tisdag!

Oj nu börjar det verkligen kännas att semestern börjar närma sig både barn och personal, fullt ös hela dagen!
Imorgon har vi avslutning för våran avdelning och då har vi bjudit in föräldrar och syskon till våran "musikal" som handlar om Pettson och Findus. I två dagar har jag jobbat med kulisser osv och jag måste då säga att jag är rätt nöjd. Väldigt nöjd om jag får säga det.
 
När jag hade rast kom Johan oväntat upp till Villa (mitt jobb) och gjorde mig sällskap. Behövde det kan jag säga, det är så skönt att få sällskap av andra så man får annat att tänka på för en liten stund mitt på dagen.
När jag kom hem sen vid fem så var jag helt slut i skallen så jag somnade nästan på stört. När jag vaknade hade Johan redan hunnit komma hem och lagat mat, jag är så lyckligt lottad att jag har en kille som kan laga RIKTIGT god mat och skämma bort en.

Min dator mår inte bra nu kan jag lova, dags för en ny snart kanske?
Har fullt med bilder, musik och filmer som jag måste försöka få över någonstans. Har 3 gb ledigt av totalt 139gb. Inte okej! Sen har jag även en extern hårdisk men även den är full. Hmm måste ta tag i det här nu känner jag.


Nu är det snart dags för film, men först alltid en dusch inte lukta usch står högt i kurs... Haha, kan inte få den meningen ur mitt huvud.

Hörs snart igen! Puss

Fredag

Som ni märker händer det inte så mycket här längre, lite då och då kommer det nya inlägg. Jag hoppas att ni hänger med ändå även fast motivationen för bloggen inte är lika stark som den var förrut!
Det har hänt en hel del under den senaste tiden och jag vet inte ritkigt hur jag ska börja.

Jag har hunnit hoppa fallskärm vilket var en otroligt häftig känlsa. 4000 meter upp och jag var först ut utav mig sanna och danne. Ska försöka stressa på danne och jenny efter bilder som jag kan lägga upp här. Måste ju såklart ha bildbevis.

Jag kom hem i söndags efter en vecka på Kreta, superskönt att komma iväg. Härligt väder varje dag. Började veckan med att vi åkte ring, fyra tillsammans, efter båt. Efter tio sekunde ångrade jag mig när det bara sprutade saltvatten i ögonen och dumma jag hade glömt att ta ut linserna. Så efter varannan sekund försökte jag torka ögonen med handen vilket gjorde att jag kanppt hade något grepp att hålla i så jag höll på flyga i ett antal ggr när vi studsade in i varann men otroligt nog så klarade sig alla från att plumsa i! Impulsiv som jag/vi är så vart det såklart bangy jump. Bestämde oss när vi var på Beach party att vi skulle köra så efter två teqila var det dags. Film finns och kommer läggas upp här om någon dag. Näst sista dagen gjorde jag en tatto på handleden. Det står Jessica med en snygg skrivstil, så glad att jag gjorde den. Den kommer alltid påminna mig om att jag ska göra det som är bäst för mig och om min svåra tid som jag lyckades ta mig igenom förra året. Jag har även funnit kärleken, Bästa killen Johan. Jag är så glad och jag säger som Petter "Det är min tur nu, vinden har vänt". Med allt dåligt händer något bra och nu är det verkligen min tur. Jag är på topp och just nu känns det som att inget kan dra ner mig igen.





Idag har jag tagit ledigt, det har varit studentskivor för hela slanten. Säger grattis till Jonas och Mattias, samt till Sannas Alexander som tog studenten idag. Även om det var kasst väder så vart det hur bra somhelst!
Väntar på att Fanny ska komma snart, sen ska vi vidare till sjögge innan vi drar till billobob. Var där igår också och vi hade superkul. Fanny, Sanna, Johanna, Johan och hans kompisar. Nu är det dags att fixa sig lite innan min frou kommer!



Nu är vi redan inne i Juni, sjukt vad tiden går fort. Sommaren har knappt börjat och vi har mycket att se fram emot. Nästa vecka har vi avslutningsvecka med förskolan och sen parken zoo med kidsen. Sen är det inte långt kvar till det är semester och fanny och jag har 4 veckor, Jiiha! Då blir det att tok-köra!

Hoppas att ni har en trevlig fredag!

RSS 2.0