BMB

Team blondin är samlade igen! Fru saknas men vi kör ändå!  Nu kör vi, kör vi!
Dags att bege sig till bmb nuuuuu!








I'm out!

FEEESSSTTT/ Johanna ;)

måndag.

Ojoj vad jag är trött nu, jag vet inte vad som hänt med mig under den senaste tiden. Jag orkar knappt vara vaken längre än till tio, får verkligen kämpa med att hålla ögonen öppna! Annars har jag alltid varit en nattmänniska men som sagt.. Någonting har hänt! Ska försöka få iväg ett inlägg nu innan jag däckar iallafall.

Helgen var varit hur bra som helst. Den kanske inte började som jag tänkt.. Slutade tidigt i fredags och när jag var påväg hem så hände det en olycka. Körde av vägen rätt ner i diket. Fick möte på en den smala vägen och fick nå glid på bilen så gick varken svänga eller bromsa. Varken jag eller bilen skadades som tur var men en liten chock fick man nog. Inte det att man körde av utan mer att man förlorade kontrollen helt och hållet. Men Då har man iaf prövat på det! Tur som jag hade kom markus (chefens son) nästan alldes efter och hjälpte mig! Tusen tack!!

Fredagen vart hur som helst lugn när vi kom fram. Lite film innan vi alla somnade. Lördagen. Upp tidigt för att åka in till kopparberg och kika runt lite (inte så mycket att se på) men alltid kul att se nåt nytt! Iväg sen till backen för att åka skidor. Denna gång hyrde vi, orkade inte ta med mina egna. När vi skulle prova pjäxorna fick jag ett par illgula. Hm tänkte nog både jag och Sanna (hon fick tomatröda), inte riktigt vad vi tänkt oss. Tillslut frågade jag om det inte fanns några som matchade både mina skidkläder och skidor så efter lite fram och tillbaka vart jag nöjd och begav mig ut i backen. Vart inte riktigt som jag tänkt, man är ju lite van att åka i större backar. Nöjde mig efter bara några åk innnan jag gav upp. Fick med mig Sanna och Alex också tillslut innan vi åkte tillbaka. Vi bestämde oss för att gå till simhallen. Några vändor vart det i bassängen sen gick jag och bastade själv i nästan 40 minuter. Skönt! Hade nog kunnat vara där längre men icke!
Sen är det ju alltid så att när jag bestämmer mig för att åka bort från västerås och ta en lugn helg så ska det ALLTID hända massa kul hemma. alltid! Denna helg var ju igentligen ett säkert kort, helgen före löning och allt. Klockan 14 började de första smsen och samtalen komma in om fest och utgång. Partynerverna kom igång såklart men rätt skönt också att ta det lugnt. Eller rättare sagt, jag hade inget val... =)

Söndagen var det dags att åka hem. MEN min största anledning att jag åkte dit ens var att jag ville åka längdskidor vilket jag även gjorde. Tanken var att vi skulle åka 1,25 km eftersom det var första gången för både mig och sanna. Alex fick vara våran instruktör. Efter ett tag fanns inget spår kvar av den blåa skylten och vi insåg att vi kommit in på 5km spåret... Det var bara att fortsätta. Uppförsbackarna var jobbiga men nedför var nog läskigast. Attans vad fort det gick. Ramlade två ggr men nöjd är jag ändå! Ingen vilopaus, bara körde på! Så idag kan jag lova att jag har träningsvärk i både ben och armar! Tänkte åka ner på stan och köpa ett par egna längdskidor i veckan.. Nu ska även Anna, min kollega, börja köra efter jobbet nu medan det finns snö..  Roligare om man är två som åker!!

Ikväll har jag hängt med malin! Det behövdes verkligen.. =) Massa prat om allt allt allt!
Nu är det dags att soova! Annars pallar jag inte med morgondagen.. Dirket efter jobbet åker ju vi till sthlm!!!

Godnatt pussssss


Baka.

Ikväll har jag bakat för fullt. Eller ja, håller fortfarande på men jag har tagit en liten paus! Sanna och Alex är också här men alex fördriver sin tid genom att kolla på hockeyn medan vi kör på!
Bullar, kladdkaka, äppelpaj, chokladbollar, chokladrutor... Ska det va så ska det va, eller hur?


Gammal bild från i sommras när jag bakade blåbärspaj och självklart hade ut mjölet så det vart mjöl överallt!

Tanken var väl att det skulle varit fest för fanny på lördag men ingen av oss var dirket sugen på festa så vi skjuter upp den för någon helg! Istället blir det skidåkning hela helgen för min del! Som jag längtat. När vi var i sälen under nyår så åkte vi (tyvärr) ingenting vilket jag kanske ångrar lite. Men vi hade roligt ändå!
Nytt för mig är att jag även (äntligen) ska åka längåkning för första gången. Under två år har jag snackat om att börja men aldrig blivit av. Nu när jag jobbar mitt i skogen och har skidspår dragna runt om mig och ser alla svischa förbi, det ser så himla härligt ut! Fast innan ni påpekar att det kommer bli jobbigt så tänkte jag tala om att det har jag redan räknat med! Och vinnarskalle som jag har så tänker jag INTE ge upp i första taget!
Så imorgon efter jobbet åker vi! =)

Nu är det dags att återgå till mitt bakande.. Förresten så hittade jag kameran idag. Den låg hos mamma och pappa, vad bra va? slipper jag tänka på att köpa ny! Har precis kollat igenom alla filmklipp från sälen under nyår. Haha oj vad roligt! Blir lätt sälen nästa nyår igen!


home.

Nyss hemkommen från jobbet! Nu har mer än halva arbetsveckan gått och nu är det bara två kvar tills helg!
Medan jag har varit på jobbet så har dom varit hemma hos mig och besiktat min lägenhet. Det innebär att det är HELT KLINSIKT rent hemma hos mig just nu. I alla skåp, luckor, klädkammare.. överallt! Nu ska jag försöka hålla det såhär också.. Chansen är väl rätt liten, iaf tills lördag då det kommer ett gäng hit på lite festligheter! =)
Pappa ringde mig när jag var på jobbet och frågade om jag ville ha nytvättad bil, vilket jag inte tackade nej till. Så nu står den här utanför och glänser.. Min kära pärla!Tack pappa!

igår som sagt så städade jag hela dagen och kvällen kändes det som. Fanny, nisse och sjögge kom över på filmkväll lite senare och jag kan lova att jag var helt slut. Mina ben var som spagettis och min huvud fungerade inte riktigt som det skulle heller haha. På tal om spagetti, man kanske skulle köra till med det ikväll?



Har förresten tappat bort min kamera har jag märkt. Eller så har jag glömt den hemma hos mamma och pappa. Så det dröjer lite tills det kommer upp nya bilder..

Ha en trevlig onsdag!

Hohoo!

Hemma hos mamma och pappa nu där jag "bott" de senaste nätterna. Skönt att komma hem ibland och bli lite ompysslad. Största anledningen har väl kanske varit att Thea har varit på besök hos oss sen i Torsdags eftermiddag. Så skönt när hon väl är här, då känns det verkligen som att det är som det ska vara!
Tillbaka på jobbet nu iallafall. Händer mycket just nu, har tre inskolningar att ta hand om så när jag kommer hem är det sängen eller soffan som gäller i minst en timme. Tur att det bara är en vecka till innan allt går tillbaka till det vanliga!

Helgen har varit super, men väldigt lugn. Fredagen tillbringades hemma hos Karin. Singstar och pizzakväll, hur bra som helst? Riktiga dueller vart det. Karin och Eva vart sugna på utgång medan jag och malin åkte hemåt ist!
Lördagen vart det en spontanutgång. Nyktert såklart. Eller två-tre cider, mer blev det inte vilket var väldigt skönt. Men som jag alltid brukar säga, krogen nyker, nej det är ingen hit. Hade jag fått bestämma hade jag nog åkt hem efter en halvtimme men jag ville passa på att umgås med mina kära vänner. Sen vart det iaf mys mys mys! =)

Hursomhelst. Tisdagkväll är det nu! Ska göra varma toast nu med oboy till mig och sanna =) mmm smaskens!
Thea åkte "hem" för ett tag sen. Nu dröjer det väl ett tag innan hon kommer tillbaka igen.. Men men jag är såå glad över de tillfällen hon kommer hit!

Håller på skriva en resume av 2009 som kommer komma upp vilken dag som helst.  Lite höjdpunkter under året som gott! För er som följt bloggen så är det kanske inget nytt men vem vet, jag kanske har klämt in lite smarrigheter som jag hållt hemligt! =)

Här kommer en bild från juldagen! Den dagen var ju katastrof, men just där hade vi jättekul!







!

Upp upp upp=) Så känns det just nu! Fortsätt så!




RSS 2.0