trött

Trött trött. Ja trött är vad jag är just nu. Har hänt lite sen sist jag skrev så imorgon ska jag försöka ge lite tid åt skrivandet här på bloggen. Jobbar ju varje vardag från 8-16. typ. När jag kommer hem har jag alltid planer på G så när jag äntligen kommit hem eller mitt sällskap har gått är jag så trött att jag inte ens orkar tänka tanken på att uppdatera. Men som sagt, har ni tur kanske det dyker upp något imorgon;)


Någon som har nåt förslag att skriva om? Något ni vill veta? =) Mosa på ni bara!

Nu äre sovdags! Natti!

Huurra hurra!

"för det är ingen vanlig dag för det är Jessicas födelsedag, Hurra hurra hurra..!!"




Då var det dags att fylla år igen då. ett helt år har gått sedan sist. Då firades den i min gamla lägenhet på köpingsvägen med gamla vänner. Denna födelsedag kommer firas här, i min nya lägenhet, och då med all in!
Snart kommer familjen hit för lite firning och så. Ikväll kommer vänner hit, gamla som nya och kör på=)
Självklart blir det BMB senare för dom som vill hänga med. Tror det här kommer bli asabra!!!

Älskar när vi alla är samlade för att ha riktigt kul tillsammans! (även om vissa saknas)
Min mobil har ringt HELA natten, tillslut fick jag sätta på ljudlöst. Gick inte att sova haha. Sista samtalet kom in 04:26, haha orka! Sover inte människor nuförtiden? ;)

Kommer bli spännande att se vad fanny och rolle har hittat på för bus ikväll också. Fanny satt nämligen och apgarva när hon var här igår kväll när hon smsade med rolle..jag hoppas för eran egen skull att det inte är något som är för hemskt..


Tänkte bara passa på att gratta Sara som fyllde år igår =) Jag hoppas att du hade en toppendag och fick en otroligt rolig kväll igår. Är ledsen att jag tyvärr inte kunde komma till sthlm och fira dej men vi tar det en annan dag!! Låten är till dej också;)






Säger även tack till Rolle som löste mina problem jag hade imorse :) Man är ju lite stressad eftersom man ALLTID skjuter upp allting till sista dagen!

Godnatt!

Har inte så mycket att skriva om denna dag igentligen. Blev aldrig någon hockey för mig ikväll, kände på jobbet att jag inte hade någon ork till det. Kanske var lika bra det eftersom dom förlorade också. Så det blev hemmakväll med Sanna och Alex istället och färgning av hår. Så nu är jag blond igen. Perfekt tills imorgon ;)

Tänkte bara informera er att om 16 dagar fyller jag 23. Usch och fy. Har redan börjat få min 25-års-ångest även fast det är två år kvar. Men det går fort och snart står man där och näe.. Sen går det utför.. 25-26-27-28-29 och sen 30.. Man är närmare 30 är 20. Alltså lite äldre och lite tråkigare. Mer förväntningar på en. Phu, det är iaf två år kvar tills dess. TACK OCH LOV!!
Iallfall så är det på en lördag och visst tänkte jag hitta på något bus då minsann. Måste fundera ut vad bara, vill ju att det ska bli riktigt bra. Jag menar, även om jag har min ångest så fyller man ju år, det går ju inte dirket att göra något åt. Då kan man ju lika gärna slå på stort eller vad säger ni? ;)

Har legat och tittat tillbaka lite över mina tidigare inlägg och märkt att det knappt kommit upp några bilder från sommaren alls. Ska försöka fixa det ihelgen om jag får någon tid över, annars kanske till helgen.


Having a good time!

Har precis kommit hem och lagt mig i sängen med datan. Tänkte ge er en snabb update innan det var sovdags.

Hann äntligen klart med mina spelningslistor igår innan jag däckade. Så nu går min musik dygnet runt, på natten är det min "lugna lista" som går för fullt, även när jag sover. På dagen lyssnar jag lite då och då när jag jobbar, måste hämta min energi någonstans. Och eftersom musiken för mig så glad så hämtar jag lite därifrån!

Imorse var jag oerhört trött och ville inte gå upp. Ännu mer omotiverad vart jag när jag tittade ut genom fönstret på min bil och insåg att jag var tvungen att skrapa rutorna. Fy.
Kom till jobbet iaf och då bestämde jag och pelle oss för att köra en heldag ute i skogen tillsammans med barnen, även fast det var snorkallt.. På med extra kläder och efter lite skoj så blev man varm igen!
Idag började det även en ny tjej på vårat jobb, hur trevlig som helst!! Har inte hunnit prata så mycket än, men nu ska ni få höra, ironiskt nog så är hon 25 år och kommer från Olofström/Karlshamn fick jag veta. Av alla ställen i HELA sverige så kommer hon därifrån..

Efter jobbet så åkte jag hem och fixade lite i lägenheten. Vid åtta hämtade jag upp Fanny så vart det Rocklundaspåret idag igen =) Så skönt när man väl kommit ut.. Efteråt blev jag bjuden hem till Sanna och Alex, mycket trevligt!

Imorgon är det dags för hockey igen=) VIK vann ju igår mot AIK, woho, så jag hoppas att dom även vinner imorgon hemma mot Mora! Självklart kommer jag vara där! Heja heja!

Dags för att sova nu! Godnatt!


Härliga måndag!

Ser att mina besöksiffror börjar gå upp igen nu när jag tagit bort lösenskyddet. Kul kul =)

Min dag har bestått av besök i Ramnäs som sagt. Åkte ut till en herrgård och hade konferens. I min bil, partybilen, som åkte var det jag, Eddie och Liza! Usch vad roligt vi hade, Eddie satt fram med mig och Liza därbak. Måste säga att Eddie och jag har väldigt roligt på jobbet, och på väg dit satt Liza och skrattade åt oss eftersom vi liknade ett gift par som satt och gnabbades hela tiden. Men jag trivs jättebra med mina kollegor och dom är en stor del att jag tycker om att gå till jobbet på mornarna =) Ni är toppen!


Kära Liza vid lunchen!!


Eddie, Pelle och Ronnie! Mina favoriter!!! =)

Lite senare gick/sprang Fanny och jag i Rocklundaspåret. Lite läskigt var det i den mörka skogen, kan ju inte bli mer mörkrädd liksom. Tyckte jag hörde lite ljud överallt men efter våra samtal med varann kom jag på heeelt andra tankar haha. Bra bra!

Jenny skickade en bild idag på mig och Jack som togs för någon vecka sen! Den där lillkillen betyder mycket för mig och bara att se på han så smälter jag! Även om han inte funnits så länge i våra liv så har han kommit in och tagit mitt hjärta med storm!




Imorgon är det vanlig arbetsdag igen. Igentligen är det inte dags att sova men nu får det faktiskt bli så, min kropp är helt slut efter denna dag. Har ju lite återhämtning från helgen också..
Innan jag lägger mig ska jag göra ett nytt försök att skapa nya spellistor på min ipod! Igår kom jag halvvägs innan jag lyckades somna med datan i knät. Lyckat!

Godnatt mina godingar!

Sweet dreams!

Nu trodde ni nästan att jag glömt uppdateringen som jag lovat va? Men icke.

Gårdagen var en hit. Självklart var det BMB som gällde. Fick ett sms av Rolle under kvällen att en överraskning väntade på mig i RNB baren. Han var ju i Barcelona så hans vän Ludde hade fixat en tequila och en drink när jag kom dit. Thanks, väldigt mumsigt, men som jag kände idag hade jag mått bättre utan den! =)
Kvällen slutade med en timme på subway där jag träffade roliga människor. Vidare till donken.. Kan nästan säga att allt som händer efter krogen är som roligast!! =)
En sak som är säker att det kommer dröja läänge innan jag är med på "fuck the dealer.." igen..



Idag då. Riktigt skön söndag har det varit. Mys mys mys kan jag lova! =)
Hittade family guy dvdn bland mina filmer så några avsintt har gjort susen idag! Haha sjukaste!
Självklart blev det även "Ensam mamma söker.." Man blir ju alldels kär när man ser det. And i like!!!

Imorgon har vi stängt på jobbet och personalen ska till ramnäs på "konferans".. Hoppas att det blir skojj=)

Nu ska jag ta en dusch innan det är dags för sova! Godnatt allisammans!

Tillbaka.

Bloggen har ju varit lösenordsskyddad ett tag nu, men tänkte ändra på det vilket gör att jag väljer att ta bort videon/bilderna från Alanya. Vill inte riktigt att ALLA ska kunna se dom men texten kommer fortfarande vara kvar. Även om ni inte kommer förstå mycket av det då det mest är interna skämt! Men men, nu framöver kommer det lite annan update som ni kan hänga med på istället!

Sommaren 2009 har varit helt underbar, ja tror inte jag haft sån här händelserik sommar på väldigt välidgt länge. Kanske någonsin? Jag kan säga att det varit den roligaste iallfall som jag varit med om, även om dom andra senaste somrarna har varit roliga fast på sina sätt. Det blir lite annat när man är tillsammans med någon och när man är själv. Vi har träffat många nya människor som vi har haft otroligt roligt med. Varje dag under sommaren har det hänt något men framförallt på helgerna har det varit på topp. Nu låter det kanske som om jag lever på moln just nu men faktiskt så är det nästan så. Den största skillnaden är att jag sluppit vara orolig, känna mig bortstött och bara finnas till när det passar. För första gången på väldigt länge så känner jag att jag faktiskt lever MITT liv nu.

En utav dom största händelserna under sommaren som betytt allra allra mest för mig är att jag blivit stolt faster till lille Jack. Han kom den 25 Juli och allt gick jättebra. Även om han var pytteliten då (2460 g) så har han hunnit växa på sig nu till en riktigt liten gulleplutt!



Thea har kommit "hem" på besök under nästan två veckor vilket kändes underbart. Nu är hon tillbaka hos uppfödaren igen men det allra bästa.. Fick reda på igår att hon kommer flytta hem till mig under två månader snart igen!! =)  Uppfödararen tog emot thea när mitt liv rasade i november förra året och jag inte riktigt visste vem jag var längre.. Jag är så otroligt glad och tacksam för varje gång jag får chans att träffa henne nu.

Det var en liten update om vad som hänt sen sist jag skrev



Igår vart det en lugn kväll hemma. Först var det en värdelös fredag men ändrades rätt snabbt till en trevlig fredag ist! =)

ikväll blir det utgång tillsammans med mina bästaste vänner =) Skriver mer om det imorgon såklart och då kan ni räkna med bilder! Tills dess kan kan bara skriva fort om min förra helg.

Började med att jag hade stängning på fredagen och slutade vid 17. Tog bilen till sthlm och provade på att köra en helt ny väg. Skulle nämligen till Sara i Haninge och kände inte för att åka genom stan,jag får så många ledsamma minnen då. Och det sista jag ville var att vara lite nedstämd. SÅ iallfall åkte jag och gick på mina torra minnen från när jag åkte med MR T under de åren jag bodde i sthlm. Och såklart så sviker inte mitt minne. Klarade det galant och jag känner mig som en KUNG när det gäller att köra och hitta i sthlm, både inne och utanför stan. Mäktigt stolt!

Kom fram iaf, där det börjades dirket. Var bara jag och Sara till en början men sen dök även Sofie upp.. (Dum som hon var, förlåt, så åkte hon från Bromma ut till Haninge med noll mobilbatteri. Så hon ringde från en telefon och sa att hon var framme på pendelstationen sen la hon på typ. Så Sara och jag fick åka ut och leta efter henne, haha) Drog in till Collage (vet inte om det stavas så) iaf. Hade riktigt kul, träffade lite roliga människor där också. Var hemma igen vid 5 på morgonen och Sara insiterade på efterfest. Visst blev det så. Vid sju somnade jag och då hade jag varit vaken 24 timmar i sträck.









Lördagen vakande vi, gjorde oss iordning, gick upp till handen centrum och käkade lunch innan jag åkte hem. Tack för en jättetrevlig Fredag Sara. På vägen hem stannade jag i Blåsut för att hämta upp Mikaela som skulle följa med och hälsa på mig hemma i V-ås. Väl hemma gjorde vi iordning oss, sen började alla att komma.
Tillslut var det; Jag, Mikaela, Fanny, Malin, Sanna, Johanna, Malin, Michaela och någon till som jag inte kommer ihåg namnet på. "Jag har aldrig" och "hur fan visste du det" kördes på för full rulle innan vi åkte ner till BMB.
Var längessen vi alla tjejer var samlade sådär och hade kul! Mötte upp Rolle och Victor där inne också. träffade även min kära broor där inne =)

















Det sjukaste som kanske någonsin hänt efter krogen hände iallafall i lördags. När vi kom ut så berättade mikaela att hon tappat sin ena sko och att den var försvunnen. Vi åkte hem i taxin och när jag skulle öpnna porten trampade jag snett och poff ramlade jag baklänges ner och gjorde illa foten, trodde jag brutit den först. När jag väl kom upp och skulle låsa upp så var nyckeln helt vriden eftersom det var den jag hållt i mig i. När jag försökte vrida tillbaka den så gick den av. HAHA fick lite panik först när jag förstog att vi inte skulle kunna komma in. En minut senare så kom jag på den briljanta tanken att jag kunde ringa min gamla granne som hjälpt mig ett antal gånger tidigare. En halvtimme senare kom han i taxi eftersom han också varit ute. När han går ut ur taxin står hans ex och väntar på honom i porten bredvid medn nycklar och fattar ingenting. Han springer dit men knäpp som han är så tittar han ner i backen och ser inte att en cyklist kommer så han springer rätt in i cyklisten så att cyklisten flyger av och rätt in i buskarna.. När vi frågade hur det gick satt han bara i buskarna och smsade.. Allt såg ut som en tecknad film, synd att man inte har ett kamerateam med sig hela tiden så att man lyckas fånga såna roliga ögonblick! Vi kom in tillslut!

Söndagen vaknade jag och mikaela rätt tidigt och jag kände att jag inte kunde köra bil på ett bra tag. Snäll som han är ställde sjögren upp och körde mig och mikaela till stationen eftersom mikaela skulle ta tåget hem. Men innan vi åkte dit så körde vi tillbaka till BMB för att leta efter Mikaelas sko. Hittade den först inte men när hon ävl börjat känna igen sig så kom hon på vart den kunde ligga. Och mycket riktigt, den låg utanför Å. Tur det för då slapp hon åka hem med bara en sko! =)) När vi släppt av Mikaela så åkte sjögren och jag vidare och köpte mat sen hem till mig och kollade på film. När fanny slutat kom hon och vi avslutade kvällen med gränden och ensam mamma söker.. Kan en helg bli bättre?




Ja det vart en flummig återberättelse av förra helgen.. Ligger i sängen och lyssnar på min Alanya-playlist och den som spelas nu är David guetta-memories.. Ska försöka dra mig till duschen nu, malin kommer ju snart så då vill man ju vara lite klar iaf! =)

Ha en trevlig kväll nu så hörs vi mer imorgon!!

Pusss!


RSS 2.0