lördag

Håller på göra mig iordning för det sista nu innan vi (jag,fanny och sanna) far till stoockholm=)
Kameran följer självfallet med så kanske kommer det upp lite bilder imorgon!
Strålande väder vilket gör mig på ännu gladare humör!

Dagsokila! haen bra lördag för det ska vi ha!!

söndag

Godkväll på er!

Söndagskvällen är här och snart är det sovdags. vaknade tidigt imorse, pigg och glad dock med skalleverk.
En sväng ner på stan med fanny, mysigt såhär i höstrusket! Knappt nå folk alls i affärena vilket gjorde det ännu bättre. Så mysigt att det redan kommit upp julsaker. Snart dags att börja köpa julklappar också. Det bestämdes även att vi skulle införskaffa en ny tradition på söndagar, nämligen fika/lunch inne i stan.

Ikväll tog jag intiativet till att köra ihop en familjemiddag hemma hos mamma och pappa. Jag bjöd in sanna, alex, danne, jenny och självklart lille Jack! =) god mat och efterrätt såklart!! Nu befinner jag mig hemma hos sanna och alex, vi har ju såklart kollat på paradise hotell! Kommer absolut följa varje avsnitt! Det lär ju ni också göra?








Nu ska vi kolla på film sen är det sovdags! Blir nog att jag stannar kvar här över natten!

Just ja, längtar till jobbet imorgon!! Dags för massage igen, hon är verkligen såå bra! Synd att man inte kan få det lite oftare!!

 

Hörs mer imorgon !

 




mm=)



Kom precis hem=) Blev inge sthlm ikväll. Vart en fydundrakväll i vässan ist.
Sofie och malin kom till mig, sanna var med ett tag, innan hon körde ner oss till BMB.
vi dansade och hade kul. Mitt i allt när vi står vid scenen längst fram och dansar så tänds det upp.

Patrik isaksson entrar scenen och vi hamnar plötsligt längst fram. Eftersom han är GRYM så kan man ju alla texter till hans låtar och vi står kvar där, vi hade ju dom allra bästa platserna. helt plöstsligt tar han tag i sofie och pussar henne medan han sjunger. Tjoho. Han kör några låtar till innan han börjar prata tiill publiken och tar upp vilka ställen han varit på innan han vänder sig ner mot oss och frågar mer vart han varit. "Hos mig" svarar Malin och så självklart säger han det i micken. Sen fick vi sjunga i micken några ggr såklart!
Patrik isakssons låtar är grymma och texterna är helt underbara. Dom har "hjälp" mig flera ggr när man har haft det tufft. Jaja jag tror ni fattar. Nu äre dags att svara i tellen som har ringt 10 ggr sen jag kom hem. Orka?

Kanske blir det efterferre? eller inte? det visar sig. Uppdatering med bilder kommer imorgon när jag hittat sladden till kameran.

Godnatt

14/11.09

Härliga lördag är här igen! Som vanligt såhär dags på året händer det inte mycket i denna lilla stad. Det är då man ångrar lite att man flyttade tillbaks hit igen. Känns som att allt roligt händer i stockholm just nu. Har ju åkt dit två helger i rad nu, kanske blir det en tredje? :)

I vilket fall som helst så vart det fredagsmys igår för full rulle. Tacos, idol och spelkväll med fanny rolle och viktor=) Självklart vann vi, jag får sån otroligt vinnarskalle när jag medverkar i såna där spel. Hets hetsig hetsigast, det är nog jag! Fredag 13 var det igår men det var ingen dålig dag för mig. Den var riktigt bra=)
När jag kom hem sent inatt så snöade det för fullt. MYS! det knastrade under skorna när jag gick. Kom att tänka på förra året (nästan exakt ett år sen) när det snöade för första gången. Var när jag bodde på köpingsvägen och det var natt jag och min polisvän tog sällskap hem tillsammans från krogen. Gud vad det snööadet då, det bara vräkte ner snö. Snöänglar och skratt, åh vad jag tycker om vintern. Åter igen. MYS! Snart är det dags att boka stuga i fjällen också, i like, i like!! Fick se en bild idag från webcam hur mycket snö det redan kommit där uppe!

Det kommer bli så bra! =)

 

Nu ska jag gå iväg en sväng är det tänkt! =) Hörs senare ikväll så får ni en liten uppdatering om vad som händer under kvällen !

Puss!

irriterad

Allmänt irriterad på killar just nu. Överraska mig bara nu med min drömkille så ,lovar jag att jag ska sköta mig!



Give me!


=)

Lördagen spenderades som sagt hemma hos lina i sthlm som hade försenad inflyttningsfest! Det var tillslut bara jag och Erik som for från västerås. Resan dit var rolig, det var jag som körde och därför var det automatiskt jag som var DJ i bilen. Älskar att köra till sthlm för att så fort man kommit förbi bålsta får man in alla radiokanaler med partymusik. Erik fick dessvärre nästan tuppjuck på mig för att jag inte kunde bestämma mig för viilken kanal jag ville lyssna på. Jaja resan ut till huddinge gick galant även om jag fick lite hjärtklappning (adrenalinkick) där ett tag. MEN jag hittade från första början och jag är fortfarande lika stolt över att jag hittar och kör så bra i sthlm. speciellt till huddinge dit jag aldrig kört själv ens utan endast går på minnet från några år tillbaka. Det ni!













Festen var lyckad, väldigt lyckad må jag säga. Det som gjorde att den fick nedslag var att Lina har katt. Och som ni kanske vet är jag TOKallergisk mot katter. Men vi bestämde iaf innan att vi skulle testa med att katten skulle vara borta och att Lina skulle städa från tak till golv. Men detta hjälpte dessvärre inte. Efter ca 30 minuter var mitt nysande igång och i snitt så nös ja ca 7 ggr i minuten. därefter kände jag mig som en tecknad seriefigur eftersom att mitt ansikte börja svullna. Men inte bangade jag för det heller. Ut på balkongen några minuter för frisk luft, in igen, in på toaletten och torka bort alla allergitårar från ögonen, ut igen. Vid midnatt så var det ingen ide att hålla på längre så mitt i tid så dök min räddare i nöden upp. Jag erbjöds sovplats vilket jag nappade på. Tur var väl det annars hade jag nog avlidit den natten. Igår när jag kom hem igen från sthlm var det dags för farsdagmiddag. Lyckades hålla mig uppe under middagen och efterrätten. Men det var knappt, för dirket efteråt somnade jag. Inte för att jag var bakis utan för att min astma/allergi fortfarande höll i sig så hårt. Knappt luft och mina ögon var igenvarade. Äckligt jag vet! Vaknade upp imorse och kände mig absolut INTE så pass bra så att jag kunde bege mig till jobbet. Läkaren fick besök av mig. Fick andas in massa saker så nu mår jag mycket bättre. Så imorgon är det jobb igen för min del =))

Just ja var och tog vaccin idag mot svininfluensan. Var väl lite nojjig eftersom många skrämt upp mig. Men jag hade inte kännt av en endaste bivekning hittills förtutom att min arm ömmar lite. Men inte värre än när jag satte in min pstav så så farligt är det inte.

Nu är det dags att sova, upp tidigt imorgon!

snart!

Ni anar inte hur taggad jag är inför kvällen. Kom precis hem från stan. Köpte b la nya örhängen och ett måste för kvällen. Nässpray, klarar mig inte utan den. Försökte ett tag men icke. Skit samma.

Nu är sminket på och bara håret och klädvalet kvar. Och skor förstås.
Funderar över hur jag ska ha mitt hår ikväll. Lockigt eller vågigt? Rakt är inte ens att tänka på. Jaja såhär ser det ut nu iaf, jag återkommer om hur det blev om ett tag!




tjugo minuter senare; Det fick bli lockigt! Nu är det dags att packa det sista och åka!
Hörs mer imorgon puss


sthlm!

Hej mina kära vänner!

Nu har det hunnit gå över en vecka sedan jag skrev sist om jag minns rätt. Jag hade en jättetrevlig födelsedag och är så otroligt glad att den firades med mina närmaste! Tack än en gång för att ni gjorde min dag/kväll! Har alltid lika roligt med er!  Tyvärr dök det upp vissa oväntade händelser under kvällen/efter krogen men jag har väl bara mig själv att skylla.

Denna vecka har jag i vilket fall som helst haft för fullt upp för att hunnit skriva här. Jag vet att jag lovade ändring på det men vi får väl se om det blir en bättring eller om det får vara såhär ett tag framöver.  Ni kan ju kika in lite då och då vettja så får ni se om det kommit upp något nytt =)

Ska snart bege mig till sthlm igen. Fast denna gång ska Erik och kanske Malin också hänga med! Oj vad roligt detta kommer bli! Förra helgen vart det ett spontanbesök i sthlm då jag först träffade mikaela, niklas och tomas. Var ute och käkade god mat, sen gick vi vidare och tog några drinkar/glas vin. Sara anslöt också, men sen när vi skulle vidare så var det bara jag sara och tomas som gick, mikaela skulle jobba dagen efter så hon och nisse åkte hem! Hade iaf huuuur roligt som helst, mötte upp några av Saras killkompisar på "ett ställe" och självklart blev det efterferre till söndagmorgon. Sjukt var det. And i liiiike!! =)

Nu ska jag bege mej mot stan en snabbis. Besök på systemet, skvaller med fanny och lunch står på tur innan det är dags att fara till stockholmooo! Hoppas ni får en braa lördag!


RSS 2.0