Nyår

Förberedelserna håller på för full fart inför kvällens bjudning. Började redan igår eftermiddag och vid 22-tiden så var alla efterrätter klara och all potatis färdigskalad. Sen orkade jag inte mer så jag stupade i säng och somnade på stört. Upp tidigt imorse för att fortsätta och nu är vi snart klara. Johan är och spelar hockey med grabbarna så då passade jag också på att ta en välbehövlig liten paus.

Ikväll har vi bjudit 13 av våra närmsta vänner hit på middag så det blir 15 sammanlagt. Imorse när vi fick hit de uppfällbara borden och stolarna, så höll jag på att svimma när vi insåg att det aldrig kommer att kunna få plats 15 st i vårat vardagsrum. Och det är ju lite sent att backa några timmar innan det är dags så efter mycket om och men och ommöblering så har vi nu ett stort långtbord för alla 15 personer i vårat vardagsrum. Ja, vill man så går det och varken jag eller Johan är sån som ger sig så lätt. Dukningen och dekorationen är snart klar och jag är rätt nöjd om jag själv får säga det. har verkligen ansträngt mig denna gång.

 Vid tolvslaget är det tänkt att vi ska gå till Djäkneberget och skjuta raketer, dock ska jag tända tomtebloss i år istället. Jag hoppas och tror att det kommer vara mycket folk där och man har ju bästa utsikten över hela västerås. Ska försöka att komma ihåg kameran så kanske ni får se lite bilder imorgon! Efteråt håller jag tummar och tår (ismyg) att alla antingen vill gå hem eller vidare någon annanstans. De senaste veckorna har jag verkligen fått kämpa för att kunna hålla mig vaken efter 22. Så skulle det bli så ikväll så vore det skönt att kunna gå hem och bara lägga sig i sin nybäddade säng, eller hur? Men tänkte ta en liten powernap så att jag kanske har lite mer energi.

Kvällens meny besstår av:
Förrrätt: Skagentoast alt. med potatissallad för de som inte äter skagen
Varmrätt: Oxfile med hasselbackspotatis, sallad, vitlöksbröd
Efterrätt: Vit chokladmousse med jordgubbssås och citronmeliss

Självklart blir det en fördrink också. Jag hoppas att alla kommer gå bra, jag har stora förväntningar på mig själv så jag hoppas att jag inte blir besviken! Som sagt, förhoppningsvis kommer det lite bilder imorgon om jag kommer ihåg kameran! Annars så hoppas jag att ni alla få en riktigt bra kväll!

Gott nytt år! Kramar Jessica

Julen 2011

Julen 2008/2009 var den värsta i hela mitt liv . Det var mycket saker som hände och jag kunde ALDRIG för allt i världen tro att en jul skulle kunna bli så här fantasiskt bra som den faktiskt blev i år. Vi släppte en stor nyhet på självaste julafton, nämligen att vi ska få en liten bebis i Juni, jag och Johan. Min familj visste om det någon vecka tidigare, men Johans familj fick reda på det på julafton. På juldagen var alla våra vänner samlade hos oss då vi släppte nyheten för dom. Ingen hade anat något men de sa ändå att det var väntat. Bara glada och positiva rekationer och känslor från alla så nu känns allt superbra. Man kan prata öppet om det och få stöd och råd från alla olika möjliga håll. Vill tacka grabbarna som gjorde Johans kväll till något alldeles speciellt. Att se den glädjen i hans ögon är helt obeskrivligt för mig, han strålade hela kvällen. Tack! Hoppas ni alla har haft en riktigt bra jul! Kramar Jessica

RSS 2.0