Torsdag

Just nu befinner jag mig hemma hos mamma och pappa igen. Johan är på match och kände inte för att vara hemma själv, så jag åkte hit direkt efter jobbet. Har varit duktig och betalat alla mina räkningar, var faktiskt inte så många den här månaden. Men tur var väl det eftersom det bara är 3 veckor kvar innan jag åker till thai. Längtar otroligt mycket nu! Har även tagit mig i nacken och rensat min mail, hade över 5000 mail och nu har jag bara de viktigaste kvar, så ca 25 st alltså!

Måste passa på att berätta att om en vecka börjar jag skolan igen. Har kommit in på två kurser nu i vår, och det känns riktigt riktigt bra! Kurserna kommer att vara i sthlm på universitetet kan berätta mer om det sen när jag varit på uppropet!

ska förresten prova att köra det jag skrev om förut, nämligen att under 30 dagar berätta 30 olika saker/ämnen som handlar om mig. Ska göra ett försök iallafall!

Nu är det snart natti!


Bättre

Idag är en bättre dag än sist. Lördag som ni vet, och ikväll vankas det för utgång. Lina kommer upp från sthlm, ska bli så roligt att träffa henne igen. Blir första gången hon ser johans (ochmin numera) lägenhet. Blir iallafall tjejkväll, får se vilka fler som kommer och sällskapar oss!

Är hemma hos mamma och pappa och hälsar på. Eller pappa och Johan är och hjälper farmor och flytta men dom var snart klara och då skulle dom ta med sig spicy hot hem! Efter det blir det nog en snabbis förbi johans föräldrar innan det är dags att börja förbereda sig för kvällen.

Igår var jag och skrev på det sista kontraktet och lämnade över alla nycklar till lägenheten. Kändes rätt skönt fast konstigt. Har nog inte hunnit förstå att den inte är min längre. På kvällen var jag och johan och firade, vi åt på grekisk resturang, det var supermysigt! Efter så åkte vi vidare hem till danne och jenny och såg på lets dance och hade en liten spelkväll!

hörs mer sen puss!

skitdag

Idag har det varit en riktig skitdag för mig. Helt sinnes.
Började dagen bra iallafall men sen skulle vi vidare och åka skridskor på eftermiddagen som vi alltid gör på tisdagar. Men eftersom att vi inte får gena i spåret nu när det är snö för skidåkarna så måste vi gå igenom skogen där det inte finns något spår. Och ni kan ju gissa hur bra det gick när det var 4 dm djup snö att traska i plus att dra vagn med mellis i plus att få med alla 12 barn med tunga ryggsäckar? Inte kul med andra ord. Vi blev sena och vi kom tillbaka till förskolan precis när det var dags för mig att sluta. Perfekt!

Vidare då. Jo, jag hade lovat Johan att köra honom till hockeyn 17:30.
 16:58 ringer min käre bror och säger att han glömt att hämta jack på dagiset (som stänger 17). Åkte som en raket tillbaka till dagiset (mitt jobb) för att hämta skrutten. Var bara han kvar (av barnen), såklart. Kvar står Johan hemma och undrar vart sjutton jag tagit vägen. Ringde honom och förklarade läget och fick komma på lösningen att han skulle ta bilen till mitt jobb (som ligger precis vid ishallen). Så han kom och lämnade bilen och gick därifrån. Jag sa åt hon som skulle stänga att hon kunde åka hem eftersom att jag var tvungen att vänta tills danne kom och hämta jack. Jag skulle låsa och så när jag var klar.  Kvar stog jag med en jack, två bilar, och tanken att jag inte hade några jobbnycklar med mig kom när hon hade åkt. Skit också. Fick tillslut tag på en nyckel så att jag kunde låsa. Danne kom och jag körde först hem min bil. Danne körde tillbaka mig till jobbet för att hämta johans bil. Tror ni inte då att jag GLÖMT hans bilnyckel i min bil som står hemma på parkeringen. Fick åka tillbaka och hämta nyckeln innan vi kunde hämta den förbannade bilen tillslut. Jag var inte hemma föräns lite innan sju.

Är heeelt slut nu! Ska ta en varm dusch och krypa ner med mitt duntäcke i soffan och slå på en film som jag hyrde idag, får passa på när johan är borta.

Igår var vi och betalde resten för resan till Thai, nu är det mindre än 6 veckor kvar bara. Åh vad jag längtar!

Hoppas ni får en bra kväll! kram på er

Ett nytt år..

Oj, nu har jag redan fått en liten kommenar att jag ligger efter i uppdateringen. Stämmer mycket väl, sist jag skrev något så var det den tredje advent och nu har både julen och nyår hunnit swisha förbi.

Har varit ledig sen den 23/12 och börjar inte jobba igen förän 10/1 så det har verkligen varit långledigt för min del. Dock hade jag en enda arbetsdag utav dessa dagar och det var idag men alltid ska det vara något. Har legat hemma i feber och förskylning sen nyårsdagen så det blev tyvärr ingen arbetsdag för mig idag. Tro det eller ej men jag hade faktiskt längtat. både till barnen och rutinerna. Men dom dagarna som är kvar ska jag verkligen passa på att vila upp mig. Eller ja jag har ju faktiskt flytten att tänka på också. Nu är allting nerpackat, nästan allt är flyttat och 5 kartonger har jag gått igenom och beslutat mig för att kasta. Men på söndag kommer "städfirman" och städar ut lägenheten sen tänkte jag faktiskt lämna över nycklarna till tjejen som ska flytta in en vecka tidigare. Nu vill jag bara få detta överstökat.

För övrigt så hade jag en fantastisk julafton som firades med både min familj och johans familj. Kom nog inte hem föräns efter 1 på natten och då var vi båda helt slut. Sen var det bara att ladda om eftersom Johan och jag hade planerat in en julfest hemma hos oss, alla vet ju att juldagen är den största utgångsdagen. RUnt 26 personer kom och det var fullt ös här hemma och trångt så in i bomben. Lyckad kväll iaf och det slutade med efterfest hos erik som jag inte träffat på jag vet inte hur länge som helst.

Nästa stopp var nyårsafton. Middag hemma hos Sanna med dom bästa, det bjöds på oxfile, potatisklyftor m. basilika och såklart beasåsen. Senare på kvällen styrde vi vidare mot en fest som kanske inte var det roligaste, men det blir ju vad man gör det till eller hur? =) Smällde massa raketer vid tolvslaget sen fortsatte festen men jag och johan var mer på myshumör så vid 1-2 tiden tog vi taxi hem tillsammans med sanna. Var helt klart nöjd med nyåret 2010-11 men nästa gång så har jag högre planer om detta och det är något som vi får återkomma om lite senare.


Sanna jag och johan på nyårsnatten! (om ni funderara var sanna gör till vänster så käkar hon oxfile)

Har följt några "nya" bloggar nu på sistonde och även om dessa inte känner varanndra så har dom något gemensamt nämligen att dom skriver om ett ämne varje dag i 30dagar som handlar om sig själva. Te x första kärleken, vad som gör mig glad/ledsen, intressen, mina framtidsdrömmar osv. Tror ni att det skulle vara något för mig att skriva om i bloggen? Ska fundera på det iaf. Men ni får hjälpa mig och säga vad ni tycker=))


Som sagt var jag sjuk idag så har inte haft kraft eller ork att göra något idag så den har mest varit lugn. Nu ikväll har vi sett filmen "The town", den rekomenderas starkt. Se den säger jag bara! nu ska jag försöka smyga mig in och sova utan att äcka tussen som ligger och sover, Hörs förhoppningsvis mer imorgon!

Kram jessica

RSS 2.0