dålig dag?

Det är verkligen inte min dag idag. Har fruktansvärda humörssvägningar.
Ena stunden är jag jätteglad men i nästa sekund så sitter jag och tjurar i soffan över typ världens barnsligaste grejer. Det kan vara att tommie säger emot mig eller skojar om mig så faller ja ihop i gråt. Men efter fem minuter är jag på bra humör igen.. Ja ni förstår, det har hållit på så HELA dagen. Efter 3:e gången slutade jag att sminka om mig. Jag tror jag håller bli galen helt enkelt.  Det är tur att karl min orkar stå ut med mig iaf.

Har precis varit ute med thea i regnet. Har bäddat ner mig i soffan nu och ligger och kollar på "Hogan knows best". Sjukt bra! just ja, såg ni "färjan" igår då? programmet som går på 5:an kl 20 på måndagar. Haha, det är också rätt kul. Såg det igår och det enda jag såg framför mig var våran nyårskryssning..

Vad händer i helgen i vässan då? är sjukt sugen på att göra något. =))

mm

Jag blir galen på comhem. Ringde dit för ca en månad sen eftersom jag ville flytta mitt abonnemang från lägenheten i västerås till sthlm. Allting verkade jättekrångligt och det var problem hit och dit. Eftersom jag pratade med en jättetrevlig tjej så ordnade allt sig och dom skulle skicka mitt nya kort som skulle ta 3-4 dagar. Nu har jag fortfarande inte fått kortet och så vill dom att jag ska betala 300 kr för månaden som var. Fastän jag inte ens fått något kort så jag kan se på tv?
Så mina två senaste timmar har gått åt till att sitta i telefonkö. "Du är samtal nr 79", sen när jag kommer fram är det nån som svarar och sen lägger på. ehh? okej får göra om hela proceduren igen. HATAR TELEFONKÖER!

Idag har jag varit jätteduktig och pluggat. Har kommit igång riktigt ordentligt. Så det är skönt, man blir så stolt när man är klar.

Ändrade planer: åker nog hem redan imorgon eller på onsdag.. Då blir det väääässan! =)

Ännu en ...

Ännu en dag här nere har snart gått.. Börjar faktisgt vänja mig nu med händelselösa dagar.
Har inte gjort ett enda dugg som jag hade planerat av att göra idag.  Trist men sant!'
Skulle ju gått på Tommies match men jag pallade inte.. Så ska snart börja med maten tills han  kommer hem, börjar snart känna mig som en hemmafru.

annars blir det nog bara myskväll här hemma ikväll. Shrek börjar snart, den är ju klockren. Sen är det ju dags för parlamentet att dra igång igen. Sen är det lite fler bra filmer. Kanske går över till målvakten som bor i nästa port. Han har ju några filmer på lager.

Igår kväll var jag och tommie ute och käkade. Var rätt mysigt, förrutom att det var ett gäng damer bredvid som nog hade fått i sig en eller två flaskor vin för mycket så dom fnittrade och fnittrade hela tiden. Svårt att tänka sig själv sådär när man druckit några glas vin. men men.

Tror jag åker hem på torsdag iaf.. Eller nåt. Nu ska jag göra mig redo för oth! =) puss hej

Olofström

Gick nyss upp, känner mig rätt seg idag.. Tommie åkte iväg på en golftävling för ett tag sen, han frågade om jag ville följa med, men nej tack, det lät inte som ett jättelockande erbjudande. Valde att stanna hemma med thea istället, tänkte plugga lite och städa lite här om det hinns med.

Känns så tråkigt att skriva blogg när man inte har några bilder att lägga ut. Tog ju inte med min hit, skulle aldrig orkat tagit med den eftersom jag redan hade asmycke packning. Sen var jag snäll och lånade ut den till sanna så hon kunde sysselsätta sig med något i sthlm.  Kan bjuda på en bra låt iaf.




Igår kväll vart det hockey på tv, Aik- Mora. Eftersom det var fredag lyxade vi till det med hämtmat sen hade vi köpt lite grönsaker med dipp.. Och ja, Cola och liiite godis blev det också. En kompis till tommie gled över. Hade rätt trevligt, efter hockeyn satt vi och snackade lite och så. Han drog väl sen vid typ 23.
Då la vi oss i sängen och pratade i några timmar.. Skönt att bara prata om allt, rensa tankar och lite oklarheter och sånt. Nu känns iaf allt mycket lättare och jag ser vekligen framåt på vår framtid!

-

Vet inte riktigt vad som händer ikväll. Jag vill hitta på något iaf, jag dör om det blir ännu en tvkväll.. Men som sagt, finns ju inte så mycket att välja på här. Är sjukt shoppingsugen, men ja, en klädaffär är väl kanske inte så mycket att hörra för. Men det kanske är bra ändå, för då kanske jag inte gör av med pengar på en massa onödigt. 
Jaja, i värsta fall finns det ju internetsidor att shoppa ifrån. Så kanske det känns lite bättre. =)


Dags att draa, pussss! 


Olofström dag 4

Ohoj!

Har gått några dagar nu utan att jag skrivit..Har väl inte riktigt vart på det humöret helt enkelt.

Nu mår jag bra igen. Förskylningen är mer eller mindre borta, och febern har gått över.. Men fortfarande blir jag svimfärdig när jag anstränger mig för mycket, men det går väl säkert över det också, får jag hoppas.

Har fortfarande inte bestämt något datum som jag kommer hem igen. Får se när jag känner för det.
Om nån timme ska jag och thea börja gå mot ishallen för att möta upp tommie. Sen ska vi åka och handla lite gott tills ikväll.. =) blir en lugn hemma-kväll ikväll. Ska bli skönt att få en helg att äntligen bara ta det lungt.

Har börjat följa "Hogan knows best" som går på MTV på vardagar mellan 16-17. Älskar det programmet, hur kul som helst. Så nu är det dags, hörs sen!

Olofström dag 1

Godagens!

Tillbaka till Olofström igen. Så underbart att få träffa Tommie igen, man tar ju mer vara på tiden och varandra när man vet att tiden går så snabbt och att man träffas så sällan.
Fortfarnade så är jag sjuk, kände mig lite värre imorse när jag vaknade. Men har laddat upp med nässpray, strepsils jordgubbsmak och ipren. Så jag borde (måste) bli bättre nu.


Kom sen igår kväll.. Höll på att missa planet, typiskt mig såklart. Incheckningen stängde 21:10 jag kom fram 21:15. Men som tur va så fick jag hjälp av en otroligt snäll man. Han hjälpte mig med allt, checka in väskan, fixade biljetterna och framför allt så hjälpte han mig med Thea, för hon skulle ju också med. Danne fick lämna henne dä rman checkade in specialbagage, jag kunde verkligen inte se på när dom tog iväg thea i sin bur. Tack Danne för hjälpen!!!

När jag väl var klar fick jag springa till gaten, sista utropet hade varit. Men jag hann.. Fick en fönsterplats, vilken tur.. Sen började jag tjura.. Fick massa tankar om thea, hur hon hade det där nere, och att hon inte förstog nånting. stackars thea. När vi lyfte blev det värre, och tårarna sprutade ännu mer.. Jag hade en snäll kille bredvid mig och två framför mig som försökte muntra upp mig.. Dom var officier (vet inte om det stavas så) och jobbade på högkvarteret i sthlm, och var jättesnälla.. =) Dom hämtade servetter så jag kunde torka bort sminket och så köpte dom vatten och försökte få mig att tänka på annat. Så det gick bra, jag tänkte inte så mycket mer på det sen.. När vi kom av hjälpte dom mig med thea och buren tills tommie kom.. Då åkte vi hem, och gud var skönt det var...

Idag har vi väl mest tagit det lungt, eftersom jag inte är i toppskick.. Var och åt på hotellet sen storhandlade, och efter det åkte vi hem igen.. Nu ligger jag i soffan och kollar på tv =) väntar på att tommie ska komma hem från träningen.. 

Just ja måste berätta.. Jag och thea hade följt med tommie till bilen när han skulle på träning. sen gick jag och thea på en promenad, och när vi kom tillbaka och in genom porten så släpper jag thea lös. När vi kommit upp till våran våning står en man där, helt naken. Ja eller man och man, en gubbe skulle jag nog vilja påstå i ca 60 årsåldern.. Det var tommies granne.. Ehm, jag sa bara hej och han stog och glodde på mig medan jag och thea mer eller mindre sprang in i lägenheten... Usch!


mer uppdatering sen!


..

Kul att vakna upp och må dåligt när man ska iväg ikväll.
Förskyld var jag redan sen innan, men nu har ja ont i halsen och hela köret på köpet. Inte vad jag hade tänkt mig..

Hann aldrig åka förbi karin så ska åka dit om ett tag hade jag tänkt..  Sen måste jag hem och packa.
Vet inte vad jag ska ha med mig heller. Eller hur mycket som behövs.. 

Dagfs att gör mig klar.. hörs sen

princess

Har precis kommit hem från Danne & Jenny. Åkte dit med Sanna och Alex, thea fick också följa med som sällskap till mig eftersom jag är jämt det femte hjulet nuförtiden. Förr var det alltid jag som hade det säkra, men inte nu.
Blev en mumie film iaf, den var väl bra. Fast ja tycker inte riktigt om när det är overklighetsfilmer, men den va ok.

Innan jag åkte så var jag på Hockey med sanna. alex kom till andra perioden. Vik vann mot Almtuna med 3-2! var väl ingen höjdar match men kul att det dragit igång igen. Får se när jag har tid att gå på någon mer match. Har två biljetter när dom möter huddinge, och två när dom möter aik.

Thea och jag ligger i sängen nu i min lägenhet här i västerås och kollar på tv. Borde väl igentligen packa eftersom ja åker imorgon, men just nu orkar jag inte. Man blir liite slö av två dagars festande. Ja menar, två 2-dagarsfestande helger på raken, gör en lite sliten. Men hoppas på att vila upp mig rejält nu när ja kommer ner till olofström.


Jaja här är lite bilder från i fredags hos karin;
















kväll nr 2

Har precis kommit hem från kräftskivan med jobbet. Hur kul som helst... =) I början kände jag mig lite väl trött oh seg från igår, men nej nej. Efter ett tag hade man kommit igång igen. Hursomhelst, tack för en trvlig kväll, borde göras om oftade.

Den här kvällen har det hunnits med följande;

- Tequila race
- Planering (av mig och jossan) en kryssning samt en weekend i gbg. ha ju aldrig varit där, så jag  är lätt på!
- Sing star, haha. Ja, det lär ju som det lät, men de var så inni helsike kul
- Dansa med nicholas cage. Japp ni läste rätt, haha. Tyvärr var det ju bara en pappersfigur men.. man tager vad man haver... eller?? =) haha
- druckit maaassa drinkar..









ja, nu  kommer ja ju inte på sådär mycket mer, men det här var väl höjdounkterna iaf..
Lena (som vi var hos) har en hel bokhylla full med disneyfilmer. Jag fick ju typ ryc och började gåå igenom varje än. Fick med mig 3 hem till att börja med. Det blev; pocahontas, peter pan och man absoluta favoritfilm av disney som ja jömnt tjurar till nämligen skönheten och odjuret! älskar den! så nu har jag lite att göra.

Imorgon ska jag hinna med en hel del innan jag åker till olofström.
Mamma och pappa kommer och hämtar mig 12 från lägenheten och då ska ja förbi karin och hämta upp lite saker och säga hejdå. Efter de måste jag hem till min farmor en sväng och hälsa på.. eller måste måste jag väl inte, men jag vill göra det =) Sen är det hockey på rocklunda, ska bli såå kul. Efter det, blir det nog bio med erik.. bokade biljetter inatt när vi kom hem från krogen, haha.. Blir Arn 2! men då missar jag ju säsongspremiären av mitt allra älskade program nämligen Andra avenyn! phu. jaja så är upplägget än så länge iaf.
Nu ska jag kolla lite på film sen ska ja sova.

,,


Ojojoj, jag är helt slut efter en kväll..
Började kvällen hemma hos karin, som var superfin som vanligt!

Var väl ca 15 pers där, förfestade och hade kuul... Tiaror hade vi också =)
Äh,. läägger ut bilder imorgon iställtet.. så försåtr  ni hur fina vi var på riktigt..

ja eller ja skriver mer imrogon också.
puss sålängw

woho


Godmorgon!

Glömde helt och håller bort att bertätta (för er som bryr er) haha, men iaf så har jag och tommie vart tillsammans i hela   5½ år igår.. Det är ett bra tag..

Så grattis till oss!!


--

Ikväll blir det fest! =)

sanna

Haha tycker det här var jättekul!
Kollade hur Sanna och hennes kille Alex barn skulle se ut. Måste lägga ut den bilden också här på bloggen, men sen ska jag sluta. HAHAH


ja här blir det inga barn gjorda.

Ehm, tidigare idag så var jag inne på Blondinbellas blogg. Där hade hon hittat nån hemsida där man kunde lägga in ett kort på sig själv och sin partner och sen fick man se hur ens barn skulle se ut. Självklart ville ja prova så ja la in två bilder på mig och tommie.

Och detta blev resultatet:

Om det blir en flicka kommer hon tydligen se ut såhär?


Och om de blir en pojke, ja då ser han ut såhär:


Nå vad tycks? kommentarer? Vem är dom mest lik, mig eller tommie?

för min egen del ; HAHAHAHA, ja här blir det då inga barn gjorda än på ett tag, hahahah

ojdå

Ojoj, nu kanske ni har märkt att det var ett tag sist jag skrev i bloggen. Har känt att jag inte riktigt har tid, lust eller ork att hålla på uppdatera titt som tätt. Har inte riktigt haft något intressant att skriva om. Iallafall...

så..

- Har jag haft rätt mycket i skolan, vilket har fungerat sjukt bra. Har fått in värsta flytet känns det som. Känns skumt att det bara är ca 3 månader kvar innan man är "klar".. Inge mer plugg. Eller ja, jag har ju iofs sökt en kurs till våren i reservplan. Som sagt vet jag inte hur det blir i vår, med jobb, lägenhet eller ens vart jag ska bo..

- var en tjej och kollade på min lägenhet förra veckan.. Har inte hört något hur det gick, men bra hoppas jag. Vill ju bli av med den så fort som möjligt fast... jag börjar ju förstås att ångra mig. men nu är det försent.

- har jag och thea bokat flygbiljett tills på måndag då vi far ner till olofström. Känns lite småläskigt, men inte för mig den här gånen utan att thea ska med. Eftersom hon e stor, får hon vara i lustutrymmet under resan. Fy, jag kommer stå och tjura när jag lämnar in henne för "incheckning". Har inte bestämt hur länge jag stannar men de lutar mot 1-1½ vecka, kanske tillochmed 2! Får se när jag har tröttnat på bylivet där nere.

- imorgon ska jag hem till karin på fest med prinsesstema. Ja, ni läste rätt, prinsesstema. Så det är bara att börja klura ut vad man ska kunna klura ut vad man kan ha på sig då. Ska iaf ner till sanna imogon och fixa håret, vill ju ha sådär fint lockigt långt hår ju.. Som riktiga prinsessor har, haha.

- på lördag är det kräftskiva med jobbet. Oj vad jag är taggad, haha.

- Helgen som var, var jag på kryssning. Självklart hade vi superkul, som vanligt. Lägger upp lite bilder här nere..














helg

Har gått nån dag sen jag skrev sist, men har inte haft tid eller ork att uppdatera. Jag menar, bloggen är ju inte dirket något förstahandsval.. Mitt bitterhetsryck blev inte så långvarit, redan dagen efter var jag på strålande humör. Behövdes bara lite sömn och en sväng till västerås.. Så.. Nu är jag här.

Igår jobbade jag mellan 15-19, inte så jättelång dag vilket var rätt skönt. Efteråt åkte jag ner och mötte upp mamma och gänget på La pasta. Fy vilken god mat det var, det va första gången jag åt där. Underbart. Tanken var väl att det skulle bli rätt lugnt på alokoholfronten, men som vanligt ändrades planerna lite.
När vi käkat klart mötte vi upp sanna och gick vi vidare till Billobob, där det fortsattes att dricka. . Kom hem rätt tidigt iaf. Skönt eftersom man skulle upp och jobba idag också.


-Sandra är inne på sin vodkaredbull..


-Jag, sanna och sandra, billobob


- våra mammor försöker hinna med att digga med till musiken

Fick par urgulliga sockor av Jossan som hennes farmor? gjort! Jossa visade sina som hon fick för några veckor sen, så jag passade på att göra en beställning. Dom är jättevarma och mysigt, tack en gång till!





Idag efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa och käkade lite mat. Sen åkte jag förbi lägenheten och kolla läget. Allt var som det ska, och ja la mig på soffan och somnade dirket. Vaknade 20:00 och kom på att piraterna var på tv. Så åkte hem till mamma o pappa igen, tittade på filmen, åt kräftor och hade allmänt mys. Behövde verkligen den här helgen, det bästa hade väl varit om man hade varit helt ledig så man kunnat vila upp sig ordentligt.. Men men, det kommer väl fler helger.

Dags att sova nu, eller ja kolla på tv tills jag somnar.. kanske sätta på en film eller nåt.. Jaja, hoppas ni har en trevlig kväll!

bitterhets-dag

Så var pm:et klart! Skönt att ha det gjort innan helgen. Gick rätt fort att göra, trodde det skulle ta längre tid.
En mindre sak att tänka på iaf. Nu håller jag på med ett arbete som snart är klart. Eller ja, ca två sidor kvar men ändå. Blir galen av detta.. Extremt galen. Och irriterad. fruktansvärt irriterad.. Nu är jag på det humöret att jag bara skulle kunna skriva massor om vissa saker och situationer som jag inte alls förstår mig på, men som jag vet händer runt om mig, men inte om mig. Bara för att jag är irriterad.. och sur. Men det är så typiskt, jag går och samlar på mig massa, sen kommer jag till ett sånt här läge då jag bara har lust att berätta massor, och ta ett rejält snack med vissa människor.. Nu börjar jag blir trött också så så börjar jag bara svamla, typiskt mig. Men ska inte skriva det här, för då blir det bara kaos. Nej, det håller jag för mig själv..


Som sagt var har Linis varit här ikväll och gjort mig sällskap. Hjälpt mig att plugga, tack, sen lånade hon med sig thea på en långpromenad. Tur att lina missade mitt "tillfälliga-dåliga-humörsväng". Thea är iaf återlämnad och just nu ligger hon och värmer upp min säng. Har stor lust att stänga igen datorn, lägga ihop alla böcker och bara gå och lägga mig. Slå på nån film eller så.. Men jag skulle ju verkligen bli stolt över mig själv om jag blev klar med det förbannade arbetet. Jäkligt stolt..

Har beslutsångest över morgondagen också.. såklart. Vet inte om jag ska gå på min praktik imorgon. Skulle ju behöva träffa våran handledare och höra vad han tycker om våra ideer. Blev ju inställt i måndags. Men samtidigt har jag ju sagt till förskolan att jag ska dit.. Men det skulle ju vara skönt att inte gå dit, och komma hem till västerås tidigare än planerat.
Hm, får se vad jag är på för humör imorgon bitti.



Nu låter jag säkert som om jag är en väldigt bitter människa som bara sitter och surar över allt och alla. Idag är en sån dag bara.. Thats it!


pm

Var en trevlig dag på praktiken idag. Kom hit och sen åkte vi på utflykt till skansen i det underbara vädret!
Trivs verkligen jättebra på den förskolan.. Och älskar kidsen dom är så goa och roliga.
Ska dit en sväng imorgon innan jag åker hem till västerås.

Lina är här nu, måste skriva ihop ett PM för examensarbetet som ska godkännas innan vi får börja skriva. Har börja komma en bit på vägen nu, så jag hoppas det blir bra.


Skriver mer sen puss


..

Tillbaks till datorn igen.
Föreläsningen var inte den roligaste, tur att man satt med rätt sällskap och hade en reservplan B med sig, nämligen min korsordstidning. Japp, jag har blivit en sån där tönt som går och köper korsordstidningar och måste löse MINST ett per dag. Haha, så föreläsningen gick liite fortare iaf.

Har även hunnit med att äta middag med mig själv, tacos blev det. Sen passade jag på att göra iordning lite grejer tills imorgon då vi ska på utflykt med praktiken. Får se vart det bär av då. Hoppas det blir fint väder iaf.

Nu ska jag återgå till mitt pluggande. Känner noll motivation, men måste bli klar. Punkt slut, så nu får ni order att inte skriva till mig på varken facebook, msn eller skicka sms. För skriver ni på face eller msn, så kommer jag fortsätta gå in där var 5:e minut även fast jag inte vill. Och jag vill vara inloggad på msn för att ha koll på vem som är inne osv. Så nu vet ni! Haha, och nååde den som inte lyder.

Snart är det helg och dåå kommer jag till vässan igen. Har inte varit där på två veckor.. Ska jobba fredag +helgen dock. Men jag har väl aldrig tackat nej till något för att jag ska jobba?=) Haha..

Ikväll åker tommie iväg till tyskland.. En snabbis bara han kommer hem på söndag? igen tror jag. Hoppas dom får kul där nere.. =) Jag skulle också vilja åka iväg nånstans.. alla ska ju åka iväg.. 
Hepp nu vare dags. hejdå! 

usch

Snart dags att dra till skolan och ha föreläsning. Fattar inte hur man kan lägga den mellan 16-19? Då har man ju annat för sig. Men det är bara att pallra sig dit, köpa en varm choklad och anteckna. Får hoppas att det är en bra, så tiden går fort.

Igår satt jag och tjurade hos vetrinären. Thea skulle höftledsröntkas, och då var man tvungen att ge henne lugnande. Det tar ca 15 minuter innan det börjar verka så vi fick sitta i ett mörkt rum medan. När jag satt där i mörket och såg på thea så fick jag tillbaka hemska minnen från när vi avlivade Elsa. Kändes exakt likadant. Då kunde jag inte hålla mig längre.. När jag skulle lyfta upp thea på bordet när hon var helt borta, inga muskler spänndes eller något.. Det var som när vi stog vid bordet med Elsa och hon fått sin sista spruta och när vi lyfte på hennes livlösa ben.. usch.. ja ni kanske förstår, det var väldigt jobbigt. Skönt var iaf att när vi var klara så fick thea en spruta till som gjorde att hon "vaknade" till igen.. synd att det inte fanns någon sån spruta för elsa.. Nä usch nu ska jag skriva om något annat.




--------------------------------------------------------

Nästa helg åker jag iväg på kryssning med Mikaela mfl. Den här gången är allt bokat och klart, är sjukt taggad. Hoppas bara att jag hunnit få pengarna från csn, så blir nog allt ännu roligare =)




(vi ska inte åka med den här båten, hittade ingen annan bra bild)

RSS 2.0