Torsdag

Idag är en bättre dag än igår. Mycket bättre. Kvällen igår slutade lyckligt iallafall. Min kära syster kom påbesök (eller ja, hon hade inget val eftersom att hon var tvungen att komma med bilnyckeln) men sen stannade hon kvar. Såg en film som hette "You again" och jag rekomenderar den, kanske lite utav en tjejfilm men bra skådisar .

Ikväll blir det svensk maffia på tv4 att se och efter det får vi hoppas att vi orkar se nästa film. Har hittat en som heter "Faster" så håller tummarna att det är något att se. Till filmen tänkte jag göra en utomordentlig god tacopaj. Tänkte för ovanlighetens skull överraska johan tills han kommer hem. Annars är det alltid han som står för maten. Kanske blir det en smarrig efterrätt också.

Åh vad jag saknar min lilla sötnos Thea. Jag följer en jättegullig tjejs blogg och hon har för ett tag sedan skaffat en liten valp. Och där får man se bilder och läsa om allt bus som händer. Tänker på tiden när jag fick hem min lilla busiga valp, världens mest keligaste och tokigaste hund.

Nu måste jag sätta igång om jag ska hinna allt!


Onsdag!

Då var snart ännu en dag avklarad. Fast denna dag är inte min dag känner jag. Känner mig allmänt irriterad och trött, kanske för att jag är hungrig och måste vänta på mat tills johan kommer hem från sin träning? Till råga på allt så har min kära syster parkerat min bil på fel parkeringsplats så jag hade massa lappar på mitt bilfönster. Det är ju bara att flytta den kanske ni då tänker? Men nä, för hon har nämligen lämnat bilen här och tagit med sig nyckeln till jobbet. Hur tänkte hon där kan jag fundera för mig själv.

Idag frågade jag bossen och jag fick två extra dagar ledigt efter jag kommit hem från thai. Känner att jag måste läsa på lite och planera inför nästa seminarietillfälle! Tur som var så fick jag det! Så nu är jag ledig i nästan 3 veckor.

Nu blev jag ännu mer irriterad. KUL! Älskar att få såna sms.

Tisdag!

Nu är det inte många dagar kvar innan det är dags att åka iväg. Nedräkningen har verkligen börjat!
Dagarna på jobbat kommer förhoppningsvis gå rätt så snabbt. Imorgon har vi skridskor på eftermiddagen, på torsdag har vi planering på FM och på fredag slutar jag 14. Sen några utvecklingssamtal på det. Man brukar ju säga att tiden går snabbare om man har saker att göra hela tiden. Så jag håller tummarna!

Sitter och kollar på flygbolagets taxfree sida på internet. Har hittat lite som jag vill beställa men Johan avråder mig eftersom han säger att det är billigare på Bangkoks flygplats. Är det någon som åkt dit som vet om jag ska lita på han eller ej? En kollerga sa precis tvärtom, så jag behöver lite råd.

Igår var det Alla hjärtans dag. Den dagen kommer alltid att ha en speciellt betydelse för sig, men iår så firade jag och johan den. Dels för att det var just alla hjärtans dag men sedan även för att det var exakt ett år sedan vi träffades första gången. På riktigt alltså. Så planerna var att det skulle bli mysig hemmamiddag med film och lite så. Fick jättefina blommor som stog på bordet när jag kom hem från jobbet. När jag vaknade på morgonen fick jag ett fint meddelande på tavlan i hallen plus en liten present. Perfekt och precis vad jag ville/behövde ha nu när vi åker på måndag.



Och under låg en present som innehöll...





mina fina blommor som jag fick!
Jag fick även en valfri weekendresa som jag får bestämma helt och hållet. Så nu får jag börja fundera ut vart jag skulle vilja åka. Tillsammans med Johan såklart. =)

I lördags åkte som sagt vi till Örebro för att gå på RAW. Hade köpt det till pappa och Danne i julklapp så äntligen var det dags. Jag fick agera chaufför och jag höll på dö. Is på hela motorvägen och alla låg i 50-60 på 110 väg. Men det blev bättre väglag ju längre bort jag kom och sen blev jag mer van så det gick kanon. Väl när vi var framme var det hur bra som helst. Precis min humor. Jag rekomenderar det starkt!!

Nu ska jag ta och skriva lite utvecklingssamtal och förbereda maten tills johan kommer hem från thaibox. Blir Flygande Jacobtill middag. Mums!
Sen måste jag åka iväg och hämta ut mitt ica kort som kommit, senaste dagen är idag att hämta. Så nu är det lite stress!

Hörs mer sen! kramar

Torsdag!

Ja, det här med 30dagar gick ju helt åt skogen. Vet inte hur jag ska få igång min bloggmotivation. Jag tycker det är jätteroligt att läsa andras, jag har nog 15-20 stycken som ligger under favoriter. Men min egen, nja jag vet inte. Känns som att jag inte har något roligt att skriva om. Alla dagar är näsan likadana. Och de enda gångerna som jag bloggar är när jag är hemma hos mamma och pappa. Jag och Johan sitter nästan aldrig vid datorn när vi är hemma tillsammans så det blir knappt någon tid till datorn.

Iallafall så har vi varit i sthlm ihelgen. Bodde på hotell vid medborgaplatsen, åh vad jag trivs där. Supermysiga rum, trevlig personal och god frukost.... Och bästa läget! Synd var bara att vi bodde där en natt, hade helst velat vara där en hel helg. Men det tar vi sen, i mars då vi ett roligt gäng ska till sthlm och gå på sebastian ingrosso. Åh vad roligt det kommer bli!
Iallafall så hade vi mysigt. På söndagen innan vi åkte hem så gick vi en sväng på kungsholmen där jag har bott under ett antal år. Var kul att visa Johan och det var ännu roligare för mig att han tyckte det var roligt. Vi spelade biljard, bowling och åt lunch på min stammis pizzeria, nämligen pizzeria formaggio. Bästa pizzorna garanterat.


På lördag ska vi åka till Örebro och se på RAW comedy club och sen kanske utgång på det. Får se vilket humör vi är på.
Och nästa måndag åker vi till Thailand. Vi landar i Bangkok och är där i två dagar innan vi flyger vidare till Koh samui där vi kommer att spendera större delen av vistelsen. Sen åker vi några dagar till Koh Tao för att dyka och ha roligt. Har inte hunnit bestämma mig än om jag ska ta dykcert där nere eller inte men det visar sig. Vi reda på för nån vecka sedan att medan vi är där kommer det vara en stor festival som några svenskar anordnat där bla looptroop och maskinen kommer att uppträda. Förra året så kom det ca 3000 så jag hoppas att det blir lika stort då!

I tisdags började jag förresten min nya kurs som jag kommit in på. Kursen var i sthlm så jag fick gå lite tidigare från jobbet och sen raka vägen till huvudstaden. Men det var inte det lättaste, en olycka på E18 tog upp en massa tid men sen flöt det på bra tills... Bromma flygplats där det blev tjockt med bilar. Det var nästan så att jag ville vända och åka hem igen för att jag visste att jag skulle komma försent och det hatar jag. Men det släppte efter en liten tid så jag fortsatte och kom endast 10 minuter sent. Och tur som jag hade så hittade jag en parkeringsplats precis utanför. Kursen verkar vara superrolig och inspirerande, så det betyder att jag kommer spendera några tisdagskvällar och söndagar i sthlm här framöver. Fast nästa tillfälle är inte förän 22 mars.

Just ja, jag får inte glömma att berätta att jag fick blombud till jobbet i fredags. Jag trodde att jag skulle svimma, 10 stora rosor (dom största jag sett) men ett söt liten lapp med ett J på. Vet inte om det ska stå för Jessica eller Johan. Eller kanske båda? =) Självklart var dom från min underbara och bästaste pojkvän Johan. Han är bäst!






Nu har Jack kommit så nu blir det lite leka innan jag ska åka vidare. Min älskade lilla sötnos. Måste berätta, hur sjukt är det inte att han vet hur man sätter på tvn. Sen tar han fram en dvd film, öppnar fodralet och tar ut filmen, trycker på DVDspelaren och ut med luckan. Är det en film i tar han ut den och lägger i den nya och trycker in och sen på play. Den gamla lägger han tillbaka i fodralet och sen hoppar han upp i fåtöljen och väntar tills det ska börja. Och han är endast 1½ år. Herregud. Och ett utan mina barn på dagis har knäckt koden till min iphone och vet exakt hur man går in på bilder och kollar runt. Helt galet.

Hörs sen!

RSS 2.0