 och pussycat dolls istället. Kanske förbereda maten tills ikväll.

Vi hörs mer sen! Puss

hemma

Så. Nu är jag äntligen hemma. Kvällen blev inte riktigt som jag tänkt. Tanken var ju att det skulle bli en lugn hemmakväll och att jag skulle hinna damsuga och torka golven. men så blev det inte.

Sanna och jag möttes på bussen och åkte ner till spicy. Så ringde jag ner erik också så han kom förbi. Satt och pratade och käkade, sen var sanna tvungen att gå.. så erik och jag gick vidare hem till honom för att kolla på film. blev hancook, och den var bättre än vad jag trodde. drack en frink/öl och sedan gick vi till bellman där vi mötte fredrik och anna. Var inte där så länge, men det var trevligt. Blev en cider där iaf, sen var det dags att bege sig hemåt när dom andra skulle vidare. ska ju jobba imorgon så.. Skönt att vara hemma tidigt för en gångs skull :)

ska försöka bjuda er på lvällens låt. karin försöker förklara över msn hur man ska göra, själv är jag inte så bra på det här. Men tror det ska funka nu.


Dags att sova nu! Godnatt, pusss

sjuk?

Börjar jag bli sjuk? Ligger här i soffan med världens huvudvärk och håller på frysa ihjäl känns det som. Dom två sista timmana på jobbet trodde jag att jag skulle svimma. Var alldeles yr och illamående. Tillochmed kunderna påpekade att jag såg lite blek ut. Hm det blir nog en tidigt kväll för mig ikväll, orkar inte göra så mycket just nu.

Får se vad som händer till helgen också. Familjen åker ut till stugan imorgon för att fiska kräftor. Förra året fick vi runt 200-250 st. Tanken var att jag skulle åka ut dit på lördag efter jobbet och sen hem på söndag. Men nu får vi se hur det blir, eftersom jag känner mig inte så pigg på det just nu.


tråkkväll

Äntligen hemma hos mig i lägenheten igen. Håller på fixa lite här hemma, ser ju inte allt för bra ut här hemma.
Jobbade som sagt heldag idag och är helt slut. Somnade dirket när jag kom hem.
Tjejerna skulle ut ikväll, men det blev inget för mig. var så sent påtänkt osv. men vem vet, på fredag kanske?=)



Just nu har jag fått någon slags känsla som vill att det ska bli vinter så man kan åka till fjällen. Åka ett stort gäng som har kul tillsammans, festar, after ski,  åka i backarna.. Samtidigt får jag känslan av att bara vilja åka utomlands ett tag, under en längre period.


Sanna och jag i Sälen under påsklovsveckan 2008


kväll


Har stått i köket hela kvällen. Har lagat kycklingsallad med pasta för typ åtta personer, samt en wok för 5 med broccoli, blomkål, paprika, kyckling, minimajs, babmbuskott.. hm kommer inte ihåg om det var något mer.. ska provsmaka snart, får se om det blev bra eller ej.

Har pratat lite med Linda igår och idag, känns så kul att börja få upp kontakten lite mer. Fick en bild av henne från när vi var i Sunny beach förra sommaren. Förrut var det jämt vi två som hittade på massa saker, det gick inte en enda dag utan att vi planerade massa. Synd bara att vi glidit ifrån varandra mer och mer, de blir väl lätt så när man bor i olika städer.. Men nu "flyttar" jag ju tillbaka så hoppas vi hinner ses mer då än vad vi gjort under den sista tiden!




Imorgon jobbar jag heldag igen. Det är min sista heldag för den här sommaren. Eller ja, om man inte räknar med helgen då förstås. Under dom senaste veckorna har jobbet liknat mer lustiga huset än en arbetsplats. Hoppas det bara är tillfälligt, annars vet jag inte vad jag tar mig till sen när det är dags att jobba i höst.


film


Blev en längre promenad än vad jag tänkt, riktigt skönt. Slutade precis att regna när jag skulle ut!
Måste bara tipsa om en bra film på tv 3 nu kl 21. Blue crush heter den, hur bra som helst.



Jag har tappat bort min plånbok också. Eller ja, jag vet att den är hemma någonstans, men inte vart jag lagt den. Om den är hemma i lägenheten eller hos mamma och pappa. Måste hitta den eftersom mitt csn kort ligger där om jag ska åka billigare med buss till arlanda. Bara börja leta..

=)

Idag är min lediga dag. Har inte gjort något roligt alls. Skulle igentligen träffat karin idag innan hon skulle jobba, men självklart så var jag tvungen att fixa massa andra saker. Bl a tömma hela frysen eftersom min klantskalle till syster drog ut kontakten till frysen i lördags när hon var där.så var tvungen att fixa det. sen åkte jag ner till bostjärnan för att fixa papper för "andra-hands-uthyrning".

tror att jag håller på bli sjuk, ligger och fryser hela tiden, har precis fått i mig en stor kopp med varm choklad. känns som det redan är höst.. Men jag får inte bli sjuk! måste jobba klart sista veckan, sen åker jag ju ner till tommie. Har bokat flygbiljetter nu, börjar bli lite nervös.. har aldrig flygit själv. men de kommer nog gå bra!


i lördags var vi på förferre hos erik. Var kul att träffa alla igen. Kvällen slutade tidigt på BC, där karin rockade loss ordentligt, haha. Tack för en trevlig kväll tjejer =)





Lite bilder från lördagen!
¨



Äh, får lägga in fler bilder sen, internet segar.
Nu ska jag ut i regnovädret på en promenad med thea.

Migsjälv

Ännu fler tråkiga news..

Igår var jag som sagt ledig. hade inget speciellt för mig så jag tog tåget till flen till stugan där mamma och pappa var.
åkte ut dit hade och hade jättemysigt. På eftermiddagen skulle vi ta båten ut till en ö för att bada och fiska. på vägen ner tänkte jag vara duktig och träna thea med lydnad. Så mamma och och thea gick och så sa jag åt henne att stanna vilket hon gjorde. mamma och jag fortsatte att gå ca 8 meter, sen sa jag "varsegod". Thea tar all kraft och springer det fortaste hon kan men hon springer på fel sida.. så mamma är på ena sidan av mig och thea på det andra. allt gick så snabbt att jag bara känner hur det bränns i båda knävecken..då har alltså linan på theas koppel hamnat där och när hon springer drar linan på benen.. Jävlar vad ont det gjorde.. Börjar naturligtvis att blöda och stora märken bildas.. Så igår blev det inget bad för mig mer än till knäna. vi hade iaf underbart väder och var där hela kvällen.. hörde dock att det inte var så bra väder här. Ingen verkade tro mig att jag var och "badade" och att vi hade fint väder.. Men men så kan det vara. som sagt, vi hade iaf tur med vädret!

Idag kunde jag knappt  gå. Nu låter det äckligt, men allt har varat ihop och så fort jag sträcker ut benen spricker det igen och börjar blöda. Ingen skön känsla alltså.. men men, det är väl bara att härda ut, inget jämfört med theas skada igentligen..

Hoppas bara att jag kan gå någorlunda bra imorgon, för då ska vi ut! Hem till erik först och sen vidare till bmb. hoppas jag iaf!
Nu är det dags att sova en stund, för snart ska man upp och jobba igen..

puss puss!

Thea

Den här dagen började inte bra.. Verkligen inte.
Sov hemms hos mamma och pappa inatt, orkade aldrig åka hem eftersom vi kom hem sent på kvällen.
Eftersom jag skulle till läkaren idag kl 10 satte jag kl på 8. Klockan ringde, jag gick upp, släppte ut thea på tomten eftersom mamma o pappa fortfarande låg o sov. Vi har ju inglasad veranda så jag stängde glasdörren ut medan jag duschade ifall thea skulle få förs sig att springa ut. När jag var klar och skulle sminka mig hörde jag världens krash. Fattar ingenting förrutom att det är ett stort hål i glasdörren med en miljon glas-splitter på gräsmattan.. Jag börjar kolla om det ligger någon sten ifall någon kastat in en, och börjar ropa på mamma o pappa. Då ser jag thea komma fram bakom förrådet. Fattar fortfarande noll. Tills jag ser att hon är helt röd på bröstet. jag förstår då att det var hon som sprungit igenom glaset. Självklart börjar jag stortjuta och får panik.. får ta henne genom dörren på framsidan eftersom det är fullt med glas överallt på baksidan..

När hon kommer säter hon sig ner och skakar. jag ser bara blodet som rinner från hennes bröst.. mamma kommer och torkar men det bara fortsätter.. Ringer vetrinären och får en akut tid.. Bara att åka iväg.. men mitt i allt har ju jag min "akuta" läkartid på lasarettet så jag åker dit medan mamma och pappa är snälla och åker till verinären.. Under hela mitt läkarbesök, som för övrigt gick bra, kunde jag inte sluta tänka på thea. så fort jag är klar springer ja ut därifrån och ringer mamma. beskedet var att thea skulle få stanna kvar.. Börjar stortjuta igen.. och igen.. och åter igen. Sen vart klockan mycket och jag var tvnungen att åka till jobbet.. försäkte få någon att jobba istället för mig, men de e svårt när det är semestertider.. Klockan tre hämtade mamma och pappa thea. Resultatet blev 25.30 stygn. Glas-skärvan hade skurit upp stora delar av huden/köttet på bröstet och gått ner ända till muskeln och en bit av den hade försvunnit.. Nu är hon hemma igen och bara ligger och "gråter".. smärtstillningen börjar väl gå ut och hon har fortfarande inte druckit något.. hon vägrar.
Annars mår hon hyfsat bra med tanke på vad som hade kunnat hända. dom sa att 3 cm högre upp hade pulsådern slitits av och då hade min bebis inte legat här brevd mig..

För er som inte har djur eller haft tror jag nog inte ni förstår känslan.. En människa kan säga vart det gör ont osv, men ett djur. man ser bara blicken.. och varje gång jag möter den blicken börjar jag grina.. Min lilla bebis, min älskling.. just nu ser hon ut som en gammal rugbyboll.. eller frankenstein.. helt ihopsydd.. och hon som har mycket päls, det är bortrakat..  har man förlorat en hund förr, så vet man hur det känns.. den känslan vill man inte uppleva igen.. thea är min skrutt, sån stor personlighet.. Ni som har djur vet vad jag pratar om.. men thea som alltid är så säker, energisk, uppåt.. hon ser så ynklig ut nu.. och inte kan man göra något..



Tack alla för erat stöd!

RSS 2.0