onsdag.

Nu lagas det mat till musiken av melissa horn, helt enkelt bäst. Har precis dragit på mig myskläder för ikväll blir det först ett nytt avsnitt av andra avenyn och sen såklart filmkväll. Laddar för sista jobbdagen för denna vecka imorgon. Under förmiddagen är det planering och eftermiddagen är vi säkert ute om det är soligt =) .


Om ni undrar hur turneringen gick igår så ska jag berätta att det gick jättebra. Vi körde aldrig i lag, det blev ojämt för en fick ge återbud i sista sekund. Vi andra hade jättekul och jag trivs verkligen med mina arbetskamrater, alltid lika kul att göra något utanför jobbet. Iallfall så utamanade jag ronnie medan de andra körde dubbelmatch, och jäkla ronnie fick mig att jobba på. Det var en riktig match på liv och död och han körde slut på mig. I vanliga fall har vi bara spelat på skoj och bara slagit bollen över nätet liksom men nu ni. Här sprangs det fram och tillbaka, upp och ner, smash hit och dit.. De sista minuterna var vi båda helt svimfärdiga men ingen gav upp. Rackans vad kul det var! Värsta träningspasset haha!



vårkänsla.

Mitt humör är på topp nu, vårkänslorna får det att pirra i en hela dagen lång.. Solen, värmen.. Även fast jag ser snön smälta bort så är jag glad att vi haft en superfin vinter! Idag har vi varit ute hela förmiddagen och njutit av solen. Imorgon är det redan tisdag och efter jobbet har jag och eddie dragit ihop några (8) från jobbet som ska köra badmintonturnering. Vi kommer spela avdelningsvis och jag VET att jag och pelle kommer vinna för vi är bästa teamet haha. Sen är det ju ett plus att pelle spelat på hög nivå! =)

Om en kvart är det säsongspremiär av hollywoodfruarna igen vilket jag ska se på. Funderar på om jag orkar få hit lite sällskap tills kvällen, känner mig dock lite trött. Har iallafall utökat min nya playlist idag men ännu fler låtar, kan bli den bästa jag kanske haft? Kommer bli succe när jag är ute på mina morgonpromenader till jobbet!

Bjöd sanna och alex på mat idag efter jobbet, blev kycklingsallad med pasta för mig och spicy hot för dom! Sen orkade jag inte med dem längre så jag körde hem dom. Måste säga att det är fruktansvärt skönt att ha egen lägenhet och bo själv. Att komma hem till en tyst lägenhet efter jobbet, inget prat eller tjat. Göra lite som man vill, ta över några kompisar som man vill..


Nu är det dags att fortsätta kolla sen blir det filmmys! Vi håller alla tummarna på att det blir lika fint väder imorgon också=)

Kram på er alla!

förresten, ni har väl inte missat at det är den internationella kvinnodagen idag? ;)

Hallå där kött och blåbär!

Ja som ni märker på rubriken har vi kollat ett antal ggr på sean banan ikväll. Så sjukt skön kille, han skulle lätt kunna få bli min pojkvän haha. Kom precis hem efter en trevlig och mysig filmkväll tillsammans med fanny, patrik och johan. Konstigt det vart att skriva ut deras riktiga namn, vi använder dom ju aldrig annars. Eller ja, tanken var iallfall att vi skulle kollat på film men det vart några avsnitt ur sunes jul ist (som jag inte kan komma ihåg att jag sett när jag var liten) sen fortsatte vi och skulle kolla twilight, new moon men vi var inte riktigt i den passande sinnesstämningen så vi pratade och hade kul samt tittade på massa roliga och sjuka youtubeklipp istället.

Kan inte sluta skratta åt "Kom igen nu britt-marie, kör för fan"




Eller denna....





Igår vart det utgång för hela slanten. Kanske lite föör mycket för vissa, tillslut var det bara jag kvar av alla oss som gick ut. Fråga mig inte varför jag inte åkte hem när de andra gjorde de. Jaja, kul var det iaf även fast det kanske inte var en av de bästa utgångarna. Imorgon är det dags för jobb igen, men som tur är så blir det bara en fyradagarsjobbvecka för mig! För på torsdag kväll eller fredag så åker jag till halmstad! Ska blir skönt att komma bort från västerås några dagar!

Just ja, igår följde jag med danne och jenny på babysim med jack. Hur gullig som helst och han var den enda av alla som plaskade runt. Roligt är också att han har börjat säga "nej nej" och skakar på huvudet när man gör något. Så när instruktören skulle visa något så skakade han på huvudet och sa "nej nej". Gullunge!
Efteråt åkte vi till maxi där danne hade genomgång med mig vad man ska äta och inte. Tror vi kollade och jämförde 9 olika brödsorter. Så nu vet jag vad man ska kolla på och gå efter haha. Galet!

Nu hoppar jag fram och till baka mellan dagarna här men det får ni ta. Även fast jag var vaken till fem imorse så hindrade det mig inte att gå upp tidigt imorse för att kolla på VASALOPPET! Kollade från start till målgång och det var lite spännande där i slutet ska jag säga! Blir så glad när det visas vintersporter på tv som jag kan följa. Vart ju tokig i OS när det gick. Kollade på morgonen innan jobbet, hade radion på på jobbet, kollade när jag kom hem, och var en perfekt underhållning efter krogen. Kände mig lite tom när det var slut.. Jaja!

Pappa och Danne var här idag också med min nya diskmaskin. Min andra började strejka så det fick bli en ny större istället! Jag hoppas att vi kommer att komma bättre överens!! =)

Nu ska jag föra över ny asabra musik till ipoden som jag kan tagga till när jag går min morgonpromenad till jobbet imorgon bitti! Godnatt!


torsdag.

Äntligen hemma efter en tuff dag på jobbet! Ligger i soffan nu och kollar på förkväll, mysigt!
Ska snart iväg och spela badminton, får se om det är bättre konkurrans denna gång?=)
Efteråt så blir det filmmys såklart!


Tänk igentligen vad ett sms kan göra en glad! Inatt när jag skulle sova så fick jag;
"nu fick jag lägga mig i sängen med ett leende på läpparna tack vare dig. <3"




onsdag.

Nu är det inte långt kvar tills sommaren. Eller jo, några månader men det går fort så det är redan dags att börja planera sommaren. Men vi börjar redan med lördag, då kör vi så akta er ;)

  





Pallar inte att skriva något längre inlägg nu är så fruktansvärt trött. Har ju inte haft min dagliga vilostund efter jobbet idag så det tar sig nu istället. Har ju haft fullt upp med att åka skridskor med barnen både idag och igår, så mina armar och ben är som spagettis idag med. Inte nog med det så har jag gått (inte åkt bil) till jobbet tre dagar i sträck nu plus att igår tog jag en omväg för att hämta upp 14 par skridskor i en stor hockeytrunk som jag GICK med hela vägen till jobbet. Galet jobbigt! Får inte glömma att nämna att konstigt nog väljer jag alltid att gå när det är snökaos/storm!

Jaja jag är nog den enda i sverige nu som är glad att vi har så mycket snö nu. Glad över att den ligger kvar och att vi för en gång skull fått en vit vinter. Annars klagar vi ju jämt att vi aldrig får någon snö. Sen är det ju ett extraplus att det känns som vi är i fjällen dygnet runt, me like! Blir nog en sväng i spåret imorgon efter jobbet med skidorna, tjoho!

Nu ska jag göra ett försök att läsa min nya "Bildextra, se och hör". Har blivit så trött de senaste kvällarna att jag bara orkar gå igenom 2 sidor innan jag slocknar. Inte likt mig!

godnatt, vi får se om det dyker upp ett nytt inlägg imorgon!


RSS 2.0